# ØVRE GRÜNERLØKKA / TORSHOV, Sandakerveien 10K
3 100 000,-
Lys og luftig 2(3)-roms med brannbalkong og idyllisk utsikt | Heis | Bad fra 2010 i regi av brl | Rett ved Akerselva
 • Prisantydning: 3 100 000,-
 • Fellesgjeld: 419 604,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 3 527 414,-
 • Ligningsverdi: 1 018 440,-
 • Fellesutgifter: 5871,-

  Varmtvann, fjernvarme, kabel-tv og bredbånd (244,-), trappevask, betjening fellesgjeld (2.883,-), komm.avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel, m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 100 000,- (Prisantydning) 419 604,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 519 604,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 527 414,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 55 m²
 • Bruksareal: 56 m²
 • Bruttoareal: 62 m²
 • Etasje: 6
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1936
 • Gårdsnummer: 225
 • Bruksnummer: 227
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 185294268
 • Sist endret: 03.08.20 11:06
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 61%
  eier sin egen bolig
 • 93%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 40%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 47%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 13%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-20-0106

Adresse og matrikkel

Sandakerveien 10K, 0473, Oslo, Gnr. 225 bnr. 227, andelsnr. 64 i Møllebakken Borettslag med orgnr. 983816223 i Oslo kommune

Eier

Arnstein Solnørdal Lade

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

BRA/PROM

56 / 55 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1936

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 5.000 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 4 653 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er individuell nedbetalingsordning (IN) på det ene lånet. Nedbetales lånet vil felleskostnader reduseres tilsvarende lånekostnadene på kr 665,-.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.

Beskrivelse

Velkommen til Sandakerveien 10K!

En lys og luftig 2(3)-roms leilighet, attraktivt beliggende mellom Grünerløkka og Torshov med idylliske Akerselva som nærmeste nabo. Her bor man sentralt med kort vei til alt man kan ønske seg av servicetilbud og fasiliteter.

Leiligheten ligger i byggets 6. etg med heisadkomst og nydelig utsikt over byen og grøntarealer, helt uten gjenboere. Leiligheten har et moderniserings behov som gir et stort potensiale!

Fremhevede kvaliteter:
•Super beliggenhet, midt mellom Løkka og Torshov
•Idylliske Akerselva som nærmeste nabo
•Bad/wc oppusset i regi av BRL i 2010
•Man kan med enkle grep lage et ekstra soverom
•Varmtvann og fyring inkl i fellesutgifter
•TV og internett inkl i fellesutgifter
•Ingen forkjøpsrett
•Ingen dokumentavgift
•IN-ordning

Innhold

Leiligheten er beliggende i 6. etasje med heis og inneholder: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Utgang ti brannbalkong fra soverommet.

Disponerer 2 boder i kjeller på 2 kvm og 1 kvm samt 1 loftsbod på 5 kvm i gulvareal.

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet sentralt til ved Akerselva, og midt mellom Grünerløkka og Torshov. Boligen har gangavstand til alt av kollektivtilbud, restauranter og kafeer, butikker og spennende utesteder.

Boligens nærmest nabo er Akerselva. Det er et av Oslos største og mest idylliske park- og turområder. Den strekker seg nesten ti kilometer, fra Maridalsvannet i nord og ned til Bjørvika i sentrum av Oslo.

Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gatecaféer, markeder og små nisjeforretninger.

Flere matforretninger finnes rett i nærheten som Meny og Rema. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av løkkas mest populære spisesteder som erke-amerikanske The Nighthawk Diner, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, trendy tapas på Delicatessen, gourmetburger på Illegal Burger eller Munchies og friske sandwicher på Joe & the Juice.

Langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren; Dansens Hus med bar og uteservering, Mathallen BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ og flere andre serveringssteder. I tillegg har man Westerdals School of Communications, treningssenter og Kolsås klatreklubbs klatrevegg, en dagligvareforretning og flere nærsenter-tilbud i Nordre kvartal. Det er derfor Vulkan kalles "den lille byen i byen".

På Grünerløkka finnes også mange parker som Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Kubaparken og Grünerhagen. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked, ha piknik, leke, ake, sole seg, m.m. På Torshov er det et mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet Soria Moria, Café Teater og Hvaskjer, med konserter, bar/restaurant, teater og Ringen Kino. Området kan også friste med en rekke spisesteder og kafeer, bl.a. populære Grisen på Oskar Braatens Plass, Trikkestallen, Åpent Bakeri og Kaffebrenneriet. Trikkestallen og Grisen har flott uteservering om sommeren. Rett rundt hjørnet ligger også Strøm-Larsen, butikken som er kjent i hele Oslo for sine gode kjøttvarer.

Det er et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks. Myrens Sportssenter (med Klatreverket), Sats Elixia på Sagene, Storo, Nydalen og Ringnes Park, samt sandvolleyballbaner ved Torshovparken. Det er også kort vei til grøntområder og parker som Ila, Sofienbergparken og Torshovdalen. I Torshovparken er det bla. etablert sandvolleyballbaner, basketballbane og minigolfanlegg.

