OPPSAL, Solbergliveien 103
3 450 000,-
Lys og romslig 3(4)-roms leilighet i barnevennlige omgivelser | Solrik balkong | God standard | Mulighet for parkering
 • Prisantydning: 3 450 000,-
 • Fellesgjeld: 252 000,-
 • Omkostninger: 15 135,-
 • Totalpris: 3 717 135,-
 • Ligningsverdi: 924 569,-
 • Fellesutgifter: 4288,-

  kabel-TV tjenester, balkong (605,-), trappevask, vaktmestertjenester, kapitalkostnader, kommunale avgifter og felles forsikring.
Beregnet totalkostnad:
3 450 000,- (Prisantydning) 252 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 702 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 717 135,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 66 m²
 • Bruksareal: 74 m²
 • Bruttoareal: 83 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1961
 • Gårdsnummer: 144
 • Bruksnummer: 1156
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 182094364
 • Sist endret: 28.08.20 13:47
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 92%
  eier sin egen bolig
 • 85%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 30%
  er barnefamilier
 • 24%
  er gift
 • 36%
  har høyskoleutdanning

 

Oppdragsnummer

66-20-0080

Adresse og matrikkel

Solbergliveien 103, 0683, Oslo, Gnr. 144 bnr. 1156, andelsnr. 57 i Stormyra borettslag med orgnr. 950393351 i Oslo kommune

Eier

Nils Gunnar Landsverk Kjersti G Landsverk

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Borettslaget har forkjøpsrett for OBOS medlemmer.

BRA/PROM

74 / 66 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1961

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 6.824 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 14 004 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Beskrivelse

Velkommen til en attraktiv og innbydende 3-romsleilighet med god standard og romslig planløsning.

Leiligheten har en romslig entré med god plass til yttertøy og sko. Stor stue med plass til sofagruppe og spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Sosial og åpen kjøkkenløsning fra Sigdal. Fra stuen er det utgang til en solrik innglasset balkong. Boligen har et flislagt og lyst baderom fra 09, pusset opp i regi av borettslaget. To gode soverom med plass til garderobeskap.

Her bor du i rolige og barnevennlige omgivelser med Østmarka et lite steinkast unna. Samtidig bor du også nært skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Kort fortalt:
- Svært pen, gjennomgående og romslig leilighet
- God intern beliggenhet
- Sørvendt innglasset balkong på ca. 7 m²
- Stort Sigdal-kjøkken fra 2006
- Baderom 2009 oppgradert i regi av borettslaget
- To kjellerboder på hhv. ca. 3m² og 2m² og loftsbod på ca. 8 m²
- Kabel-tv og internett er inkludert i felleskostnadene

Kort om borettslaget:
- Populært og veldrevet
- Mulighet for å leie parkeringsplass
- Borettslaget har to fellesvaskerier
- Alle vinduene og balkongdøren ble skiftet ut i 2017
- Badet ble tatt i regi av borettslaget i 2009
- Utskifting av glass på balkonger i 2020

Se borettslagets hjemmesider for mer nyttig informasjon: www.stormyra.herborvi.no

Innhold

Leiligheten ligger i 3 etasje og inneholder: Entré, bad, stue m/åpen kjøkkenløsning og 2 soverom.

I tillegg disponerer leiligheten to kjellerbod på hhv 3 og 2 kvm og en loftsbod på ca. 8 kvm.

Beliggenhet

Kort vei til alt
Leiligheten er beliggende kun kort gange til Oppsal senter og offentlig kommunikasjon som buss (76 og 79 går kun 300 meter fra leiligheten) og t-bane (ca. 10-12 minutters gange til Skøyenåsen T-banestasjon). Oppsal senter har et rikt utvalg av servicetilbud og alt av fasiliteter. Området er ellers svært attraktivt og i vekst, med nærhet til barnehager, offentlig kommunikasjon, skoler og Østmarka og Østensjøvannet i nærheten. Det er ca. 10 minutters kjøretur til Oslo sentrum, 30 minutter til Gardermoen og 10 minutter til Manglerud.

