#BJERKEDALEN, Brobekkveien 37
3 690 000,-
Lys og attraktiv 3(4)-roms leilighet med vestvendt solrik balkong - Fjernvarme og v.vann inkl. - Parkeringskort*
 • Prisantydning: 3 690 000,-
 • Fellesgjeld: 175 826,-
 • Omkostninger: 8 009,-
 • Totalpris: 3 873 835,-
 • Ligningsverdi: 957 370,-
 • Fellesutgifter: 4429,-

  Inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles forsikringer, festeavgift, betjening fellesgjeld, m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 690 000,- (Prisantydning) 175 826,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 865 826,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Pantattest kjøper) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 873 835,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 66 m²
 • Bruksareal: 66 m²
 • Bruttoareal: 73 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1957
 • Gårdsnummer: 123
 • Bruksnummer: 607
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 187630793
 • Sist endret: 27.10.20 15:15
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 77%
  eier sin egen bolig
 • 1%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 78%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 99%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 32%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

16-20-0158

Adresse og matrikkel

Brobekkveien 37, 0598, Oslo, Gnr. 123 bnr. 607, andelsnr. 9 i ØKERNBRÅTEN BORETTSLAG A/L med orgnr. 948056852 i Oslo kommune

Eier

Ashish Garg Shalini Sharma

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

BRA/PROM

66 / 66 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1957

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F
For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Tomt

Areal: 44 239 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Tomten er fellesareal.

44.239 kvm festet tomt. Fellesarealer er pent opparbeidet med plen og beplantning, lekeplass og sittegrupper. I årsberetningen 2020 opplyses festeavgift/andre leiekostnader til kr 558 472,- per år.  Festeavgiften ble sist regulert i 2009. Fra 2009 vil festeavgiften bli regulert til markedsleie. Festeavtalen utløper i 2045. Bortfester er Oslo kommune. Festeavgift er inkludert i felleskostnader.

Beskrivelse

Lys og attraktiv 3(4)-roms leilighet med god standard og planløsning. Solrik vestvendt balkong på 7 kvm. Leiligheten har en populær beliggenhet i et hyggelig nabolag ved Bjerkedalen. Her bor du sentralt til, med kort vei til det meste av fasiliteter og servicetilbud.

- Populært og veldrevet borettslag med store grøntarealer rundt blokken
- Disponerer 1 kjellerbod på 5 kvm og 1 loftsbod på 9 kvm
- Parkeringskort medfølger
- Vestvendt solrik balkong
- Gjennomgående leilighet med 2 gode soverom
- Det ene soverommet kan enkelt omgjøres til to soverom
- Nytt lekkert kjøkken fra 2019
- Bad rehabilitert i regi av borettslaget i 2007, ny baderomsinnredning fra 2020
- Nye vinduer og balkongdør fra 2018
- Fyring, varmtvann, internett og kabel-tv er inkludert
- Ingen forkjøpsrett

Innhold

Leiligheten er beliggende i 1. etasje og inneholder: Entré/gang, 2 soverom, stue med utgang til solrik balkong, bad/wc og kjøkken.

Disponerer 1 bod på loft med 9 kvm gulvareal og en 1 bod i kjeller på 5 kvm.

Det medfølger et parkeringskort som gir rett til parkering på ledig plass på borettslagets ca. 220 oppmerkede plasser.

Beliggenhet

Bjerkedalen er et barnevennlig område i Oslo, bestående av både borettslag, villaer og rekkehus, store frukthager og flotte parkområder. Kort vei til Sverre Refstads plass - en park med fotballbane, basketballbane, lekeapparater og benker. Her lages det til skøytebane om vinteren, og 17. mai toget samles der hvert år før avmarsj.