Kort avstand til Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv. Sandakersenteret med tilbud som vinmonopol, matbutikk, apotek og andre butikker ligger også en kort spasertur unna. Det er flere matvarebutikker i umiddelbar nærhet (Kiwi, Rema1000, Coop).

Kort vei til Oslo sentrum, og enkel adkomst til Blindern og BI Nydalen. Det er også kort vei til kollektivtransport med blant annet 11, 12 og 13 trikken, samt 20 og 21 bussen. Bydelens egen skibuss nr. 56 direkte til Solemskogen. Flybussekspressen har også holdeplass rett ved leiligheten.

Leilighetens plassering er perfekt da man har fordelen av å bo sentralt og flott med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som du kun er noen få skritt unna grønne og rolige omgivelser!

Entré

Lys og innbydende entré med plass til oppheng av ytterklær og plassering av sko. Praktisk kott til oppbevaring. Dørcalling med åpner.

Stue

Stue med plass til sofagruppe, spisebord og annet ønsket møblement. Gode lysforhold fra store vindusflater. Et meget god og idyllisk utsikt over Akerselva og ned mot byen forøvrig. Laminat på gulv og en nymalt vegg. Her er det mulighet for å fjerne veggen inn mot kjøkkenet for å utvidet til en meget lys og romslig stue og kjøkken løsning. Det er flere andre i etasjene under som har gjort dette.

Kjøkken

Noe eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminert benkeplate, oppvaskkum, husbrannslange og opplegg til oppvaskmaskin. Her er det muligheter for å åpne opp veggen inn mot stuen for en åpen løsning, eller flytte kjøkkenet inn i stuen om man ønsker et ekstra soverom. Laminat på gulv og nymalte veggflater i 2020.

Bad

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Inneholder vegghengt klosett, dusjhjørne med innfellbare dusjdører i herdet glass, servant på underskap samt speil og belysning. Opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Badet er oppusset i 2009/2010 i regi av borettslaget.

Balkong

Østvendt brannbalkong med gode solforhold på morgen og formiddagen frem, flott utsikt nedover byen! Utgang fra soverommet.

Soverom

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe, samt lagring i praktisk kott. Laminat på gulv og nymalte veggflater i 2020. Utgang til brannbalkong.

Felleskostnader

5 871 pr. mnd. Varmtvann, fjernvarme, kabel-tv og bredbånd (244,-), trappevask, betjening fellesgjeld (2.883,-), komm.avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel, m.m.

Etasje

6 etasje

Garasje / Parkering

Mulighet for garasjeleie i flere garasjeanlegg i nærheten.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/ Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 018 440 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 666 383 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk fra 1936. Bygget er fundamentert med såle til antatt faste masser. Yttervegger i betong med utvendige fasader i pusset utførelse. Etasjeskiller i betong. For ytterligere informasjon henvises til tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Fjernvarme via radiatorer. Varmekabler i baderomsgulv. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det rehabiliteres, rives og bygges nye boliger i området. For ytterligere opplysninger om regulering, se reguleringskart.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Servitutter i borettlagets grunnbok:
1936/402422-1/105  Best. om adkomstrett  
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

1937/404505-1/105  Erklæring/avtale  
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser

1937/404506-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
Med flere bestemmelser

1937/404507-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
Med flere bestemmelser

1950/408161-1/105  Erklæring/avtale  
Bestemmelse om kloakkledning
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

2002/8831-2/105  Erklæring/avtale  
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Rettighetshaver Oslo kommune

2016/574666-1/200  Bruksrett  
Rettighetshaver:SAMEIET SANDAKERVEIEN 10 B  
Bruks- og vedlikeholdsavtale for gårdsrom

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Møllebakken borettslag består av 146 leilighetet fordelt på 12 oppganger, samt et næringslokale som for tiden består av Fomoto, designbutikk og café.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andelens andel av fellesgjeld er kr 419.604,- pr 02.07.20.
Andelens andel av formue er kr 13.829,- pr 31.12.2019.

Lånedetaljer Handelsbanken:
Lånenr: 83987175926
Type: Annuitetslån
Antall terminer: 4 pr år
Restsaldo: 11.261.413,-
Andel av saldo: 108.786,-
Siste termin: 31.12.2035
Rente: 1,65%

Lånenr: 83987181225
Type: Annuitetslån
Antall terminer: 4 pr år
Restsaldo: 37.941.142,-
Andel av saldo: 310.818,-
Siste termin: 30.06.2033
Rente: 1,65%

Boligselskapet har IN-ordning for det øverste lånet. Nedbetales denne denne andelens saldo vil dagens felleskostnader reduseres med kr 665,-.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.

Andel fellesgjeld

419 604

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Generelt vedlikehold bør alltid påregnes.

Husdyrhold

Husdyr er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre beboere.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,50 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 10 000,-, markedspakke kr. 14.990,-. Visningspakke kr 5.000,- for alle visningene. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Oscar André Halsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.