#BJERKE, Gurinestubben 6B
8 980 000,-
Flott kjedet enebolig m/familievennlig beliggenhet i blindvei | Fine uteplasser | 3 p-plasser* | U.etg med egen inngang
 • Prisantydning: 8 980 000,-
 • Omkostninger: 238 320,-
 • Totalpris: 9 218 320,-
 • Ligningsverdi: 1 737 294,-
 • Fellesutgifter: 3250,-

  Årlig beløp på kr 13.000 (betaler kr 3 250,- per kvartal). Dette inkluderer kommunale avgifter, vedlikehold/drift av felles pumpeanlegg og felles utearealer, snømåking etc.
Beregnet totalkostnad:
8 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 224 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 238 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 218 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 146 m²
 • Bruksareal: 152 m²
 • Bruttoareal: 164 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 1999
 • Gårdsnummer: 123
 • Bruksnummer: 610
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 189873054
 • Sist endret: 22.09.20 11:51
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 77%
  eier sin egen bolig
 • 1%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 78%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 99%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 32%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

17-20-0114

Adresse og matrikkel

Gurinestubben 6B, 0584, Oslo, Gnr. 123 bnr. 610 snr. 7 i Oslo kommune

Eier

Baljeet Singh Ohri og Manjit Kaur Ohri

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/
Eiendomsskatt for 2020: kr 2 593,- iht. eiendomsskattelistene.

Festeavgift:
Årlig festeavgift (per 31.12.2019) utgjør kr. 5 915,- for denne seksjonen.

BRA/PROM

152 / 146 m²

Antall soverom

4

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1999

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

2937 kvm felles, festet tomt for hele sameiet (iht. arealbekreftelse). Felleseiendommen er opparbeidet med asfalterte internveier, parkeringsplasser, lekeplass, plenareal og en sandkasse, til glede for de minste.

Tomten er festet av Kleber AS. Årlig festeavgift (per 31.12.2019) er kr. 5 915,- for denne seksjonen. Festeavtalen ble inngått i 1999 og utløper i 2079 (80 år). Festeavgiften betales forskuddsvis hvert år den 1. januar og reguleres etter komsunprisindeksen hvert tiende år. Festekontrakt er vedlagt salgsoppgaven.

2937 kvm felles, festet tomt for hele sameiet (iht. arealbekreftelse). Felleseiendommen er opparbeidet med asfalterte internveier, parkeringsplasser, lekeplass, plenareal og en sandkasse, til glede for de minste.

Tomten er festet av Kleber AS. Årlig festeavgift (per 31.12.2019) er kr. 5 915,- for denne seksjonen.
Festeavtalen ble inngått i 1999 og utløper i 2079 (80 år). Festeavgiften betales forskuddsvis hvert år den 1. januar og reguleres etter komsunprisindeksen hvert tiende år. Festekontrakt er vedlagt salgsoppgaven.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Velkommen til en attraktiv, kjedet enebolig, med super beliggenhet i et skjermet og familievennlig område på Bjerke! Boligen ligger i en hyggelig blindvei med gangavstand til barnehager, skoler og et godt kollektivtilbud. Det er flotte turmuligheter og fine parker i nærhet, samt kort vei til sentrum.

- Endebolig over 3 plan med familievennlig planløsning
- Flotte uteplasser med skjermet hage, sydvestvendt terrasse, samt nordvendt markterrasse ved inngangsparti
- 3 biloppstillingsplasser*
- Lys og romslig stue med peisovn
- Stilrent Norema-kjøkken fra 2017 med integrerte hvitevarer
- 4 soverom, samt flislagt bad i 2. etg
- Separat WC og entré i 1. etg
- U.etg med trapperom, bod og vaskerom
- Del av U.etg har egen inngang med stue/hybelkjøkken, disponibelt rom og bad
- God lagringsplass i boligen + to utvendige boder

Innhold

Boligen ligger over 3 plan og består av:
1. etasje: Stue, kjøkken, entré og separat toalettrom/WC.
2. etasje: Fire soverom, bad og gang/trapperom. Råloft med tilkomst via takluke.
U. etasje: Trapperom, vaskerom, bod. Egen inngang med stue/hybelkjøkken, disponibelt rom og bad. Det gjøres oppmerksom på at det ikke søkt til kommunen v/plan- og bygg om godkjent utleiedel i U.etg.

