#NYDALEN, Sandakerveien 135B
2 950 000,-
Sjarmerende 2-roms i trehus I God beliggenhet rett ved BI I God standard fra 2010 I I Effektive løsninger I Uteplass
 • Prisantydning: 2 950 000,-
 • Fellesgjeld: 158 000,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 3 115 810,-
 • Ligningsverdi: 793 319,-
 • Fellesutgifter: 3265,-

  Bredbånd med mulighet for kabel-TV, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.
Beregnet totalkostnad:
2 950 000,- (Prisantydning) 158 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 108 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 115 810,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 35 m²
 • Bruksareal: 35 m²
 • Bruttoareal: 39 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1871
 • Gårdsnummer: 77
 • Bruksnummer: 14
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 183362749
 • Sist endret: 11.08.20 15:35
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 52%
  eier sin egen bolig
 • 70%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 39%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 77%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 15%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

19-20-0129

Adresse og matrikkel

Sandakerveien 135B, 0484, Oslo, Gnr. 77 bnr. 14, andelsnr. 3 i Sandakerveien 135 borettslag (0463 OSLO) med orgnr. 994167758 i Oslo kommune

Eier

Tina Næss

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Nei

BRA/PROM

35 / 35 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag
 

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1871

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Nei

Borettslaget benytter plass i innkjørsel til parkering etter førstemann-til-mølla prinsippet, er det plass, så er det plass, hvis ikke så må du parkere et annet sted, ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Tomt

Areal: 470 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Pent opparbeidet eiet tomt med koselige utearealer, gressplen og beplantning. Plattingen nede benyttes flittig av gårdens beboere på sommerstid til grilling og hygge utendørs.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Beskrivelse

Velkommen til Sandakerveien 135, beliggende sentralt i et veldrevet borettslag kun 300m fra BI. Her kan du bo godt i en leilighet med god standard og nytt kjøkken, optimal planløsning og korte avstander til alt av servicefasiliteter. Leiligheten ligger fint til i 1 etasje og inneholder et soverom, romslig stue/kjøkken og flislagt bad med varmekabler. Leiligheten har et moderne preg, med store vindusflater og dype vindusposter. Utenfor leilighetens inngangsparti har man en romslig svalgang med god plass til utemøblement, perfekt for varme sommerkvelder eller til frokosten. I tillegg er det gode fellesarealer som kan benyttes til soling, grilling eller sosiale sammenkomster.

Leiligheten ligger svært sentralt, men likevel rolig til i utkanten av det stadig mer pulserende Nydalen. Her har man korte avstander til både buss, trikk og bane, samt kort vei til helårs turterreng i Maridalen, Sognsvann og Nordmarka forøvrig. Borettslaget er veldrevet med ordnet økonomi. Bygget er en sjarmerende eldre bygård fra 1870. Borettslaget og leilighetene ble etablert og oppusset i 2008/2009 og fremstår i dag som moderne og i god stand. I tillegg til det overnevnte, er det gjennomført takrehabilitering i 2017.

Ingen dokumentavgift, ikke forkjøpsrett! Kort fortalt:
- Renovert bygg i 2008/2009
- Rolig beliggende
- Flislagt baderom fra 2008
- Norema kjøkken fra 2019
- Soverom med plass til stor seng og rikelig med garderobe
- Nær perfekt planløsning hvor hver minste kvadratmeter er utnyttet
- Flott lysinnslipp gjennom store vindusflater
- Tidsriktige farge- og materialvalg
- Sikringsskap med automatsikringer
- Meget etterspurt og attraktivt boområde
- Ryddig borettslag med ordnet økonomi
- Kaféer, restauranter og matbutikker i umiddelbar nærhet
- Gode treningsfasiliteter og joggemuligheter i området
- Kort vei til Maridalsvannet og Sognsvann med helårs turterreng
- Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet
- Ypperlig for førstegangsetablerende
- Ingen oppussing er nødvendig, flytt rett inn!

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom.
Leiligheten disponerer i tillegg en bod med adkomst via svalgang utenfor leiligheten på 4 m2.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget populær og sentral beliggenhet i Nydalen. Nydalen har de siste årene utviklet seg til å bli et populært og moderne boligområde i Nordre Aker med et godt tilbud av bymessige fasiliteter. For den handleglade ligger Storo Storsenter kun noen steinkast unna med om lag 130 butikker, spisesteder og tjenester. Nærbutikken Bunnpris ligger like i nærheten og har åpent alle ukedager, og Gullhaug Torg byr på flere hyggelige spisesteder og caféer. Norges største kinoanlegg (IMAX) er også beliggende like i nærheten.

Av rekreasjonsmuligheter har man flotte turområder med fine gang- og løypenett langs Akerselva, Nordmarka, Maridalen og Lillomarka like i nærheten. Flotte bademuligheter i Nydalen. Grefsenkollen byr på muligheten for å stå alpint på vinteren, med bakker både for barn, nybegynnere og viderekomne. For den treningsglade er det også et stort spekter av treningsmuligheter med bla. SATS sine to treningssentre kun fire minutters gange fra leiligheten. Treningssentrene EVO Nydalen, Fitnesspoint Nydalen, Athletica og Crossfit Oslo ligger også innen gåavstand fra leiligheten.

