#LINDEBERG, Jerikoveien 1
2 800 000,-
Lekker nyoppusset 2-roms | Stor, solrik terrasse | Nydelig utsikt | 1 min til bane/buss | Perfekt førstegangskjøp!
 • Prisantydning: 2 800 000,-
 • Fellesgjeld: 148 344,-
 • Omkostninger: 15 334,-
 • Totalpris: 2 963 678,-
 • Ligningsverdi: 674 922,-
 • Fellesutgifter: 3368,-

  Drift og vedlikehold, felles forsikringer, kabel-tv/internett grunnpakke, varmtvann, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, renter og avdrag, festeavgift m.m.
Beregnet totalkostnad:
2 800 000,- (Prisantydning) 148 344,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 948 344,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 199,- (Pantattest kjøper) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 334,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 963 678,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 46 m²
 • Bruksareal: 46 m²
 • Bruttoareal: 51 m²
 • Etasje: 4
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1977
 • Gårdsnummer: 113
 • Bruksnummer: 52
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 189766557
 • Sist endret: 22.09.20 09:34
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 90%
  eier sin egen bolig
 • 91%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 29%
  er barnefamilier
 • 36%
  er gift
 • 25%
  har høyskoleutdanning

 

Oppdragsnummer

71-20-0118

Adresse og matrikkel

Jerikoveien 1, 1067, Oslo, Gnr. 113 bnr. 52 snr. 2, andelsnr. 12 i Jerikov 1 borettslag med orgnr. 948867222 i Oslo kommune

Eier

Stine Thomassen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

BRA/PROM

46 / 46 m²

Antall soverom

1
 

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1977

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Tomt

Areal: 4 425 kvm, Eierform: Festet tomt

Tomten er festet med en festetid på 90 år fra 01.01.1977. Hjemmel til festerett er Lindeberg senter AS. Festeavgift deles av seksjonseierne i Sameiet Jerikoveien 1/3: Jerikoveien 1 Borettslag (seksjon 2) og Lindeberg Nærsenter (sekjson 1). Avgiften betales gjennom fellekostnadene.

Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplenn, trær og diverse beplantning.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i veletablerte omgivelser med  kort vei til det meste. Borettslaget ligger nærme Østmarka som byr på et rikt tur- og friluftsliv med flotte turstier, lysløyper på vinteren, bade- og fiskevann kun en kort spasertur unna. Lutvann har sandstrand og bademuligheter med gode temperaturer i vannet på sommerstid. På vinteren kan man ta på skiene, da lysløypa er rett i nærheten.

Godt utvalg av forretninger og butikker i nærområdet. Lindeberg senter med bl.a. matbutikk, søndagsåpen grønnsakhandel, frisør, hudpleie, fysioterapi, apotek, lege og tannlege. I området finner du også flere store kjøpesentre med blant annet IKEA på Furuset, Tveita- og Alna senter, samt flere store møbelforretninger.

Lindeberg T-bane ligger rett ved og har 8 avganger i timen på dagtid. Det tar i underkant av 20 minutter til Oslo sentrum. Rett ved finner du også buss nr. 79 (Grorud/Skullerud/Holmlia) og 25 (Lørenskog stasjon og Majorstua)- I tillegg finner du flybuss og ekspressbusser fra holdeplass ved E6 ved Trosterudkrysset og nattbuss fra Oslo sentrum til Lindeberg. Lindeberg ligger i bydel Alna, ca. 10 km. nordøst for Oslo sentrum med enkel adkomst til E6.

Se nabolagsprofil på neste side for mer informasjon om området.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en innbydende entré. Dette er et herlig ''første møte'' med denne moderne boligen. Du har naturlig plass til en skohylle og rikelig med plass til å henge av deg yttertøy og sette fra deg sko i stor skyvedørsgarderobe. Veggene er lysmalte og gulvet er belagt med ny, slitesterkt laminat i 2020. Boligen har adkomst fra felles trappegang. Ellers har oppgangen callinganlegg.

Stue

Stuen er romslig og gulvet er belagt ny og pen laminat i 2020. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen, samt en fantastisk utsikt fra vindu. Størrelsen på stuen er perfekt for å muliggjøre stor og sosial sone. Du har naturlig plass til både sofagruppe og TV med tilhørende møblement.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning med oppgraderinger gjort i senere tid. Kjøkkeninnredning har profilerte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps armatur fra Oras. Mellom benkeplate og overskap er det fliser som gjør rengjøringen enklere, samt stikkontakter og overskapslys. Hvitevarer som oppvaskmaskin fra Gram (2019), komfyr med steketopp fra Gorenja og kjøleskap med fryser medfølger. Over kokesonen er det ventilator tilkoblet avtrekkskanal.

Bad

Baderommet er flislagt, og det er varme i gulv. Innredningen består av servant med ett-greps armatur fra Hansgrohe, skapinnredning under, speil på vegg med overlys over servant, toalett og dusjkabinett med glassdører og ett-greps armatur fra Vikingbad. Badet har også opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger!

Terrasse

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren, så blir hele boligen forlenget med en nydelig, nordvestvendt terrasse på hele 10,7 kvm. Her får du sol til solen går ned kl. 21:00 på sommerstid. Du har god plass til flere sittegrupper, grill og beplantning, og du kan nyte solrike ettermiddager med gode venner og fantastiske utsikt! Rekkverk av plasstøpte blomsterbed.

