#SOLSIDEN I NYDALEN, Nydalen allé 13
7 750 000,-
Sjelden 3-r front/-hjørneleilighet med " alt " på idylliske Solsiden - 11m² vestvendt balkong - Garasjeplass - Heis
 • Prisantydning: 7 750 000,-
 • Omkostninger: 198 670,-
 • Totalpris: 7 948 670,-
 • Ligningsverdi: 1 474 647,-
 • Fellesutgifter: 3942,-

  fyring og varmtvann, kabel tv/internett 50 m/bit, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.
Beregnet totalkostnad:
7 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 197 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 198 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 948 670,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 74 m²
 • Bruksareal: 74 m²
 • Bruttoareal: 81 m²
 • Etasje: 3
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2007
 • Gårdsnummer: 77
 • Bruksnummer: 385
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 182014122
 • Sist endret: 03.07.20 14:06
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 52%
  eier sin egen bolig
 • 97%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 35%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 56%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 15%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

66-20-0083

Adresse og matrikkel

Nydalen allé 13, 0484, Oslo, Gnr. 77 bnr. 385 snr. 33 i Oslo kommune

Eier

Marianne Fiskvik Fyhn

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

74 / 74 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon
 

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2007

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Forbruk i 2019 6582 kWh. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Pent opparbeidede fellesarealer med gangveier, sandvolleyball bane og beplantning. Attraktivt område med parker og rekreasjonsområder langs Akerselven.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beskrivelse

Kort fortalt:
- Svært attraktiv beliggenhet på unike Solsiden. I tillegg svært god og ettertraktet intern beliggenhet i et populært nabolag.
- Fantastisk vestvendt balkong på ca. 11 m² med gode solforhold fra ca kl 12:30-21:00 midtsommer. Fungerer som en forlengelse av leiligheten store deler av året.
- Fin og luftig utsikt i 3 etasje, samt direkte utsyn over Akerselven.
- Store vindusflater i leiligheten som i likhet med balkongen vestvendt, det gir mye naturlig lys. Elektrisk utvendig solskjerming.
- Velholdt med gjennomgående god standard.
- Lysdimmere i alle rom foruten kontoret.
- God planløsning med fin areal fordeling.
- Det medfølger garasjeplass, mulighet for montering av ladeboks til el-bil.
- Heis.
- Det medfølger en stor bod på ca 6 m². Felles sykkelbod.
- Tilknyttet fjernvarme, noe som er en mer økonomisk og miljøvennlig oppvarming.
- Handelshøyskolen og "alt" du trenger av butikker,treningssenter og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Her er det kun 1 minutt gangavstand til nærmeste buss- og t-banestopp, matvarebutikk, apotek, vinmonopol og restauranter.
- Populær bademulighet i Akerselven og sandvolleyball bare noen titalls meter unna.
- Barneskole kun 500 meter unna på Lillohøyden. Nybygget sto ferdig til skolestart 2016.
- Landets største kinoanlegg og BI noen hundre meter unna.
- Lave fellesutgifter og ingen fellesgjeld.
- Ingen forkjøpsrett
- Skjermet for trafikk.

Innhold

Boligen fremstår som moderne og velholdt, nyoppført i 2007 og holder gjennomgående god standard. Veldrevet sameie. Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:

Balkong:
Stor vestvendt balkong på ca. 11 m² med fantastisk utsikt i 3. etasje. Sibirsk lerk på gulv som ble nyoljet i 2020. God plass til sittegruppe og grill, her kan du nyte livet til det fulle! Gode solforhold fra ca. kl.12:30-21 midtsommer. Elektrisk opplegg med lys og stikkontakt. Fin utsikt over trafikkfrie fellesarealer, badeplassen og Akerselven.

Stuen:
En lys og trivelig stue med gode vindusflater mot vest som tilbyr mye naturlig lys. Oppleves meget koselig og tilbyr ulike møbleringsmuligheter. Lys og luftig stue malt i lyse tidsriktige farger. Her er det god plass til både sofaseksjon og spisebord for mange gjester. Utgang til solrik balkong med plass til både sittegruppe og grillsted.

Kjøkken:
Nytt og stilrent kjøkken med god benk- og skapplass. Kjøkkeninnredning fra Sigdal (Strada Palett) med glatte fronter. Komfyr, koketopp og oppvaskmaskin fra Miele. Heltre benkeplate fra Iroko. Ventilasjonsanlegget i sameiet ble oppgradert og renset i 2018/2019.

Bad:
Lekkert flislagt baderom med varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mocca Limes tone fliser på gulv, Euro bad dusjhjørne. Miele vaskemaskin og tørketrommel. Badet inneholder dusjhjørne med innfeldbare dører i glass, vegghengt wc, servantskap med ett-greps blandebatteri, speil i vegg og avtrekk i himling.

Soverom 1:
Lyst og luftig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. soverommet med god lagringsplass for han og henne.

Soverom 2:
Lyst og luftig soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Fungerer fint som barnerom, gjesterom eller kontor.

Entré:
Romslig entré med stor garderobeløsning fra Rival for sko og jakker. Et godt førsteinntrykk. Brann og lydklassifisert entredør med spionøye. Tilknyttet kontor/ walk-in closet med muliughet for ekstra oppbevaring. Dørcalling anlegg.

Beliggenhet

Sentral og meget populær beliggenhet på unike Solsiden i Nydalen med umiddelbar nærhet til Handelshøyskolen BI. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i byggets 3.etasje.

