#GAMLEBYEN, Konows gate 3A
5 950 000,-
Lys 3-roms med fantastisk utsikt over grøntområder i skjermet gate med I Heis I Balkong I Garasje m/ lader |
 • Prisantydning: 5 950 000,-
 • Omkostninger: 158 671,-
 • Totalpris: 6 108 671,-
 • Ligningsverdi: 1 446 095,-
 • Fellesutgifter: 3036,-

  Varmtvann, fyring, grunnpakke bredbånd/tv, vaktmestertjeneste, trappevask, vakthold, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.
Beregnet totalkostnad:
5 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 731,- (Eierskiftegebyr garasje) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 120,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 158 671,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 108 671,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 77 m²
 • Bruksareal: 77 m²
 • Bruttoareal: 86 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2014
 • Gårdsnummer: 233
 • Bruksnummer: 228
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 181512743
 • Sist endret: 11.08.20 14:07
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 66%
  eier sin egen bolig
 • 90%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 50%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 54%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 17%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

71-20-0032

Adresse og matrikkel

Konows gate 3A, 0192, Oslo, Gnr. 233 bnr. 228 snr. 28 orgnr. 914612926 i Oslo kommune

Eier

Kristian Koppang Sara Johanne Koppang

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

77 / 77 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2014

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Tomt

Areal: 5 362 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Sameiet har en flott bakgård med store gressplener, lekeapparater, sittegrupper, et atrium (svært populært for trening), masse sol hele sommerhalvåret og fantastisk utsikt mot byen.

Beliggenhet

Ved foten av Ekebergskrenten ligger "Nye Gamlebyen", et meget attraktivt og idyllisk boligområde med en fin kombinasjon av nybygg og historiske bygg. Eiendommen har en svært sentral beliggenhet, godt skjermet fra trafikk, med nærhet til skoler, dagligvare, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud i Oslo sentrum.

Området er i sterk utvikling og ansees for å være et av de mest attraktive stedene å bo i Gamle Oslo. Det er gåavstand til Fjordbyen med Sørenga og Bjørvika, der man blant annet finner Operaen og Oslos nye finansdistrikt; Barcode. Operaen har allerede blitt et av byens monumenter og har kontinuerlige oppsetninger med opera, dans og musikk. Deichmanske hovedbibliotek bygges like ved Operaen og blir en moderne møteplass for utveksling av kunnskap. Tar man en tur ut ytterst på Sørenga finner man den flotte bystranden som er et perfekt utfartssted for bading gjennom sommerhalvåret. Området har mange spennende tilbud, som f.eks. folkerike Teaterplassen, restaurant Maaemo - begunstiget med tre stjerner i Michelinguiden, Ekebergrestauranten med en spektakulær utsikt, Olympen m.m. De siste årene har Oslos mest populære festivaler vært holdt i Tøyenparken rett i nærheten.

Leiligheten ligger tilbaketrukket til i stille gate, med en rekke turmuligheter både sommer og vinter. Det er gangavstand til Middelalderparken og Vannspeilet, hvor du også finner historiske Ruinparken. Fra Kværnerbyen kan man ta turen opp langs Alnaelva som har noen av byens flotteste turstier. Forøvrig er det kort vei til andre populære parker og rekreasjonsområder. Her finner man blant annet Ekebergparken, Klosterenga park, Svartdalsparken m.m. Ekebergparken er et populært turalternativ med bl.a. anerkjent skulpturpark, dyregård, rideskole og minigolf. Her finner du også skiløyper og morsomme akebakker langs Brannfjellskogen om vinteren. Rett bak Oslo Hospital ligger Gamlebyen Gravlund som er et yndet sted for både store og små å gå turer for å beundre det parkmessig opparbeidede området med gamle kastanjetrær, busker og blomsterbed som følger årstidene.

Området "Nye Gamlebyen" har et trivelig lokalmiljø med både barnefamilier, unge i etableringsfasen og voksne. Det er flere lokale arrangementer i området med markedsdager og for eksempel Halloween-feiring hos Oslo Parkour park. Oslo Parkour Park har nylig åpnet i bygget med kafe og flotte treningsfasiliteter for både barn og voksne med apparater og treningsgrupper.

For de treningsglade er det kort vei til Ekebergsletta med utallige fotballbaner og lange sletter. På Barcode finner du et av de nyeste og mest velutstyrte Sats sentre samt treningssenter i Kværnerbyen.

Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Oslo City, Byporten, Grønland Basar og de øvrige handlegatene i sentrum på et rikt og variert utvalg. Ulike kaféer, barer og restauranter ligger også godt innen rekkevidde.

Det er gangavstand til Tøyen, Vålerenga, Kampen, Grønland, Bjørvika og sentrum med alt av fasiliteter og et yrende folkeliv, koselige kaféer, historiske restauranter og mangfold av butikker. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Her er det tilknytning til boligens walk-in garderobe som lager gode oppbevaringsmuligheter av sko og yttertøy. Veggene er malt i lyse farger og gulvet er belagt med tre-stavs parkett fra 2014. Det er adkomst via felles trappegang med heis, samt har oppgangen callinganlegg med videooverføring.

Stue

Stuen er lys og fin. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen sørger for en luftig rom. Her møter du et rom med gode møbleringsmuligheter og en åpen løsning til kjøkken, hvilket gjør rommet sosialt. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Gulvet er belagt med tre-stavs parkett.

