#ÅRVOLLTOPPEN, Årvollveien 74
7 400 000,-
Rålekker 4-roms endeleilighet | Tilhørende garasje | Flott utsikt og gode solforhold | Heis | Flere påkostninger
 • Prisantydning: 7 400 000,-
 • Omkostninger: 192 570,-
 • Totalpris: 7 592 570,-
 • Ligningsverdi: 1 382 474,-
 • Fellesutgifter: 2906,-

Beregnet totalkostnad:
7 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 183 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 192 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 592 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 84 m²
 • Bruksareal: 88 m²
 • Bruttoareal: 92 m²
 • Etasje: 4
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2017
 • Gårdsnummer: 86
 • Bruksnummer: 467
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 182119783
 • Sist endret: 06.07.20 17:43
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 91%
  eier sin egen bolig
 • 98%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 63%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 49%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 38%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

72-20-0019

Adresse og matrikkel

Årvollveien 74, 0590, Oslo, Gnr. 86 bnr. 467 snr. 34 orgnr. 918108726 i Oslo kommune
Garasjen har seksjonnummer 90, og hver plass er tinglyst 1/94-del av denne

Eier

Lara Liselle Anderson Jonas Øie

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det  tilstandsrapport og egenerklæringsskjema selger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

88 / 84 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2017

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 9.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 9.000,- pr. år.
Det bor pt 3 personer i boligen. 2 voksne og 1 barn.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja

Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er mulighet for etablering av ladestasjon til el-bil. Montering av el bil ladepunkt på parkeringsplasser som ikke har dette i dag må bestilles via sameiets forretningsfører. Det både selges og leies ut plasser av andre beboere i sameiet.

Tomt

Areal: 8 136 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Felles tomt på 8135.7 kvm.
Tomten er sameiets fellesareal. Flotte felles grøntarealer mellom blokkene med sittegrupper samt lekeapparater for barn. Området er skjermet og meget barnevennlig.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei. Seksjonen har ingen fellesgjeld.

Beskrivelse

En rålekker 4-roms gjennomgående leilighet beliggende i byggets 4.etasje. Adkomst via felles trapperom og heisadkomst. Oppgangen har callinganlegg.

Leiligheten består av entré, tre soverom, bad, bod/tekniskrom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til sydvendt balkong på 9,8 m2.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i populært og veldrevet sameie på Årvoll. Årvoll er kjent som et tilbaktrukke og barnevennlig område med Lillomarka som nærmeste nabo. Her har du flotte turmuligheter både sommer og vinter. Skiene kan du ta på deg rett utenfor døra og gå rett opp i marka hvor du finner utallige skiløyper, Oslo Skisenter (Grefsenkleiva) og mange flotte turstier. Av treningssentre finner du Sats/Elixia på Linderud senter og Fitness 24 Seven på Bjerke senter. Rett bak blokka finnes idylliske Isdammen, som er blitt et samlingssted for mange barnefamilier i området. Her er det fiskevann, grillmuligheter og hinderløyper for de minste. Hytta ved Isdammen kan leies for en billig penge og benyttes ofte til barnebursdager osv. Det er ca 2,5 km gange til Grefsenkollen, Linderudkollen og Trollvannstua, og det er fine turveier inn til sportshyttene enten du sykler, løper, går på ski eller triller barnevogn.

På Årvoll senter gjør mange den daglige handelen hvor du har bl.a Rema 1000, apotek, café, frisør og tannlege. Litt lenger unna har du Linderud senter, med sine 47 butikker og Vinmonopol, ligger ca. 5 min kjøring unna. Videre er det er ca. 10 min kjøring til Storo Storsenter, som har et rikholdig utvalg av forretninger, spisesteder m.m., og det er kort vei ned til sentrum.

