#RÅHOLT, Anton Nilsens veg 25
2 600 000,-
Enebolig med oppussingsbehov - skap din egen drømmebolig! Solrik hage & 30 kvm markterrasse | Carport | Barnevennlig
 • Prisantydning: 2 600 000,-
 • Omkostninger: 78 820,-
 • Totalpris: 2 678 820,-
 • Ligningsverdi: 624 159,-
Beregnet totalkostnad:
2 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 65 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 78 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 678 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 104 m²
 • Bruksareal: 106 m²
 • Bruttoareal: 115 m²
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1978
 • Gårdsnummer: 95
 • Bruksnummer: 489
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 182106890
 • Sist endret: 05.07.20 11:02
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 92%
  eier sin egen bolig
 • 89%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 63%
  har bolig på over 120 kvm
 • 27%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 40%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-20-0093

Adresse og matrikkel

Anton Nilsens veg 25, 2070, Råholt, Gnr. 95 bnr. 489 i Eidsvoll kommune

Eier

Tove Grønland Jan Arve Sunde Tommy Sunde Gunn Kristin Sunde

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 974 pr. år

BRA/PROM

106 / 104 m²

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1978

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 485 kvm. Eierform: Eiet tomt.
Tomt som er opparbeidet med busker, trær, diverse beplantning, plenområder og gruslagt innkjørsel.

Beskrivelse

Enebolig med oppussingsbehov som har et godt potensial. Her kan du skape din egen drømmebolig med den stilen og materialvalgene du måtte ønske. Det er store vinduer og en god takhøyde(opptil 3,41m), som sørger for en luftig atmosfære. Boligen blir forlenget med en solrik markterrasse hvor du kan nyte varme sommerdager. I tillegg får du en solrik og flat hage som er perfekt for hageselskap. I stuen er det en peis som bidrar til varme på kalde dager. Populært og barnevennlig område på Råholt!

Stor stue med peis og varmepumpe
30 kvm sydvendt markterrasse
Kjøkken som har godt med skap- og benkeplass
3 gode soverom med garderober
Bad med opplegg for vaskemaskin
Separat toalett
Entré med innvendig bod
Carport på 17kvm og 2 boder
Solrik hage
Attraktivt område

Innhold

Enebolig på en etasje som inneholder stue med utgang til markterrasse, kjøkken, 3 soverom, bad, separat toalett, innvendig bod, gang og entré.
I tillegg medfølger det en carport på 17 kvm og to boder på tilsammen ca. 7 kvm.

Beliggenhet

Boligen ligger i et barnevennlig og populært område på Råholt. Det er kort vei til Råholt sentrum og området byr på et godt servicetilbud, samtidig som man har nærhet til flotte friluftsområder. Det er kort avstand til bl.a. idretts- og svømmehall, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Nærmeste dagligvare er Kiwi på Dal. Ellers er det bare å ta en kort tur til sentrum med AMFI Eidsvoll som har over 50 butikker og supre serveringssteder. Det er også kort vei til Jessheim Storsenter, som er et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt. Av kulturelle tilbud er det både kino, bibliotek m.m.

Området byr på supre rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Ta deg gjerne en tur til Hurdalssjøen med flere badeplasser, fiskemuligheter og småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper eller turløyper opp til bl.a. Mistberget. På sommeren kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Du finner og golfbane og store mengder sportsplasser for flere idretter. I sentrum finner du bl. a. Råholt bad og treningssenter. Badelandet er attraktivt både for mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Svømmehallen har stupetårn, samt innendørs og utendørs boblebad.
Kommunen kan også skilte med kulturskole og et bredt utvalg organisert idrett med blant annet turn, fotball, dykking, sjakk og motorsport.

Det er kort gange til busstasjon på Ladderud og Dal stasjon. Fra Dal stasjon går det og tog so tar deg til både Oslo og Gardemoen. Ellers er det en kort kjøretur til Gardemoen.

Stue | Med solrik markterrasse

Stuen er lys og romslig, og gulvet belagt med belegg. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med lys i boligen. Dette sammen med den gode takhøyden på opptil 3,41 meter sørger for en luftig atmosfære. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. I stuen finner du en peis fra Jøtul, i tillegg er det en Panasonic varmepumpe på veggen som sørger for den temperaturen du ønsker.
Videre har stuen utgang til boligens sydvendte markterrasse på 30 kvm! Her har du god plass til utemøblement, grill og beplantning så du kan nyte solrike dager. Gulvet er belagt med terrassebord og rekkverket er av trekonstruksjoner. Videre har terrassen direkte utgang til hagen.

