#HEKTNERÅSEN, Hektnerhagan 186
4 950 000,-
Strøkent enderekkehus fra 2018 med feltets beste beliggenhet | Flere solrike uteplasser | Carport | Meget barnevennlig!
 • Prisantydning: 4 950 000,-
 • Omkostninger: 139 019,-
 • Totalpris: 5 089 019,-
 • Ligningsverdi: 1 185 670,-
 • Fellesutgifter: 1679,-

  Drift og vedlikehold, vedlikeholdsavsetninger, kabel-tv/internett grunnpakke, felles forsikringer, forretningsførsel, snømåking m.m.
Beregnet totalkostnad:
4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 139 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 089 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Primærrom: 102 m²
 • Bruksareal: 108 m²
 • Bruttoareal: 118 m²
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2018
 • Gårdsnummer: 92
 • Bruksnummer: 156
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 190020023
 • Sist endret: 22.09.20 10:14
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 82%
  eier sin egen bolig
 • 2%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 54%
  har bolig på over 120 kvm
 • 77%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 56%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

71-20-0113

Adresse og matrikkel

Hektnerhagan 186, 2008, Fjerdingby, Gnr. 92 bnr. 156 snr. 30 orgnr. 921145330 i Rælingen kommune

Eier

Linn Catherine Egger

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 385

BRA/PROM

108 / 102 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Rekkehus

Byggeår

2018

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 11.700 kwh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 104 kvm, Eierform: Eiet tomt

Felles tomt for sameiet. Tomt opparbeidet med busker, diverse beplantning, plenområder og asfalterte internveier.

Beliggenhet

Området har landlige omgivelser og består av villa- og småhus bebyggelse, nærhet til skog- og landbruksarealer. Det er ca. 15 minutters gange til busstopp og det går ekspressbuss til/fra Oslo i rushtiden. Gangavstand til skole på Smestad som åpnet i 2010, samt barnehage. Det er ungdomsskole, videregående skole, forretninger og kommunesenter på Fjerdingby, ca. 3 km unna.

Nærhet til Østmarka som har badeplass ved Myrdammen samt båt- og fiskemuligheter i Nitelva.

Rælingen har nyere idrettshall, lysløype, alpinbakke og svømmehall ved Marikollen. Det er ca. 7 km til Lillestrøm, ca. 27 km til Oslo sentrum og ca. 40 km til Gardermoen.

Se nabolagsprofil på neste side for mer informasjon om området.

Entré

På fremsiden av huset er det et pent opparbeidet inngangsparti med markterrasse. Terrassen er på ca. 10 kvm og nordvendt. Her kan du nyte den fine morgensolen.

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med denne attraktive boligen. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til å montere knagger for å henge av deg yttertøy. Veggene er malt grå og gulvet belagt med fliser. Boligen har slett entrédør med glassfelt og Yale kodelås.

Stue

Stuen er lys og romslig og gulvet er belagt med en Epoque tarkett. Det er store vindusflater fra flere vinkler som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den gjennomgående løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Den gode størrelsen er perfekt for å muliggjøre store og sosiale soner. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. I tillegg finner du en koselig Schiedel peis, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager.

Fra stuen er det utgang til en meget hyggelig balkong på ca. 8,80 kvm. Balkongen kan enkelt innredes med sittegruppe, grill og planter. Det er pent utsyn mot flott natur og montert markise med vindsensor for solskjerming.

Toalettrom

Boligen har et toalettrom som er praktisk tilknyttet entreen. Flislagt gulv med gulvvarme og malte vegg- og himlingsflater. Innredningen består av vegghengt servantskap i matt sort utførelse med servant i kompositt med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant og vegghengt toalett.

Kjøkken

Boligen har et stilrent kvalitetskjøkken fra Kvik. Kjøkkeninnredning har glatte fronter i matt hvit utførelse og laminat benkeplate med underlimt oppvaskkum av kompositt og ett-greps armatur. Integrert ventilator med belysning og glassplate er montert over platetoppen. Videre følger integrerte Bosch hvitevarer som induksjonstopp, mikrobølgeovn, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Komfyrvakt er installert.

