#TEATERKVARTALET, Mandalls gate 16
4 800 000,-
Moderne og gjennomgående 3-roms fra 2007 | 4,9m2 balkong | Heis | Mulighet for garasje | Fjernvarme inkl | Sentralt!
 • Prisantydning: 4 800 000,-
 • Omkostninger: 127 769,-
 • Totalpris: 4 927 769,-
 • Ligningsverdi: 1 026 897,-
 • Fellesutgifter: 3765,-

  A-konto fyring og varmtvann, grunnpakke kabel-tv og bredbånd, vaktmestertjenester, trappevask, vakthold, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m. Felleskostnader 2 775,- Kabel-TV og bredbånd 343,- Fjernvarme - iht. forbruk 647,-
Beregnet totalkostnad:
4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 127 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 927 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 60 m²
 • Bruksareal: 62 m²
 • Bruttoareal: 69 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2007
 • Gårdsnummer: 230
 • Bruksnummer: 263
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 190669651
 • Sist endret: 25.09.20 12:19
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 55%
  eier sin egen bolig
 • 1%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 56%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 73%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 17%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-20-0172

Adresse og matrikkel

Mandalls gate 16, 0190, Oslo, Gnr. 230 bnr. 263 snr. 24 orgnr. 992407506 i Oslo kommune

Eier

Kristiane Falck Lauten

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

62 / 60 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2007

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 2.196 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 2.196,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 599 kvm. Eierform: Eiet tomt.
Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Beskrivelse

Moderne og lekker 3-roms i byggets 3. etasje! Bygget er fra 2007 så her får du en gjennomgående god standard og delikate farger fra 2017. Det er store vinduer som slipper inn rikelig med lys. Dette sammen med den praktiske og gjennomgående løsningen sørger for en luftig atmosfære. Boligen blir forlenget med en herlig balkong hvor du kan nyte varme sommerdager. Ellers har sameiet en fantastisk takterrasse! Teaterplassen er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt til med kort vei til "alt"!
 
Romslig stue med balkong på 4,9m2
Lekkert Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer
2 gode soverom med garderobe mot stille bakgård
Pent bad med opplegg for vaskemaskin
Heis
Mulighet for å kjøpe ekstra stor garasjeplass med el for 500.000,-
Fyring og v.vann inkl
Kort vei til "alt"

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder stue med utgang til balkong, kjøkken, to soverom, bad, innvendig garderobe og gang/entré.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 m2. Øverst i bygget er det en super felles takterrasse!

Beliggenhet

Området er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt i Oslo med kort vei til "alt"! Grønland og Gamlebyen er bydeler rik på impulser og med store og spennende utviklingsmuligheter. Områdene har de senere årene hatt en betydelig utvikling og fremstår i dag som et trendy og attraktivt boligområde med et rikt utvalg av kaffebarer, utesteder, fristende grønnsakforretninger m.m.

Blokken ligger rett på Teaterplassen som et naturlig midtpunkt og møteplass. Her er det et stort åpent torg med utendørs scene, små forretninger, kaféer og spisesteder rundt. Flere treningssentre og døgnåpen nærbutikk i nærheten. Grønland regnes som det området med mest positiv og spennende utvikling i tiden fremover. Fra Teaterplassen kan man også spasere over den nye broen til operaen. Et rikt utvalg av forretninger finner man på Grønlands Torg. Oslo City og Byporten er en kort spasertur unna.

Fra Grønlandskvartalet er det kort gangavstand til både Tøyenbadet, Botanisk hage og Middelalderparken med omkringliggende parkanlegg og kunstig innsjø. Her har man alle muligheter for rekreasjon i hyggelige og grønne omgivelser. Parken har rommet flere kulturarrangementer deriblant den populære Øyafestivalen. Det er også kort vei til noen av byens og landets viktigste museer og kulturminner. Karl Johans gate ligger kun en 10 minutters spasertur unna leiligheten.

