#GREFSEN, Grefsenkollveien 14 E
6 000 000,-
Lys og delikat 4-R endeleilighet l Bygg fra 2009 l Solrik sydvendt terrasse l Garasjepl. m/el-billader l Idyllisk område
 • Prisantydning: 6 000 000,-
 • Omkostninger: 15 334,-
 • Totalpris: 6 015 334,-
 • Ligningsverdi: 849 206,-
 • Fellesutgifter: 3825,-

Beregnet totalkostnad:
6 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 15 334,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 015 334,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 87 m²
 • Bruksareal: 87 m²
 • Bruttoareal: 95 m²
 • Etasje: 1
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2009
 • Gårdsnummer: 75
 • Bruksnummer: 807
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 190512796
 • Sist endret: 24.09.20 16:02
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 80%
  eier sin egen bolig
 • 64%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 75%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 19%
  er barnefamilier
 • 34%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-20-0132

Adresse og matrikkel

Grefsenkollveien 14 E, 0490, Oslo, Gnr. 75 bnr. 807 snr. 1, andelsnr. 5102 i Grefsenlyst borettslag med orgnr. 947137565 i Oslo kommune

Eier

Kjerstin Bang-Melchior Krister Hytten Eriksen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett for medlemmer av Usbl og øvrige andelseiere. Forkjøpsretten blir parallellavklart for å sikre en raskere avklaring.

BRA/PROM

87 / 87 m²

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2009

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Nåværende eiers strømforbruk har vært ca. kr. 10.000,- i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Borettslaget har tilrettelagt for IN-ordning av andel fellesgjeld. Nåværende eier har betalt ned andel fellesgjeld tilhørende denne andelen.

Beskrivelse

Velkommen til en moderne og meget attraktiv 4-R endeleilighet omringet av frodige omgivelser i et familievennlig og markanært område.

Leiligheten er en del av et nyere bygg fra 2009 og kan skilte med svært mange gode kvaliteter. Trappefri adkomst, en nydelig endebeliggenhet, praktisk planløsning med gode romstørrelser og en herlig sydvendt markterrasse på 12 kvm. Leiligheten har 3 gode soverom, et romslig bad, gode oppbevaringsmuligheter og en åpen og luftig stue- kjøkkenløsning. Denne må oppleves!

- Bygg fra 2009
- Sydvendt terrasse på 12 kvm
- Barnevennlig og rolig område
- Garasjeplass med el-billader medfølger
- Mulighet for kjøp av en til garasjeplass
- Balansert ventilasjon
- Svært god beliggenhet!

Innhold

Leiligheten inneholder: entré, stue med utgang til terrasse, kjøkken, baderom, 3 soverom og omkledningsrom.

Leiligheten disponerer i tillegg én bod i kjeller på 5,5 kvm.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i Grefsenkollen som er et rolig og barnevennlig boligområde hovedsakelig bestående av villa- og blokkbebyggelse. Svært gode rekreasjonsområder rett utenfor døren, samtidig som det er kort vei ned til Oslo sentrum.

Borettslaget har en unik beliggenhet med tanke på utsikt over Oslo og nærheten til marka. Leiligheten har meget gode solforhold med sol fra formiddag til sen ettermiddah sommertid. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene i Lillomarka og Nordmarka. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Grefsenkollen (www.oslo-skisenter.no) eller hoppbakken på Linderudkollen.

Grefsenkollveien er en av Oslos mest populære treningsbakker for rulleski, sykkel og løping. På toppen av Grefsenkollen ligger Grefsenkollen Restaurant som i mange år har vært et populært mål for søndagsturer.

Det er flere hyggelige bademuligheter i området som blant annet Trollvann og Brekkedammen. Fine turveier også langs Akerselva til Nydalen og videre langs Grünerløkka og helt ned til sentrum. Det er bussholdeplass rett utenfor leiligheten og en kort spasertur til nærmeste trikkeholdeplass.

Storo Storsenter ligger 5 minutter unna med buss/bil. Storo er Oslos største shoppingsenter, med 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Flere barnehager i nærområdet hvor borettslaget blant annet har forkjøpsrett i Grefsenlyst FUS barnehage. Det er i tillegg gangavstand til barneskole og ungdomsskole. Flere treningssentre og andre fritidstilbud i nærområdet med allsidig tilbud til barn og voksne. Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Entré

Lys og romslig entrè med plass til oppbevaring av yttertøy og plassering av sko. Rommet gir et godt førsteinntrykk av leiligheten med lyse glatte vegger/himling og en pen 3-stavs parkett. Calling-anlegg.

Stue

Leiligheten har en lys, åpen og romslig stue som oppleves enkel å innrede med flere gode møbleringsmuligheter. Her har du god plass til sofagruppe, TV-seksjon og øvrig ønsket møblement. Rommets store vindusflater sørger for svært gode lysforhold med sol inn fra tidlig formiddag til sen ettermiddag. Spisegruppe med langbord finner du en naturlig plass til i nærheten av rommets åpne kjøkkenløsning. Pene og praktiske lameller montert på alle vinduer på sørsiden gjør det enkelt å skjerme for sollys. Direkte utgang til leilighetens herlige terrasse på 12 kvm fra stue.

