# GRØNLAND / HOLLENDERKVARTALET, Grønlandsleiret 75
3 400 000,-
Flott 2-roms selveier i Hollenderkvartalet I Stor solrik balkong I Lave felleskostnader I Heis I Takterrasse I Ny i 2017
 • Prisantydning: 3 400 000,-
 • Omkostninger: 99 019,-
 • Totalpris: 3 499 019,-
 • Ligningsverdi: 776 063,-
 • Fellesutgifter: 1807,-

  Inkludert er kabel-TV og bredbånd fra Telenor, kommunale avgifter, felles forsikring, trappevask, vaktmestertjeneste, forretningsfører, drift og vedlikehold
Beregnet totalkostnad:
3 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 99 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 499 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 35 m²
 • Bruksareal: 35 m²
 • Bruttoareal: 38 m²
 • Etasje: 4
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2017
 • Gårdsnummer: 230
 • Bruksnummer: 110
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 190884162
 • Sist endret: 24.09.20 14:14
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 55%
  eier sin egen bolig
 • 17%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 69%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 63%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 17%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

19-20-0210

Adresse og matrikkel

Grønlandsleiret 75, 0190, Oslo, Gnr. 230 bnr. 110 snr. 24 orgnr. 819727392 i Oslo kommune

Eier

Eivind Berntsen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene

BRA/PROM

35 / 35 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2017

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger har hatt strømregninger på ca. kr 400,- per måned. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Tomt

Areal: 1 440 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

Vi har for salg en kjempefin 2-roms med supersentral beliggenhet i populære Grønlandsleiret. Leiligheten ligger i Hollenderkvartalet som ble ferdigstilt i 2017 og holder derfor en gjennomgående god standard!

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og det er enkel adkomst fra heis. Store vindusflater gir en god romfølelse og sørger for at lyset slipper inn i alle rom. Planløsningen er effektiv og utnytter hver kvadratmeter. Leiligheten vender i sin helhet mot rolig gårdsrom.

Stor sydvest-vendt balkong med sol store deler av dagen. I tillegg finnes en felles takterrasse med fantastisk utsikt.

Lave felleskostnader inkluderer både kabel-TV og internett. Det er ingen forkjøpsrett ved kjøp og utleie er tillatt.

•Ny i 2017
•Heis
•Balkong og takterrasse
•Balansert ventilasjon
•"Alt" i umiddelbar nærhet

Innhold

4.Etasje: Gang, bad, åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til sydvest-vendt balkong og soverom

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på 4.8 kvm.

Flott felles solrik takterrasse i 7.etg.

Felles sykkelparkering!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i populære Grønlandsleiret, som er et meget attraktivt boligområde som består hovedsakelig av flotte, klassiske bygårder og nyoppførte flotte byggverk.

Området rundt er i stor vekst - her har du nærhet til Sørenga og Bjørvika, der man blant annet finner Operaen, nyåpnede Deichmanske bibliotek og Oslos finansdistrikt; Barcode. Tar man en tur ut ytterst på Sørenga finner man den flotte bystranden som er et perfekt utfartssted for bading gjennom sommerhalvåret. Oslobukta er områdets nye tilskudd med en rekke hyggelige spiseplasser helt nede ved vannkanten der Akerselva renner ut i fjorden.

Området har også flere spennende spisesteder som f.eks. Teaterplassen, Restaurant Maaemo med sine tre stjerner i Michelinguiden, Ekebergrestauranten med en spektakulær utsikt, folkekjære Olympen m.m.

For den aktive finner man en rekke treningssentere i området. I tillegg er det turmuligheter både sommer og vinter. Det er gangavstand til Middelalderparken og Vannspeilet, hvor du også finner historiske Ruinparken. Nesten rett utenfor døren ligger Klosterenga park med fine turmuligheter og skulpturer. Fra Kværnerbyen kan man ta turen opp langs Alnaelva som har noen av byens flotteste turstier. Elveløpet varierer fra rolige områder til brusende fossefall, med variert vegetasjon og stedvis rikt dyre- og fugleliv. Med sykkel eller bil er det også kort vei til Malmøya eller Ulvøya. Forøvrig er det kort vei til andre populære parker hvor man kan sole seg, grille og nyte varme sommerdager. Her finner man blant annet Ekebergparken, Klosterenga park, Svartdalsparken, Tøyenparken etc. Ekebergparken er et populært turalternativ med dyregård, rideskole, flere lekeplasser og minigolf. Her finner du også skiløyper og morsomme akebakker langs Brannfjellskogen om vinteren.

