NORDBYMOEN, Skoglund 10C
5 800 000,-
Moderne og innholdsrik bolig fra 2017 | Solrike uteplasser | Peis | Innebygget dobbelgarasje | Barnevennlig område!
 • Prisantydning: 5 800 000,-
 • Omkostninger: 151 320,-
 • Totalpris: 5 951 320,-
 • Ligningsverdi: 1 099 060,-
 • Fellesutgifter: 600,-

  Normal drift, vedlikehold av fellesarealer, inkl. brøyting og strøing.
Beregnet totalkostnad:
5 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperforsikring Buysure (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 151 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 951 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 132 m²
 • Bruksareal: 166 m²
 • Bruttoareal: 179 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2017
 • Gårdsnummer: 7
 • Bruksnummer: 10
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 181526619
 • Sist endret: 30.06.20 15:25
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 82%
  eier sin egen bolig
 • 82%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 45%
  har bolig på over 120 kvm
 • 69%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 45%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-20-0097

Adresse og matrikkel

Skoglund 10C, 2069, Jessheim, Gnr. 7 bnr. 10 snr. 3 orgnr. 919769769 i Ullensaker kommune

Eier

Stine Mari Ervik

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 274,- pr. år.
Det er installert vannmåler og faktisk forbruk faktureres.

BRA/PROM

166 / 132 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon
 

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2017

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 20.250 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 20.250,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 213 kvm. Eierform: Eiet tomt.
Tomten er fellesareal.

Pent opparbeidet tomt med busker, beplantning, plenområder og asfalterte internveier. Hver bolig er tildelt eget hageområde hvor snr. 3 har en andel på 1/6 i sameiet. Hageområdet til denne seksjonen har i senere tid fått utvidet plattingen, levegger og ny hekk.
Sameiet har planer om å oppgradere felleshagen.
Plenklipping av felleshagen går på omgang blant de seks seksjonseierne. Sameiet har en felles gressklipper som kan benyttes av den enkelte.

Beskrivelse

Moderne og innholdsrik halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2017, med fokus på bokvalitet og gode innredningsløsninger! Her får du mange av kvalitetene du trenger i hverdagen, samt en gjennomgående god standard. Det er store vinduer, samt åpne og sosiale rom som sørger for en luftig atmosfære. I stuen finner du en peis som bidrar til varme på kalde dager. På varme sommerdager vil du nok sette mest pris på den solrike markterrassen på 36kvm med levegger og den store hagen. Her bor du i meget barnevennlige omgivelser på Nordbymoen med nærhet til barnehage, butikker, tog, Jessheim sentrum og supre turmuligheter!

Barnevennlig familiebolig med god bokvalitet
Moderne innredet og luftige rom
2 stuer og 3 bad
Solrike uteplasser og pen hage
Innebygget dobbel garasje

Innhold

Innholdsrik bolig hvor du finner tv-stue med utgang til markterrasse, bad, walk-in closet, entré og dobbel garasje i 1. etasje. I 2. etasje finner du stue med fransk balkong, kjøkken, soverom og bad. I. 3. etasje er det to soverom, bad og gang.

Beliggenhet

Nordbymoen er et populært, rolig og veletablert boligfelt i barnevennlig omgivelser. Boligen har en sentral beliggenhet med nærhet til sentrum og alt av fasiliteter. Her bor du rolig med kort vei til mye! Få minutters gange til Nordby togstasjon.

Det er kort vei inn til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Jessheim storsenter rommer over 150 butikker og restauranter; her er det noe for enhver smak og behov. Videre er det storgata med flere koselige spisesteder, kaféer, barer og utesteder, samt landhandleri og mye mer. Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og byr også på teater, danseskole, konsertert og mer.

Meget god offentlig kommunikasjon fra Nordby stasjon og Jessheim togstasjon med togavganger inn til hovedstaden hver halvtime med en reisetid på kun 40 minutter til Oslo S. Bussforbindelser til Gardermoen. Få minutters gange bort til Nordby stasjon. Parkering prioritert for pendlere.

Kort vei til Nordbytjernet som er Ullensakers kanskje mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt hele tjernet og et yrende badeliv om sommeren. Bade- og fiskebrygge er det også! Utover dette kan Jessheim marka tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper.