Nordvendt markterrasse ved inngangsparti, på ca. 25 kvm. Utgang fra stue til sydvestvendt terrasse på 11 kvm.
Boligen har to utvendige boder, én på 3,8 kvm og én på 4,3 kvm.
Boligen disponerer 2 parkeringsplasser (plass nr. 12 og 13, ref. vedtekter), og i tillegg har selger tilrettelagt for én ekstra plass på egen eiendom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og svært barnevennlig boligområde på Bjerke i Oslo. Boligen ligger skjermet og tilbaketrukket i en blindvei, men samtidig sentralt. Herfra er det kort vei til et godt offentlig kollektivtilbud, butikker, servicetilbud og andre fasiliteter, samt hovedfartsårer som bringer deg ut og inn av bysentrum.

Det er kun en liten spasertur til Bjerkedalen. Parken har blitt oppgradert i senere år med flott beplatning, fine promenader, fossefall, paviljong og sandstrand. Her er det også en hyggelig kafé.

Hasle-Løren IL har et bredt aktivitetstilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling m.m. Løren Idrettspark ligger også i gangavstand og består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Årvoll gård ligger også i nærheten, og kan by på konserter, revy og husflidslag. På Årvoll idrettsplass finner du fotballbaner som islegges vinterstid. Like ved anlegget ligger også Årvoll gård - et koselig møtested for store og små. Her finner du også isdammen med fine parkarealer og bademuligheter. Det er ca. 1,5 km til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant som har storslått utsikt over byen og mot Oslofjorden.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix, Kiwi eller Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud senter (ca. 2 min kjøretur) et godt utvalg. Økernsenteret ligger en kort spasertur unna - et område i sterk utvikling med store planer. Det er også kort vei til Vollebekk hvor det for tiden skjer en spennende utvikling.

For de som liker å holde seg i form er det også flere treningssentre i nærheten. På Bjerke har du Fitness 24Seven som holder døgnåpent treningssenter.
Videre har du også SATS på Linderud eller Storo eller Condis på Økern (med Squash-bane).

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Refstadsvingen som ligger ca. 5 min gange fra boligen. Her går buss nr. 58 som tar deg til både Nydalen og Helsfyr. Nærmeste T-banestasjon er Vollebekk og her går linje går Linje 4- og 5 Vestli og 4 Bergkrystallen via Storo og 5 Ringen via Tøyen. T-banen fra Økern bruker 13 min til Jernbanetorget og 23 min til Nationaltheatret.
Linje 4 mot Bergkrystallen bruker 11 min til Nydalen. I tillegg er det kort vei til Økern som er et kollektivknutepunkt. Bussholdeplassen på Bjerke ligger ca. 10 minutter gange fra boligen og her går buss nr. 31 døgnet rundt alle dager, samt buss nr. 22, 31E, 33, 58, 301, 321 har jevne avganger. Flybuss F1 Gardermoen bruker ca. 30 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Refstad barenskole og nye Vollebekk skole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Linderud og Årvoll og Frydenberg skole på Løren. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Det er kort vei til Handelshøyskolen BI i Nydalen.

For skolekretser se: https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/skoler-og-skoletilhorighet/skolekrets-barneskole/?
sid=&street=gurinestubben+6+B

Stue

Romslig og pen stue med store vindusflater og fin utsikt, samt adkomst til terrasse som gjør rommet ekstra lyst og luftig. I stuen er det god plass til sofagruppe, TV-seksjon, spisebord og annet ønsket møblement. Sentralt i rommet er det en vedfyrt peis (fra Contura) som gir lun og god varme på kalde vinterkvelder. Parkett i stue er fra 2014.

Terrasse

Utgang fra stue til sydvestvendt terrasse på 11 kvm. Supre solforhold og fin utsikt over området. Det er god plass til utemøblement og planter. Terrasse av trekonstruksjoner med terrassebord, samt rekkverk av treverk. Det er montert utelys og elektrisk markise.

Kjøkken

Stilren Norema kjøkkeninnredning fra 2017 med hvite, glatte fronter og benkeplate av laminat. Innfelte stikkontakter i benkeplate. Underlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Glassplater på vegg over benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer; ventilator med belysning og komfyrvakt fra Røroshetta, platetopp, dampovn/stekeovn fra Siemens, mikrobølgeovn/stekeovn fra Siemens, oppvaskmaskin fra Siemens. Frittstående kjøleskap med frysedel fra Miele (dette medfølger også). Lekkasjevarsler med magnetventil på vannrør. Flislagt gulv med gulvvarme. Det er montert downlights i himling og under overskapene.

