#LINDERUD/SLETTELØKKA, Sletteløkka 31B
3 200 000,-
Lys og arealeffektiv 4-roms med nordvestvendt balkong | Bad fra 2019 | Varmtv/fyring inkl. | Lave omk. | Rett ved marka!
 • Prisantydning: 3 200 000,-
 • Fellesgjeld: 289 438,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 3 497 248,-
 • Ligningsverdi: 1 019 411,-
 • Fellesutgifter: 5356,-

  Varmtvann og fyring v/fjernvarme, grunnpakke kabel-tv og internett, trappevask, vaktmestertjenester, nedbetaling av fellesgjeld (kapitalkostn. utgjør ca. 1.062,-), drift av borettslaget, byggforsikring, festeavgift, kommunale avgifter m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 200 000,- (Prisantydning) 289 438,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 489 438,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 497 248,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 70 m²
 • Bruksareal: 70 m²
 • Bruttoareal: 78 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1958
 • Gårdsnummer: 89
 • Bruksnummer: 1
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 188998576
 • Sist endret: 20.09.20 11:02
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 67%
  eier sin egen bolig
 • 12%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 72%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 36%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

17-20-0105

Adresse og matrikkel

Sletteløkka 31B, 0597, Oslo, Gnr. 89 bnr. 1, andelsnr. 53 i Askelia Borettslag med orgnr. 946462829 i Oslo kommune

Eier

Rashid Yusef

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

BRA/PROM

70 / 70 m²

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1958

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 33 183 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomten er fellesareal.

33 183,6 kvm felles, festet tomt for borettslaget. Opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og asfalterte arealer bestående av innkjøring, biloppstillingsplasser samt gangveier. Flere sittegrupper, lekeappareter og sykkelparkering til bruk for beboerne.

Tomten er festet med Kirke- og undervisningsdepartementet (Opplysningsvesenets fond) som bortfester. Feste gjellder i 99 år fra 1957 og avtalen reguleres hvert 20 år. Festen kan reguleres hvert 20, neste regulering er i 2036. Festeavgiften betales gjennom felleskostnadene og i 2020 er det budsjettert med kr. 400.904,- i festeavgift. Festekontrakten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Beskrivelse

Velkommen til en lys og gjennomgående 4-roms, beliggende i 1. etasje, i et veldrevet og hyggelig borettslag på Linderud/Sletteløkka. Boligen ligger sentralt til med kort avstand til Veitvet og Linderud senter. Her finner du et godt tilbud av offentlig transport, samt flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i marka.

- Lys og fin stue
- Nordvestvendt balkong på 8,4 kvm
- Tidsmessig kjøkken fra 2015 med integrerte hvitevarer
- Pent flislagt bad fra 2019 (i regi av borettslaget) med opplegg for vaskemaskin
- Tre gode soverom hvorav to har garderobeskap
- To disponible boder
- Varmtvann, fyring, TV og internett inkl.
- Mulighet for leie av p-plass i borettslaget (5 plasser ledig per 21/08)
- Barnevennlig boområde
- Ingen forkjøpsrett
- Lave omk. - ingen dok.avg.
- Veldrevet borettslag
- Fine fellesarealer med sittegrupper og lekeplass

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og består av: Entré, baderom, kjøkken, spisestue/stue og 3 soverom. Utgang fra stue til nordvestvendt balkong på ca. 8,4
kvm.

I tillegg disponerer leiligheten to kjellerboder, bodnr. 053 på ca. 5,5 kvm (takhøyde 2,19 m) og bodnr 053 på ca. 3,1 kvm (takhøyde 2,19 m) i fellesarealer i kjeller.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært, veletablert og meget barnevennlig boligområde på Sletteløkka, et godt sted mellom Linderud og Rødtvet, uten gjennomfartstrafikk. Området består hovedsakelig av lavblokk- og småhusbebyggelse i god harmoni med omgivelsene. Handlesteder som Veitvet, Kalbakken og Linderud senter kan nås til fots med det du trenger av servicetilbud. Nærbutikken, Joker, er søndagsåpen og ligger i nabolaget med ca. 6 minutters avstand. Videre har du Kiwi på Rødtvet og Rema 1000 på Veitvet. Det er kort gangavstand til Linderud senter med Coop Mega, Vinmonopol, kafé, bakeri, spisesteder, apotek, klesbutikker og mye mer.