Området vil dra positiv nytte av den enorme utbyggingen av Bjørvika området, et steinkast unna. Utbyggingen av Fjordbyen i Bjørvika vil bli det største byutviklingsprosjektet i Oslo siden 1624, da Gamle Oslo brant og sentrum ble flyttet vestover. Området er under stor utvikling og denne leiligheten ligger inntil alt det nye og spennende. Gangbro over til Bjørvika finner du sammen med den nye innkjøringsbroen til sentrum, kun få minutter fra leiligheten.
Ekebergparken er siste tilskudd på stammen, en ny og spennende opplevelse som beboerne i denne bydelen vil ha stor glede av fremover.

I underkant av 15 minutters gange fra leilighet finner du Sørenga sjøbad. Sjøbadet er et friskt tilskudd til øvrige badeplasser i Oslo, og den mest sentralt beliggende.

Alle t-baner stopper på Grønland stasjon, få minutters gange fra leiligheten - midt i hjertet av Grønland. Buss 60,37,70 og 34 kjører gjennom eller forbi Grønland. I tillegg går de fleste busslinjer til Brugata, kort spasertur fra Grønland sentrum. Trikk 19 kjører forbi Grønland i Schweigaardsgate. Trikk 11,12,13 og 17 stopper i Brugata. Oslo Sentralbanestasjon og Jernbanetorget, Norges største og viktigste trafikknutepunkt ligger ikke langt unna leiligheten. Oslo bussterminal ligger få minutter unna. Grønland har sykkelfelt i begge retninger, og ligger innenfor gangavstand til hele Oslo.

Stue | Med utgang til balkong

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg fra 2017, samt ble det lagt laminat på gulvet. I år ble listene rundt vinduene malt. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den gjennomgående og praktiske planløsningen, sørger for en luftig atmosfære. Det ble montert persienner i 2017. Størrelsen er perfekt for å muliggjøre store og sosiale soner med plass til mange gjester. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.
På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren til side, så blir hele stuen forlenget med den herlige balkongen på ca. 4,9 m2. Her har du god plass til utemøblement, grill og beplantning, så du kan nyte varme sommerdager. Balkongen er overbygget så denne kan fint brukes utover høstkveldene.

Kjøkken | Moderne

Lekkert og moderne Sigdal kjøkken fra 2007 som har innredning med mørke og glatte fronter, samt laminat benkeplate med rustfri oppvaskkum som har ettgreps kjøkkenbatteri. Under overskapene er det belysning og stikkontakter. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Her er det god plass til et spisebord for hyggelige middager med venner eller familie. Videre finner du integrerte hvitevarer som komfyr med induksjon platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøl- fryseskap. I 2017 ble det montert et nytt høyskap med skuffeseksjon mot stuen, så her er det godt med skap- og benkeplass for oppbevaring og matlaging. I 2017 ble veggene malt i delikate farger og gulvet ble belagt med laminat.

2 soverom | Godt med lagringsplass

Boligen har to soverom av gode størrelser og har malte flater i smakfulle farger fra 2017. Gulvene ble belagt med laminat i 2017. De store vindusflatene slipper inn naturlig med lys i rommene. Listene rundt vinduene ble malt i år, samt ble det satt opp gardinstenger i 2017. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Begge rommene vender mot rolig bakgård, så her er det stille og fredelig. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Begge rommene har garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med to soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Bad | Alt du trenger på badet

Badet er pent, praktisk og romslig. Her får man en behagelig start på dagen med deilig gulvvarme og godt albuerom både innenfor og utenfor dusjen. Baderommet inneholder dusjhjørne med veggmonterte og svingbare dusjvegger av herdet glass og termostat dusjbatteri, vegghengt toalett, samt servantskap som ble malt i år. Over servanten er det speil og belysning. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på baderommet. I himlingen er det downlights. Det ble montert ny termostat i 2017.

Entré | Velkommen inn!

Når du kommer inn i leiligheten møtes du av en lys entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen og de moderne materialvalgene. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. I tillegg er entréen tilknyttet boligens innvendige bod på ca. 2 m2, så her er det godt med lagringsplass. Her ble det montert praktiske hyller i 2017. Det er adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang med heis. I 2017 ble veggene malt i delikate farger og gulvet ble belagt med laminat. Entrédøren er brann- og lydklassifisert (B30 og dB40) med sikkerhetslås. Ellers har oppgangen dørtelefon med åpner og videobilde.

