# BJØRVIKA / EUFEMIAS HAGE, Dronning Eufemias gate 51
6 950 000,-
Lekker og moderne 3-roms selveier fra 2018 | Stor og solrik vestvendt balkong | Fantastisk takterrasse | Supersentralt!
 • Prisantydning: 6 950 000,-
 • Omkostninger: 177 570,-
 • Totalpris: 7 127 570,-
 • Ligningsverdi: 1 158 036,-
 • Fellesutgifter: 2749,-

  A- konto varmtvann, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, vaktmester, snømåking, vedlikehold av heis og strøm fellesarealer. Felleskostnader 2.434,- A konto vann 315,-
Beregnet totalkostnad:
6 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 168 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 177 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 127 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 63 m²
 • Bruksareal: 63 m²
 • Bruttoareal: 70 m²
 • Etasje: 6
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2018
 • Gårdsnummer: 207
 • Bruksnummer: 460
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 185267633
 • Sist endret: 03.08.20 10:21
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 69%
  eier sin egen bolig
 • 94%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 92%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 25%
  er barnefamilier
 • 31%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-20-0102

Adresse og matrikkel

Dronning Eufemias gate 51, 0194, Oslo, Gnr. 207 bnr. 460 snr. 136 orgnr. 821215382 i Oslo kommune

Eier

Walter Trygve Knudsen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

63 / 63 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 6.000 kwh pr år, 500,- pr mnd.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 3 134 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Beskrivelse

Velkommen til Dronning Eufemias gate 51!

En lekker 3-roms leilighet med gjennomgående god standard, samt en stor og solrik balkong. Her bor man i Oslos nyeste og mest trendy byområde med både sjøen og et rikt utvalg av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

• Superlekker 3-roms i 6. etg med høy standard

• Ny fra 2018 (5 års garanti fra utbygger)

• Stor og vestvendt balkong med gode solforhold

• Den gode takhøyden i stue på 269 cm gir en god romfølelse

• Termostatstyrt balansert ventilasjon

• Praktfult inngangsparti

• Oppvarming og varmtvann inkl i fellesutgifter

• Felles takterrasse med kjøkken, toalett og fantastisk utsikt. Byens beste?

Innhold

Leiligheten ligger i 6. etg og inneholder: Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 6,6 kvm.

Beliggenhet

Eufemias Hage er det første boligkvartalet mellom Barcode og fjorden, i hjertet av Bjørvika. Kvartalet ligger mellom Dronning Eufemias gate, med yrende byliv og kollektivforbindelser til hele byen, og Operagata, som blir en miljøgate med mindre trafikk. Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Og når du kommer hjem igjen, er fjorden, Havnepromenaden, Ekebergparken og sjøbadet på Sørenga en del av ditt nærmiljø.

Med pulserende Barcode og Dronning Eufemias gate på den ene siden og fjorden på den andre, gir Eufemias Hage deg valget mellom bypuls og hvilepuls. Her blir det enkelt å logge av og nyte livet, samtidig som du er midt i byen. Veien er kort, enten du vil søke ut med kajakk og sykkel, eller vil søke inn med bøker, kunst eller deilige matopplevelser. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og fjord. Kaffe i sameiets "Byhage", vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur til Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, kulturopplevelser i Operaen, Deichmanske bibliotek og Munchmuseet - alt er bare noen minutter unna.

Av matopplevelser så kan jo Nodee Sky, Vaaghals eller Stock Spiser & Drikkeri nevnes, og alt kan trimmes av igjen på Sats eller Barrys Bootcamp. Som nabo av flere av disse restaurantene får man rabatterte priser, feks på Vaaghals.

Kiwi Barcode er åpen i tidsrommet 07-23 fra mandag-lørdag

Entré

Leiligheten har en lys og innnbydende entrè med flott en-stavs eikeparkett. I tilknytning til entreen er det en stor garderobe med skyvedører med speilfronter.

Stue

Stuen er luftig og moderne, med en stilren åpen kjøkkenløsning. Vindusflatene er store og en flott balkongdør i glass fører ut til balkong. Videre har stuen lekker en-stavs eikeparkett, lysmalte veggflater og god plass til både spisebord og sofaløsning.

