# GRÜNERLØKKA, Conradis gate 3 C
3 800 000,-
Lys og gjennomgående 3-roms med sentral beliggenhet i fredelige omgivelser | god planløsning | vedovn | separat kjøkken
 • Prisantydning: 3 800 000,-
 • Fellesgjeld: 131 356,-
 • Omkostninger: 15 135,-
 • Totalpris: 3 946 491,-
 • Ligningsverdi: 1 058 699,-
 • Fellesutgifter: 4025,-

  Felleskostnader, internett, varmtvann, renter fellesgjeld, avdrag fellesgjeld, vedlikehold
Beregnet totalkostnad:
3 800 000,- (Prisantydning) 131 356,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 931 356,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperforsikring Buysure (valgfritt)) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 946 491,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 60 m²
 • Bruksareal: 60 m²
 • Bruttoareal: 66 m²
 • Antall rom: 3
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1895
 • Gårdsnummer: 228
 • Bruksnummer: 11
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 181338702
 • Sist endret: 10.07.20 12:20
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 57%
  eier sin egen bolig
 • 91%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 56%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 98%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 15%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

16-20-0046

Adresse og matrikkel

Conradis gate 3 C, 0559, Oslo, Gnr. 228 bnr. 11, andelsnr. 20 i Sofienbergløkka borettslag med orgnr. 953948311 i Oslo kommune

Eier

Marius Rolfsson Theil

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

BRA/PROM

60 / 60 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1895

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 427 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Felles tomt for borettslaget. Bakgård opparbeidet med steinlagte områder, trær, prydbusker og diverse beplantning. Lekeapparater, sykkelparkering utebelysning og sittegrupper.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Beskrivelse

Velkommen til Conradis gate 3C!

En lys og romslig 3-roms i klassisk bygård med sentral beliggenhet i rolig sidegate. Conradis gate ligger i et populært boområde med flere flotte bygårder blant nabokvartalene. Gaten er delvis opparbeidet som gatetun, slik at boforholdene er fredelig med lite trafikk. Leiligheten ligger i høy 1.etg hvor gatens opparbeidelse sørger for lite støy og lite innsyn.

Leiligheten er gjennomgående, har en god planløsning med romslige rom og god takhøyde. Dette gir en god romfølelse med gode lysforhold. Innholdsrik med en romslig gang som pent deler opp rommene, to gode soverom, romslig stue, romslig bad og et separat kjøkken vendt mot bakgård. I stuen er det god plass til møblering samt en velplassert vedovn.

Bla. Varmtvann og internett er inkludert i felleskostnadene.

Innhold

Leiligheten inneholder entré, gang, baderom, stue, kjøkken, to soverom.
Leiligheten disponerer i tillegg en bod i kjeller merket nr. H0101. Bod oppmålt til ca. 9 m2.

Innhold / Standard

Entré/Gang: Adkomst via felles bakgård og trappegang. Oppgangen har callinganlegg. Downlights i himling. Gangen deler fint opp rommene, og har blant annet direkte adkomst til soverom, bad og kjøkken som fører videre til stue og soverom [2.

Romslig bad: Romslig og delikat baderom. Baderommet er oppgradert i 2020 med malte overflater, baderomsinnredning, dusjkabinett og toalett. Gulvflate belagt med vinylbelegg. Vegger i hovedsak med malte flater, samt flislagt området bak dusjkabinett. Himling i malt flate. Vegghengt servantskap i hvit slett utførelse.Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Tapwell. Speil med belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusjkabinett med skyvedører av glass og metall. Dusjarmatur fra Hansgrohe tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett fra Laufen. Mekanisk avtreksvifte på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Separat kjøkken vendt mot koselig bakgård:
Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet er vendt mot koselig bakgård og kjøkkenvindu bidrar til gode lysforhold. Det er plass til kjøkkenbord med stoler på kjøkkenet. Kjøkkeninnredning i med lyse profilerte fronter, samt to overskap med glass. Benkeplate av tre. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Gulvflate belagt med malte gulvbord av tre. Vegger i malte flater. Himling i malt flate. Komfyr med keramisk platetopp fra Elektrolux. Oppvaskmaskin fra Siemens. Ventilator plassert i overskap med kullfilter. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.

Romslig stue med vedovn: Stuen er romslig og kvadratisk som gjør den enkel å møblere. Her er det plass til både spisegruppe og sofahjørne, samt tilhørende møblement. Moderne fargevalg på vegger, god takhøyde og godt med vindusflater gir en god romfølelse og rikelig med naturlig lys. I hjørnet av stuen står en velplassert vedovn som bidrar med varme og god atmosfære.

Hovedsoverom: Romslig med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning på 1,5 meter.
Oppmålt 2,13 m x 4,25 m

Soverom [2: Svalt soverom oppmålt 1,76 m x 4,25 m

Overflater: Gulvflater belagt med malte gulvbord av tre. Vegger i malte flater. Himling i malte flater. Downlights i entré og del av stue. Profilerte innerdører.