Felleskostnader

Kr. 3 765 pr. mnd. Inkluderer a-konto fyring og varmtvann, grunnpakke kabel-tv og bredbånd, vaktmestertjenester, trappevask, vakthold, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.

Felleskostnader 2 775,-
Kabel-TV og bredbånd 343,-
Fjernvarme - iht. forbruk 647,-

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Med boligen er det mulig å kjøpe med en garasjeplass i samme bygg som boligen for kr. 500.000,- + ca. 2,6 % i omkostninger. Garasjeplassen ligger i gnr. 530 bnr. 1 med ideell andel 1/318. Infrastruktur til el-billading er installert på plassen.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 026 897 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 696 828 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Grunnmur er fundamentert med betong til fyllmasser. Ellers er det støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon og leilighetsskillere er i betong. Etasjeskillere er i armert betong. Utvendig kledning er av tegl, fasadeplater og betongelementer. Blokken fremstår som godt vedlikeholdt. Det er 2-lags isolerglass vinduer fra 2006 i trerammer. Flatt tak med innvendig taknedløp, tekket med papp/folie.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 2010 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 69 kvm


3. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, kjøkken, to soverom, bad og gang/entré.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Sameier kan fritt leie bort hele eller deler av sin seksjon. Melding om utleie eller utlån må på forhånd sendes forretningsføreren, slik at styret til enhver tid kan få riktig kunnskap om hvem som bor i leiligheten. Se sameiets vedtekter § 2 for mer informasjon.

Oppvarming

Leiligheten er tilknyttet felles fjernvarme og varmtvann. Ellers er det gulvvarme på badet.

Løpende kostnader

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Utstyr

- Sentralvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg. Radiatorer og termostatventiler fra byggeår.
- Sikringsskapet er plassert i entré med automatsikringer. Hovedsikringen sitter i hovedtavle i kjeller/fellesareal.
- Brannslange i kjøkkenbenken. Felles brannvarslingsanlegg med 2 sensorer i leiligheten samt fellesareal.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, forretning og bevertning. Reguleringsbestemmelse S-4095. Området forøvrig er regulert til fellesområde, vei, gangvei, gågate, torg, byggeområde for offentlig formål, spesialområde bevaring, byggeområde for bolig, forretning, kontor, bevertning, industri, allmennyttig formål, hotell, kultur m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Mandalls gate 5 - Det søkes om oppføring av balkonger.
Planstatus: Tillatelse gitt. Se saksnr.: 201809832 for mer informasjon.

Ombygging av kryss - Det søkes om ombygging av krysset Grønlandsleiret / Platous gate / Åkebergveien. Hensikten med ombyggingen er særlig å bedre trafikksikkerheten og fremkommeligheten for syklister i Platous gate som skal krysse Grønlandsleiret og gjennom dette legge til rette for sykkeltrafikk mellom Bjørvika og Grønland/Tøyen via Nordenga bru og Platous gate.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201809245 for mer informasjon.

Grønlandsleiret - Oppføring av boligblokk. Tiltaket omfatter oppføring av 12 stykk nye boenheter. Nybyggets 1. etasje vil benyttes til utadrettet virksomhet og adkomst/vestibyle for boligene i 2. - 7. etasje.
Planstatus: Rammetillatelse gitt. Se saksnr.: 201704867 for mer informasjon.

Grønland 24 - Det søkes om oppførelse av bygning på 4-5 etasjer over kjellerplan.
Planstatus: Rammetillatelse gitt. Se saksnr.: 201718006 for mer informasjon.

Grønlandsleiret 27 - Det søkes ombygging og bruksendring av kontorbygget til boligbygg i andre til åttende etasje, samt påbygg i en ny niende etasje, opparbeiding av felles takterrasse på lavbygg og fasadeendring.
Planstatus: Endret tillatelse gitt. Se saksnr.: 201709417 for mer informasjon.