For de som er spesielt interesserte i kultur er dette et område som har nok å tilby. Operaen har allerede blitt et av byens monumenter og har kontinuerlige oppsetninger med Opera, dans og drama. Deichmanske hovedbibliotek som er like ved Operaen skal bli en moderne møteplass for læring og utveksling av kunnskap. Populære Øyafestivalen avholdes i Tøyenparken og har et program med store internasjonale artister. Du finner også Naturhistorisk museum, Botanisk hage og Munchmuseet i gangavstand fra leiligheten.


Godt utvalg av matbutikker (også søndagsåpne), grønnsakforretninger osv. i umiddelbar nærhet. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Oslo City, Byporten og Karl Johan på et svært godt utvalg. De øvrige handlegatene i Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde. Offentlig kommunikasjon som buss, T-bane og trikk ligger rett i nærheten, f.eks. alle seks T-banelinjer.

I tillegg er det kort avstand til Oslo bussterminal og Oslo Sentralbanestasjon. Både barnehager og skoler ligger i gangavstand. Kort vei til sjarmerende Vålerenga, Kampen, samt noen minutters gange til et yrende liv på Grønland og Sentrum hvor du finner Spektrum, Oslo City, Oslo S. Det er gangavstand til Karl Johan og Grünerløkka.

Entré I Velkommen inn!

Med enkel adkomst fra heis kommer man til 4. etasje. Leiligheten har en romslig entre med god plass til å sette fra seg sko og yttertøy. Det er også plass til kommode eller skap for ytterligere oppbevaring. Leiligheten disponerer i tillegg en kjellerbod.

Stue I Lyst og innbydende

Veldig fin stue med store vindusflater som går fra gulv til tak. De gode lysforholdene bidrar til å åpne opp rommene og gjør at leiligheten oppleves som luftig. Stuen har en bra løsning som enkelt kan møbleres med både sittegruppe og spiseplass om man ønsker det. Både kabel-TV og internett er inkludert i felleskostnadene.

Kjøkken I Med integrerte hvitevarer

Tidløst og pent kjøkken som var nytt i 2017. Alle hvitevarer som kjøleskap med frys, oppvaskmaskin og komfyr er elegant integrert og medfølger salget. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som både er sosial og praktisk.

Bad I Fra 2017

Pent flislagt baderom fra byggeår 2017. Badet har en god størrelse og tidløse hvite fliser. Moderne innredning med servant med underskap, speil og dusjnisje med svingdører. Det er plass til både vaskemaskin og tørketrommel på badet. Avtrekk i himling og varmekabler på gulv.

Balkong I Gode solforhold

Leiligheten har en fantastisk fin balkong med utgang fra stuen. Balkongen er på ca. 7,7 kvm med god plass til utemøbler, planter og grill om ønskelig. Balkongen vender mot sydvest og har solen fra ca. kl. 14.00 - 20.00. Vendt mot stille og rolig gårdsrom er dette plassen å sitte for å nyte de aller siste solstrålene denne sommeren.

Takterrasse I Fantastisk utsikt

Ta heisen opp til 7 etasje og du kommer til nok en flott uteplass som denne leiligheten har tilgang på. På den felles takterrassen er det store områder for avslapning og soling og er en sosial samlingsplass. Her har man solen hele dagen og det er nydelig utsikt over Oslo by.

Soverom I Mye garderobeplass

Lunt og tiltalende soverom med god plass til dobbeltseng. De to doble garderobeskapene sørger for mer enn nok av lagringsplass. Soverommet, som resten av leiligheten vender inn mot rolig gårdsrom.

