# SENTRUM, Osterhaus' gate 6A
2 360 000,-
Lekker og arealeffektiv 1-roms selveierleilighet | Renovert 2014/15 | Hems | Takhøyde på 3,09 m

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 2 360 000,-
 • Omkostninger: 69 689,-
 • Totalpris: 2 496 689,-
 • Ligningsverdi: 504 493,-
Beregnet totalkostnad:
2 360 000,- (Prisantydning) 67 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 427 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 670,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 427 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 69 689,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 496 689,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 16 m²
 • Bruksareal: 16 m²
 • Bruttoareal: 17 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 1
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1872
 • Modernisert: 2014
 • Gårdsnummer: 208
 • Bruksnummer: 976
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 234904780
 • Sist endret: 22.10.21 18:17
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 29%
  eier sin egen bolig
 • 78%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 57%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 70%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 15%
  er gift

 

Beskrivelse

Lys, moderne og arealeffektiv studioleilighet med en sentral og attraktiv beliggenhet. Bygården og leilighetene ble oppusset og renovert i 2014/2015. Leiligheten har en god standard og planløsning og takhøyde på hele 3,09 m.

- God standard og planløsning
- Moderne kjøkken og bad fra 2014/2015
- God takhøyde på 3,09 m
- Praktisk hems i stue
- Balansert ventilasjon
- Utleie er tillatt
- Bygården og leilighetene renovert 2014/2015
- 2-lags isolerglass fra 2014
- Disponerer 1 bod i kjeller
- Enveiskjørt gate med lite trafikk
- Sentral beliggenhet med nærhet til "alt"!

Innhold

Leiligheten er beliggende i 1. etasje og inneholder: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og hems.

Disponerer 1 bod i kjeller på ca 2 kvm.

Entré

Lys og innbydende entré med plass til oppheng av ytterklær og plassering av sko. Dørcalling med åpner.

Stue

Lys og åpen stue med plass til sofagruppe. Malte glatte himlinger/vegger og 1-stavs laminat på gulv. Gode lysforhold fra store vindusflater.

God lagringsplass på hems, i tillegg til kjellerbod.

Kjøkken

Pent kjøkken fra 2014/2015 med hvite glatte fronter og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Plass til kjøle-/fryseskap. Laminat benkeplate og nedfeldt vask med ett-greps armatur. Kjøkkenet er i en velfungerende åpen løsning.

Bad

Delikat flislagt bad fra 2014/2015 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Inneholder vegghengt klosett, dusj med dusjvegger i herdet glass, servant på underskap samt speil og belysning. Opplegg til vaskemaskin.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet midt mellom Grünerløkka, St.Hanshaugen og Oslo S. Det er mye spennende å finne på i området og du må ikke gå langt før du møter livet i Oslos gater.

Fra leiligheten er det kort vei til Vulkan hvor du blant annet finner Mathallen, butikker, treningssenter, Dansens hus og hotell. Det er mye å velge mellom av restauranter med blant annet en av byens beste burgere på Døgnvill, flotte lokaler og nydelige retter på Nedre Foss Gård, stjernerestauranten Kontrast eller et av de mange alternativene man finner inne på Mathallen. Chez Colin finner du i de sjarmerende trehusene ved Damstredet. På kveldstid fylles utestedene i området og spesielt verdt å nevne er Smelteverket, BAR Vulkan, Blå, Ingensteds, Pokalen (konsert og sport) og Fyrhuset Cuba.

Torggata, hvor du finner en rekke godt omtalte serveringssteder ligger også rett i nærheten. Her kan du velge mellom asiatisk, mexicansk, pizza, ramen eller de beryktede burgerne fra Munchies. På kveldstid er Crow Bar & Bryggeri og Tilt verdt å nevne. Her kan du velge og vrake i øltyper, eller slippe deg løs med flipperspill, shuffleboard og andre klassiske arkadespill. Youngstorget ligger et par minutter fra boligen og huser noen av de mest trendy stedene i Oslo med blant annet Stratos, Justisen, HIMKOK, Torggata Botaniske, Angst, samt Kulturhuset som ligger over flere etasjer med masse spennende aktiviteter og liv. Streetfood-hallen Torggata Bad har fort blitt et populært samlingssted hvor man kan velge mellom spennende retter fra mange forskjellige land.

Populære Grünerløkka og St. Hanshaugen ligger en kort spasertur unna, samt Karl Johan med sine mange shoppingmuligheter. Av dagligvarebutikker finner du blant annet Coop Extra, Kiwi og Rema 1000 i umiddelbar nærhet. Det er også nærhet til flere kiosker som Deli de Luca og 7-Eleven. Dersom du ønsker en kick-start på dagen, ligger også Starbucks i Torggata med sitt brede kaffetilbud.