Bad i 2. etg og separat toalettrom i 1. etg

Flislagt bad fra byggeår med gulvvarme. Vegghengt servantskap med profilerte fronter og nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur. Speil, belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusjhjørne med skyvedører og to-greps armatur. Innebygd badekar med to-greps armatur med kran og hånddusj. Gulvmontert toalett. Mekanisk avtrekk i himling.

Toalettrom fra byggeår med flislagt gulv og malte veggflater. Platehimling med downlights. Vegghengt servantskap med profilerte fronter i
tremønster, samt ovenpåliggende servant i porselen med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Gulvmontert toalett. Mekanisk avtrekk i himling.

4 soverom

I 2. etasje er det det fire gode soverom med mange innredningsmuligheter - alt etter ønske og behov. Alle soverommene har lysmalte overflater og god størrelse. Det er skyvedørsgarderobe i tre av soverommene.

Entré/gang

Hyggelig entré med flislagt gulv og downlights i himling. Plass til oppbevaring av yttertøy og sko i garderobeskap. Det er også plass til andre oppbevaringsløsninger som kommode, skoskap el.

Vaskerom/bod i U. etasje

Trappeadkomst ned til U. etasje som har vaskerom fra byggeår med vegghengt utslagsvask i rustfritt stål med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin. Oso varmtvannsbereder på 198 liter fra 1999. Sentralstøvsuger på vegg. Mekanisk avtrekk i himling. Det er også adkomst til en praktisk bod med god lagringsplass.

U. etasje med egen inngang

Del av U. etasje med egen inngang som består av stue med åpen løsning til hybel. Ikea kjøkkeninnredning fra 2016 med hvite, glatte fronter og benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Laminatplater med flismønster under overskap. Belysning og stikkontakt under overskap. Integrerte hvitevarer; kjøleskap, oppvaskmaskin og platetopp fra IKEA, ventilator med belysning og komfyrvakt, stekeovn fra Bosch.

Skyvedører mot disponibelt rom, hvor det er plass til dobbeltseng og nattbord. Oppbevaringsplass i garderobeskap.

Denne delen har også et flislagt bad fra 2002 med gulvvarme. Vegghengt servantskap i matt utførelse med ovenpåliggende servant i porselen med ett-greps armatur. Speil og belysning på vegg over servant. Dushjørne med forheng og to-greps armatur. Gulvmontert toalett. Nisje med glassbyggersten og opplegg for vaskemaskin i hjørnet. Det er montert en liten el-vifte i U.etg.

Overflater

Gulv: Tre-stavs parkett. Parkett i stue er fra 2014. Flislagt gulv med varme i entré, på kjøkken og på bad, samt flislagt gulv på toalettrom. Belegg og gulvvarme i vaskerom. Laminat med gulvvarme i U.etg.
Vegger: Malte flater og tapet. Malte flater og panelplater i U.etg.
Tak: Malt platehimling. Det er downlights i flere rom.

Markterrasse og hage

Ved inngangspartiet har boligen en hyggelig nordvendt markterrasse på ca. 25 kvm. Her er det god plass til diverse utemøblement, grill og planter. Markterrasse er belagt med terrassebord. Boligen har også en pent opparbeidet hage med gressplen og fin beplantning. Hagen er skjermet med hekk.

Felleskostnader

3 250 pr. kvartal. Årlig beløp på kr 13.000 (betaler kr 3 250,- per kvartal). Dette inkluderer kommunale avgifter, vedlikehold/drift av felles pumpeanlegg og felles utearealer, snømåking etc.

- Eier har Verisure boligalarm (evt. egen avtale må tegnes)
- Eier har hatt TV-og bredbåndstjenester fra GET tv og bredbånd (evt. egne avtaler må tegnes). Det er lagt til rette for uttak av TV/internett både på flere etasjer og i flere rom.