Vollebekk barne- og ungdomsskole ligger rett på andre siden av Brobekkveien. Flere barnehager, bla. Bjerkedalen barnehage, i nærmiljøet.  Kommunens storsatsning Bjerkedalen Park ligger like utenfor for døren. Parken ble åpnet i 2014 og består av 40 mål med fasiliteter som badedam, barnehage, ballplass, paviljong, utekafé og opparbeidede grøntområder, samt skøytebane og akebakke på vinterstid.

Kort vei til Lillomarka med flotte skiløyper, turområder og slalåmbakke på Årvoll/Grefsen. Matvarebutikker som Meny, Kiwi og Rema 1000 i kort gangavstand.

Det er kort vei til Økern, Linderud og Storo senter med bl.a. frisør, post/bank, restauranter, lege, tannlege og rikelig med butikker og andre servicetilbud. Økern senter skal etter planen utvikles fra å være et kjøpesenter, til den moderne fremtidsbyen og det nye knutepunktet for Oslo med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, allbrukshall, musikkskole, fortellerscene, samt et nytt badeland for Groruddalen.

Beliggenheten i Bjerkedalen er supersentral i forhold til både sentrum, adkomst Ring 3/E6, offentlige kommunikasjonsmidler og buss/bil til Gardermoen. Bussruter i nærområdet: 58, 60, 67, 105, 313 og Flybussekspressen. Vollebekk T-banestasjon i kort gangavstand, der linje 4 og 5 har hyppige avganger.

Entré

Lys og innbydende entré med plass til oppheng av yttertøy og plassering av sko. God oppbevaringsplass i garderobeskap. Dørcalling med åpner. Fliser på gulv og helsparklede glatte overflater

Stue

Leiligheten har en stor og lys stue med god plass til sofagruppe, spisebord og annet ønsket møblement. Ny laminat på gulv og helsparklede glatte overflater fra 2019. Gode lysforhold fra store vindusflater fra 2018. Utgang til vestvendt balkong på 7 kvm med gode solforhold.

Kjøkken

Nytt og lekkert kjøkken fra 2019. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Kjøkkenet er moderne innredet med hvite glatte fronter og mørk laminert benkeplate. Nedfeldt vask med ett-greps armatur. Ny laminat på gulv og helsparklede glatte overflater fra 2019. Opplegg til vaskemaskin på kjøkken.

Bad

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet ble renovert i regi av borettslaget i 2007 og baderomsinnredning og dusj er nytt i 2020. Badet inneholder klosett, dusj med innfellbare dusjvegger i herdet glass, heldekkende servant på underskap samt speil og belysning.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en solrik og vestvendt balkong på 7 kvm. Fra balkongen er det utsyn mot pent opparbeidede fellesarealer med hyggelige sitteplasser og beplantning. Balkongen har god plass til stor sittegruppe, grill og annet ønsket utemøblement.

Soverom

To gode soverom med plass til dobbeltseng og nattbord. Begge soverommene har god oppbevaringsplass i medfølgende skyvedørsgarderobe. Dersom man trenger et ekstra soverom kan det ene soverommet enkelt omgjøres til to soverom.

Felleskostnader

4 429. Inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles forsikringer, festeavgift, betjening fellesgjeld, m.m.

Garasje / Parkering

Det medfølger et parkeringskort som gir rett til parkering på ledig plass på borettslagets ca. 220 oppmerkede plasser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 957 370 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 446 532 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk bygget i 1957. Støpt betong. Fundamentert på fast grunn/fjellgrunn. Grunnmur i betong. Yttervegger i betongkonstruksjon, fasader med av spekket teglstein. Saltak tekket med blikkplater. Støpte trapper. Innervegger i betongkonstruksjon og bindingsverk. Etasjeskillere i støpt betong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen. Dette er vanlig på eldre gårder.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad/wc, entré, 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av leiligheten til andre. Med styrets godkjenning kan andelseieren overlate bruken av hele leiligheten til andre for en periode av inntil tre år under forutsetning av at andelseieren selv, andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp eller nedstigende linje, fosterbarn av andelseieren eller ektefellen har bodd i leiligheten i minst ett av de siste to årene. Se utfyllende informasjon angående utleie i vedtekter.

