# ST. HANSHAUGEN, Frydenlundgata 8A
3 900 000,-
Lys og lekker 3-roms leilighet med klassiske detaljer | 3,12 takhøyde | Peisovn | Attraktiv beliggenhet
 • Prisantydning: 3 900 000,-
 • Fellesgjeld: 206 245,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 4 114 055,-
 • Ligningsverdi: 1 219 193,-
 • Fellesutgifter: 3815,-

  Inkl.: Kabel-tv, internett, kommunale avgifter, betjening fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 900 000,- (Prisantydning) 206 245,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 106 245,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 114 055,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 61 m²
 • Bruksareal: 63 m²
 • Bruttoareal: 70 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1897
 • Gårdsnummer: 217
 • Bruksnummer: 136
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 182001232
 • Sist endret: 07.09.20 10:14
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 52%
  eier sin egen bolig
 • 95%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 27%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 92%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 16%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

16-20-0107

Adresse og matrikkel

Frydenlundgata 8A, 0169, Oslo, Gnr. 217 bnr. 136 snr. 2, andelsnr. 7 i Frydenlundgate 8 borettslag med orgnr. 915553788 i Oslo kommune

Eier

Anna Røyneberg Hanna Elise Brundtland

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

BRA/PROM

63 / 61 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1897

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 720 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Beskrivelse

Lys og lekker 3-roms andelsleilighet rolig beliggende på populære St.Hanshaugen/ Bislett. Leiligheten har en god planløsning og fremstår som tiltalende med moderne standard og klassiske detaljer som original stukkatur, rosetter og god takhøyde på hele 3,12 m. 

I Frydenlundgata bor du meget sentralt i et rolig og attraktivt boligområde. Bygården ligger midt mellom Bislet Stadion og frodige St.Hanshaugen park og med gangavstand til alt av nødvendige fasiliteter.
 
- 3-roms med moderne standard
- Klassiske detaljer og 3,12 m takhøyde
- Delikat flislagt bad fra 2012 med opplegg til vaskemaskin
- Moderne peisovn i stuen
- Disponerer 1 kjellerbod på 5,5 kvm
- Sykkelparkering og fine fellesarealer
- Kort vei til flotte turområder og parker
- Kort avstand til offentlig kommunikasjon

Innhold

Leiligheten er beliggende i 1. etasje og inneholder: Entré, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og bod.

Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller på 5,5 kvm. Sykkelparkering i felles bakgård.

Beliggenhet

I Frydenlundgata bor du meget sentralt i rolig og attraktivt boligområde på St.Hanshaugen. Bygården ligger midt mellom Bislet Stadion og frodige St.Hanshaugen park og med gangavstand til alt av nødvendige fasiliteter.

St.Hanshaugen er et meget populært og etablert område med kort vei til blant annet Bislet, Grünerløkka, Majorstuen, Sagene og Sentrum. I nærområdet finner man flere hyggelige spisesteder og kaféer med uteservering, for eksempel Baker Hansen, Smalhans, Java Kaffebar, Restaurant Schrøder, Laundromat, St.Lars m.m. Gutta på Haugen, noen minutters gange unna, leverer smaksrike råvarer av ypperste kvalitet. Flere matforretninger i nærheten med bl.annet Coop Mega, Kiwi og søndagsåpen Bunnpris. Post, vinmonopol, apotek m.m. finner du også i gangavstand.

Det er mange tur- og rekreasjonsmuligheter i området. St.Hanshaugen park ligger noen meter unna leiligheten og er perfekt for en joggetur. Her er det et rikt folkeliv med grilling, uteservering og god stemning på sommerstid. Det arrangeres også utekino, konserter og forestillinger i ny og ne. Andre parker i nærheten er "Idioten", Stensparken, Alexander Kiellands park m.m. Fra leiligheten er det også gangavstand til idylliske Akerselva og herfra har man adkomst til flotte turveier langs elven som strekker seg fra Maridalen i nord og helt til Bjørvika og Sentrum i sør. Det er også kort vei til Bislett Stadion med utendørs og innendørs løpebane samt flere aktivitetstilbud. Videre har du fotballbane og skøytebane i nærheten og Bislett bad med treningstilbud og svømmehall. Det er også et par minutters gange til treningssentre som Sats, Fresh fitness, FitnessXpress eller Evo for å nevne noen.

I tillegg til de servicetilbud man finner i umiddelbar nærhet, kan man velge å bevege seg vestover mot Majorstuen hvor du blant annet finner den populære handlegaten Bogstadveien. Vender man heller nesa østover kommer man til Grünerløkka som byr på et pulserende liv med utallige kaféer, restauranter og mange spennende nisjebutikker. Det er også kort vei til Vulkan området, hvor man blant annet finner Mathallen, med mange spennende spesialforretninger og spisesteder. Til sentrum og Karl Johan er det ca.10-15 minutters gange.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med 37-bussen Nydalen/Helsfyr med stopp i Colletts gate og 21-bussen Aker Brygge/Helsfyr med stopp på Sofies plass. Bussene har hyppige avganger og 37-bussen går i alle døgnets tider. Bussforbindelser til Skøyen, Aker Brygge, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m.m. Trikkestopp for trikk 17- og 18 finner du i Thereses gate.

Entré

Lys og innbydende entré med plass til oppheng av ytterklær og plassering av sko. Praktisk bod/ garderoberom på 2 kvm med inngang fra entréen. Dørcalling med åpner.

Stue

Romslig stue med plass til sofagruppe, spisebord og annet ønsket møblement. Store vindusflater samt god takhøyde på hele 3,12 m gir gode lysforhold til rommet. Effektiv og moderne peisovn i hjørnet av stuen. Klassisk stukkatur og rosett i himling. Lys laminat på gulv og malte overflater.