Det er kort gangavstand til Årvoll barnehage,Kilden barnehage Årvollskogen barnehage, Årvoll barne- og ungdomsskole samt Årvoll kunstgressbane. Årvoll gård ligger like ved og har en hyggelig café, samt keramiker med utsalg. Her arrangeres det jevnlige kulturarrangementer, og du kan også leie de flotte festlokalene til både store og små anledninger. Det er gode bussforbindelser i Årvollveien, rett ved blokka, med hyppige avganger til sentrum (hvert 6.min på dag-/kveldstid

Ny sykkel og gangsti langs trondheimsveien.

Entré

En lys og trivelig entré i tidsriktige farger. Tilhørende garderobeskap og god plass til knagger, skoskap eller annen oppbevaring. Porttelefon og enstavs-parkett på gulv.

Stue

Stuen har store vinduer med gode lysfohold. Det er  plass til både sittegruppe og spisebord.  Utgang fra stue til sydvendt balkong på 9,3 m2. Balkong av betong. Rekkverk av metall og glass. Rekkverkshøyde er målt til 1,10 meter.

Kjøkken

Et moderne Marbodal-kjøkken med gode arbeidsflater og godt med lagringsplass.
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Innredning med glatte fronter i matt grå utførelse. Benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt mellom benkeskap og overskap. Belysning og stikkontakt under overskap. Integrert induksjonstopp fra Bosch. Integrert ventilator over platetopp med belysning og komfyrvakt. Integrert stekeovn fra Bosch. Integrert oppvaskmaskin fra Siemens. Integrert kjøleskap fra Siemens. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør i plast. Lekkasjevarsler med magnetventil på vannrør.

Bad

Et romslig og delikat bad fra byggeår med våtromsbevis fra IF forsikring. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagt vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Vegghengt servantskap med skuffer i matt hvit utførelse. Speil med belysning på vegg over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur med regn og hånddusj. Vegghengt benkeplate i laminat. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Vegghengt toalett. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør i plast. Mekanisk avtrekk i himling.

Vedr våtomsbevis se vilkår.

Balkong

Flott utsikt samt gode solforhold. Sol på balkongen: fra ca. kl 10 - 19:30 i sommermånedene.
Balkongen er overbygget. Utgang fra stue til sydvendt balkong på 9,3 m2. Balkong av betong. Rekkverk av metall og glass. Rekkverkshøyde er målt til 1,10 meter. Tilhørende elektrisk markise, tregulv og stikkontakter til f.eks varmelampe.

Soverom 1,2 og 3

På hovedsoverommet er det plass til dobbeltseng, nattbord og øvrig ønsket møblement. På dette rommet er det også en stor skyvedørsgarderobe. De to andre rommene er også av god størrelse med plass til seng, garderobeskap, skrivepult e.l. Rommene er praktisk adskilt fra sosialesoner. Om man har små barn og er en bekymret forelder så ligger rommene på rekke i entré.

Overflater generelt:

Gulvflater med ett-stavs parkett. Malte vegg- og himlingsflater. Nedsenket platehimling med downlights i entré. Profilerte innerdører. Garderobeskap i entré og på soverom.

Felleskostnader

2 906.

Felleskostandene inkluderer:
TV og Internett fra Viken Fibernett, drift og vedlikehold, felles forsikringer, kommunale avgifter, renhold ved firma, vaktmestertjenester, forretningsførsel m.m.

Garasje kr 180,-
Kabel-TV kr 439,-
Andel felleskostnader etter eierbrøk kr 2 287,-

Yterligere differensiering foreligger ikke fra forretningsfører.

Samtlige leiligheter er knyttet til felles fibernettverk.
Leverandør av kabel-TV og internett er Viken fiber.

Etasje

4 etasje

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 382 474 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 976 906 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Barnehage / skole i området

Se vår vedlagte nabolagsprofil for mer informasjon. Denne finner du som vedlegg bakerst i salgsoppgaven.