Stue | Med hyggelig peis

Stuen er lys og romslig, og gulvet er belagt med en pen 1-stavs parkett. Det er store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak gir rikelig med naturlig lys. Dette sammen med den praktiske løsningen sørger for en luftig atmosfære. Størrelsen er perfekt for å muliggjøre store og sosiale soner med plass til mange gjester, både i sofagruppen og rundt spisebordet. I tillegg finner du en koselig Heat&glo vedfyrt peis, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. Videre har stuen fransk balkong.

TV-stue | Med solrik markterrasse

Tv-stuen er stor og romslig i et tidsriktig fargevalg fra senere tid. Gulvet er belagt med laminat. De store vindusflatene slipper inn rikelig med lys i boligen, som sørger for en luftig atmosfære. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har plass til både sofagruppe og TV med tilhørende møblement. To stuer er perfekt når barna har med besøk hjem, så du kan trekke deg rolig tilbake i stuen oppe.
På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren, så blir hele stuen forlenget med den herlige markterrassen på hele 36 kvm som har blitt utvidet i senere tid! Terrassen vender mot vest, så her er det rikelig med sol. Her har du rikelig med plass til utemøblement, grill og beplantning. Det er laget praktiske levegger på terrassen i senere tid. Ellers har stuen videre adkomst ut til hagen.

Kjøkken | Stilrent

Moderne og stilrent kjøkken som har innredning fra Sigdal med glatte fronter i matt og grå utførelse, samt benkeplate av laminat med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Over benkeplaten er det stikkontakter. Under overskapene er det belysning. Videre finner du integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel fra Whirlpool. Ellers er det integrert ventilator over platetopp med belysning fra Røros hetta. På kjøkkenet er det montert komfyrvakt og lekkasjevarsler. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging. Veggene er malt i lyse farger og gulvet er belagt med 1-stavs parkett. I himlingen er det downlights.

3 soverom | Luftige og romslige

Boligen har tre soverom som er av gode størrelser og har malte flater i moderne farger. Gulvene er belagt med en-stavs parkett. Det er store vinduer som slipper inn godt med lys i rommene. To av rommene er meget romslige og har god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Her er det god plass til garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med tre soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Bad 1. etg | Alt du trenger på badet

Badet er lekkert, praktisk og romslig. Her får man en behagelig start på dagen med gulvvarme og godt albuerom både innenfor og utenfor dusjen. Badet inneholder dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur, toalett, vegghengt servantskap med skuffer i høyglans hvit, samt ovenpåliggende servant i kompositt med ett-greps armatur. Over servanten er det speilskap med belysning og stikkontakt. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på badet. I himlingen er det downlights og mekanisk avtrekk.
Badet har fått våtromsbevis som gjelder som garanti på tetthet i 4 år. Våtromsbevis og informasjon om dette ligger vedlagt som siste side i boligrapporten fra Anticimex.

Bad 2. etg | Tilknyttet soverom

I 2. etasje er badet tilknyttet det ene soverommet. Badet er flislagt med gulvvarme. Baderommet inneholder dusj med skyvedør av glass og to-greps armatur, vegghengte toalett, vegghengt servantskap med skuffer i høyglans hvit og ovenpåliggende servant i kompositt med ett-greps armatur. Over servanten er det et praktisk speilskap. I himlingen er det downlights og mekanisk avtrekk.
Badet har fått våtromsbevis som gjelder som garanti på tetthet i 4 år. Våtromsbevis og informasjon om dette ligger vedlagt som siste side i boligrapporten fra Anticimex.

Bad 3. etg | Med badekar

Badet i 3. etasje er delikat flislagt med gulvvarme. Her finner du badekar med to-greps armatur med kran og hånddusj, vegghengt toalett, vegghengt servantskap med skuffer i høyglans hvit, samt ovenpåliggende servant i kompositt med ett-greps armatur. Over servanten er det speilskap med belysning og stikkontakt på veggen. På veggen er det mekanisk avtrekk. Badet fikk ny regulator/termostat installert i 2020.
Badet har fått våtromsbevis som gjelder som garanti på tetthet i 4 år. Våtromsbevis og informasjon om dette ligger vedlagt som siste side i boligrapporten fra Anticimex.