Garasje / Parkering

Det er parkering på 2 tilhørende parkeringsplasser (plass nr. 12 og 13, ref. vedtekter), og i tillegg har selger tilrettelagt for én ekstra plass på egen eiendom. Det montert en stikkontakt (i år 2000) på parkeringsplass for motorvarmer eller andre slike formål.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 737 294 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 254 258 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Bolig over 2 etasjer, samt Underetasje. Betongplate mot grunn. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller av trekonstruksjoner. Veggkonstruksjon er bindingsverk med liggende trekledning. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein. Boligen har slett entrédør med kikkehull og elektronisk kodelås. Vinduer med karmer av treverk med to-lags glass fra byggeår. Terrassedør med karmer av treverk med to-lags glass fra byggeår. Dør og vindu i U.etg fra 2000 og 2016.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av eiendommen (Gurinestubben A og B) datert 25.01.2006. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Deler av U. etasje og bad i U. etasje har blitt innlemmet/innredet uten at dette foreligger godkjennelse fra kommunen. Deler av kjeller var betegnet som "ikke innredet" da husene var ferdigstilt. I nyere tid er kjeller blitt tatt i bruk som boligareal. Dette er innredet/omgjort uten byggemelding til kommunen og uten at nødvendig godkjennelse er gitt. Eiendommen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent omgjøringen i ettertid.

Boligens areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 164 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapprom, vaskerom, disponibelt rom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.
Bruttoareal: 56 m².
Sekundærareal: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærareal: Bod.

1. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, toalettrom, stue og kjøkken.
Bruttoareal: 59 m².

2. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og fire soverom.
Bruttoareal: 59 m².

Det er skråhimling i 2. etasje, som gjør at deler av etasjen ikke måleverdig. Gulvflaten i etasjen er målt til 54 kvm. Råloft med tilkomst via takluke.
Det gjøres oppmerksom på at det ikke søkt til kommunen v/plan- og bygg om godkjent utleiedel i U.etg.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke søkt til kommunen v/plan- og bygg om godkjent utleiedel i U.etg.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt peis i stue.

Løpende kostnader

Strøm, varmtvann, evt. kabel-TV, bredbånd, alarm og hus- og innboforsikring kommer i tillegg. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2233 av 02.06.1977. Området rundt er regulert til boliger, byggeområde for offentlig/allmennyttig formål (barnehage), friområde/park, vei, privat institusjon (Bjerke travbane) m.m. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Rettighetshavere til eiendomsrett
1998/15506-1/105 HJEMMEL TIL EIENDOMSRETT TINGLYST 19.03.1998
Vederlag: NOK 850.000
KJØPER:Kleber AS IDEELL: 1/1
Org.nr: 966667109
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettighetshavere til festerett

2011/726422-1/200 HJEMMEL TIL FESTERETT TINGLYST 12.09.2011
KJØPER:Ohri Baljeet Singh
KJØPER:Ohri Manjit Kaur

Heftelser
Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas kun ha historisk betydning, eller som vedrører en matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift.
Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen før fradelingsdatoen, eller før eventuelle arealoverføringer, er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften til hovedbruket/avgivereiendommen. For festenummer gjelder dette servitutter eldre enn festekontrakten.
Pengeheftelser i eiendomsrett

1958/6791-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 19.06.1958
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten gjelder: Eier av tomt plikter når Oslo kommune forlanger det, straks å opparbeide veiene med kloakk (med nærmere bestemmelser).
Se nærmere info i Servitutten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

1958/13716-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 18.11.1958
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten gjelder: Den 8/7-1958 har Oslo bygningsråd-bygningssjef iht. §8 i bygningsvedtekt for Oslo meddelt midlertidig unntak fra bestemmelsene i samme vedtekts §63 i anledning: innredning prov. verksted i uthus.
Se nærmere info i Servitutten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

1981/10118-1/105 RETTSBOK TINGLYST 22.04.1981
Bestemmelse om adkomstrett
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommentar fra megler: Dokumentet følger ikke vedlagt da Statens kartverk ikke kunne finne den i arkivet.