Servicetilbud
Oppsal senter, Bryn Senter og Tveite Senter rett i nærheten som har et svært godt utvalgt av butikker og andre servicetilbud. Dagligvarebutikker som Rema 1000 og Coop er rett i nærheten.

Tur- og rekreasjonsmuligheter
Ønsker man naturopplevelser, ligger Østmarka ca. 5 minutters gange fra leiligheten. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann med fine badeplasser og unike turmuligheter året rundt: gang- og sykkelstier, turveier og lysløyper. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, og nærhet til tur- og rekreasjonsområder gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre. Fin sykkelavstand til Oslo sentrum, og med oppgraderte sykkelveier langs Østensjøveien og Alnaelven går turen raskt og trygt. Østensjøvannet anbefales med sine flotte turstier og rike fugleliv, med over 200 forskjellige fuglearter. Oppsal idrettsforening har et bredt tilbud og flotte fasiliteter i tilknytning til Oppsal Arena og Trasop skole.

Skoler og barnehager
Eiendommen har gangavstand til flere barneskoler og Skøyenåsen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
- Boligen sogner til Godlia skole
- Fuglemyra barnehage og Soltoppen barnehage ligger begge under 200 meter fra leiligheten

Entré

Hyggelig inngangsparti med god plass til oppheng av yttertøy og sko. Her er det også plass til kommode for ekstra oppbevaring. Flislagt gulv, nymalte slette flater på vegg og himling. Dørcalling.

Stue

Stuen er tiltalende og lun, med tidsriktige overflater og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Stue og kjøkken har åpen løsning og oppleves som et sosialt oppholdsrom. Her er det svært enkelt å innrede med naturlig plass til både sofa, og TV med tilhørende møblement. God plass til stort spisebord tilknyttet kjøkkenet. Fra stuen har du utgang til den innglasset balkongen. Gulvet er belagt med edeltre parkett, malte overflater på vegg og himling med downlights.

Kjøkken

Flott kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal pusset opp i 2006. Innredningen har profilerte fronter, nyoljet edeltre/merbau heltre benkeplate, ventilator, underlimt kompositt oppvaskkum, 120 liters bereder i benk fra 2006 og integrerte hvitevarer som komfyr (2018) med induksjonstopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. God plass til et stort spisebord som gjør kjøkkenet til et naturlig samlingspunkt i leiligheten. Flislagt gulv, malte overflater på vegg og himling med downlights.

Bad

Stilrent flislagt baderom pusset opp i 2009 i regi av borettslaget. Badet inneholder heldekkende servant og servantskap, speilskap med belysning, vegghengt wc, dusjnisje m. glassdører og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Balkong / Vinterhage

Utgang fra stuen til en herlig, sørvendt innglasset balkong/vinterhage på ca. 7 m² med god plass til utemøblement og grill. Glassene på balkongen har blitt byttet nå i juni 2020. Balkongen har el-stikk. Gode solforhold og hyggelig utsyn over nærområdet og nabolaget.

Soverom

Stort, luftig rom med plass til dobbeltseng, nattbord, og kontorpult etc. Stor skyvedørsgarderobe med rikelig oppbevaringsplass. Rommet har store vindusflater som sørger for godt med lys. Gulvflater belagt med parkett, nymalte vegger og malt himling med downlights.

Soverom 2

Soverom II er lyst og hyggelig og brukes i dag til gjesterom. Rommet egner seg også godt som f.eks. barnerom eller hjemmekontor. Plass til seng og annet møblement. Det er montert plassbygd oppheng for jakker i nisje på soverommet. Parkettgulv, nymalte vegger og malt himling med downlights.

Felleskostnader

4 288 pr. mnd. kabel-TV tjenester, balkong (605,-), trappevask, vaktmestertjenester, kapitalkostnader, kommunale avgifter og felles forsikring.