Like utenfor døren finner du et godt utvalg av kaféer, restauranter og lunsjbarer; Godt brød, Nydalen Sushi, Lekkerdisken, Baker Hansen, Coop Mega, Peppes Pizza og Nydalen Bryggeri & Spiseri for å nevne noen. Forøvrig er det eget hotell som nærmeste nabo dersom familie og venner som kommer utenbys fra- ønsker å overnatte (Radisson Blu). Torgbygget tilbyr mye med Coop Mega, Xeast, vinmonopol og andre forretninger.

Dette er en perfekt beliggenhet for den aktive som vil bo nært marka, men likevel bynært og sentralt. Nærområdet har en avslappende og rolig atmosfære, og består i hovedsak av nyere næringslokaler og boligkomplekser, omkranset av store grøntarealer og parkanlegg. Bebyggelsen ligger idyllisk til ved Akerselven. Solsiden er et godt etablert nabolag som oppleves stille og rolig.

Akerselven kan friste med fine turstier og flotte badeplasser i idylliske omgivelser (heriblant fine, trygge bademuligheter ved fellesarealene). Badeplassen er pent opparbeidet og ideelt for avkobling med familie og venner. Nydalen ligger ved øvre del av Akerselven som renner fra Maridalsvannet som er en del av Nordmarksvassdraget. Vannet er Oslos viktigste drikkevannskilde og dekker ca. 90 % av Oslos vannforbruk. Badeplassen har derfor et meget rent vann strømmene gjennom de flotte fasilitetene. For den friluftsinteresserte er det kort vei til marka som inviterer til skiturer, sykling, fisking m.m.

Det er gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største handlesenter med over 130 butikker og restauranter. ODEON IMAX som er Norges største kino åpnet i 2018 midt mellom BI og Storo storsenter.

Nydalen har et meget godt tilrettelagt kollektivtilbud, med hyppige avganger både med T-bane, buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussrute 37 har også nattruter hele døgnet fra sentrum, slik at man enkelt kommer hjem etter noen glass vin. Også meget gode sykkelruter til store deler av byen. Flybussen med tilknytning Gardemoen har stoppested like ved.

Rask og effektiv adkomst til Ring 3 for trafikanter via enten Tåsen, Nydalen eller Storo.

Nydalen har også flere butikker, treningssentre, eget legesenter, skoler, Handelshøyskolen BI og barnehager. Nydalen videregående skole ligger ca 200 meter oppover langs Akerselven. Nærmeste barneskole ligger på Lillohøyden ca 500 meter unna,

For de aktive er det Sats Elixia, Evo, Fitness 24 seven Nydalen crossfit senter, kun noen hundre meter unna.

Felleskostnader

3 942 pr. mnd. fyring og varmtvann, kabel tv og internett 50 m/bit, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.
 

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger bruksrett til fast privat garasjeplass i lukket og oppvarmet kjeller som følger leiligheten. Det er en av få plasser som har mulighet for opplegg for el-bil. Det er kr. 97,- i felleskostnader til Avantor per mnd for garasjeplassen, faktura kommer kvartalsvis på kr. 291,-. Det utgjør totalt kr. 1164,- per år.

Mulighet for å leie ekstra parkering i "fri-flyt" ordningen gjennom Avantor i Nydalen Parkeringsanlegg til rabatterte priser. Det har vært mye ledig plasser i en årrekke. For leie av garasjeplass ta kontakt med avantor, mail: kundesenter@avantor.no.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 474 647 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 308 727 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk fundamentert med betong til antatt faste masser. Konstruksjoner / etasjeskillere i betong. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein samt panel og pusset mur. Flatt yttertak antatt tekket med papp / membran.

Ferdigattest / brukstillatelse

Brukstillatelse fra 2006.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming fra felles sentral via radiatorer på vegg. Varmekabler på baderommet.

Utstyr

- Sikringsskap med automatsikringer plassert på kontor.
- Avtrekk fra kjøkken med ventilator, baderom med ventil og spalte under dørbladet. Ellers ventiler i boligen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon.

Meget bra utviklet offentlig kommunikasjon med t-bane og buss fra Nydalen og Storo, og trikk fra Storo. Tog fra Nydalen Stasjon. Kort vei til Blindern, Universitetet i Oslo og sentrum. Umiddelbar nærhet til Handelshøyskolen BI.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Sameie

- Solsiden 4 Boligsameie består av 46 seksjoner.
- Veldrevet sameie med god økonomi, overskuddet i 2019 var kr 149 830
- I samarbeid med de øvrige sameiene på Solsiden har de felles vaktmester. Vaktmestjenester utføres av RVS.
- Avtrekksvifte i kjelleren ble skiftet i januar 2020.
- Maling av oppganger/trappeløp utført i 2015-2016.
- Sameiet har forhandlet frem ny avtale med Get for internett og kabel tv, egen faktura på kr. 159,- per mnd.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Husdyrhold

Tillatt iht vedtekter. Båndtvang på fellesareal.

Tilbehør

Boligen selges umøblert og kun integrerte hvitevarer medfølger dersom annet ikke blir avtalt. Skap i boden medfølger (samme skap system som de som er på det største soverommet.)

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen med mindre kjøper tar forbehold i budet: Kjøle/fryseskap. Vaskemaskin. Tørketrommel. Fastmontert abel hyllesystem på stuen. Samt tre fastmonterte ikeahyller på stuen. Taklampe over spisebord. To runde spotlamper (en på kjøkken og en i gang i stua). Bilder og speil på veggene.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Nei.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ej@schalapartners.no eller SMS: 93 03 76 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

 

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,75 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 5 500,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Erik Bryn Johannessen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.