1988/31718-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 11.05.1988
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:683
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten gjelder: Overenskomst mellom eiere av gnr. 123, bnr. 610 og eiere av gnr. 123, bnr. 683; Eiere av gnr. 123, bnr. 683 gis rett til å legge ledninger for vann- og avløp med nødvendige kummer, samt nødvendig vedlikehold av disse. Ledningseierne er i felleskap ansvarlig for ledningenes drift og vedlikehold.
Se nærmere info i Servitutten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

1996/22629-3/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 03.05.1996
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1140
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1168
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1169
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1169 Snr:1
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1169 Snr:2
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo vann-og avløpsverk
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten gjelder: Overenskomst mellom eiere av gnr. 123, samt bnr. 1168, 1169 og 610; Undertegnede eiere anlegger felles stikkledninger for vann- og avløp fra hovedledninger i Økernvn. og etter trasé iht. planer som er godkjent av Oslo Vann- og avløpsverk. Ledningseierne er i felleskap ansvarlig for ledningenes drift og vedlikehold.
Se nærmere info i Servitutten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

1999/26590-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 27.05.1999
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo vann og avløpsverk
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten gjelder: Rett til Oslo kommune til å fære vann og avløpsledninger med nøvendige kummer gjennom hverandres parseller i den utstrekning Oslo vann og avløpsverk finner dette nødvendig. Eierne av eiendommene er solidarisk ansvarlig for vedlikehold etc.
Se nærmere info i Servitutten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

1999/67094-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 18.11.1999
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:552 Snr:1 -11
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:586 Snr:1 -6
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten gjelder: Hjemmelshaver til privat adkomstvei langs sydvestre grense gir nåværende og fremtidige eiere av boliger på gnr. 123 og bnr. 552, 586 i Oslo kommune rett til å benytte den private adkomstveien fra Økernveien og frem til den enkelte bolig. Hjemmelshaverne skal dekke sine forholdsmessige utgifter til drift og vedlikehold av veien, på lik linje som de andre brukerne.
Se nærmere info i Servitutten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

1999/67115-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 19.11.1999
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommentar fra megler: Gjelder avtale om seksjonering.

2000/2483-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
14.01.2000
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1140
Bestemmelse om midlertidig adkomstrett
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten gjelder: Som hjemmelshaver til privat adkomstvei på gnr. 123 og bnr. 610 i Oslo kommune gir vi herved eier av gnr. 123 og bnr. 1140 midlertidig adkomst langs denne vei i tråd med kommunens krav.
Se nærmere info i Servitutten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

2001/17545-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 28.03.2001
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:552 Snr:1 -11
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:586 Snr:1 -6
Bestemmelse om veg
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten gjelder: Hjemmelshaver til privat adkomstvei langs sydvestre grense gir nåværende og fremtidige eiere av boliger på gnr. 123 og bnr. 552, 586 og 610 i Oslo kommune rett til å benytte den private adkomstveien fra Økernveien og frem til den enkelte bolig. Hjemmelshaverne skal dekke sine forholdsmessige utgifter til drift og vedlikehold av veien, på lik linje som de andre brukerne.
Se nærmere info i Servitutten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

2001/21552-2/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 20.04.2001
FESTETID: 80 år
Årlig festavgift uoppgitt
Pant for 3 års forfalt festeavgift

2009/697143-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 21.09.2009
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1169 Snr:1 og 2
Bestemmelse om drift og vedlikehold
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
Pengeheftelser i festerett
Servitutten gjelder: Hjemmelshaver til privat adkomstvei gir nåværende og fremtidige eiere av boliger på gnr. 123 og bnr. 1169, snr. 1-2 i Oslo kommune rett til å benytte den private adkomstveien fra Økernveien og frem til den enkelte bolig.
Hjemmelshaverne skal dekke sine forholdsmessige utgifter til drift og vedlikehold av veien gjennom sin andelsmessige betaling til Veilaget Gurinestubben.
Se nærmere info i Servitutten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

2001/21552-2/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 20.04.2001
FESTETID: 80 år
Årlig festavgift uoppgitt
Pant for 3 års forfalt festeavgift
Gjelder feste

Grunndata
1999/67115-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 19.11.1999
SNR: 7
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 1/7
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0301-123/1140
i eiendomsrett

1996/22629-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 03.05.1996
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:610
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:610 Snr:1 -7
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1140
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1169
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1169 Snr:1
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1169 Snr:2
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo vann-og avløpsverk
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Rettigheter på 0301-123/1169/0/1,2 i eiendomsrett

1996/22629-2/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
TINGLYST 03.05.1996
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:610
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:610 Snr:1 -7
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1140
Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1168
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo vann-og avløpsverk
OVERFØRT FRA: 0301-123/610
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Gurinestubben 1:
Sameiet består av 7 seksjoner på gnr. 123 og bnr. 610 i Oslo kommune.
Økernveien 225 A og Gurinestubben 2, 4 A-C, 6 A og B er organisert som et sameie med seksjonsnummer 1-7. Sameiet her finnes i hovedsak fordi festetomten er felles/deles med Gurinestubben 2, 4A-C, 6A og B og økernveien 225A, og dermed kommer kommunale avgifter samlet til sameiet. I tillegg deler Gurinestubben 1, 2, 3, 4A-C og 6A og B pumpesystem (kloakk).