Schweigaards gate 34 A-F - Landbrukskvartalet - Planforslag med konsekvensutredning - Omregulering av byområde. Hensikten med planarbeidet er omregulering til et attraktivt byområde, med næring, forretning, tjenesteyting, boliger mv. Deler av bebyggelsen planlegges regulert til bevaring.
I tråd med målsettinger i gjeldende kommuneplan for Oslo om fortetting og økt boligtall i indre by planlegges det for en høyere utnyttelse for området. Det foreslås en fremtidig samlet bygningsmasse (eksisterende og ny) på inntil ca. 70.000 m2 BRA (over bakken).
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201613090 for mer informasjon.

Galleri Oslos eiere har åpent for å rive den store bygningen. De betalte fem arkitektfirmaer for å lage forslag til hvordan det i stedet kunne bli. Alle fem forslag er variasjoner over samme temaer: 1. Det er tenkt bygges ett eller to nye, store høyhus nærmest Plaza. Det kompenserer for at andre deler av den store eiendommen åpnes opp og bygges lavere. 2. Dagens Galleri Oslo er på cirka 19.000 m², og tomten er relativt lavt utnyttet til å være så sentral i byen. Med alle forslag mangedobles bygningsmassen, for å gi lønnsomhet til prosjektet. 3. Det meste kan bygges i etapper, og Akerselva kan graves frem i dagen tvers over eiendommen. Alle forslag åpner dessuten for at Nylandsveien, siste rest av det overbygde motorveisystemet i sentrum, senere kan rives. 4. Det er tenkt boligbebyggelse på østre del av eiendommen, som trappes ned i høyde og knyttes sammen med boligbebyggelsen på Grønland. 5. Det lages nye torg og passasjer for fotgjengere på bakkeplan tvers gjennom bebyggelsen, i stedet som i dag, hvor man må gå rundt. Det er fortsatt uklart hva som skjer med bussterminalen, men et av forslagene er å legge den under bakken eller tvers over sporområdet på Oslo S.

Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1825/900011-1/105 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD TINGLYST 07.10.1825
OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere.

1825/900012-1/105 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD TINGLYST 07.10.1825
OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1825/900013-1/105 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD TINGLYST 07.10.1825
OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1870/900151-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 29.09.1870
OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1908/900365-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 03.12.1908
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1909/900453-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 03.08.1909
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1910/900719-1/105 ELEKTRISKE KRAFTLINJER TINGLYST 09.04.1910
OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere.

1910/900720-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 11.08.1910
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1912/901219-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 24.08.1912
Rettighetshaver: Platousgt.9,11,13 og 15. Med flere bestemmelser. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1912/901220-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.09.1912
Forbud mot å drive slakteforretning av noe slag. Med flere bestemmelser. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1912/901221-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.09.1912
Forbud mot å drive slakteribedrift. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1914/902304-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 17.01.1914
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1914/902305-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 17.01.1914
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1914/902306-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 17.01.1914
OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1914/902307-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 12.03.1914
Bestemmelse om kloakkledning. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1917/912668-1/105 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 12.07.1917
Bestemmelse om vannledning. Med flere bestemmelser. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1918/912595-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 01.10.1918
Bestemmelse om benyttelse. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1921/925080-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 23.06.1921
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1922/993611-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 25.02.1922
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1922/993612-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 06.07.1922
Bestemmelse om kloakkledning. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1922/993613-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 06.07.1922
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1927/921151-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 08.09.1927
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1927/921152-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 08.09.1927
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1928/924572-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 17.11.1928
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1942/305186-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 09.01.1942
Med flere bestemmelser. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1947/303157-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 04.06.1947
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1949/310549-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 11.08.1949
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1949/313307-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 05.10.1949
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1950/307228-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 24.05.1950
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1950/309062-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 03.07.1950
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1951/308975-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 03.07.1951
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1951/317011-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 19.12.1951
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1952/310926-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 01.09.1952
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1993/14293-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 01.04.1993
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:187, 263, 429
Bruksrett til utearealer. Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1993/14293-3/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 01.04.1993
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:187
Bruksrett til utearealer. Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1993/14293-4/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 01.04.1993
Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1997/74764-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 28.11.1997
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:269
Gjelder bruk av gårdsrom. Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan- og Bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

