#LINDEBERG, Lindebergveien 69F
3 400 000,-
Lyst og attraktivt enderekkehus med smakfulle detaljer, solrik hage og uteplasser, og garasjeplass med elbil-lader
 • Prisantydning: 3 400 000,-
 • Fellesgjeld: 242 083,-
 • Omkostninger: 15 135,-
 • Totalpris: 3 657 218,-
 • Ligningsverdi: 787 205,-
 • Fellesutgifter: 4718,-

  Herav: Felleskostnader 3.433,- Kapitalkost. lån 1 HANBAN 1.285,-
Beregnet totalkostnad:
3 400 000,- (Prisantydning) 242 083,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 642 083,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 657 218,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Primærrom: 78 m²
 • Bruksareal: 82 m²
 • Bruttoareal: 90 m²
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1976
 • Gårdsnummer: 113
 • Bruksnummer: 17
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 182071101
 • Sist endret: 10.09.20 13:35
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 90%
  eier sin egen bolig
 • 91%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 29%
  er barnefamilier
 • 35%
  er gift
 • 24%
  har høyskoleutdanning

 

Oppdragsnummer

66-20-0079

Adresse og matrikkel

Lindebergveien 69F, 1069, Oslo, Gnr. 113 bnr. 17, andelsnr. 110 i Lindebergskogen Borettslag med orgnr. 951662704 i Oslo kommune

Eier

Sindre Fonkalsrud Sissel Grønstad

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Det er utlyst parallell forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget. Meldefristen er utlyst på OBOS sine nettsider.

BRA/PROM

82 / 78 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Rekkehus

Byggeår

1976

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers energiforbruk i fjor var 13 898,22 kWh, dette utgjør kr 16 214,-
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 41 123 kvm, Eierform: Fellestomt

Areal: 41 123 kvm, Felleseiendommen er innholdsrik og har bl.a. plen, trær, diverse beplantning, sittebenker, betongheller, lekeplass, asfalterte internveier, fotballbane, volleyballbane, sykkelparkering og gjesteparkering m.m.

Borettslaget har også et selskapslokale som beboere har mulighet til å leie. Prisen for dette er kr. 1.200,- for leie i helgene og av disse er kr. 500,- et depositum man får igjen.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Beskrivelse

Lindebergveien 69 F er et lyst og attraktivt enderekkehus over to plan med fin planløsning og god standard. Boligen fremstår med smakfulle detaljer, som bl.a. utstrakt bruk av downlights og stilige fliser i flere rom. Rekkehuset har bruksrett til egen del av tomt på tre sider av boligen, og du kan nyte gode solforhold hele dagen i hagen og på uteplasser. Det medfølger parkering i felles garasjeanlegg med EL-bil lader.

Innvendig har rekkehuset en elegant stue med varmepumpe, et lekkert kjøkken med barløsning og integrerte hvitevarer, samt et meget romslig og delikat bad med hjørneboblebad og opplegg for vaskemaskin. Videre har boligen to soverom med skyvedørsgarderobe med walk-in closet på ett, ytterligere ett innredet rom, og gode lagringsmuligheter med bl.a. stor skyvedørsgarderobe i entré, innvendig bod, samt uisolert lagringsloft og utvendig bod.

Kort fortalt
- Attraktivt rekkehus med god standard.
- Utstrakt bruk av downlights i boligen.
- Garasjeparkering og parkeringsplass.
- En innholdsrik og pen felleseiendom.
- Solrik hage og usjenerte uteplasser.
- Entreen har stor skyvedørsgarderobe.
- Elegant stue med plass for spisebord.
- Stuen har og varmepumpe.
- Et delikat bad med boblebad og dusj.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- To soverom, ett med walk-in closet.
- Innebod, uisolert lagringsloft og utebod.
- Sikringsskapet har automatsikringer.
- Kabel-tv er inkludert i felleskostnadene.
- Mulighet for leie av selskapslokale.
- Ingen dokumentavgift!

Velkommen til en hyggelig Schala & Partners visning!

Innhold

1. etasje: Entre/gang, trapperom, innredet rom, soverom, bad/vaskerom og bod.
2. etasje: Stue, kjøkken og soverom.
Annet: Uisolert lagringsloft, og utebod på ca. 1,2 kvm,

Entré

Entreen gir et godt førsteinntrykk av rekkehuset og er smakfullt innredet med bl.a. mørke fliser på gulv, stor skyvedørsgarderobe med speilfronter og skoskap. Entreen har downlights i himling, og er holdt i lyse farger - noe som harmonerer med øvrige rom i boligen. Ytterdøren ble montert i 2010.

Stue

Rekkehuset har en lys og elegant stue beliggende i andre etasje, med downlights i nedfelt ramme. Rommet har parkett på gulv fra 2008/2009 og lysmalte vegger, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Her har du også varmepumpe fra Fujitsu. For øvrig har stuen gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til terrassen og hage. Vinduene i boligen og terrassedør er datert 2003.

Kjøkken

Kjøkkenet er lekkert og innholdsrikt, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. I himling er det downlights på skinne fra 2018, og du har stilige, sorte fliser på gulv samt over benk. Den takhøye innredningen har mørkbeisede, profilerte fronter, vitrineskap, benkebelysning, og laminat benkeplate med dobbel, underlimt vaskekum.

