# GRÜNERLØKKA, Korsgata 28B
2 450 000,-
Pen 2-roms i 2.etg beliggende i indre gårdsrom | Solrik balkong 6 m2 | God planløsning | IN-ordning lån
 • Prisantydning: 2 450 000,-
 • Fellesgjeld: 1 018 556,-
 • Omkostninger: 8 009,-
 • Totalpris: 3 476 565,-
 • Ligningsverdi: 694 382,-
 • Fellesutgifter: 9249,-

  tv/bredbånd, kommunale avgifter, vedlikehold, felles bygningsforsikring, nedbetaling og avdrag fellesgjeld med mer.
Beregnet totalkostnad:
2 450 000,- (Prisantydning) 1 018 556,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 468 556,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 476 565,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 32 m²
 • Bruksareal: 32 m²
 • Bruttoareal: 35 m²
 • Etasje: 2
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1895
 • Modernisert: 2006
 • Gårdsnummer: 228
 • Bruksnummer: 615
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 189861424
 • Sist endret: 21.09.20 16:13
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 45%
  eier sin egen bolig
 • 2%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 64%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 81%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 15%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

16-20-0151

Adresse og matrikkel

Korsgata 28B, 0551, Oslo, Gnr. 228 bnr. 615, andelsnr. 7 i Korsgata 28 b borettslaget med orgnr. 989999745 i Oslo kommune

Eier

Karoline Sylvi W Bergseng

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett.

BRA/PROM

32 / 32 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1895

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger opplyser:
26.05.19-31.12.19: 4366 kWh. 5023,- strøm inkl nettleie (1918,- strøm eks. nettleie)
01.01.20-31.07.20: 4757 kWh. 3903,- strøm inkl nettleie (904,- strøm eks. nettleie)

Forventet årsforbruk er 8251 kWh.

Tomt

Areal: 243 kvm, Eierform: Fellestomt
Felles tomt for borettslaget opparbeidet med steinlagte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Sittegrupper, sykkelparkering og lekeapparater.
Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Beskrivelse

Velkommen til Korsgata 28B!

Sentral beliggenhet midt på Grünerløkka. Her bor du samtidig i fredelige omgivelser med leilighet i indre gårdsrom. God intern beliggenhet i byggets 2.etasje.

Leiligheten har en god planløsning med inngang til stuen med åpen kjøkkenløsning, bad og soverom. Utgang fra stuen til balkong på 6m2 med gode solforhold.

- God takhøyde

- God planløsning

- Rolig beliggenhet i indre gårdsrom

- Flott og opparbeidet bakgård

- Trafikkstille

- Kort vei til offentlig kommunikasjon

- Kort vei til dagligvarebutikker (også søndags- og døgnåpne)

- IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld)

- Borettslaget er tilknyttet sikringsordning

- Ingen dokumentavgift

BESKRIVELSE ROM:
Leiligheten er praktisk og har en god planløsning.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning med innredning fra 2006. Fronter i glatte høyglans. Benkeplate i heltre eik med nedfelt kum og ellers integrerte hvitevarer som kjøle- og fryseskap, platetopp og stekeovn og oppvaskmaskin (ny 2020). Benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Vegghengt ventilator med mekanisk avtrekk montert på vegg.

Stue:
Praktisk stue med god plass til TV- og sofaseksjon og diverse møblement. Stuens gode takhøyde og store klassiske vinduer skaper en god romfølelse og slipper inn mye lys. Fra stuen er det utgang til balkongen.
- Avtrekk ut til friluft

Baderom:
Pent og flislagt baderom som ble totalt modernisert i regi av borettslaget i 2006. Badet har en god størrelse med dusjhjørne med buede svingdører, opplegg og god plass til både vaskemaskin og tørketrommel og innredning med veggmontert servant, speil og lysarmatur. Innfelt speil, belysning og stikkontakt over servant.
- Varmekabler i gulv.
- Mekanisk avtrekksventil i himling.

Våtromsbevis på bad: Beviset bekrefter at ett eller flere våtrom i boligen din kvalifiserer for en utvidet forsikringsdekning i en tidsbegrenset periode - uten tillegg i prisen. Dekningen krever at boligen forsikres i If, eller via kjøp av boligkjøperpakke. For vilkår se vedlagt tilstandsrapport.

Soverom:
Soverommet har en stor og praktisk garderobe og god plass til dobbeltseng. Siden leiligheten ligger i indre gård kan man fint ha åpent vindu om natten uten at det går på bekostning av støynivået. Garderobeskap i soverom oppmålt til ca 1,20 meter.

Gulv og overflater:
Gulvflater belagt med parkett. Malte slette veggflater. Himlinger i malt mur/betong. Slette innerdører.

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 2. etasje. Adkomst via felles trapperom. Leiligheten har callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad, soverom, og
stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til syd-vendt balkong på ca 6 m2.

Leiligheten disponerer en bod i kjelleretasje oppmålt til ca 4 m2.

Standard / Innhold

Leiligheten er praktisk og har en god planløsning.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning med innredning fra 2006. Fronter i glatte høyglans fronter. Benkeplate i heltre eik med nedfelt kum og ellers integrerte hvitevarer som kjøle- og fryseskap, platetopp og stekeovn og oppvaskmaskin (ny 2020). Benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Vegghengt ventilator med mekanisk avtrekk montert på vegg.