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget har 74 parkeringsplasser som tildeles av styret etter søknad, dersom det er ledige plasser. For øvrig vanlig gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Også mulighet for leie av parkeringsplass i p-hus i Vetlandsveien (Oslogarasjene)

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 924 569 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 328 449 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygget er oppført i tegl/betong med tegl og fasadeplater. Saltak i treverk, tekket med takstein. Felles trappegang med støpte betongtrapper. Vinduer med 2-lags glass i trekarmer fra 2017. Balkongdør med 3-lags glass i trekarm fra 2017.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 1965 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1970/2202-1/105  Fellesobl. for bor.innsk.    06.02.1970 
BELØP: NOK 889.400
Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag Al  
Lnr: 1087017
PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN OG / ELLER
ANDRE BANKER OG KREDITINSTITUSJONER.
 
1987/46934-1/105   ** Transport av panthaver    17.07.1987 
Fra:Andelseierne I Borettslaget  
Lnr: 1086915
Til:Oslo Bolig Og Sparelag Al  
Lnr: 1087017
 
1993/62747-1/105   ** Prioritetsbestemmelse    07.12.1993 
veket for: OBLIGASJON 1993/61234-1/105
 
2000/34728-1/105   ** Forhøyelse    20.06.2000 
FORHØYET TIL NOK 896,800
 
2000/48561-1/105   ** Prioritetsbestemmelse   24.08.2000 
veket for: OBLIGASJON 2000/48560-1/105
 
1986/43012-3/105  Bestemmelse om veg   16.07.1986 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/492597-1/200  Pantedokument   10.05.2017 21:00 
BELØP: NOK 31.700.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS  
Org.nr: 911986884

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget Stormyra borettslag består av 112 andelsleiligheter.

Det er 2 fellesvaskerier i borettslaget.
GET er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Styret ønsket også å oppgradere elbil ladningen. Det vil derfor bli fremmet ett nytt forslag på neste ordinære GF på hvordan styret skal gå videre med El-bil parkeringen.

2020 - Utskifting av glass på balkongene
2019 - Nye søppelskur
2018 - 2019 - Utskifting av postkasser og maling av oppganger.
2017 - Vindusskifting, calling anlegg, rehabilitering av piper, motorsykkel parkering, tetting av synkehull og skifting av låser på ytterdører.
2012 - Asfaltering av P-plassene og montering av motorvarmeuttak.
2007 - 2009 - Rehab av bad mm
2007 - Det har blitt igangsatt rehab av bad, røropplegg samt El. anlegg
2001 - 2004 - Piper, søppelhus. Alle piper ferdig utbedret, samt nye søppelhus.
2000 - 2001 - Innglassing. Innglassing av verandaer/utbedring av rekkverk og trapper, samt rehabilitert 4 piper. Skiftet ut balkonger.
1999 - 2000 - Samtlige yttertak skiftet og inngangspartier

Fellesgjeld / lånevilkår

OBBK01-98207596744
Restsaldo: 20.840.192,-
Rentebetingelser: 2,10 %
Restløpetid: 18 år 8 mnd.

OBOS02-98207596736
Restsaldo: 7.443.190,-
Rentebetingelser: 2,10 %
Restløpetid: 27 år 1 md

Andel fellesgjeld

252 000

Andel formue

26 376

Forsikring

NEMI Polisenummer: 20867.5

Regnskap

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 5 501 502,-
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 3 980 850,-

Årets resultat på kr 797 456 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.
Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2019 kr 2 745 893 og viser borettslagets likviditet.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

I Stormyra Borettslag er det anledning til å ha et beskjedent dyrehold, som hund, katt, marsvin eller lignende som egner seg for en leilighet og som ikke er til sjenanse eller plage for andre beboere.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke i handelen:
Trehylle på hjørnet ved spisebordet.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr 30.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 10.000,-, markedspakke kr. 14.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Oscar André Halsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.