#BJERKE #BJERKEDALEN PARK, Krokliveien 31
3 750 000,-
Lys og pen 4-roms endeleil. med solrik innglasset balkong | Nydelig utsikt | Varmtvann og fyring inkl | *Garasje
 • Prisantydning: 3 750 000,-
 • Fellesgjeld: 258 454,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 4 016 264,-
 • Ligningsverdi: 965 702,-
 • Fellesutgifter: 4694,-

  Fyring, varmtvann, kabel-TV og internett fra GET, vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, strøm til fellesarealene og betjening av andel fellesgjeld m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 750 000,- (Prisantydning) 258 454,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 008 454,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 016 264,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 66 m²
 • Bruksareal: 73 m²
 • Bruttoareal: 80 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1959
 • Gårdsnummer: 123
 • Bruksnummer: 8
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 180619610
 • Sist endret: 02.07.20 11:02
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 77%
  eier sin egen bolig
 • 98%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 77%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 98%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 32%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

71-20-0020

Adresse og matrikkel

Krokliveien 31, 0584, Oslo, Gnr. 123 bnr. 8, andelsnr. 44 i Bjerkedalen borettslag med orgnr. 948133121 i Oslo kommune

Eier

Chander Kanta Vohra

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.

BRA/PROM

73 / 66 m²

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1959

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Energiforbruk

Gjennomsnittlig energiforbruk er ca. 300 kwh pr. mnd.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 3.600,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 33 854 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er festet av Oslo Kommune og avtalen utløper i 2048. Festeavgiften er på kr. 414.000,- og leien skal etter planen bli regulert neste gang 1/7-2022. Festeavgiften dekkes gjennom de månedlige felleskostnadene.

Tomten er fellesareal. Fellesområder opparbeidet med blant annet asfaltert adkomstvei, biloppstillingsplasser, plenarealer, busker, trær og annen beplantning.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i et svært populært og veletablert boligområde på Bjerke. Området har rolige og barnevennlige omgivelser med store grøntarealer mellom gårdene og i fellesarealene, samt kort vei til flotte turområder i nærområdet og marka. Området har et godt tilbud på kollektivtransport med bussholdeplass på Økernbråten og Bjerkedalen park, samt T-bane på Linderud og Vollebekk med gode forbindelser til Oslo sentrum.

Det er flere matbutikker i området som Coop Prix i Refstadveien og Rema 1000 i Brobekkveien. Meny og Kiwi noen minutters gange unna. Fra boligen er det kort avstand til Linderud senter med alt av servicefasiliteter. Her finner du flere serveringssteder, vinmonopol, klesbutikker, apotek, legesenter m.m. En liten kjøretur unna ligger også Storo kjøpesenter. Området er rikt på aktivitetstilbud med tilknytning til Lillomarka med svært flotte turmuligheter hele året. Langrennsløyper med lys rundt Linderudkollen og fine alpinmuligheter i Grefsenkollen alpinanlegg på vinterstid.

Bjerkedalen Park ligger rett ved leiligheten. Parken er på ca. 40 mål og består av bekk/vann, ballplass, barnehage og store, opparbeidede grøntområder. Området er et av de mer spennende i Oslo, da det foreligger store planer for området. Verdt å nevne er eksisterende Økern senter, som skal utvikles fra å være et kjøpesenter hovedsakelig basert på handel, til den gode fremtidsbyen med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, allbrukshall, musikkskole samt et nytt badeland.

En svært god beliggenhet i en grønn og rolig bydel med nærhet til Oslo sentrum!

Entré

Innenfor ytterdøren får man umiddelbart et godt førsteinntrykk av leiligheten, med en lys og innbydende entré. Her er det plass for oppbevaring om ønskelig. Dørtelefon med åpne er plassert ved døren.

Stue

Lys, luftig stue med store vindusflater som bidrar til et naturlig og pent lysinnslipp. I stuen er det gode møbleringsmuligheter. Det er plass til både sofagruppe og spisebord. Gulvflater er belagt med parkett, ellers lysmalte overflater.

Kjøkken

Kvik kjøkken fra 2006 med takhøy innredning. Innredningen har glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Mellom benkeplate og overskap er det fliser og belysning. Integrerte hvitevarer som keramisk platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin fra Whirlpool medfølger, samt frittstående kjøleskap med fryser fra Electrolux. Ventilator med kullfilter i overskap.

Bad

Moderne, flislagt baderom fra 08 i regi av borettslaget. Badet inneholder blant annet vegghengt servantskap, speilskap med overlys, dusjkabinett og vegghengt toalett. Himlingsflater i malte flater med downlights, varmekabler i gulv. Det er også opplegg for vaskemaskin på badet.

Balkong

Utgang fra stue til flott balkong på ca. 6,5 kvm. God plass til sittegruppe, beplantning og øvrig møblement. På balkongen er det sol fra ca. kl.07:00 til ca kl. 19:00 på sommerstid. Siden balkongen er innglasset vil dette forlenge brukstiden og den kan brukes som en forlengelse av stuen store deler av året. Balkongen er sydvendt.

Soverom

Boligen inneholder tre gode soverom. Rommene har parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Hovedsoverommet er romslig og med god plass til dobbeltseng, nattbord og med skyvedørsgarderobe.