Terrassen er også praktisk tilknyttet en utvendig bod.

Soverom

Rommet er pent og holdt mørkt med god plass til en stor dobbeltseng og nattbord på hver side. Langs den ene veggen er det dekorative plater som gir et røft preg til rommet. Leiligheten ligger høyt og du er sikret en god natts søvn. Det er stor garderobeløsning i rommet. Det er åpen garderobeløsning til venstre når du kommer inn i rommet.

Felleskostnader

3.368 pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kabel-tv/internett grunnpakke, felles forsikringer, varmtvann, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, renter og avdrag, festeavgift m.m.

HomeNet er leverandør av TV/internett-tjenester.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Etasje

4 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget har 23 garasjeplasser som tildeles etter venteliste av styret. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 674 922 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 429 717 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Terrasseblokk over fire etasjer samt u.etasje. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende kledning, fasadeplater og pussede malte flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre med brannklasse B30. Balkongdør med karmer av tre og to-lags glass fra 2013. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2013.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 12.01.1981 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 51 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 46 kvm.
Primærrom: 46 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Leiligheten disponerer en bod i underetasjen på ca. 3,50 kvm og en utvendig sportsbod på terrasse på ca. 2 kvm med stikkontakter.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Andelseieren kan leie ut boligen i inntil 30 døgn i løpet av året uten styrets samtykke. Videre kan ikke andelseier overlate bruken av boligen til andre uten godkjenning fra styret. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.
 

Oppvarming

Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann for bygningen. Gulvvarme på bad.

Løpende kostnader

Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. borettslaget v/styret og det er opp til borettslaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, dagligvare og kafeteria etter bestemmelsene i bebyggelsesplan 89/76 (reguleringsbestemmelser -1990). Området er forøvrig regulert til offentlig transport, nærsenter, offentlig bygning, trafikkområde m.m.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Saksnummer 201302338, Jerikoveien 1 - 7: Detaljregulering - Utvikling av Lindeberg nærsenter og boliger - Del 1 - Fortsetter i sak 201817956.

Saksnummer  201817956, Jerikoveien 1 - 9: Detaljregulering - Utvikling av Lindeberg nærsenter og boliger - Del 2 - Fortsettelse av sak 201302338.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert to servitutter/heftelser på borettslagets grunnbok. Disse omhandler blant annet bestemmelser om festekontrakt med vilkår (1978, 1986) og panterett til sameiet som borettslaget er medeier i for inntil 10.000,- for mulig udekkede forpliktelser ovenfor sameiet.

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 48 andelsleiligheter. Jerikoveien 1 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948867222. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.

Borettslaget er medeier i sameiet Jerikoveien 1/3.

Borettslaget har 1 ansatt vaktmester på timebasis.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: OBBK01-98207573264
Type: A
Restsaldo: 6.109.796,-
Restløpetid: 16 år 1 md.
Term pr. år: 12
Rente: Flyt 1,85%
Andel av saldo: 120.581,-
Kapitalkostnader: 723,-

Lånenummer: OBBK02-98207759635
Type: A
Restsaldo: 1.406.739,-
Restløpetid: 18 år 6 md.
Term pr. år: 12
Rente: Flyt 1,85%
Andel av saldo: 27.763,-
Kapitalkostnader: 149,-

Andel fellesgjeld

148 344 pr. 21.08.2020.

Andel formue

24 000 pr. 31.12.2019.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6606594

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

I posten drift og vedlikehold er det beregnet kr 250.000,- til ordinært vedlikehold. Det er ikke lagt inn kostnader eller opptak av lån for rehabilitering, da styret venter på anbudene. Basert på tilstandsrapport fra OBOS Prosjekt startet borettslaget høsten 2018 med fortsettelse fra vår 2019: Rehabilitering av yttertak, innvendig oppussing av oppganger, rehabilitering gavlvegger med tilleggsisolering og ny kledning, samt utbedring av betongdekke over garasjeanlegget og under torget. Det ble søkt om låneopptak på inntil 4 millioner, og 1,5 millioner ble tatt ut som delopptak i februar 2019. Det søkes om nytt lån iht. lånebehov for gjennomføring av planlagte rehabiliteringer når dette er avklart. Styret sier det vil bli tatt opp ytterligere lån når de kjenner kostnadene. En kjøper må forvente en økning i fellesgjeld når dette skjer. Hvor mye er uavklart enda.

Borettslaget har en god økonomi pr. i dag.

Tidligere vedlikehold:
2017: Nye sikringsskap og lys i kjellerboder. Kjøp av vedlikeholdsnøkkel fra OBOS og nytt callingsystem. Internkontroll av brannsikkerhet med oppfølgende tiltak. Skifte av garasjeport og vasking og ny oppmåling av garasjeplasser
2018: Rehabilitering av yttertak. Innvendig oppussing av oppganger og skifte av postkasser. Ny utgangsdør og nye ramper i garasjeanlegget
2019: Nytt ventilasjonssystem, 3 nye vifter satt inn.
2020: Utbedring av betongdekket over garasjeanlegg og boder. Rehabilitering gavlvegger med tilleggsisolering, nye vinduer og ny kledning

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt sålenge det ikke sjenerer naboer.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Vennligst angi ønsket overtagelse ved budgivning.

Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret. Styregodkjenning kan ikke nektes dersom det ikke er saklig grunn for det.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.


Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,30% av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 10.000,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.