#VEITVEDT HAGEBY, Grevlingveien 22B
5 500 000,-
Stilsikker 4-roms i rekkehusbebyggelse | Totaloppusset i 2020 | 2 bad | 3 soverom | Uteplass | Parkering
 • Prisantydning: 5 500 000,-
 • Fellesgjeld: 165 804,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 5 673 614,-
 • Ligningsverdi: 761 933,-
 • Fellesutgifter: 3331,-

  Drift og vedlikehold, felles forsikringer, kommunale avgifter, kabel-/TV-anlegg og fibernett, festeavgift, andre driftskostnader.
Beregnet totalkostnad:
5 500 000,- (Prisantydning) 165 804,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 665 804,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperforsikring Buysure (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 673 614,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Primærrom: 95 m²
 • Bruksareal: 98 m²
 • Bruttoareal: 113 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1954
 • Modernisert: 2020
 • Gårdsnummer: 89
 • Bruksnummer: 7
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 173833949
 • Sist endret: 02.08.20 11:57
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 86%
  eier sin egen bolig
 • 78%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 41%
  er barnefamilier
 • 34%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-20-0047

Adresse og matrikkel

Grevlingveien 22B, 0595, Oslo, Gnr. 89 bnr. 7 orgnr. 947332481 i Oslo kommune

Eier

Naim Topal

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.
Ny eier skal godkjennes av styret.

BRA/PROM

98 / 95 m²

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Boligtype

Rekkehus

Byggeår

1954

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruk er ikke oppgitt.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 95 435 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2050
Tomten er fellesareal.

Borettslaget fester tomten av Opplysningsvesenets fond til 2050. Årlig festeavgift er 1.125.445,- og denne reguleres hvert 10. år, neste gang i 2022.

Borettslaget har framfestet tomten til garasjelaget og deres andel av festeavgiften er i 2019 kr. 96.436,-.

Det ble innført eiendomsskatt i 2016, fra 2018 blir  denne bli lagt på husleie

Tomt opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Asfalterte veier og lekeapparater.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke sikringsordning i borettslaget.
Det er ikke IN-ordning i borettslaget, men det er mulighet for innfrielse av hele gjelden 1 gang per år (ca. okt/nov).

Beskrivelse

Boligen over 3 plan er totalrenovert i 2020 og fremstår som moderne og påkostet med gjennomgående god standard. Den idylliske hagebyen byr på gode oppvekstsvilkår og et sosialt naboforhold. Det er kort vei til barnehage, skole, marka og senter.

Innvendig har boligen en fin planløsning som gir god plass til hele familien. I 1.etasje er et lekkert og romslig kjøkken med åpen løsning mot stuen. I 2.etasje er det tre gode soverom og bad. Videre har boligen kjellerstue, delikat spabad med badekar og en romslig bod. Ute er det 2 markterrasser hvor man kan nyte sommerdager.
- Innflytningsklar og nyoppusset
- 2 plattinger
- Elektrisk anlegg fra 2020
- 2 flotte bad
- Ferdigattest tilbygg
- Parkeringsplass (mulig å montere ladeboks)
- Lave omkostninger

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder:

Underetasje: Trapperom/kjellerstue, vaskerom/bad og teknisk rom.
1. Etasje: Entré og åpen stue- og kjøkkenløsning.
2. Etasje: Trapperom, gang, bad/wc og tre soverom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Veitvet i Oslo kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I forbindelse med Veitvet skole er det en stor kunstgressbane, samt Veitvethallen med håndballbane. Ny flerbrukshall stod ferdig i 2015. Det er ca. 6 min gange til Veitvetparken som framstår som en idyllisk møteplass tilrettelagt for grilling, sandvolleyball, tennisbane, flott lekeareal og en scene mot Veitvet kulturhus. Turveier innover i Lillomarka ligger også i gangavstand fra boligen. Her er det flere vann med bade- og fiskemuligheter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi og Rema 1000 som ligger på Veitvet senter. Her finnes også bl.a. lege, tannlege, apotek og frisør, samt Norges største bowlinghall. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud senter ca. 60 butikker og et stort utvalg innen helse og velvære. Senteret fremstår som moderne og attraktiv og ligger kun noen minutters gange fra Veitvet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Veitvet T- Bane som ligger 7. min fra boligen. Det er ca. 9 minutter til bussholdeplass hvor det går buss til og fra sentrum hele døgnet.

Eiendommen har gangavstand til Veitvet barne- og ungdomsskole. Nye Veitvet skole åpnet høsten 2015. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Entré

Hyggelig inngangsparti med god plass til oppheng av yttertøy og skohylle. Flislagt gulv med gulvvarme, malte overflater på vegg og himling med downlights.

Stue

Stuen er lys og luftig med vinduer fra flere vinkler som sørger for meget gode lysinnslipp. God plass til stor sofagruppe, tv-seksjon og spisebord. Fra stuen er det trapp opp til 2 etg og ned til underetasjen. Gulvflater er belagt med en-stavs hvitpigmentert eikeparkett, helsparklede malte overflater på vegg og himling.