Sameiet er ikke et registrert selskap med org.nr. og regnskapet er organisert internt.

Ingen kan erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Hver seksjon har eksklusiv bruksrett til det uteareal som er skravert i situasjonskartet vedlagt vedtektene jfr. § 5 (husnr. 12 med blå skravering i kart er seksjon nr. 7 (denne seksjonen) iht. seksjoneringsbegjæring).

Iht. styreleder:
Av spesielle merknader er det ikke annet enn at sameiet nylig har startet prosessen med å forsøke å kjøpe ut tomten. Det vites ikke om dette vil la seg gjøre, eller hva dette evt. vil koste. Hvis dette blir aktuelt vil det ikke medføre økte fellesutgifter, men det vil bli en engangssum som hver enkelt husstand må betale.

For øvrig må normalt vedlikehold av eiendommen alltid påregnes.

Veilaget Gurinestubben:
Gurinestubben er en privat vei hvor det er stiftet et veilag som gjelder for enhver grunneier eller tomtefester som er avhengig av veien som adkomst til sin eiendom. Veilaget har vedtekter som er bindende for medlemmer. Medlemskapet er bundet og man kan ikke fri seg fra veilaget.

Veilaget er stiftet med formål om å forestå driften av veien. Driftsansvaret omfatter utbedring, vedlikehold og daglig drift av veien. Veilaget skal sikre det økonomiske grunnlag for driften. Det avholdets også årsmøte for veilaget.

Det er vedtektsfestet 21 oppsittere av veien, men at flermannsboligen i Økernveien (gnr. 123 bnr. 552) som har 9 parkeringsplasser på skal belastes med en veirett på 3. Alle kostnader deles derfor på 23 og at alle unntatt flermannsboligen kun skal betale for en veirett (1/23). Vedtekter for veilaget er vedlagt salgsoppgaven.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen fellesgjeld.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet. Sameiet har ikke engasjert ekstern forretningsfører, men fordeler disse oppgavene internt.

Forsikring

Egen husforsikring må tegnes.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter for sameiet Gurinestubben 1, samt Stiftelsesdokument for Veilaget Gurinestubben ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Normalt tillatt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tw@schalapartners.no eller SMS: 48 36 57 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring.

Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

- Vannrør med rør-i-rør system og kobber. Avløpsrør av plast. Fordelerstamme for rør-i-rørsystem på vaskerommet. Hovedstoppekran på vaskerommet. Oso varmtvannsbereder på 198 liter fra 1999.
- Sikringsskapet i entré med automatsikringer. Hovedsikring i boligen på 50 Amp. Skjult elektrisk anlegg i boligen.
- Det er montert overspenningsvern i boligen.
- Røykvarsler i boligen. Brannslokkingsapparat fra 2020.
- Sikringsskapet på vegg i stue i U.etg med automatsikringer.
- Røykvarsler i U.etg. og brannslokkingsapparat med pulver fra 2010.
- 2 brannstiger (én på hver side av huset).
- Veggkonstruksjon er bindingsverk med liggende trekledning.

Iht. egenerklæringsskjema:
- For vel over ca. 10 år siden ble det sett vann på gulvet (i vinter) i U.etg/kjeller, men det ble ikke fastslått årsaken til det.
- Det ble lagt til nytt kurs til hybelen v/Kreativ Elektro Ski AS (samsvarserklæring i Boligmappa).
- Det leies ut hybel i kjelleren.
- Det er foretatt radonmålig i hybel i 2010 og 2017 (forsvarlig nivåer).
- Kjelleren er (delvis) innredet.
- Eier har Verisure (boligalarm) og GET (tv og bredbånd).

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19 900,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Thor Wæraas

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.