Oppvarming

Fjernvarme med radiatorfyring. Elektriske varmekabler i badegulv. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring, o.l.

Adkomst

Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved felles oppsatte visninger.

Regulering

Området er regulert til bolig med tilhørende anlegg. Det rehabiliteres, rives og bygges nye boliger i området. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser ligger vedlagt i prospekt.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1954/14392-4/105  Festekontrakt - vilkår  
festetid: 90 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 5,644
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
BEST. OM FORKJØPSRETT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
BESTEMMELSE OM FORKJØPSRETT SKAL HA PRIOR. ETTER HUSBANKENS
LÅN OG NEDSKRIVNINGSBIDRAG
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

1956/14234-1/105   ** Nye vilkår  
2016/780181-2/200   ** Diverse påtegning  
Elektriske kraftlinjer
Rettighetshaver: Hafslund Nett AS
Bestemmelse om lavspennings- og høyspennings kabelanlegg
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning

1955/8790-1/105  Erklæring/avtale  
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

1959/311-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  

1961/10520-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

1965/2984-1/105  Best om garasje/parkering  
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
 
1969/6272-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:843  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

2009/884146-2/200  Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:FORTUM OSLO VARME AS  
Rettigheter og plikter vedr. fjernvarmerør

2016/780181-1/200  Elektriske kraftlinjer  
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Bestemmelse om lavspennings- og høyspennings kabelanlegg
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning

Pengeheftelser i festerett
1954/14392-4/105  Festekontrakt - vilkår  
festetid: 90 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 5,644
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
BEST. OM FORKJØPSRETT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
BESTEMMELSE OM FORKJØPSRETT SKAL HA PRIOR. ETTER HUSBANKENS
LÅN OG NEDSKRIVNINGSBIDRAG
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

1956/14234-1/105   ** Nye vilkår  
2016/780181-2/200   ** Diverse påtegning  
Elektriske kraftlinjer
Rettighetshaver: Hafslund Nett AS
Bestemmelse om lavspennings- og høyspennings kabelanlegg
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning

2008/962206-1/200  Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE BYMILJØETATEN DIV SAMF  
Bestemmelser om støyskjerm

2009/735843-1/200  Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE BYMILJØETATEN DIV SAMF  
Bestemmelse om åpning av støyskjerm.

2012/981866-1/200  Best. om adkomstrett  
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE  
Rett til å etablere turvei som skal benyttes av allmennheten
Ved eventuell fradeling skal den tinglyste erklæringen følge med de nye utskilte gnr/bnr.
Avlysning kan kun skje med samtykke fra fester, Oslo kommune og Direktoratet for naturforvaltning.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Bygningene ble oppført i 1954 og består av 16 blokker og 48 oppganger.
Borettslaget består av 386 andeler hvorav 385 er leiligheter og en er en barnehage.
Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.okernbraaten.no

Større, nyere vedlikehold:
2018 - Nye vinduer og balkongdører
2016 - Nytt callinganlegg
2015 - Større brannsikringstiltak
2010 - Radiatorer utskiftet
2010 - Nye avfallsbrønner
2007 - Våtroms- og rørrehabilitering

Fellesgjeld / lånevilkår

Boligens andel felles gjeld per 31.12.2019 er kr. 175.826,-
Boligens andel felles formue per 31.12.2019 er kr. 25.352,-

Borettslagets gjeld per 31.12.2019:
Långiver: Handelsbanken
Restsaldo: kr. 60.965.225
Rentesats: 2,68 %
Antall terminer per år: 12
Lånet løper til 2041

Andel fellesgjeld

175 826

Andel formue

25 352

Forsikring

Gjensidige forsikring ASA Polisenummer: 84853766

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Generelt vedlikehold bør alltid påregnes.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sh@schalapartners.no eller SMS: 95 77 10 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med eier.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.