#ØVRE GRÜNERLØKKA, Sannergata 10
5 000 000,-
Lys og klassisk 3-roms hjørneleilighet | God takhøyde | Felles takterrasse | Idyllisk bakgård | Peisovn

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 5 000 000,-
 • Omkostninger: 8 009,-
 • Totalpris: 5 266 161,-
 • Ligningsverdi: 1 229 651,-
Beregnet totalkostnad:
5 000 000,- (Prisantydning) 258 152,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 258 152,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 266 161,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Borettslag
 • Primærrom: 74 m²
 • Bruksareal: 74 m²
 • Bruttoareal: 82 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1898
 • Gårdsnummer: 225
 • Bruksnummer: 265
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 225969221
 • Sist endret: 19.10.21 14:51
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 60%
  eier sin egen bolig
 • 5%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 28%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 74%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 17%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Lys og klassisk 3-roms hjørneleilighet med peis og store vindusflater. God og luftig planløsning med moderne standard. Meget hyggelig felles takterrasse med gode solforhold. Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt og urbant med tilgang til alt Grünerløkka har å tilby, og samtidig bo med umiddelbar tilgang til grønne parker og turområder.

- Klassiske detaljer
- God standard og planløsning
- God takhøyde på 2,82 m
- Stor og flott peisovn i stuen
- To gode soverom
- Delikat flislagt bad fra 2012 med opplegg til vaskemaskin
- Pent separat kjøkken
- Disponerer 1 bod i kjeller på 7,5 kvm
- Meget hyggelig og idyllisk bakgård og felles solrik takterrasse
- Populær beliggenhet på øvre Grünerløkka
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré/gang, stue, kjøkken, bad/wc og 2 soverom.

I tillegg disponerer leiligheten kjellerbod på ca. 7,5 kvm.

Meget hyggelig felles takterrasse i nabooppgang med gode solforhold.

Entré

Lys og innbydende entré med plass til oppheng av ytterklær og plassering av sko. God oppbevaringsplass i garderobeskap. Dørcalling med åpner.

Stue

Lys og romslig hjørnestue med god plass til sofagruppe, spisebord og annet ønsket møblement. Gode lysforhold fra store vindusflater. Klassisk stukkatur i himling og god takhøyde på 2,82 m. Lys laminat på gulv og nymalte overflater. Meget hyggelig peisovn med glassdører (renovert pipeløp).

Kjøkken

Separat kjøkken med lyse profilerte fronter. Godt med skap- og benkeplass. Laminat benkeplate med nedfeldt vask og ett-greps armatur. Integrert oppvaskmaskin.

Bad

Delikat flislagt bad fra 2012 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Inneholder vegghengt klosett, dusj med innfellbare dusjvegger i herdet glass, servant på underskap samt speil og belysning. Opplegg til vaskemaskin.

Takterrasse

Meget hyggelig felles takterrasse i naboppgang med gode solforhold. Felles møblement og utstyr.

Soverom

To gode soverom med plass til seng og annet ønsket møblement. Garderobeskap i hovedsoverom medfølger.

Beliggenhet

Leiligheten har en etterspurt og populær beliggenhet sentralt på Grünerløkka. I nabolaget rundt leiligheten finner du alt du trenger av fasiliteter. På andre siden av Toftes gate finner man en stor Menybutikk, Mester Grønn, Apotek 1, frisør og Cafe Påfyll. I Ringnes Park finner man også Sats Elixia og Ringen Kino. Grünerløkka har også et stort utvalg av flotte restauranter, kaféer og serveringssteder.

Tar du turen over Akerselva kommer du til det populære Vulkan området. Her finner du den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder.

Langs Akerselva finnes det også flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Her går det turstier hvor man kan sykle eller jogge helt opp til Maridalen. For de treningsglade som heller ønsker å benytte seg av treningssenter er det også flere alternativer i nabolaget, som for eksempel Sats Elixia på Ringnes Park, Sats Elixia på Vulkan, Myrens Sportssenter i Sandakerveien eller Fitness 24 Seven i Markveien. Tøyenbadet er heller ikke så langt unna.

Tross sin sentrale og urbane beliggenhet, har leiligheten flere flotte og idylliske grøntområder i nærheten. Parkanlegg som Birkelunden, Sofienbergparken, Kubaparken og Olaf Ryes Plass ligger alle innenfor gåavstand. Her kan man nyte solen, grille og hygge seg på sommerstid. For annen underholdning kan man for eksempel tusle bort til Ringen Kino som ligger i Ringnes Park.

Området er også velegnet for de små. Her finner man mange flotte barnehager og lekeplasser. Det er også flere skoler i nærområdet, for de litt større.

Ønsker man å bevege seg et stykke bort fra Grünerløkka har området et utmerket tilbud av offentlig kommunikasjon. Fra Birkelunden går trikkelinjene 11, 12 og 18 samt buss 30, fra Sannergata busstopp kan du ta buss 21 og 33. 20-bussen går fra Københavngata og 28-bussen fra Vogts gate. Nærmeste T-bane finner du på Carl Berner.