Leiligheten disponerer en romslig bod på ca. 9 m2.

Beboerne har tilgang til pent opparbeidet bakgård møblert med sittegrupper.

Felleskostnader

4 025 pr. mnd. Felleskostnader, internett, varmtvann, renter fellesgjeld, avdrag fellesgjeld, vedlikehold

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 058 699 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 811 316 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller og loft. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av murkonstruksjon. Utvendige fasader i pussede og malte flater. Etasjeskillere av tre. Yttertak av saltaksform (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har profilert entrédør med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Vinduer med rammer/karmer av tre og to-lags glass fra 2015. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Conradis gate 3 A-C - Rehabilitering av skorstein - Ferdigattest - 2018
Conradis gate 3 A-C - Rehabilitering - Ferdigattest - 1980

Det foreligger byggemelding fra 1896.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig husordensreglene punkt vedr. framleie.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Løpende kostnader

elektrisitet, kabel-tv, innboforsikring etc.

Adkomst

Leilighet beliggende i byggets 1.etasje. Adkomst via felles bakgård og trappegang. Oppgangen har callinganlegg.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1895/992940-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

1960/519538-1/105 ERKLÆRING AVTALE
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1983/514232-3/105 OBLIGASJON
BELØP: NOK 1.593.500
PANTHAVER:Andelseierne I Borettslaget
Lnr: 1086915
PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN OG/ELLER
ANDRE BANKER OG KREDITTINSTITUSJONER
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/56280-1/105 ERKLÆRING AVTALE
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:360
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:442 Snr:1
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:442 Snr:2
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:442 Snr:3
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:444
Best. om bruk av gårdsrom
Rett til anlegg og vedlikehold av tekniske ledninger
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser

2018/1510646-1/200 PANTEDOKUEMNT
BELØP: NOK 5.660.000
PANTHAVER:OBOS-BANKEN AS
Org.nr: 911986884
Gjelder denne registerenheten med flere
Elektronisk innsendt

RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER:

RETTIGHETER PÅ 0301-228/444
RETTIGHETER I EIENDOMSRETT
1997/56281-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:11
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:360
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:442 Snr:1
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:442 Snr:2
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:442 Snr:3
Best. om bruk av gårdsrom
Rett til anlegg og vedlikejold av tekniske ledninger
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser

Rettigheter på 0301-228/442/0/1-3
Rettigheter i eiendomsrett
1997/56282-1/105 Erklæring/avtale
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:11
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:360
:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:444
Best. om bruk av gårdsrom
Rett til anlegg og vedlikehold av tekniske ledninger
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget Sofienbergløkka ligger i Oslo kommune, og har organisasjonsnummer 953948311. Borettslaget Sofienbergløkka består av 43 boliger fordelt på tre gårder. Borettslaget Sofienbergløkka er fullverdiforsikret i Gjensidige, avtalenr 86744426. Ved skadesaker skal henvendelse gjøres til styret. Privat innbo/eiendeler må forsikres ved egen polise.

Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl.
Revisor er KPMG.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 98207748668, OBOS Boligkreditt AS
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 11.03.2020: 3.05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 348
Saldo per 11.03.2020: 5 135 736
Andel av saldo: 131 356
Første termin/første avdrag: 30.03.2019 ( siste termin 28.02.2049 )

Andel fellesgjeld

131 356

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 86744426

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det følger av årsmelding 2019 hvilke arbeider som er tidligere utført:
- Ferdigstillelse av fasader og oppfølgning av jobben
- Fikset tak/loft i oppgang SG13A
- Omlegging av lån og finansiering
- Arrangert vårdugnad + beplanting i bakgården
- Oppfølging av diverse forsikringssaker
- Oppfølgning av vannskade i kjeller + rengøring
- Komplett gjennomgang av brannvarslingsanlegg
- Årskontroll av brannvarslingsanlegg
- Håndtert rotter i kjelleren + bestilling av skadedyrskontroll/oppsetting av feller
- Befaring på piper utvendig
- Befaringer på vaktmester - fornøyd med nuværende
- Nytt vindu i kjelleren under Conradis gate
- Byttet alle låse i postkasser hvor der manglede lås (Andreas Tuvunger)
- Undersøkt å bytte forsikringsselskap
Reforhandlet på TV/Internett: Oppsigelse av TV-Avtalen som da blir en individuel
beslutning for hver enkelt enhed. Internet hastighed øker til 1000/1000 Mbit, og der
kan tilvælges TV-pakke via Homenet (vår leverandør på internet)

Styreleder informerer videre pr. 25.mai 2020: Utvendig er piper nylig fikset og det er byttet 5 nedløpsrør i gården. Det er videre ingen store planlagte prosjekter. Heller ingen planlagte økninger av felleskostnader.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til as@schalapartners.no eller SMS: 91 53 59 14 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 14 900,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Anders Sveen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.