Kjøkken

Separat kjøkken med Ikea kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og heltre benkeplate. Nedfelt vask med ett-greps armatur. Opplegg til oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Plass til spisebord i enden av kjøkkenet.

Bad

Delikat flislagt bad fra 2012 med varmekabler i gulv. Inneholder dusj med innfellbare dusjvegger i herdet glass, servant på underskap samt speil og belysning. Ekstra oppbevaringsplass i vegghengt skap. Opplegg til vaskemaskin (vaskemaskin medfølger).

Soverom

Romslig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og annet ønsket møblement. Garderobeskap medfølger. Klassisk stukkatur og rosett i himling.

Soverom 2

Det andre soverommet har plass til 1,60 seng samt et mindre gardeobeskap.

Felleskostnader

3 815. Inkl.: Kabel-tv, internett, kommunale avgifter, betjening fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, m.m.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/ Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 219 193 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 389 095 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Klassisk bygård fra 1897. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Yttervegger i teglstein med utvendig fasade i pusset utførelse. For ytterligere informasjon henvises til tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen (vanlig på eldre bygårder). Det foreligger expeditions-dokument attestert i 1897.

Boligens areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entré.
Primærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring, o.l.

Adkomst

Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved felles oppsatte visninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det rehabiliteres, rives og bygges nye boliger i området. For ytterligere opplysninger om regulering, se reguleringskart med bestemmelser.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1897/900723-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
Bestemmelse om benyttelse

1956/302454-1/105  Erklæring/avtale  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består per dags dato av 26 andeler. Borettslaget inngår igjen som en del av et større sameie, hvor det er ytterligere 7 selveierseksjoner (7 leiligheter). Sameiet heter "Sameiet Frydenlundsgate 8" med org nr. 991854401. Sameiet opererer som øverste organ i gården, og har ansvaret for all drift som gjelder bygningsmasse m.m. Borettslaget er sånn sett kun en "mellommann" for andelseierne, som betyr at felleskostnadene her skal gå med på dekke felleskostnader til sameiet samt revisjon/regnskapsføring i borettslaget og litt til.

Informasjon fra styret om pågående tvist:
Leilighetene som i dag utgjør borettslaget ble for noen år tilbake kjøpt opp av en utbygger, som delvis pusset opp/bygde om og solgte de ut enkeltvis. Utbygger har ikke lenger noen andeler i sin eie. Det må i forbindelse med dette nevnes at utbygger på et tidspunkt kjøpte loftet fra sameiet, og utviklet 8 nye andeler der. Etter at disse andelene ble solgt til 8 ulike kjøpere, har det derimot vist seg at utbygger i realiteten kun har bygd 5 leiligheter, hvorav 3 ble bygget med hver sin utleiedel. Slik vi forstår det nå er ikke disse utleiedelene godkjent som enkeltvis boenheter, men er likevel solgt til separate kjøpere. Etter en lengre behandlingstid hos Plan- og bygningsetaten har de nå trukket ferdigattesten for loftet. Basert på tilbakemelding fra de berørte andelseierne forventer styret at det vil følge en klageprosess og har forstått det dithen at ferdigattesten vil bli stående gjennom en eventuell klageperiode, uten at vi kan garantere eller bekrefte dette ytterligere. Foreløpig fortsetter driften som vanlig i borettslaget og det er på nåværende tidspunkt for tidlig å si hvordan/om borettslaget/sameiet vil bli påvirket av det endelige utfallet av saken. Foreløpig forholder borettslag og sameie seg relativt passive, og vi forventer ikke at dette skal ha store konsekvenser for gården som helhet, uten at vi kan garantere for noe som helst eller tør å spekulere for mye i det.

For ordens skyld vil jeg også informere om at vi har ytterligere 6 andeler i andre etasjer av gården som tilsynelatende kan være påvirket på lignende vis som på loftet. Her kan det se ut til at utbygger har tatt tre gamle leiligheter, splittet de i to og solgt de som 6 andeler. Andelseierne har foreløpig ikke fått klarhet i saken eller om det er utført noe uregelmessig arbeid fra utbygger, men er i dialog med advokat for å se på dette nærmere før man evt. tar det videre med Plan- og bygningsetaten. På samme måte som med loftet blir det vanskelig å spekulere for mye i hva utfallet av denne saken kan bli. Andelen som skal selges er ikke en av de nevnte seks leilighetene.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld utgjør kr. 206.245,- pr 31.05.20.
Andel fellesformue utgjør kr. 15.240,- pr 31.12.19.

Borettslagets lån:
Bank: DNB
Restsaldo: 4.221.547,-
Restløpetid: 2046
Term pr år: 12
Rente: 3,5%

Andel fellesgjeld

206 245

Andel formue

15 240

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 78361397

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Ingen store rehabiliteringer planlagt. Det skal monteres snøfangere og mest sannsynlig byttes låssystem med enten nye nøkler eller brikker. Kostnaden for snøfangere er vedtatt og innbetalt, dog kan tilbudet overskrides etter som noen av postene kun er priset etter estimert medgått. Det vil kunne derfor kunne medføre noen økte kostnader, men det er ikke snakk om mye iflg. styret. Det er ikke planlagt økning i fellesgjeld/fellesutgifter.

Generelt vedlikehold bør alltid påregnes.

Husdyrhold

Dyrehold bør underrettes styret.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sh@schalapartners.no eller SMS: 95 77 10 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med eier.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 500,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Steinar Hånes

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.