Kjøkkenet har også integrerte hvitevarer, hvor du har stekeovn med pyrolyse, keramisk topp, oppvaskmaskin og ventilator. Ved vindu er det fastmontert klappbord. Kjøkkenet er fra 2006/2007. Noen oppgraderinger i 2016, nytt gulv, kitchenboard og to nye kjøkkenskap. Nytt kjøleskap 2016, ny oppvaskmaskin 2017, ny induksjonskoketopp 2019.

Baderom / vaskerom

Boligen inneholder et meget delikat og romslig bad, hvor du har bl.a. downlights i himling og hjørneboblebad på elevert område av gulv. Badet i første etasje er smakfullt innredet med beige fliser på gulv og lysegrå fliser på vegg. I tillegg har du stilige mosaikkfliser på deler av vegg. Badet ble pusset opp av fagfolk i 2008/2009 i følge eier og de bekrefter også at dokumentasjon kan fremlegges. Boblebadet er fra 2006. Sluket er kontrollert av fagfolk i regi av borettslaget. Rør- i- rør system er benyttet med fordeligskap. I likhet med kjøkken er det også montert lekkasjestopper på bad.

Videre har rommet varmekabler, elektrisk avtrekksvifte, stor, heldekkende servant, servantmøblement, veggmontert toalett, dusjnisje med vegg i glassbyggerstein, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hage

Boligen har bruksrett til egen del av tomt på tre sider av rekkehuset, hvor du kan nyte sol fra morgen til kveld. Den skrånende tomten er pent opparbeidet med bl.a. plen, diverse beplantning, betongheller, belegningsstein og redskapsbod. Fra stuen har du adkomst til en usjenert hjørneterrasse mot sør, på ca. 33 kvm. Terrassen er godt skjermet med levegg og hekk, og kan skjermes ytterligere med markise ved behov. Videre har du uteplass ved inngangspartiet som er opparbeidet med belegningsstein.

Soverom

Rekkehuset har to soverom og et innredet rom i første etasje som kan brukes som barnerom. På det ene soverommet har du en skyvedørsgarderobe med inngang til bod som kan benyttes som walk-in closet. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skoskap og meget stor skyvedørsgarderobe i entré, innvendig bod, uisolert lagringsloft og utendørs bod.

Felleskostnader

4 718 pr. mnd. Herav: Felleskostnader 3.433,- Kapitalkost. lån 1 HANBAN 1.285,-

Garasje / Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg med elektrisk port og videoovervåking, samt felles utendørs parkeringsplass med gjesteparkering. Det er også mulighet for leie av parkeringsplass/garasje etter ansiennitet/venteliste. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 787 205 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 833 938 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes § 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, og har varmekabler i bad. I tillegg er det varmepumpe fra Fujitsu. Ventilasjonen er naturlig, samt mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har boligen kabel-tv inkludert i fellesutgiftene og utelys. Oppgradert med nye automatsikringer i 2013 iflg. eier. Dokumentasjon kan fremlegges. Kun fastmonterte varmekilder tilstede under visning medfølger.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget har én vaktmester ansatt i full stilling som ivaretar daglig drift/vedlikehold og engasjerer ekstrahjelp for vasking av Fellesrommet og oppganger. Sanley Securty leverer videoovervåkning i garasjeanlegg samt bomiljøvakt. For øvrig er det satt ned et eget miljøutvalg som gjennomfører ulike arrangementer og organiserer utleie av fellesrommet i laget.

Av gjennomførte store prosjekter i laget siden 2000 er:
- kontroll av el-anlegg i hele borettslaget i 2001-2002
- omfattende rehabilitering av rekkehusene i 2003/04
- omfattende rehabilitering av blokkene i 2004/05
- montert mekaniske avtrekksvifter i rekkehusene i 2006
- utskifting av inngangsdorer i 2009
- maling av rekkehusene i 2009/10
- vatrom i vaktmestergarasjen 2010
- varmekabler i gangveien utenfor Lindebergveien 53 i 2010
- utskifting av elektrisk utstyr i sikringsskapene 2011/12
- utskifting av sirkulasjonsror (vannrorene) i fellesgarasjene i 2012
- rehabilitering av vatrom i blokkene og i rekkehusene 2013 - 2015
- asfaltering av gangveiene 2015
- felles postkasseanlegg for rekkehusene 2015
- utskifting av spredenettet for data og TV til fiber 2015
- maling av alle blokker 2016/17.
- etablert ladestasjoner for el-biler 2016
- oppgradert lekeplasser 2016/17.
- nytt gulv i fellesrommet 2017.
- opprettet 3 nye sykkelboder 2018.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 242.083,- pr. 01.05.20.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 22.036,- pr. 31.12.19.

Lånenr HANBAN-83987189269
Restsaldo: kr 66.253.295,
Restløpetid: kr 18 år 8 mnd
 Rente 1,90%

Andel fellesgjeld

242 083

Andel formue

22 036

Husdyrhold

Det er tillatt å holde hund eller katt i borettslaget under forutsetning av at "Erklæring om dyrehold" blir gjort kjent med og undertegnes.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Skoskap i gangen ved inngangen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr ,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Oscar André Halsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.