1999/11861-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 08.03.1999
Utbedringsavtale med Oslo kommune vedr rivning av bestående bygning. Eier kan kreve denne erklæring slettet når rivning er gjennomført, eller dersom Oslo kommune bestemmer at rivning ikke skal gjennomføres. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2000/28261-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 19.05.2000
Bestemmelse om gjerde. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2002/55892-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 28.08.2002
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:76, 78, 80 ,82 , 83, 86, 89, 185, 187, 190, 258, 263
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:259 Snr:1-58
Bruksrett. Med flere bestemmelser. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune direktørens for Eiendoms- og byfornyelsesetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2005/87271-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 16.12.2005
:Knr:0301 Gnr:530 Bnr:1
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2005/87271-3/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.12.2005
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:440, 441 ,442
Bestemmelser om bruksrett til gårdsrom. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2005/87271-4/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.12.2005
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:441, 442
Bruksrett til areal regulert til fellesareal - lek og opphold. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2005/87271-5/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.12.2005
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:440
Bestemmelser vedr. balkong. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2005/87271-6/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.12.2005
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:440
Rett til bruk av grunn for rep. og vedlikehold. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2005/87271-7/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.12.2005
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:441, 442
Rett til bruk av grunn for rep. og vedlikehold. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2005/87271-9/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.12.2005
Gjensidig rett til bruk av grunn for rep. og vedlikehold. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2005/87271-10/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 16.12.2005
:Knr:0301 Gnr:230 Bnr:440, 441, 442
Felles stikkledninger. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2006/13676-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 23.02.2006
Bestemmelse om gjerde. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune og Pecunia AS. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Med flere bestemmelser. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2007/178475-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 06.02.2007
RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420. RETTIGHETSHAVER:PECUNIA AS Org.nr: 913973089. Bruksrett til areal regulert til fellesareal - lek og opphold. Med flere bestemmelser. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2007/178475-3/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 06.02.2007
RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Med flere bestemmelser. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2007/360446-8/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 30.04.2007
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2008/703113-8/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 01.09.2008
Bestemmelse om reparasjoner og vedlikehold. Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og Bygningsetaten. OVERFØRT FRA: 0301-230/263. Gjelder denne registerenheten med flere

2008/719402-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 05.09.2008
SNR: 24
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 61/6218
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Teaterkvartalet Bygg 2 Sameie, Orgnr.: 992 407 506 består av 115 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.
Styreleder er Kenneth Arntsen.
Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.
Revisjonen er utført av BDO AS.

Borettslaget har avtale med Get som leverer kabel-tv tjenester, med muligheter for bredbånd, telefoni og digital-tv.
Sameiet har avtale om vaktmestertjeneste med Vaktmester Andersen AS gjennom DnG Vel.
Sameiet har avtale om rengjøringstjeneste med Reiduns Renhold AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 0,- pr. 22.08.20.
Andel fellesformue kr. 29 718,- pr. 31.12.19.

Sameiet har ikke lån p.t.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 85038775

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på kr. 171 264,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr. 112 035,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vaktmester forestår utskifting av postkasseskilt.
Bygningens ventilasjonsanlegg må ikke forstyrres ved at utsugningsventilene tettes igjen, at kjøkkenventilator koples direkte til ventiler eller kanaler, eller på noen annen måte.
Det tillates kun gass-/elektrisk grill.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret ser på nytt postkassesystem hvor de nå jobber med å innhente tilbud. Videre er det planer om vedlikehold av takflatene.
Styret følger i hovedsak de vedlikeholdssykluser som er anbefalt i FDV utarbeidet av utbyggers entreprenør.

I 2019 ble vinduene malt og oppgangene delvis malt.

Generelt vedlikehold må påregnes. Se forøvrig årsberetning som ligger vedlagt i prospekt.

Husdyrhold

Normalt dyrehold er tillatt. Se sameiets husordensregler § 10 for mer informasjon.

Tilbehør

Lysekrone, 2 stykk knakker på hovedsoverom, samt vaskemaskin på badet medfølger ikke handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Alt av hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen og hvitevarer som ikke er integrert i innredningen på badet, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 10 990,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Jensen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.