Soverom II er også av god størrelse med plass til seng og garderobeløsning. Rommet passer ypperlig som gjesterom eller barnerom.

Soverom III egner seg også godt som barnerom eller f.eks. kontor. Kan også utmerket brukes som gjesterom.

Felleskostnader

4.694,- pr. mnd. Inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-TV og internett fra GET, vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, strøm til fellesarealene og betjening av andel fellesgjeld m.m.

Herav:
Felleskostnader kr. 3.416,-
Bad kr. 1.030,-
Kabel-tv kr. 248,-

Get er leverandør av kabel-tv/bredbåndstjenester.

Etasje

2. etasje

Garasje / Parkering

Kjøper har mulighet til å overta leieretten i garasjelaget uten å stå på venteliste.

Borettlslaget har utvendige parkeringsplasser til leie. Prisene for 2020 er følgende:
Kroner 1.200,- for plass uten mulighet for strøm til motorvarmer.
Kroner 1.400,- for plass med mulighet for strøm til motorvarmer (kursen er 16 amp.)
El og hybridbiler
Kroner 1.200,- for plass + 1.200 kr pr kvartal + strømforbruk
Ved ledig kapasitet er det mulig å leie en parkeringsplass nr.2.

Borettslaget er tilknyttet Bjerkedalen Garasjelag A/L som består av 76 garasjeplasser som leies ut etter venteliste. Leieprisen er kroner 2760,- i året, og dekker blant annet strøm til motorvarmer. I tillegg kommer et overdragelsesbeløp på kroner 20.000,-. For de som blir andelseiere i Garasjelaget i dag er det ingen mulighet for å selge andelen videre ved salg av leilighet. Nye andelseiere må ha en registrert bil eller annen registrert motorvogn. Når man flytter fra borettslaget går garasjen tilbake til garasjelaget og overdragelsesbeløpet betales tilbake.
Ved ledig kapasitet er det mulig å leie en parkeringsplass nr.2.

Ellers gateparkering etter gjeldene bestemmelser i området.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 965 702 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 476 525 pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller og loft. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein, metallplater, malte og pussede flater. Valmet takkonstruksjon utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har Swedoor entredør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkehull. Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass fra 2015. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass fra 2013.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 01.10.1962 for eiendommen.
Det foreligger ferdigattest datert 05.02.2009 for rehabilitering av våtrom.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 73 kvm.
Primærrom: 66 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.
Sekundærrom: 7 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innglasset balkong.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 4 kvm og en loftsbod med et gulvareal på 10 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Andelseieren kan leie ut boligen i inntil 30 døgn i løpet av året uten styrets samtykke. Videre kan ikke andelseier overlate bruken av boligen til andre  uten godkjenning fra styret. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilkoblet felles anlegg. Felles varmtvann og gulvvarme på bad.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2864 av 14.05.1986.

Omsorgsbygg Oslo KF bygger Bjerkedalen Barnehage på grøntområde mellom Krokliveien, Refstadveien og Martin Borrebekkens vei. S-4183, vedtaksdato 16.11.2005. For mer informasjon, se www.bjerkedalen.no eller https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/[601826,6646089,9
Saksnr: 200404994

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er tinglyst 18 servitutter på borettslagets eiendom. Servituttene omhandler festekontrakt med vilkår samt kommunens rett til å vedlikeholde kraftledninger, vann, vei, kloakk og trafostasjon på borettslagets eiendom.

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 288 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet og 1 utleieleilighet.. Bjerkedalen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 948 133 121 .

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt. Borettslagets revisor er BDO AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: HANBAN-94927031560
Type: A
Restsaldo: 32.223.558,-
Restløpetid: 13 år 8 md.
Term pr. år: 12
Rente: Flyt 2,15%
Andel av saldo: 119.069,-
Kapitalkostnader: 839,-

Lånenummer: NORDEA-702138
Type: A
Restsaldo: 40.282.260,-
Restløpetid: 17 år 7 md.
Term pr. år: 4
Rente: Flyt 5,56%
Andel av saldo: 139.385,-
Kapitalkostnader: 1.043,-

Andel fellesgjeld

258 454 pr. 26.05.2020.

Andel formue

44 830 31.12.2019

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 84135863

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det må påregnes generelt vedlikehold av borettslaget.

Tidligere vedlikehold:
2017 -Nedgravd søppelløsning, rehabilitering oppgangsdører og AMS strømmåler
2016 -Bytte hovedstoppekraner inn- og utvending, elektronisk låssystem til oppgangsdører og rehabilitering av inngangstrapper
2015 - Vinduer og balkongdører
2014 - Rep. av takluker, pipehatter og takstein
2013 - Asfaltering platå, enden av garasjerekka
2012 - Asfaltering
2010 - Frivillig inngangsdør for beboerne byttet

Husdyrhold

Det kreves at dyreeier undertegner borettslagets retningslinjer for dyrehold før det kan holdes dyr i leiligheten. Fraviker dyreeier retningslinjene innebærer dette aksept av at dyreholdet opphører.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Vaskemaskin, lamper, rullegardin og lameller.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tw@schalapartners.no eller SMS: 48 36 57 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris på kr. 29.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Thor Wæraas

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.