Entré | Godt med lagringsplass

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass til en smal kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. I tillegg er entréen tilknyttet boligens walk-in closet, så her er det godt med lagringsplass. Gulvet er belagt med fliser som har gulvvarme. Veggene har blitt malt i moderne farger i senere tid. Boligen har slett entrédør fra 2018 med glassfelt og brannklasse Ei30 fra byggeår.

Felleskostnader

Kr. 600 pr. mnd. Normal drift, vedlikehold av fellesarealer, inkl. brøyting og strøing.

Garasje / Parkering

Med boligen følger det med en innebygd dobbelgarasje. I tillegg er det plass til 3 biler utenfor huset.
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 099 060 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 956 615 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra kommunen ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Enebolig over 3 etasjer som har betongplate mot grunn. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller er av betong og trekonstruksjoner. Veggkonstruksjon er i bindingsverk med stående/liggende trekledning. Saltak er av trekonstruksjoner tekket med takstein. Dør mellom boligen og garasjen med brannklasse Ei30 med lydklasse 38dB fra byggeår. Vinduer er med karmer/ rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår. Dører til fransk balkong og mark terrasse med karmer/ rammer av treverk med trelags to-lags glass fra byggeår. I 2019 ble det installert ny trapp mellom 1. og 3. etasje.

Ferdigattest / brukstillatelse

Hovedbygningen har ferdigattest datert 2017.
Garasjen ble byggemeldt 2015.
Dokumentene ligger vedlagt salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 179 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: tv-stue, bad og gang/entré.

2. etasje:
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 64m².

3. etasje:
Bruksareal: 39 m².
Primærrom: 39 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ikke utleiedel. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og en hyggelig peis i stuen. På badene og i entréen er det gulvvarme.

Løpende kostnader

Ny eier tegner eget abonnoment med Get. Pris varierer fra hva man ønsker å kjøpe av produkter hos Get.
Innbo- og husforsikring, evt. alarm kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Utstyr

- Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør i plast. 
- Hovedstoppekran og vannmåler på badet i 1. etasje.
- Lekkasjevarsler med magnetventil på vannrør.
- Oso varmtvannsbereder på 198 liter fra 2017 på badet i 1. etasje.
- Balansert ventilasjon i boligen for et godt inneklima.
- Sikringsskapet er i walk-in-closet ved entré med automatsikringer. Overbelastningsbryter i boligen på 40 Amp.
- Røykvarsler i boligen. Brannslokkingsapparat med pulver fra 2017.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Nordby syd" med bestemmelse vedtatt 23.11.1987.
Avsatt i kommunedelplanen til boligbebyggelse - nåværende vedtatt 07.09.2015. BYA er 20 %. Det kan oppføres boliger med inntil 2. etasjer med mønehøyde inntil 9 meter fra ferdig planert terreng.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1851/903530-1/10  Skjønn 03.12.1851 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB. Overført fra: 3033-7/10. Gjelder denne registerenheten med flere

1975/1669-1/10  Best. om vann/kloakkledn. 03.03.1975 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger mv. Overført fra: 3033-7/10. Gjelder denne registerenheten med flere

1976/3254-1/10  Bestemmelse om bebyggelse 21.04.1976 
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:7 Bnr:75. Overført fra: 3033-7/10. Gjelder denne registerenheten med flere

2016/332186-1/200  Elektriske kraftlinjer 14.04.2016 
Rettighetshaver:ELVIA AS. Org.nr: 980489698. Overenskomst vedrørende kabelanlegg. Stedsvarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse. Bestemmelser vedrørende transport og ferdsel. Bestemmelser vedrørende byggeforbud og beplantning. Overført fra: 3033-7/10. Gjelder denne registerenheten med flere

2020/544566-1/200  Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00 

2016/974347-1/200  Seksjonering 24.10.2016 
opprettet seksjoner: snr: 3
formål: Bolig
tillegsdel: Grunn
Sameiebrøk: 1/6
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen gjeld/formue i sameiet.
 

Forsikring

Gjensidige
Polisenummer: 86968104
Premie: 2894
 

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Alt av hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen og hvitevarer som ikke er integrert i innredningen på badet, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.
Fra egenerklæringsskjemaet:
- Åpen sak med utbygger vedr. fall på gulvet i garasjen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 37.500,- . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 17 300,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 4.800,- for to visninger. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Jensen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.