For den aktive har du flere treningssentre i nærheten og Vulkan Klatresenter er også et par hundre meter fra leiligheten. Fine turmuligheter langs Akerselva, som strekker seg helt fra Maridalsvannet i nord til Bjørvika i sør. Pent opparbeidede grøntområder og mange parker i nærheten, med blant annet Sofienbergparken, Olaf Ryes plass, Cuba-parken eller St. Hanshaugen park.

Godt offentlig kommunikasjonstilbud i nærheten med buss som tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum, marka eller til andre retninger. I tillegg er det kort gange til trikkeholdeplass (linje 11, 12 og 13).

Boligen ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som OsloMet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus), AHO, KhiO, Westerdals, Elvebakken videregående og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen, HiO med flere.
Her bor du rett og slett midt i smørøye og har alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Felleskostnader

3 675. Herav: Felleskostnader: 3 037,- Renhold: 230,- Internett: 122,- TV: 286,-

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring, oppgradering tv/bredbånd, o.l.

Andel fellesgjeld

67 000

Andel formue

39 573

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne seksjonen utgjør kr 67.000,- pr. 01.09.2020.
Andel fellesformue for denne seksjonen utgjør kr 39.573,- pr. 31.12.2020.

Lånevilkår til sameiets lån:
Lånenr: OBOS01-98207584290
Type lån: Annuitetslån
Restlån: 1.334.423,-
Restløpetid: 13 år 8 mnd
Terminer pr år: 4
Rente: Flytende, 3,45% pr 28.09.21

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei/ Nei. Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 504 493 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 816 714 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 16 kvm, Bruksareal: 16 kvm, Bruttoareal: 17 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 16 m².
Primærrom: 16 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad, entré.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 240 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/ Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Oppført i 1872. Bygård og leiligheter renovert og omgjort fra kontorer til boliger i 2014/2015. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Yttervegger i teglstein med utvendig fasade i pusset utførelse. Etasjeskille i antatt trebjelkelag. Bygård med tekket takstein. For ytterligere informasjon henvises til tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er gitt ferdigattest på bruksendring attestert i 2017. Dokumentet ligger vedlagt i prospekt.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Bare fysiske personer kan erverve boligseksjoner i sameiet, ref vedtekter.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for forretning, kontor, industri og bolig med reguleringsbestemmelser S-3014, datert 16.11.88. For ytterligere opplysninger om regulering, se reguleringskart med bestemmelser vedlagt i prospekt.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

2013/789787-1/200  Best. om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:500  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-208/976
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/789787-3/200  Erklæring/avtale 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:500  
Bruksrett til uteoppholdsareal
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-208/976
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2013/789787-5/200  Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:500  
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-208/976
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2013/789787-6/200  Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:500  
Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-208/976
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2015/24043-1/200  Seksjonering  
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 174/5164

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Osterhausgate 6 A består av 20 seksjoner, har organisasjonsnummer 915066054, og ligger i bydel St.Hanshaugen i Oslo kommune med
Gårds- og bruksnummer: 208/ 976. Forretningsfører er: OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 86236298

Regnskap

Inntekter
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 860 400. Dette er kr 400 høyere enn budsjettert.

Kostnader
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 443 051. Dette er kr 47 504 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak lavere kostnader tilknyttet konsulenthonorar, drift og vedlikehold og andre driftskostnader.

Resultat
Årets resultat på kr 362 744 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. Kommentarer til sameiets arbeidskapital pr. 31.12.2019. Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 478 359. Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2019 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.

Vedtekter / husordensregler

Vedlagt i prospekt.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har i perioden sørget for normal drift av sameiet og foretatt reparasjoner der hvor det har vært nødvendig. Styret har i tillegg gjennomført rehabilitering av bunnledning (kloakkrør ut til kommunen) da dette ble pålagt sameiet. Dette er nå gjennomført og betalt for. Styret har også dialog med nabosameiet om oppgradering av felles bakgård. Dette skal diskuteres ved neste årsmøte.

Ellers bør generelt vedlikehold alltid påregnes.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt etter gjeldende regler (Husordensregler).

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sh@schalapartners.no eller SMS: 95 77 10 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med eier. Leiligheten selges slik den fremstår på visning, uten ytterligere rengjøring.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Osterhaus' gate 6A, 0183, Oslo, Gnr. 208 bnr. 976 snr. 1 orgnr. 915066054 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

16-21-0203

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.