Nyåpnet fitness24seven ligger på Veitvetsenteret eller har du SATS treningssenter på både på Kalbakken og Linderud senter. Videre har du ACTIC treningssenter med tilknytning til svømmehall og BareTrening på Kalbakken.

Det er flotte bademuligheter på sommerstid ved Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann samt alpinbakken i Grefsenkleiva/Grefsenkollen, idrettsplasser som Apalløkka idrettshall og Grei kunstbanen ved Apalløkka. Det er også gangavstand til bl.a. Rødtvet skole, Veitvet skole, Linderud barne- og ungdomsskole og Bjerke Videregående skole. Det er barnehager på Bredtvet, Rødtvet og flere andre steder i nærområdet.

Godt utviklet offentlig kommunikasjonstilbud med både buss og T-bane. Den nærmeste bussholdeplassen er Rødtvet, med flere bussruter til Lillestrøm, Oslo sentrum og flere andre knutepunkter i byen. Buss 31 kjører til/fra Oslo sentrum døgnet rundt hele året. Det tar ca. 5 minutter å gå til Rødtvet T-banestasjonen. Skal du fly til og fra OSL-Gardermoen lufthavn, kan du enkelt ta Flybussekspressen, NOR-WAY. Det er flere avganger i timen og tar ca. 40 minutter til/fra hovedflyplassen.
Vi anbefaler å ta en titt på www.ruter.no eller Ruter-app for nærmere beskrivelser over hvilke tilbud som passer best for deg.

Med bil tar det ca. 7 minutter til Sinsenkrysset, 12 minutter til Oslo S, 13 minutter til Lørenskog og 30 minutter til OSL-Gardermoen lufthavn. Har du arbeidsplassen din i Oslo eller utenfor byen, kan du parkere både på inn- og utsiden av bommen.

Entré

Arealeffektiv entré med plass til oppbevaringsløsninger for yttertøy og sko.  Dørtelefon med åpner er plassert på vegg ved entrédør.

Stue

Leiligheten har en lys og fin stue med plass til både sofagruppe og spisestue, samt øvrig ønsket møblement. Det store vinduet, samt utgang til balkong sørger for godt med naturlig lys inn til rommet.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en nordvestvendt balkong på ca. 8,4 kvm med gode solforhold og hyggelig utsyn. Her kan du nyte varme sommerdager utendørs! God plass til utemøblement, grill og planter (elektrisk grill og gassgrill er tillatt). Gulvflater av betong, belagt med plastheller, samt rekkverk av metall og platekledning. Belysning og stikkontakt på vegg.

Kjøkken

Separat kjøkken med stilren IKEA-innredning fra 2015 med hvite fronter og heltre benkeplate. Overskap med belysning under og fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Nedsenket oppvaskkum med Gustavsberg ett-greps armatur. Platekledning over benkeplate og 3 doble stikkontakter på vegg. Kjøkkenet er utstyrt med induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin, samt kjøleskap med fryser.

Bad

Pent flislagt bad fra 2019, som er oppgradert i regi av borettslaget i forbindelse med felles rør- og baderomsrehabilitering. Varme i gulv og downlights i himling. Servant med Gustavsberg ett-greps armatur, samt skuffer i innredning under og speilskap med belysning og stikkontakt på vegg over. Vegghengt toalett med Gustavsberg innebygget sisterne. Dusjhjørne med innfellbare buede dører og ett-greps armatur med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg. Avtrekksventil i himling.

3 soverom

Hovedsoverommet er lyst og romslig med plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe (ca. 1,5 meter bred). De to andre soverommene egner seg utmerket som barnerom, gjesteværelse eller hjemmekontor - alt etter ønske og behov. Ett av de har garderobeskap (ca. 1 meter bredt).

Overflater

Gulv: Laminat i oppholdsrom, samt fliser i entré. Fliser med gulvvarme på bad.
Vegger: Malte overflater fra 2020 på vegger. Fliser på bad.
Tak: Malte overflater fra 2017. Downlights i himling på bad.