Byggemåte

Bygning over 5.etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller i betong. Tilnærmet flat takkonstruksjon (ikke besiktiget). Utvendig fasader forblendet med liggende trekledning. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra byggeår. Vinduer med karmer/ rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår. Balkongdør med karmer/ rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse og midlertidig dispensasjon - Årvollveien 70-80 for oppføring datert 02.12.2016.
Det gjenstår kun mindre arbeider før ferdigattest gis.

Gjenstående arbeider
- Opparbeidelse av uteområdet hvor brakkeriggen har stått.
- Opparbeidelse av fortau (se «dispensasjon»)

Boligens areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 92 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:,
Entré, bad, tre soverom og stue

Sekundærrom: 4 kvm: Bod

I tillegg disponerer leiligheten en bod på 5,4 m2 beliggende i oppgang 78.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.
Ved salg og utleie av bolig og/eller garasjeplass skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes.

Ved utleie av bolig/garasjeplass (-er) skal eier påse at leietaker skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter, ordensregler og vedtak av årsmøter og styret.

Forretningsfører gis rett til å avkreve et gebyr for sitt arbeid i forbindelse med eierskifte og utleie.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og fjernvarme til radiatorer. Varme i gulv på bad.

Utstyr

Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør i plast. Fordelerskap for rør-i-rør system.
Hovedstoppekran i fordelerskap.
Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i leiligheten. Entré: 2,25 meter. Bad: 2,24 meter. Øvrige rom: 2,50 meter.
Sikringsskapet i bod med automatsikringer. Hovedsikring og strømmåler plassert i felles tavle. Skjult elektrisk anlegg i leiligheten.
Røykvarsler i leiligheten tilkoblet felles varslingsanlegg. Sprinkelanlegg i leiligheten. Brannslokkingsapparat med pulver fra 2017.

Adkomst

Besøkende kan parkere på gjesteparkering eller langs veien.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til S-4804 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.10.2014. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er tinglyst 13 servitutter på eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om kommunens rett til å vedlikeholde vann, vei og kloakk på sameiets tomt.  Bestemmelser om kraftlinjer, trafostasjon samt gamle forpliktelser om reklame og vei vil ikke påvirke bruken av eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Private internveier i sameiet.

Sameie

Sameiet Årvolltoppen beståtr av 86 boligseksjoner og 6 næringsseksjoner.

Sameiet har egen hjemmeside: http://www.arvolltoppen.no/

Kjekt å vite:
Nilan ventilasjonsanlegg: Hver høst gjennomførers det service på ventilasjonsanlegget inkl. filterbytte. Styret setter opp tidspunkter. De som har bestilt ekstra filter (pollenfilter for filterbytte til våren) mottar da to filter ved servicen. Ekstra filter koster 710,- inkl. mva. Nilan anbefaler filterbytte 2 ganger i året, samt jevnlig rengjøring av filterne.

Sameiet har tilrettelagt for god sykkelparkering innendørs og utendørs med gode vaskemuligheter.
I tillegg har sameiet felles smørebod.

Forretningsførselen er i samsvar med kontrakt utført av Enqvist Eiendomsdrift AS.
Vår kontaktperson hos forretningsfører er Erling Wrangell som treffes på telefon 22
80 95 98 i tiden kl 1400 - 1600 vanlig virkedager.

Det blir vanligvis avholdt dugnad i begynnelsen av mai.
Juletrefest ble arrangert første søndag i advent.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Sameiets fellesforsikring:
If Skadeforsikring Polisenr: SP1353300.1.1

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Ifølge forvalter er det ingen større planer i sameiet.

Husdyrhold

Utdrag fra husordensregler:
6.1. Eier plikter å påse at husdyr ikke sjenerer andre beboere med støy.
6.2. Hund skal alltid føres i bånd på sameiets fellesarealer.
6.3. Alle ekskrementer fra dyr må fjernes.
6.4. Det er forbudt å mate fugler og dyr på terrasser og balkonger, da fuglemat tiltrekker skadedyr som rotter og mus.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Fryser, tv stativ, String hylleseksjon, lamper.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Marius Wang

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.