Kjøkken

Leiligheten har en delvis åpen kjøkkenløsning mot stue med gode arbeidsforhold og godt med oppbevaringsplass. Kjøkkeninnredning fra byggeår med slette fronter i hvit utførelse, laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur og utslagsvask. Videre inneholder kjøkkenet integrerte hvitevarer som stekeovn (ny 2020) med keramisk platetopp, oppvaskmaskin fra 2020 og kjøleskap med fryser. Lysarmatur med stikkontakter under overskap samt flislagt vegg over benkeplate. Kjøkkenet fremstår velholdt og funksjonelt og holder en god standard. God plass til en stor spisegruppe i form av langbord perfekt tilknyttet til både kjøkken- og stuedel. Kjøkkenets to store vindusflater sørger for gode lys- og arbeidsforhold.

Bad

Delikat og flislagt baderom fra byggeår. Badet er av god størrelse og inneholder flislagt gulv med varme, flislagte vegger, servantskap med slette fronter (nytt i 2015), servant i porselen (ny i 2015) og ett-greps armatur. Videre inneholder badet nedsenket dusjhjørne med to-greps dusjarmatur, innfellbare dusjdører i frostet glass og vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Badet fremstår velholdt og innbydende. Mekanisk avtrekk i himling.

Terrasse

Leiligheten har en stor, overbygget og svært hyggelig markterrasse på ca. 12 kvm. Her er alt tilrettelagt for et hyggelig og lunt utemiljø med platting belagt med terrassebord, utelys og strømuttak. Terrassen oppleves enkel å innrede med god plass til både spisegruppe, grill og øvrig ønsket utemøblement. Med sydvendte solforhold kan du enkelt nyte solen fra ca. kl. 10.00 til sen ettermiddag på sommerstid. Optimale solforhold, flott beplantning og nydelig omgivelser gjør dette til den ideelle uteplass!

Soverom

Romslig og flott soverom med plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og garderobeskap. Rommets vegger er nylig malt opp. Hjørnebeliggenheten i kombinasjon med store vindusflater sørger for godt med naturlig lys.

Soverom 2 & 3

Leiligheten har to fine og funksjonelle ekstra soverom. Begge soverommene passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor. Plass til enkeltseng, kontorpult og klesskap eventuelt dobbeltseng og skap. Rommene oppleves lyse og hyggelige og er nylig malt opp i behagelige fargetoner.

Felleskostnader

kr. 3.825,- pr. mnd. Herav: kabel-TV og bredbånd, felles bygningsforsikring, drift, kommunale avgifter, foretningsførsel, vaktmester, felleskostnader garasjeplass og øvrige fellesutgifter.

Fordeling felleskostnader:
Fellesutgifter: kr. 3.564,-
Garasjeplass: kr. 261,-

Etasje

1. etasje

Tomt

Areal: 8 829 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Én garasjeplass med el-billader i felles lukket anlegg medfølger (plass nr. 4). Selger eier to garasjeplasser i anlegget. Mulighet for å kjøpe den andre garasjeplassen om ønskelig (plass nr. 1).

Gjesteparkering:
Borettslaget har flere utendørs biloppstillingsplasser til disposisjon for gjester. Gjesteparkeringen håndheves av eksterne vaktselskap som skriver parkeringsgebyr til kjøretøy uten parkeringsoblat. Alle leiligheter har fått tildelt særskilte parkeringsoblater som gjelder for borettslaget.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 849 206 pr. 31.12.2018
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 830 685 pr. 31.12.2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk over 3 etasjer samt kjeller med boder og garasjeanlegg. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller hovedsaklig av betong og
murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjonen belagt med papp/membran (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet med teglstein.
Leiligheten har slett entrédør med kikkehull og sikkerhetslås i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkong skyvedør med 3-lags glass fra byggeår.
Vinduer med 2-lags glass fra byggeår. Oppvarming via elektristet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 7. oktober 2010. Ferdigattesten følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser. Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Varmekabler i baderomsgulv.

Adkomst

Enkel trappefri adkomst. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Grefsenlyst Borettslag består av 80 andeler (leiligheter) og omfatter adressen Grefsenkollveien 14 A-E, 0490 Oslo.
Eiendommen har gnr. 75 og bnr. 807 i Oslo Kommune.
Usbl er borettslagets forretningsfører.

Vaktmester:
Bygårdsservice AS leverer gressklipping og snøbrøyting til borettslaget.
Øvrige vaktmesteroppgaver som lyspæreskift, rydding, daglig stell, vedlikehold og oppsyn av fellesområder utføres av beboer Frode Nordby (hus C).

Vask av fellesarealer:
Vask av fellesareal utføres av Rene Trapper AS. Garasjen vaskes hver vår.

Felles sykkelbod:
Beboerne disponerer felles utvendig sykkelbod. Boden er avlåst med hovednøkkel.

Grefsenlyst FUS Barnehage:
Barn i borettslaget har fortrinnsrett etter søknad gjennom ordinært opptak i regi av kommunen. Grefsenlyst FUS Barnehage er privateid og eier egen seksjon i Hus E.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 98207532118, OBOS-banken AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 27.08.2020: 1.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 156.77654702
Saldo per 27.08.2020: 73 779 278
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 30.06.2020 ( siste termin 31.08.2059 )

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 6443332

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Det er båndtvang på borettslagets område.

Tilbehør

Hvitevarer medfølger handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 9 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 3.000 for visninger. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Lene Brekken

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.