Felleskostnader

5 356 pr. mnd. Varmtvann og fyring v/fjernvarme, grunnpakke kabel-tv og internett, trappevask, vaktmestertjenester, nedbetaling av fellesgjeld (kapitalkostn. utgjør ca. 1.062,-), drift av borettslaget, byggforsikring, festeavgift, kommunale avgifter m.m.

Etasje

1. etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget har 60 oppmerkede p-plasser som kan leies til ca. kr. 300,- per måned, etter venteliste. Per 21/08 er det 5 p-plasser ledige. Kontaktperson for parkeringsplassene er vaktmester Kai Westby, tlf. 950 52 425, vaktmester.askelia@getmail.no. Det påløper administrasjonskostnader (kr 731,-) til forretningsfører ved tildeling av plass.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 019 411 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 669 881 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligblokken ble oppført i 1958 (GAB-register). Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med platekledning av metall.
Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med betongtakstein, ikke besiktiget. Vinduer fra 1983 med trerammer har 2+1-lags glass. Vindu på baderom fra 2019 har 2-lags glass. Vindu i stue fra 1988 med trerammer har 3-lags glass. Balkongdør fra 1988 med trerammer har 3 lags glass. Entredør av typen trefiber har brannklasse B-30 og lydklasse 35 dB samt kikkehull.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 01.07.1966 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer med varmtvann fra felles fyringsanlegg (fjernvarme) og varmekabel på baderom.

Løpende kostnader

Strøm, evt. alarm og innboforsikring kommer i tillegg.

Eiendomsskatt:
Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. borettslaget v/styret og det er opp til borettslaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsbestemmelse S-2864. Området forøvrig er regulert til boligbebyggelse, vei, fortau, gang-/sykkelvei, spor for T-bane m.m. Ny kommuneplan fra 23. september 2015.
Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. or ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Utfartsveien 1 - 4 - Hensikten med forslaget er å legge til rette for fortetting av Linderud leir. Reguleringsplanen skal styre langsiktig utvikling av leiren. Hovedgrepet er å konsentrere forsvarsvirksomheten øst for Utfartsveien (Felt A), slik at to tomter vest for Utfartsveien kan frigjøres til sivile formål. Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201303921 for mer informasjon.

Sletteløkka 44 - Reguleringsforslag boliger.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 200300207 for mer informasjon.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Rettighetshavere til eiendomsrett
0/910751-1/105 HJEMMEL TIL EIENDOMSRETT TINGLYST
Vederlag: NOK 0
KJØPER:OPPLYSNINGSVESENETS FOND IDEELL: 1/1 Org.nr: 970955569

Rettighetshavere til festerett
1960/14097-2/105 HJEMMEL TIL FESTERETT TINGLYST 09.11.1960
Vederlag: NOK 0
KJØPER:Askelia Borettslag IDEELL: 1/1 Org.nr: 946462829

Heftelser
Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas kun ha historisk betydning, eller som vedrører en matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift.
Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen før fradelingsdatoen, eller før eventuelle arealoverføringer, er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften til hovedbruket/avgivereiendommen. For festenummer gjelder dette servitutter eldre enn festekontrakten.
Pengeheftelser i eiendomsrett