Kjøkken

Lekkert og praktisk kvalitetskjøkken fra Sigdal med åpen løsning. Her er det godt med både skap- og benkeplass. Det er moderne glatt innredning fra , avtrekkshette i stål utførelse fra Røros hetta med integrert komfyrvakt. Støpet benkeplate med underlimt stålkum og ett greps batteri, planlimt induksjonstopp.

Integrert komfyr, oppvaskmaskin samt kjøleskap

Bad

Delikar bad med servantskap, høytrykkslaminat benkeplate, underlimt servant, vegghengt wc, speil m/
lys, dusj m/dører og opplegg for vaskemaskin samt plass til tørketrommel.

Balkong

Herlig og romslig balkong på hele ca. 9 kvm. med plass til utemøblement. Balkongen ligger høyt, fritt og vestvendt som gir gode solforhold med sol til ca kl.19.30 på sommern!

Takterrasse

Velkommen til «byens flotteste takterrasse»

Sameiet har en fantastisk takterrasse opparbeidet med flere sittegrupper, felles kjøkken og WC.

Terrassen er meget frodig med masse beplantning, som blandt annet bringebær og solbær. Terrassen har en utrolig fin utsikt over Sørenga og Bjørvika forøvrig. Denne må oppleves!

Soverom

Romslig og pent hovedsoverom. Det er god plass til dobbeltseng, tilhørende møblement som nattbord m.m. Stor skyvedørsgaraderobe med god plass til oppbevaring.

Soverom 2

Dette rommet har plass til både seng og garderobeskap. I gangen utenfor er det en romslig skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsmuligheter.

Etasje

6 etasje

Garasje / Parkering

Det er muligheter for leie av garasjeplass med og eller uten ladepunkter. Leieprisen ligger på ca.3.000,- i mnd og kjøp med lader ca.kr 900.000,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 158 036 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 168 931 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk med heis oppført over 9  etasjer. Næringslokaler på gateplan. Beskrivelse av byningsdeler bygger på kjente opplysninger for boliger i området samt det som var vanlig byggemåte da boligen ble oppført. Antar støpt på stabile komprimerte masser. Grunnmur i støpt betong. Drenering er ikke vurdert da denne ikke er synlig. Grunnmur i støpt betong. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull i.h.h.t forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse datert 18.06.2018.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Styret må informeres.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et byggeområde for boliger og reguleres etter bestemmelsene i  S- 4825 Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan  fra 23. september 2015. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

For informasjon om arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal:

https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Reguleringsbestemmelser og reguleringskart ligger som vedlegg til denne salgsoppgaven. Eufemias Hage ligger på felt B3 som er regulert til bolig, forretninger, offentlig eller privat tjenesteyting, kontor, bevertning energianlegg. Reguleringsbestemmelser for felt B3 i Bjørvika er S-4825, vedtatt 12.11.2014, som er en del av reguleringsplan S-4099. Felt B3 består av et bygg med åpen kvartalsbebyggelse med en kotehøyde + 31.

Det anbefales spesielt å følge med på de planer og prosesser som pågår for området via Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten.  Se også www.prosjektfjordbyen.oslo.kommune.no, www.vegvesen.no/Vegprosjekter/Bjorvika og www.haveiendom.no.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Eufemias Hage består av 145 eierseksjoner. Sameiets eiendom har Gårdsnr 207, Bruksnr 460 i
Oslo kommune.

Sameiet har 2 vaktmester: Thomas Reinfjord og Kjetil Grønvold.

Nokas har ansvar for å sjekke at dørene er låst og at det stille i nabolaget, dette er inkludert i husleien og at det overvåkningskamera ved inngangspartiet.

Sameiet har egen hjemmeside: https://www.sameieteufemiashage.no/

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt, forutsatt at dyreholdet ikke er til ulempe for andre beboere. Søknad om dyrehold skal godkjennes av styret.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Vaskemaskin, Tørketrommel, fryseskap og TV.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 7 500,-, markedspakke kr. 14.990,-. Visningspakke kr. 5.000,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Oscar André Halsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.