# VEITVET, Veitvetveien 6 E
3 480 000,-
Lys og romslig 3-roms I Solrik innglasset balkong I Peisovn I Nyere bad og kjøkken I Parkeringsleie* I Barnevennlig
 • Prisantydning: 3 480 000,-
 • Fellesgjeld: 10 264,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 3 498 074,-
 • Ligningsverdi: 967 805,-
 • Fellesutgifter: 2700,-

  Inkluderer: Drift og vedlikehold, kabel-TV og internett (grunnpakke), trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forsikring av bygget og betjening av andel fellesgjeld.
Beregnet totalkostnad:
3 480 000,- (Prisantydning) 10 264,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 490 264,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 498 074,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 69 m²
 • Bruksareal: 83 m²
 • Bruttoareal: 91 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1952
 • Gårdsnummer: 89
 • Bruksnummer: 22
 • Finnkode: 182687044
 • Sist endret: 10.07.20 11:02
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 84%
  eier sin egen bolig
 • 95%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 33%
  er barnefamilier
 • 31%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-20-0066

Adresse og matrikkel

Veitvetveien 6 E, 0596, Oslo, Gnr. 89 bnr. 22, andelsnr. 84 i Hubroveien borettslag med orgnr. 848739812 i Oslo kommune

Eier

Kjetil Chamorel Astrup Melanie Chamorel Astrup

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Nei

BRA/PROM

83 / 69 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1952

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 18 308 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Fellesarealer er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, trær, diverse beplantning, sittegrupper og lekeplasser.

Grunneier, Opplysningsvesenets Fond. Total festeavgift for hele borettslaget for 2020 kr 197.000,-. Festeavgiften betjenes gjennom betaling av felleskostnader og reguleres hvert 20. år. Neste gang i 2022. Festekontrakten ble inngått i 1952 og utløper i 2052.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beskrivelse

Velkommen til denne flotte 3-roms leiligheten i barnevennlige Veitvetveien 6 E. Leiligheten er gjennomgående med romslig planløsning og god standard. Her bor du i stille og rolige omgivelser samtidig som du har servicetilbud og offentlig kommunikasjon i nærheten.

Leiligheten inneholder en romslig og lys stue med peisovn. Utgang fra stue til solrik innglasset balkong på hele 13 kvm. Boligen ble betydelig oppgradert i 2012 med nytt og tidløst kjøkken fra IKEA, stilrent flislagt bad og vaskerom. Parkett ble også lagt i 2012 i de fleste rom.

- Peisovn i stue
- Sørvestvendt balkong
- Muligheter for parkeringsplass
- God lagringsplass i to boder
- Vinduer og balkongdør fra 2000
- Hyggelig gårdsrom m. lekeapparat
- Automatsikringer
- Ingen forkjøpsrett el. dok.avgift
- Godt driftet borettslag
- Nært butikker og off.transport med kun 2 min gangavstand til T-bane stopp og 3 min gangavstand til busstopp.
- Sykkel- og barnevogn parkering i låst kjeller.

Innhold

Leiligheten ligger i 3 etasje og inneholder: Entré, bad, kjøkken, stue, vaskerom og 2 soverom.
Sekundærrom: Innglasset balkong på ca 13.kvm.

I tillegg disponerer leiligheten 2 panelte kjellerboder på hhv. 1,5 og 3,9 kvm.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Veitvet i Oslo kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I forbindelse med Veitvet skole er det en stor kunstgressbane, samt Veitvethallen med håndballbane. Ny flerbrukshall stod ferdig i 2015. Det er ca. 6 min gange til Veitvetparken som framstår som en idyllisk møteplass tilrettelagt for grilling, sandvolleyball, tennisbane, flott lekeareal og en scene mot Veitvet kulturhus. Turveier innover i Lillomarka ligger også i gangavstand fra boligen. Her er det flere vann med bade- og fiskemuligheter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi og Rema 1000 som ligger på Veitvet senter som ble pusset opp i 2019. Her finnes også bl.a. lege, tannlege, sushi, apotek og frisør, samt Norges største bowlinghall. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud senter ca. 60 butikker og et stort utvalg innen helse og velvære. Senteret fremstår som moderne og attraktiv og ligger kun noen minutters gange fra Veitvet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Veitvet T- Bane som ligger kun 1. min fra boligen. Det er ca. 3 minutter til bussholdeplass hvor det går buss til og fra sentrum hele døgnet.