Stue:
Praktisk stue med god plass til TV- og sofaseksjon og diverse møblement. Stuens gode takhøyde og store klassiske vinduer skaper en god romfølelse og slipper inn mye lys. Fra stuen er det utgang til balkongen.
- Avtrekk ut til friluft

Baderom:
Pent og flislagt baderom som ble totalt modernisert i regi av borettslaget i 2006. Badet har en god størrelse med dusjhjørne med buede svingdører, opplegg og god plass til både vaskemaskin og tørketrommel og innredning med veggmontert servant, speil og lysarmatur.  Innfelt speil, belysning og stikkontakt over servant. Våtromsbevis på bad*.

- Varmekabler i gulv.
- Mekanisk avtrekksventil i himling.

Våtromsbevis: Beviset bekrefter at ett eller flere våtrom i boligen din kvalifiserer for en utvidet forsikringsdekning i en tidsbegrenset periode - uten tillegg i prisen. Dekningen krever at boligen forsikres i If, eller via kjøp av boligkjøperpakke. For vilkår se vedlagt tilstandsrapport.

Soverom:
Soverommet har en stor og praktisk garderobe og god plass til dobbeltseng. Siden leiligheten ligger i indre gård kan man fint ha åpent vindu om natten uten at det går på bekostning av støynivået. Garderobeskap i soverom oppmålt til ca 1,20 meter.

Gulv og overflater:
Gulvflater belagt med parkett. Malte slette veggflater. Himlinger i malt mur/betong. Slette innerdører.

Diverse:
- Automatsikringer
- Mekanisk avtrekk på kjøkken og bad
- Integrerte hvitevarer på kjøkken
- Parkettgulv
- Downlights på bad
- Leiligheten har flere nymalte flater

Felleskostnader

9 249 pr. mnd. tv/bredbånd, kommunale avgifter, vedlikehold, felles bygningsforsikring, nedbetaling og avdrag fellesgjeld med mer.

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 694 382 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 499 776 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over 4 etasjer samt kjelleretasje. Støpt plate på mark. Bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av treverk og
murkonstruksjoner. Utvendige fasader i malte murflater. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med papp/membran. Leiligheten har slett entrédør fra Nordic med brannklasse B30, lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra 2006. Oppvarming med elektrisitet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Samt:
Korsgata 28 B - Rehab - Ferdigattest - 1988
Korsgata 28 B - Bruksendring fra naering til bolig - Brukstillatelse - 2006
Korsgata 28 B - Bruksendring fra naering til bolig - Sluttnotat (henleggelse) - 2014

Boligens areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 35 kvm

2 . etasje:
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt X for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet.

Løpende kostnader

Elektrisitet, innboforsikring med mer.

Adkomst

Sentral beliggenhet på Grünerløkka.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1980/518663-1/105  Best. om adkomstrett  
10.10.1980 
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/467724-1/200  Pantedokument  
02.10.2006 
BELØP: NOK 20.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006


2011/148362-1/200   ** Transport av panthaver, bytte av bank  
23.02.2011 
Fra:STOREBRAND BANK ASA  
Org.nr: 953299216
Til:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
 
2006/467724-2/200  Urådighet  
02.10.2006 
Rettighetshaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver


2011/148362-2/200   ** Transport av rettighetshaver  
23.02.2011 
Fra:STOREBRAND BANK ASA  
Org.nr: 953299216
Til:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
 
2006/467771-1/200  Pantedokument  
02.10.2006 
BELØP: NOK 8.025.000
Panthaver:Boligbyggelaget Usbl  
Lnr: 10005301
2.prioritet
 
2015/479060-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
01.06.2015 
veket for: PANTEDOKUMENT 2015/351824-1/200
2016/512763-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
08.06.2016 
veket for: PANTEDOKUMENT 2016/396246-1/200
 
2015/351824-1/200  Pantedokument  
22.04.2015 
BELØP: NOK 600.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006


2016/396246-1/200  Pantedokument  
03.05.2016 
BELØP: NOK 110.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget Korsgata 28 B ligger i Oslo kommune, og har organisasjonsnummer 989999745. Borettslaget Korsgata 28 B består av 15 boliger og ingen næringslokaler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12118949240, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 05.08.2020: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 59
Saldo per 05.08.2020: 2 400 342
Andel av saldo: 984 661
Første termin: 30.09.2014Første avdrag: 30.12.2016 ( siste termin 31.03.2035 )

Lånenummer: 12132674149, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 05.08.2020: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 77
Saldo per 05.08.2020: 597 968
Andel av saldo: 33 896
Første termin/første avdrag: 30.06.2016 ( siste termin 30.09.2039 )


Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale)

Andel fellesgjeld

1 018 556

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP586910

Regnskap

Regnskap fra 2019 og 2018 følger vedlagt.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har jobbet med å planlegge rehabilitering av fasaden, i samarbeid med Usbl. Foreløpig plan er å starte opp så raskt som mulig våren 2021.
Planlagt rehabilitering av fasaden våren 2021. Borettslaget må ta opp lån, som fordeles på 15 enheter og etter leilighetens størrelse.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Integrerte hvitevarer følger.

Lampe på soverom følger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til as@schalapartners.no eller SMS: 91 53 59 14 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 14 900,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Anders Sveen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.