Felleskostnader

Kr 1.807,- pr. mnd. Inkludert er kabel-TV og bredbånd fra Telenor, kommunale avgifter, felles forsikring, trappevask, vaktmestertjeneste, forretningsfører, drift og vedlikehold

Herav:
Felleskostnad Bolig 1.280,-
Heis og Renovasjon 208,-
TV/bredbånd 319,-

Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer, kr. 1.935

Felleskostnader økes med 10% fra 1. november 2020

Etasje

4 etasje

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 776 063 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 793 825 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk over 7. Etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Utvendig fasade forblendet med fasadeplater og stående kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har entredør i brannklasse B 30 og lydklasse 40dB. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår. Stoppekran for vann er plassert i fordelerskap på bad. Vannrør med rør-i-rør system og synlig avløpsrør i plast. Oppvarming med elektrisitet. Ca 120 liter varmtvannsbereder plassert i underskap på kjøkken. Balansert ventilasjon med ventilasjonsagregat i kjøkenvifte. 2-roms leilighet beliggende i byggets 4. Etasje. Adkomst til leiligheten via felles trappegang med heis. Oppgangen har callinganleg

Ferdigattest / brukstillatelse

Grønlandsleiret 73-81 - Oppføring av leilighetsbygg med næringslokaler i 1. etasje - Midlertidig brukstillatelse

Boligens areal

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 38 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad.

Utstyr

- Dørcalling med video
- Heis
- Kabel-TV og internett
- Ca 120 liter varmtvannsbereder plassert i underskap på kjøkken
- Balansert ventilasjon med ventilasjonsagregat i kjøkenvifte
- Sikringsskap med automatsikringer i entre
- Leiligheten har felles røyvarslingsanlegg, sprinkelanlegg og brannslukningsapparat
- Leiligheten har entredør i brannklasse B 30 og lydklasse 40dB. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår

Adkomst

Enkel adkomst fra Grønlandsleiret. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Grunndata:
2017/717265-1/200  Reseksjonering  
03.07.2017 21:00 
snr: 24
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 14/1480
Endring av tilleggsdel
Seksjon opprettet fra fellesareal

Heftelser:
1893/993004-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
26.01.1893 
Overført fra: 0301-230/110/0/1
Gjelder denne registerenheten med flere
1932/991053-1/105  Bestemmelse om gjerde  
12.07.1932 
Overført fra: 0301-230/110/0/1

1950/301520-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
30.01.1950 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. åpning i branngavl
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-230/110/0/1
 
1955/306206-1/105  Erklæring/avtale  
26.04.1955 
Best om lagring av bensin i underjordisk tank
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-230/110/0/1

1969/521839-1/105  Bestemmelse om gjerde  
20.11.1969 
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-230/110/0/1

2019/833239-1/200  Pantedokument ved bytte av bank  
17.07.2019 13:36 
BELØP: NOK 2.000.000
Panthaver: SPAREBANKEN ØST BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 993997889

2020/2724468-1/200   ** Massetransport  
09.07.2020 10:36 
Fra: SPAREBANKEN ØST  
Org.nr: 937888937
Til: SPAREBANKEN ØST BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 993997889

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Hollenderkvartalet boligsameie:

Sameiet består av 46 boligsameier og 4 næringsseksjoner.

Hjemmeside: http://web1.herborvi.no/7886

Hollenderkvartalet Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 819727392, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse:
Grønlandsleiret 73
Grønlandsleiret 75
Grønlandsleiret 77
Grønlandsleiret 79
Grønlandsleiret 81
Grønlandsleiret 83

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for selskap

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If skadeforsikring
Polisenummer: 35704

Regnskap

Inntekter:
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 1 295 544,-.

Kostnader:
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 1 245 987,-.

Resultat:
Årets resultat på kr 50 747,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Husdyrhold

Sameiet har ingen spesifikke restriksjoner rundt husdyrhold.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hvitevarer på kjøkken medfølger
Fastmontert lampe/spotskinne i stue medfølger.
Fastmontert skoskap i entré medfølger
Garderobeskap på soverommet medfølger


Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Helene Molle

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.