Nydalen er et knutepunkt for kollektivtransport, og man kan velge mellom trikk, buss, T-bane, flybuss og tog, alt innenfor få minutters gangavstand. Med hyppige avganger og linjer i alle retninger kommer man seg enkelt dit man skal. For studenter, så ligger leiligheten kun tre minutters gange fra Handelshøyskolen BI, og det er ellers enkel adkomst via kollektivtrafikken til de fleste utdanningsinstitusjoner i Oslo:

Handelshøyskolen BI og Nydalen T-bane - ca. 3 minutters gange
Universitetet i Oslo (UiO) - ca. 5 minutter med T-banen fra Nydalen
Blindern - ca. 6 minutter med T-banen fra Nydalen
Majorstuen - ca. 8 minutter med T-bane fra Nydalen
Tannlegehøyskolen - ca. 15 minutter med 37 bussen
Westerdals - ca. 23 minutter med 30 bussen

Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av alle byens tilbud. Her vil du trives!

Entré

Hyggelig inngangsparti med plass til å sette fra seg sko og yttertøy. Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30 med lydklasse 35dB fra 2010

Stue

Lys og luftig stue med plass til både sofa- og spisegruppe. Stort vindu som slipper inn rikelig med naturlig lys. Den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet gjør dette til et hyggelig og sosialt rom å oppholde seg i. God plass til spisebord. Peisovn som varmer opp leiligheten veldig godt på kalde dager.

Kjøkken

Pent og tidsriktig kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Norema kjøkkeninnredning fra 2019 (ferdigstilt i 2020) med fronter i tremønstret utførelse. Benkeplater av laminat. Nedfelt rustfri oppvaskkum med ett-greps armatur fra Grohe. Innfelt benkeskapsbelysning under overskap. Flislagt flate og stikkontakter på vegg. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med frysedel fra AEG og oppvaskmaskin fra Point. Komfyr med keramisk platetopp fra Bosch. Ventilator integrert i overskap. Vannrør av type rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Komfyrvakt.

Bad

Bad fra 2009. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate. Vegghengt servantskap med dør. Ovenpåliggende
servant med ett-greps armatur. Speilskap og stikkontakt på vegg over servant. Vegghengt toalett med innebygd sisterne fra Geberit. Dusj på gulv
med forheng. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Vannrør av type rør-i-rør. Fordelerstammer for rør-i-rør system med stoppekraner er
plassert i himling. Avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Soverom

Romslig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe. Soverommet vender inn mot stille gårdsrom. Stor skyvedørsgarderobe medfølger salget.

Felleskostnader

3 265 pr. mnd. Bredbånd med mulighet for kabel-TV, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Etasje

1. Etasje

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 793 319 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 855 949 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Småhus over 2 etasjer samt kjeller og loft. Bygget er oppført med grunnmur av naturstein. Bærende vegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner.
Saltak av trekonstruksjoner tekket med plater, rehabilitert i regi av borettslaget i 2017 (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har ytterdør med glassfelt.
Vinduer med to-lags glass og karmer/rammer av tre fra 2004 og 2006. Oppvarming med elektrisitet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 39 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Varmekabler på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Gården er registrert som bevaringsverdig i Byantikvarens Gule liste pr. januar 2013.

Boligen er registrert i SEFRAK-registerert. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

På borettslagets eiendom er det tinglyst følgende servitutter/heftelser:
* Bestemmelse om gjerde, tinglyst den 20.10.1871, dagboknummer 920070. Bestemmelse om generende virksomhet.
* Bestemmelse om vannledning, tinglyst den 05.05.1899, dagboknummer 39.
* Pantedokument, tinglyst den 21.09.2017, dagboknummer 1033085. Beløp: NOK 2.000.000. Panthaver: OBOS-BANKEN AS.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Sandakerveien 135 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 994 167 758, og består av 12 andelsleiligheter. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: OBBK01-98207638145
Type: Annuitet
Restsaldo: Kr. 1.656.486,-
Andel restsaldo: Kr. 158.000,-
Andel kapitalkostnader: Kr. 1211,-
Rest løpetid: 12 år 3 mnd
Term. per år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,05%

Andel fellesgjeld

158 000

Andel formue

23 000

Forsikring

Toten Sparebank Polisenummer: 3827722/32

Regnskap

Regnskap følger vedlagt i salgsoppgaven

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Snømåking og tilsvarende oppgaver av mer prekær art er et felles ansvar. Borettslaget må ha måket innkjørsel, samt fri adgang til begge oppgangene. Hver andelseier plikter å ta sin del av dette vedlikeholdet gjennom året. Styret kan på kort varsel iverksette sette opp lister med fordeling av ansvar i perioder med store snømengder, for å sikre at arbeidet fordeles jevnt i borettslaget.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Hyllene på veggen i stua og soverommet, nøkkelskap og knagger i gangen følger ikke salget.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,15 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 9 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Carl Uthus

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.