1909/900329-1/105 SKJØNN TINGLYST
01.10.1909
1924/912217-1/105 SKJØNN TINGLYST
18.01.1924
Elektriske kraftlinjer
1929/912249-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 16.08.1929
1930/901793-1/105 SKJØNN TINGLYST 07.02.1930
1930/901794-1/105 ELEKTRISKE KRAFTLINJER TINGLYST 04.09.1930
Rettighetshaver: GLOMMEN TREINDUSTRI
1943/3513-1/105 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 05.05.1943
Bestemmelse om veg
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere
1946/2908-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 25.04.1946
1950/799-3/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 23.01.1950
Bestemmelse om rett til å skille ut tomter
Med flere bestemmelser
1951/1293-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 30.01.1951
1951/913828-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.10.1951
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
1952/7042-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 04.06.1952
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
1952/7043-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 14.06.1952
Bestemmelse om gjerde
1952/7044-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 14.06.1952
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
1952/7045-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 14.06.1952
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
1952/8727-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 19.07.1952
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
1952/8776-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 19.07.1952
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Korrekt dok.nr. er iht gammel grunnbok og pantebokskopi: 8726/1952
1952/13733-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 12.11.1952
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1953/173-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 08.01.1953
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1953/3589-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 19.03.1953
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1953/4051-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 26.03.1953
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1953/4064-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 26.03.1953
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1957/7354-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 26.06.1957
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere
1957/7784-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.07.1957
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1957/7785-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.07.1957
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1957/7786-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.07.1957
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1957/7787-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.07.1957
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1957/7788-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.07.1957
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1957/990127-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 16.10.1957
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
1958/3631-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 29.03.1958
1960/14097-3/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 09.11.1960
FESTETID: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 6,400
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
BESTEMMELSER OM INNLØSNINGSRETT
1961/11160-1/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 08.09.1961
PANT FRAFALT I 1818,8 M2
1976/694-1/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 13.01.1976
PANT FRAFALT I 437,4 M2
1960/14514-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 18.11.1960
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
1960/14515-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 18.11.1960
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
1960/14516-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 18.11.1960
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
1960/14517-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 18.11.1960
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
1960/14518-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 18.11.1960
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
1960/16113-1/105 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 21.12.1960
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
1961/15634-1/105 SKJØNN TINGLYST 28.11.1961
Gjelder denne registerenheten med flere
1963/3434-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 22.03.1963
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
1964/3261-1/105 SKJØNN TINGLYST 10.03.1964
Gjelder denne registerenheten med flere
1980/12081-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 02.06.1980
ANG STØYSKJERM/VOLL
Pengeheftelser i festerett
1960/14097-3/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 09.11.1960
FESTETID: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 6,400
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
BESTEMMELSER OM INNLØSNINGSRETT
Gjelder feste
1961/11160-1/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 08.09.1961
PANT FRAFALT I 1818,8 M2
1976/694-1/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 13.01.1976
PANT FRAFALT I 437,4 M2
1960/16158-1/105 OBLIGASJON TINGLYST 22.12.1960
BELØP: NOK 1.728.000
PANTHAVER:Askelia Statsfunksj. Boliglag As V/Andelseierne Lnr: 1117804
ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN
SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN
ANFØRT PRIORITET: ETTER STATENS PENSJONSKASSE LÅN
Gjelder feste
1961/14662-1/105 TRANSPORT AV PANTHAVER TINGLYST 10.11.1961
FRA:Nordstrømme Helge Lindboe Adv Lnr: 1117803
TIL:Askelia Statsfunksj. Boliglag As V/Andelseierne Lnr: 1117804
1961/14662-2/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 10.11.1961
PANT FRAFALT I 1818,8 M2
1974/23602-1/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 28.11.1974
PANT FRAFALT I 1561 M2
1976/3148-1/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 11.02.1976
PANT FRAFALT I 437,4 M2
1984/905290-1/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 02.02.1984
OBLIGASJONEN ER MORTIFISERT DEN: SAK NR. AD 109/83
SOM SAK
AUTORISERT KOPI UTSTEDET
1984/56872-1/105 FORHØYELSE TINGLYST 12.11.1984
FORHØYET TIL NOK 2,726,400
2011/731204-1/200 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 13.09.2011
Midlertidig dispensasjon fra vegloven
for lekeplass.
Vedtak av visse vilkår vedrørende utskillelse/bebyggelse av denne matrikkelenhet
Erklæringen ka ikke avlyses uten samtykke fra direktøren for Plan- og bygningsetaten i Oslo.
Gjelder feste
2016/695831-1/200 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 02.08.2016
Midlertidig dispensasjon fra vegloven
vedrørende oppføring av garasje
Vedtak av visse vilkår vedrørende utskillelse/bebyggelse av denne matrikkelenhet
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder feste
2018/721859-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 03.05.2018 12:28
BELØP: NOK 55.000.000
PANTHAVER:OBOS-BANKEN AS Org.nr: 911986884
Gjelder feste

Grunndata
0/910750-1/105 OPPRETTELSE AV MATRIKKELENHETEN TINGLYST
OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
EIENDOMMEN ER OPRETTET FØR 1930
1943/2556-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
25.03.1943
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:89 Bnr:3
1943/3755-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
12.05.1943
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:89 Bnr:4
1951/15204-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
13.12.1951
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:89 Bnr:5
1951/15205-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
13.12.1951
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:89 Bnr:6
1954/2809-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
26.02.1954
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:89 Bnr:11
1954/17200-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
29.12.1954
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:89 Bnr:12

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 178 andelsleiligheter. Askelia Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 946462829, og ligger i bydel Bjerke i Oslo kommune.

Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er EY.

- Hjemmeside: askelia.herborvi.no, der man finner løpende informasjon om ulike aktiviteter.
- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Vaktmester Kai Westby ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse.
- Borettslaget har parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. De som ønsker plass kan ta kontakt med vaktmester.
- Askelia Borettslag får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.
- Fellesvaskeri i borettslaget.
- Ingen forkjøpsrett.
- Lave omkostninger - ingen dokumentavgift.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel gjeld per 31.12.2019: kr 316.808,-.
Andel formue per 31.12.2019: 17.935,-.
Festetomt utgjør kr 23.149,- av gjeld.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: OBBK01-98207693413
Type: Annuitet
Restløpetid: 28 år 2 md.
Restsaldo: 50.000.738,-
Term pr. år: 12
Rente: Flyt 1,58%
Andel av saldo: 289.438,-
Kapitalkostnader: 1.062,-

Lån på kr. 53 millioner - rehabilitering av rør og bad. Delutbetalt pr. 17.12.19 kr 50 836 000,-. Gjenstående ramme er pr. i dag kr. 2.164.000,-.

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

Andel fellesgjeld

289 438

Andel formue

17 935

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6650014

Regnskap

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 20 685 959,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.
Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2019 kr 3 238 944,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

Vedtekter / husordensregler

Når ikke annet følger av vedtektene eller lov om borettslag, kan bare fysiske personer være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn en andel. Andelseier har boplikt med unntak av de forhold som er beskrevet under pkt 4-2 i borettslagets vedtekter. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen.
Se også vedtekter for reningslinjer vedrørende bygningsmessige arbeider, samt andelseiers og borettslagets vedlikeholdsplikt.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Større vedlikehold og rehabiliering:
2018/2019: Rør- og baderomsrehabilitering
2016-2017: Skifte av branndører på loft og i kjeller
2011: Maling av vinduer
2010: Renovere takene på spissblokkene
2010: Elektrisk arbeid i kjeller og på loft i de blokkene det ikke var gjennomfør tidligere

Styrets arbeid og planer ref. årsberetning:
- Styret har tidligere fått utarbeidet en vedlikeholdsplan (vedlikeholdsnøkkel) av OBOS Prosjekt. I denne ligger også oppgradering av elektrisk anlegg som må vurderes opp mot andre nødvendige tiltak i borettslaget.
- Vedtatt maling av oppganger på årsmøte i 2019.
- Avdekket feil ved innstilling av pumpene som skal sørge for at varmtvann sirkulerer som det skal slik beboerne. Dette problemet er ikke løst helt, men det jobbes med innregulering av alle pumpene i alle blokkene.
- AF Gruppen har fått i oppdrag å erstatte låssystemet i borettslaget.
- Borettslaget har sett på muligheter for ladestasjoner for elbil. De ser for seg 6 ladeplasser foran Sletteløkka 31 og 6 foran Sletteløkka 41. Den estimerte prisen for etablering av 12 ladeplasser er kr. 40.000 - 50.000,-. Tilskudd fra kommunen trekkes fra. Styret arbeider videre med saken og det vil blir fremlagt for avstemming på ekstraordinær generalforsamling.
Protokoll fra årsmøte 2020 forelå ikke hos OBOS 20.08.2020.

Husdyrhold

Dyr som ikke luftes - for eksempel marsvin, papegøye, undulat, kan holdes i leiligheten. Utover dette kan dyrehold bare skje etter samtykke fra styret. Se forøvrig pkt. 8 i husordensreglene.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tw@schalapartners.no eller SMS: 48 36 57 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjennelse må foreligge før overtagelse kan gjennomføres.

Diverse

- Elektrisk anlegg er hovedsakelig av typen skjult anlegg. Sikringsskap har automatsikringer. Skap er plassert på vegg, i felles trappeoppgang. Hovedsikring har 2 x 25 Amp.
- Leiligheten har røykvarslere og brannslukningsapparat.
- Røykvarslere er plassert i himling i entré og på soverom B.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder.
Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19 900,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Thor Wæraas

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.