Kjøkken

Lekkert kjøkken fra 2018. Innredningen er fra Ikea/ superfront og har glatte/, profilerte fronter og kompositt benkeplate med nedfet oppvaskkum. Over
kjøkkenbenken er det stikkontakter og benkeskapsbelysning. Du finner Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin fra Epoq, kombi stekeovn/mikrobølgeovn med nedfelt induksjons topp fra Ikea og integrert kjøleskap. Fritthengende ventilator med kullfilter fra Elicia. Komfyrvakt er
montert.

Bad

Pent og flislagt baderom med gulvvarme fra 2014. Her finner du vegghengt innredning med servant og ett-greps armatur fra Hansgrohe, overskap med speildører, vegghengt toalett fra Ido og badekar med regnfallsdusj fra ett-greps armatur fra Hansgrohe. Badekaret kan enkelt
fjernes, originale glassdører til dusjen følger leiligheten.

Badet har fått våtromsbevis som gjelder som garanti på tetthet i 4 år. Våtromsbevis og informasjon om dette ligger vedlagt som siste side i boligrapporten fra Anticimex.

Balkong

Fra stuen er det utgang til boligens flotte balkong. Her har du god plass til utemøblement, grill og beplantning så du kan nyte fine dager. Belysning og stikkontakt er montert. Utsikten er heller ikke til å klage på. Her har du flott utsikt mot fredet hage og andre grøntarealer. Det er også utsikt mot barcode.

Soverom

I boligen finner du 2 soverom av gode størrelser. Hovedsoverommet er svært romslig, og det er god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. På hovedsoverommet medfølger en stor skyvedøsgardobe med god lagingsplass. Ellers har soverom 2 et garderobeskap.

Felleskostnader

3.036,- pr. mnd. Inkluderer: Varmtvann, fyring, grunnpakke bredbånd/tv (HomeNet), vaktmestertjeneste, trappevask, vakthold, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.

Herav:
Felleskostn. Bolig 3.036,-
TV/bredbånd 200,-

Tilleggsytelser:
Garasjeplass 150,-

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i oppvarmet og låst garasjeanlegg i gnr. 233 bnr. 228 snr. 1 med ideell andel 1/83. Parkeringsplassen er rett til høyre for døren ut til garasjen når man kommer fra oppgang 3A. Plassen er gunstig plassert med god plass på venstre side og egen ladeboks installert i 2019.

Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører ved overdragelse av garasjeplass etter gjeldende priser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 446 095 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 205 943 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over seks etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i pussede og malte flater samt fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjonen utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre med kikkehull, brannklasse B 30 og lydklasse 35dB. Balkongdør med karmer av tre med tre-lags glass fra 2015. Vinduer med karmer av tre med tre-lags glass fra 2013.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 2016 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 77 kvm.
Primærrom: 77 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, 2 soverom og omkledningsrom.

Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 5,8 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet ved radiatorer via varmesentral samt tilknyttet felles varmtvann for bygningen.

Løpende kostnader

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for kontor, bolig og forretning. Reguleringsbestemmelse S-4626. Området forøvrig er regulert til park, naturområde, tomt for bygging med allmennyttig formål, underjordisk parkeringskjeller, vei, gangvei, midlertidig anleggsområde, spesialområde bevaring, byggeområde for bolig, industri, kontor, forretning m.m.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Kongsveien - Konows gate - Sjømannsskolen. Målsettingen med reguleringsplanen er å tilrettelegge for bedre trafikale forhold, spesielt for syklister, langs veistrekningen.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201203416 for mer informasjon.

Mosseveien - Søknaden er et ledd i gjennomføring av ny Follobane, og knytter seg til anleggsaktivitet ved tunellpåhugget ved Mosseveien ved Grønliaportalen. Det søkes nå om etablering av midlertidig veiomlegging for en periode på inntil ett år og to måneder.
Planstatus: Tillatelse gitt. Se saksnr.: 201619115 for mer informasjon.

Ekebergveien 1 B med flere - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av Nye Kirkens Hus. Nybygg plasseres i hospitalets "bakgård". Aktiv henvendelse mot Oslo gate samtidig som viktig historisk motiv fra øst bevares. Hospitalets hage bevares og åpnes for allmennheten. Ny bebyggelse er stedstilpasset, lavere mot Oslo gate og høyere mot Konows gate.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201902191 for mer informasjon.

Eiendommen ligger i et etablert/ nyutviklet boligområde med boligblokkbebyggelse. Nærområdet er under utvikling. Det rives, bygges og rehabiliteres i området, så det anbefales med et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert 15 servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledning (1859), regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn (1886), bebyggelsen (1944, 1944,1949), vannledning (1950), salg og reklame m.v. for bensin og oljeprodukter (1952), kloakkledninger (1952, 1952), midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. overdekking av gårdsplass (1953), vedlikehold av ledninger (1956), dispensasjon fra bygningsloven (1956), bebyggelse (1958), trafostasjon (1963) og allmennhetens rett til fri ferdsel over området regulert til Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur-Torg (2010).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Ekebergportalen Sameie, org.nr. 914.612.926, består av 83 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner hvorav 2 næringsseksjoner (snr. 1 og snr. 87) utgjør parkering på eiendommen gnr. 233, bnr. 228 i Oslo kommune.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6595499

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Det er båndtvang hele året på sameiets fellesarealer. Se sameiets vedtekter § 3-5 og husordensregler § 8 for mer informasjon.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Lysekrone på soverom, lampe med kuppel i stue og hvitevarer på badet. Vitrineskap i kjøkken/stue.

TV og hvitevarer på bad kan diskuteres.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tw@schalapartners.no eller SMS: 48 36 57 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,68 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Thor Wæraas

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.