Eiendommen har gangavstand til Veitvet barne- og ungdomsskole. Nye Veitvet skole åpnet høsten 2015. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Linderud Gård er også en fantastisk plass i nabolaget

Entré

Åpen og innbydende entré med plass til oppheng av yttertøy og sko. Parkettgulv, malte overflater på vegg og himling. Dørcalling med portåpner.

Stue

Leiligheten har en stor og herlig stue med plass til hyggelig sofagruppe, tv-seksjon, spisebord samt øvrig ønsket møblement. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp til stuen. Peisovnen skaper mye og gir god varme på kalde vinterdager. Fra stuen er det utgang til denne lyse og flotte balkongen. Parkettgulv, malte overflater på vegg og stue.

Kjøkken

Flott og stilrent kjøkken pusset opp i 2012. Innredning fra IKEA med profilerte fronter, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum, ventilator med kullfilter, fliser på vegg over benk, belysning under overskap. Integrerte hvitevarer som komfyr med induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og mikrobølgeovn. Parkettgulv, malte overflater på vegg og himling.

Bad

Delikat flislagt baderom pusset opp i 2012. Badet inneholder servant med servantskap, vegghengt wc, speilskap m. belysning og dusjnisje med nedbygd gulv. Varmekabler i gulv.

Leiligheten har også et svært praktisk vaskerom pusset opp i 2012 med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 200 liters varmtvannsbereder fra 2011, rørskap på vegg og sluk. Varmekabler i gulv.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en romslig innglasset balkong på hele 13 kvm. Balkongen er sørvestvendt med gode solforhold uten innsyn. Utelys på balkongen. Her har du god plass til utemøbler, beplantning og grill. Tredekke på gulv.

Soverom

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og god lagringsplass i skyvedørsgarderobe. Parkettgulv, malte overflater på vegg og himling.

Soverom 2

Soverom II er også av god størrelse og passer ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor. God lagringsplass i garderobeskap. Parkettgulv, malte overflater på vegg og himling.

Felleskostnader

2 700 pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kabel-TV og internett (grunnpakke), trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forsikring av bygget og betjening av andel fellesgjeld.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. (Grunnpakke inkludert i husleien).

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget har garasje- og utvendige parkeringsplasser for utleie etter ansiennitetsprinsippet. Ved salg medfølger ikke rett til parkering. Interesse må meldes vaktmester. Godt med gjesteparkering (må ha parkeringskort i rute). For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 967 805 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 484 099 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over fire etasjer samt u.etasje og kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader forblendet med fasadeplater og liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjonen utvendig tekket med papp/membran

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 06.02.1961 for eiendommen.

Borettslaget holder på med å omregulere tidligere lokale for barnehage til bolig. Søknad er inne hos plan- og bygningsetaten.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 91 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Andelseieren kan leie ut boligen i inntil 30 døgn i løpet av året uten styrets samtykke. Videre kan ikke andelseier overlate bruken av boligen til andre  uten godkjenning fra styret. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet og peisovn i stue.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1967/15178-5/105  Festekontrakt - vilkår   03.11.1967 
festetid: 93 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 4,351
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
Gjelder feste
 
2001/58311-1/105  Obligasjon   27.09.2001 
BELØP: NOK 18.000.000
Panthaver:HANDELSBANKEN  
Org.nr: 971171324
Gjelder feste
 
2009/253710-1/200   ** Transport av panthaver   07.04.2009 
Fra:Chr. Bank Og Kreditkasse Asa  
Lnr: 1087045
Til:HANDELSBANKEN  
Org.nr: 971171324

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget ble stiftet den 9. desember 1957 og har 184 leiligheter i grønne omgivelser på Veitvet i Oslo.

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslaget har 1 lån i Handelsbanken med følgende betingelser:
Lånenummer: 8398.71.56751
Annuitetslån med restsaldo kr. 1.516.946 pr. 08.04.2020
innfrielsesdato 30.03.2021. Rente 2,72% flytende.

Andel fellesgjeld

10 264

Andel formue

5 361

Forsikring

Gjensidige Nor Polisenummer: 60282412

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Kommunene har tidligere leid lokale til barnehage i borettslaget. De har avsluttet leieforholdet og styret jobber med ombygging av barnehage til boligformål. Omreguleringsprosessen er i gang hos kommunen.

Det er ikke noen større vedlikholdsprosjekter på gang i borettslaget per nå, ifølge styreleder.

Husdyrhold

Beboere må søke styret om lov til å holde hund eller katt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 9 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Oscar André Halsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.