Felleskostnader

4 833. Inkl.: Internett, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, betjening fellesgjeld, m.m. Herav: Renter og avdrag 1 333 Trappevask 165 Homenett 278 Felleskostnader 3 057

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring, kabel-tv, evt. eiendomsskatt, o.l.

Andel fellesgjeld

258 152

Andel formue

38 652

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 83987185417, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 21.06.2021: 2.45% pa.
Antall terminer til innfrielse: 39
Saldo per 21.06.2021: 1 863 300
Første termin/første avdrag: 30.08.2019 (siste termin 28.02.2031)

Lånenummer: 83987127220, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 21.06.2021: 2.45% pa.
Antall terminer til innfrielse: 9
Saldo per 21.06.2021: 19 463
Andel av saldo: 0,-
Første termin/første avdrag: 30.11.2015 (siste termin 31.08.2023)

Eksisterende lån med lånenummer 8398.71.85417 har blitt refinansiert med ved låneopptak på ytterligere ca 2 MNOK i forbindelse med rehabilitering takvinduer/tak. Samlet lånesum er på ca 4 MNOK. Det etableres IN-ordning for hele lånet. Løpetiden er satt til 20 år. Fellesgjeld og felleskostnader er allerede fordelt og justert for andelene.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning/ IN-ordning pt. Ihht til protokoll fra årets generalforsamling skal det etableres IN ordning på nytt og refinansiert lån/fellesgjeld. Ved nedbetaling av fellesgjeld vil felleskostnader reduseres med tilsvarende lånekostandene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 229 651 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 426 744 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 82 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad/wc, entré.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 429 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Det finnes leiemulighet av garasjeplass i området (ved ledighet).

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Bygård med saltak tekket med takstein/korrugerte blikkplater. Yttervegger i teglstein med utvendig fasade i pusset utførelse. Etasjeskillere i tre. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. For ytterligere informasjon henvises til tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtekter for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring. Varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1892/900440-1/105  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver Sannergt.6.
Med flere bestemmelser

1961/515673-1/105  Erklæring/avtale  
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

1973/512814-1/105  Rettighet  
Rettighetshaver:Storli Laila  
Lnr: 1173075
Leieavtale
Leie av leilighet
Leie-tid: 10 ÅR
Månedlig leie Nok 250
Kontrakten kan ikke overdras/utleies uten samtykke fra hjemmelshaver/utleier

1977/507101-1/105  Rettighet  
Rettighetshaver:Delet Sissel  
Lnr: 1173076
Leieavtale
Leie av leilighet
Leie-tid: 10 ÅR
Årlig avgift Nok 1,824
Med flere bestemmelser

1999/52206-1/105  Erklæring/avtale  
Bestemmelse om gårdsrom
Forbud mot parkering og lagring
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelser om anlegg/vedlikehold

Grunndata
1891/900095-1/105  Opprettelse av matrikkelenheten  
Opprettelse - Fradelt fra Sannergata 6 - Utgått
 
Rettigheter i eiendomsrett
1998/56516-1/105  Erklæring/avtale  
Bestemmelser om bruk av gårdsrom
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Plikt til utbedr. etter komm. krav (30år)

2000/63700-1/105  Erklæring/avtale  
Bruksrett til uteareal.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Best.om utbedring av eiendommen.

2002/35109-1/105  Erklæring/avtale  
Bruksrett til uteareal.
Forbud mot parkering og lagring.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Best.om omdisp.av grøntareal.
Best.om utbedring av gårdsrom.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget Sannergt 10 består av 18 andeler og har organisasjonsnummer 955 430 425.

Forretningsførselen er utført av Oslo og Omegn Boligforvaltning AS (OBF)
Regnskapsførselen utføres av OBF Regnskapsbyrå AS
Borettslaget har avtale med Oslo Renholdskompani AS om trappevask.
Borettslaget har avtale med Homenet for internett (fiber). De som ønsker tv-tjeneste må ta direkte kontakt med Homenet.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81391295

Regnskap

Se årsmøtedokumenter fra 2021 inkludert regnskap i prospekt.

Vedtekter / husordensregler

Vedlagt i prospekt.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Generelt vedlikehold bør alltid påregnes.

Borettslaget er i sluttfasen av rehabilitering av takvinduer/tak. Kostnader for rehabiliteringen er inkludert i dagens fellesgjeld og felleskostnader.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt etter gjeldende regler. Se husordensregler for nærmere info.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sh@schalapartners.no eller SMS: 95 77 10 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sannergata 10, 0557, Oslo, Gnr. 225 bnr. 265, andelsnr. 1 i Sannerg 10 borettslaget med orgnr. 955430425 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

16-21-0099

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.