Den åpne løsningen mot stuen gjør dette til et sosialt rom der du kan underholde gjestene mens du lager gode måltider.

Bad

Delikat og flislagt bad med gulvvarme og downlights i himling. Innredningen består av servant med ett-greps armatur med skuffeseksjon i mørkt tremønster under, speil med integrert belysning, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på baderommet.

Det foreligger Våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Soverom

Boligen har hele 3 soverom av gode størrelser og som har malte flater i smakfulle farger. Gulvene er belagt med en pen Epoque tarkett og det er varme i alle gulv. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig med lys i rommene. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng og nattbord. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Hovedsoverommet har stor garderobeløsning langs den ene veggen som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med 3 soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Videre har hovedsoverommet utgang til egen sydvendt markterrasse på ca. 8 kvm. Balkongen og rommet vender mot rolige omgivelser, så her er det stille og fredelig.

Felleskostnader

1.679,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, vedlikeholdsavsetninger, kabel-tv/internett grunnpakke, felles forsikringer, forretningsførsel, snømåking m.m.

Fellesutgifter:
Felleskostnader kr. 1.166,-
Vedlikeholdsavsetning kr. 513,-

Garasje / Parkering

Boligen selges med Carport. Plass til 1 bil. Det er klargjort for Elbil lader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 185 670 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 268 412 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Rekkehus over 2.etasjer. Betongplate mot grunn. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskille av trekonstruksjoner. Veggkonstruksjon er bindingsverk med liggende trekledning. Salttak i trekonstruksjoner tekket med takstein fra byggeår. Boligen har slett entrédør med glassfelt og elektrisk kodelås fra byggeår. Vinduer med karmer/rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår. Terrasse dører med karmer/rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 02.05.2019 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 118 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 53 kvm.
Primærrom: 47 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og tre soverom.
Sekundærrom: 6 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og teknisk rom.

1. etasje:
Bruksareal: 55 kvm.
Primærrom: 55 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, wc og stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg medfølger en utvendig bod ved markterrassen på ca. 2,30 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt peis i stue. Gulvvarme på bad og i alle soverom i underetasjen.

Løpende kostnader

Kommunalt standardgebyr for bebygde eiendommer som er tilknyttet kommunalt/interkommunalt tjenestetilbud:
Vann kr. 2.230,-
Avløp kr. 2.350,-
Renovasjon kr. 3.330,-
Branntilsyn, feiing kr. 475,-

Det er boligalarm fra Verisure i boligen med kamera i stue og gang nede. Koster kr. 515 kr pr. mnd. og kan videreføres om ny eier ønsker det.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan for "Hektneråsen".

I henhold til plan- og bygningslovens § 12-8 varsles oppstart av reguleringsplanarbeid for Hektneråsen Sør, Rælingen kommune. Hensikten med planarbeidet er å tilrettelegge for omkring 100 nye boenheter i eneboliger, rekkehus og flermannsboliger (både frittliggende og konsentrert boligbebyggelse) med tilhørende veiatkomster, lekeplasser, turstier. Atkomst til boligområdet vil trolig blir fordelt på flere veier. Dette skal utredes i planarbeidet.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei og offentlig vann/avløp. Eiendommen har vannmåler

Sameie

Sameiets navn er Eventyrlia Boligsameie, organisasjons-nummer 972 412 112 og består av 30 boligseksjoner. Forretningsfører er BORI BBL.
Revisor er statsautorisert revisor SLM Revisjon AS, Lillestrøm.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke langsiktig gjeld pt.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Sparebank 1 Østlandet Polisenummer: 20741004

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret er i en rettslig tvist som kan medføre økonomisk ansvar for sameiet. De er på vei i sak mot utbygger via advokat angående mangler for deres fellesareal. Sameiet får dekket 80% av utgiftene via forsikring og forsøker nå via advokat å få dekket de siste 20% av utbygger, da der er påvist mangler.

Tilbehør

Vaskemaskin kan medfølge boligen mot normal husvask istedenfor flyttevask.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.


Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 15.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 3.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.


Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.