Kjøkken | Godt med skap- og benkeplass

Boligen har et separat kjøkken som har innredning fra byggeår med glatte fronter i matt og hvit utførelse, samt benkeplate i laminat med oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Mellom benkeplaten og overskapene er det tapet med flismønster. Under overskapene er det belysning og stikkontakter. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging. Gulvet er belagt med belegg og veggene har malte farger.

3 soverom | Godt med lagringsplass

Boligen har tre soverom av gode størrelser. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement.  Alle rommene har plassbygde garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med tre soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor. I tillegg har det ene soverommet utgang til den solrike markterrassen på 30 kvm!

Bad | Skap ditt eget drømmebad!

Eldre baderom med oppussingsbehov som har belegg på gulv og våtromstapet på veggene. Her kan du skape ditt eget drømmebad! Baderommet inneholder badekar med to-greps armatur med kran og hånddusj, toalett og vegghengt servant i porselen med ett-greps armatur. Det er opplegg for vaskemaskin i hjørnet, så her har du det du trenger på baderommet.

Toalettrom | Meget praktisk

Boligen har et eget toalettrom som er meget praktisk når du har gjester på besøk. Toalettrommet er fra byggeår, så her trengs det oppussing. Rommet inneholder toalett og vegghengt servant i porselen med to-greps armatur.

Entré | Velkommen inn!

Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en lys entré, samt er gulvet belagt med belegg. Entréen er tilknyttet boligens innvendige bod, så her er det godt med lagringsplass. Boligen har slett entrédør med kikkehull fra byggeår. Det er adkomst via felles grusvei tilknyttet Solheim Boligfelts Veiforening.

Garasje / Parkering

Tilliggende carport på 17 kvm og to boder på tilsammen ca. 7 kvm. I tillegg er det biloppstillingsplass på tomten.
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 624 159 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 246 973 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra kommunen ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Betongplate er mot grunn. Grunnmur er av betong og murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner er av trekonstruksjoner. Veggkonstruksjon er bindingsverk med stående trekledning. Drenering fra byggeåret. Pultak av trekonstruksjoner tekket med takpapp. Taket har fått TG3 da tekkingen har flere sprekker og enkelt hull. Konsekvensen er at man for regnvann i inn i konstruksjonen. Det er enkelte merker inne i boligen som tyder på at regnvann har kommet inn i konstruksjonen. Vinduer med karmer/rammer av treverk med to-lags glass fra byggeår. Skyvedør og terrassedør med karmer/ rammer av treverk med to-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen.

Boligens areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 115 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 106 m².
Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, kjøkken, 3 soverom, bad, wc, innvendig bod, gang og entré.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ikke utleiedel. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Utstyr

- Vannrør av typen kobber og synlige avløpsrør i plast.
- Hovedstoppekran og vannmåler plassert på badet.
- Varmtvannsbereder er på kjøkkenet.
- Sikringsskapet i entré med skrusikringer. Hovedsikring i boligen på 63 Amp.
- Røykvarsler i boligen. Brannslokkingsapparat med pulver fra ukjent årstall.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og en hyggelig vedfyrt peis i stuen. I tillegg finner du panasonic varmepumpe på veggen i stuen.

Løpende kostnader

Bredbånd fra ca. kr. 250,- pr. mnd.
Kabel-tv fra ca. kr. 199,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
Boligen er tilknyttet Solheim Boligfelts Velforening. Dette koster ca. kr. 1.000,- i halvåret for brøyting og vedlikehold av veien.
Vannmålere avlest i 2019: 371 m3.
Kommunale årsgebyrer 2019: 9974 kr.
Prognose for 2020: 8538 kr, forskudd vann/avløp 40 m3, pris 47,60 kr/m3
Her er det 1 pipe og 140 liter restavfallsbeholder.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Bebyggelsen kan oppføres i inntil 2 etasjer. Utnyttingsgraden for hvert enkelt område skal ikke overstige 0.30.
Reguleringskart med bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1979/5165-2/10  Erklæring/avtale 11.06.1979 
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING/VELFORENING M.V.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 19063313

Tilbehør

Hvitevarer som vist på visning medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Alt av hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen og hvitevarer som ikke er integrert i innredningen på badet, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligen vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 35.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 4.800,- for 2 visninger. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Jensen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.