Kjøkken

Åpen kjøkken- og stueløsning som gjør rommet både sosialt og praktisk og har godt med skap-og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er helt ny fra 2020 og aldri tatt i bruk. Innredningen er smakfull og moderne med grå matte fronter, benkeplate i laminat med nedfelt kompositt oppvaskkum, ventilator med kullfilter. Integrerte hvitevarer som komfyr med komfyrvakt, kermaisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Bad

Bad i 2 etg:
Lekkert bad pusset opp i 2020. Badet inneholder veggmontert wc, baderomsskap med to skuffer og heldekkende servant, speil med lys, veggmontert dusj i nisje med to vendbare dører i nedsenket dusjgrube med både håndholdt dusjhode og regnfallsdusj. Dekorativ innfelt nisje over wc. Flotte fliser på gulv og marmorfliser på vegg. Varmekabler i gulv.

Bad i kjeller:
Romslig og innbydende baderom pusset opp i 2020. Badet inneholder veggmontert wc, baderomsskap med to skuffer og heldekkende servant, speil, nisje over toalett, badekar med dusj og sprutdemper og opplegg for vaskemaskin. Fliser på gulv med varmekabler og marmorfliser på vegg.

I teknisk rom er varmtvannsberederen fra 2020 plassert og er på 200ltr. Her er også sikringsskapet med automatsikringer. Det elektriske anlegget er nytt i 2020 og utført av Elektriker gruppen AS.

Terrasse

Boligen er nylig påkostet en stor oppgraderingen av tomten ved inngangsparti. Her er det opparbeidet 2 nye plattinger, levegger, gressflekk, gangsti og støttemur i granitt.

Soverom

Romslig og lyst hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Gulvflater er belagt med en-stavs hvitpigmentert eikeparkett, helsparklede vegger i dus og moderne grønnfarge og malt himling.

Soverom 2 & 3

To like store soverom som passer ypperlig som barnerom, gjesterom og kontor. Her er det plass til seng og garderobeskap om ønskelig. Gulvflater er belagt med en-stavs hvitpigmentert eikeparkett, malte overflater på vegg og malt himling.

Kjellerstue

Koselig kjellerstue med god plass til sofagruppe og tv-møblement. Rommet passer også godt som lekerom for barna. Gulvflater er belagt med en-stavs hvitpigmentert eikeparkett, malte overflater på vegg og malt himling. Se punkt om bruksendring/ferdigattest.

Felleskostnader

3 331 pr. mnd. Drift og vedlikehold, felles forsikringer, kommunale avgifter, kabel-/TV-anlegg og fibernett, festeavgift, andre driftskostnader.

Garasje / Parkering

Mulighet for å parkere rett ved huset. Parkeringsplass leies ut etter venteliste. Dersom du ønsker garasjeplass er det mulig å henvende seg til Veitvedt Hageby garasjelag

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 761 933 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 742 958 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Rekkehus over 2.etasjer samt underetasje. Gulv på grunn av betong. Grunnmur i murkonstruksjon. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående kledning. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med papp. Etasjeskiller i trebjelkelag. Isolert ytterdør med glassfelt fra 2009.  De fleste vinduer i trekarmer med tre-og to-lags energiglass fra 2020. Enkelte av vinduene av litt eldre dato.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Ferdigattest for tilbygg foreligger, datert 26.03.2020. Kjellerarealet er bruksendret til bad, bod og kjellerstue.

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 22 m².
Primærrom: 19 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/kjellerstue, vaskerom/bad
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom.

1. etasje:
Bruksareal: 39 m².
Primærrom: 39 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken/stue.

2. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 37 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, bad/wc, tre soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler med termostat i bad/vaskerom og bad i 2. etasje. Gulvvarme med termostat også i entre.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert 16 servitutter/heftelser på borettslagets grunnbok. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledninger (1954) (1960), festekontrakt med vilkår (1955), utsalgskiosk (1955), skjønn (1964), trafostasjon (1965) (1989), visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse eiendommen (1967), benyttelse av kjellerrom (1968) (1969) (1970) og plassering av avfallsboder (1988).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Borettslag

Borettslaget er et veletablert boområde med småhusbebyggelse og består av 326 enheter fordelt på rekkehus og tomannsboliger.

Borettslaget har egen hjemmeside med nyttig info: http://www.veitvedt-hageby.no/

Bygardsservice AS ivaretar borettslagets uteområde. (Gressklipping, kantklipping, snøbrøyting etc.)

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 165.804,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 6410,- pr. 31.12.2019.

Lånenummer: 9492.70.18475
Lånebeløp: 64 439 995,-
Type: A
Nominell rente: 2,70%
Effektiv rente: 2,74%
Løpetid: 23 år og 6 mnd

Det er ikke IN-ordning i borettslaget (innfrielse av deler av gjeld), men det er mulig å innfri hele gjelden én gang pr. år. (ca. okt./nov)

Andel fellesgjeld

165 804

Andel formue

6 410

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 83439857

Regnskap

Regnskapet viser for 2019 et overskudd på kr: 1.418.646,-.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Handlingsplan for borettslaget Veitvedt Hageby 2019 - 2023
- Rehabilitering av garasjene
- Ladestasjoner for el-bil/hybrid
- Oppstart av rehabilitering av takene
- Maling av husene
- Sikring av feiere

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til enh@schalapartners.no eller SMS: 97 95 07 19 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Boligen er vasket til fotografering/visning og vil ikke bli ytterligere vasket før overtagelse.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr ,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Eskil Næss Hagen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.