#TØYEN / BOTANISK HAGE, Tøyengata 41 B
4 500 000,-
BEKLAGER SOLGT - VISNING AVLYST - Meget pen 3-roms i 3.etg. med balkong mot idyllisk gårdsrom
 • Prisantydning: 4 500 000,-
 • Fellesgjeld: 57 706,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 4 565 516,-
 • Ligningsverdi: 974 700,-
 • Fellesutgifter: 3485,-

  Varmtvann, kabel-tv og bredbånd fra Get, trappevask, felles forsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld. Renter og avdrag utgjør ca. kr. 688,-.
Beregnet totalkostnad:
4 500 000,- (Prisantydning) 57 706,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 557 706,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 565 516,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 58 m²
 • Bruksareal: 58 m²
 • Bruttoareal: 65 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1895
 • Gårdsnummer: 229
 • Bruksnummer: 201
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 167536085
 • Sist endret: 30.03.20 22:04
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 54%
  eier sin egen bolig
 • 12%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 52%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 90%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 15%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

19-19-0352

Adresse og matrikkel

Tøyengata 41 B, 0578, Oslo, Gnr. 229 bnr. 201 snr. 9, andelsnr. 6 i Borettslaget Tøyengata 41 med orgnr. 947258117 i Oslo kommune

Eier

Olav Fåsetbru Kildal Ida Johanne Andersen Ve

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Nei

BRA/PROM

58 / 58 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1895

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers energiforbruk er ca. 5 500 kwh pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 589 kvm, Eierform: Fellestomt

Borettslaget har en felles opparbeidet tomt med asfalterte gangveier, plenarealer, hyggelig sittebenk, lekestativ for de minste, utebod til barnevogner, busker, trær og annen beplantning.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er tilknyttet sikringsordning / Det er ikke etablert IN-ordning.

Innhold

Leiligheten inneholder:
Romslig entré med oppbevaringsmuligheter, flislagt bad med nyere innredning, 2 soverom mot stille gårdsrom, moderne og stilrent kjøkken, lys og romslig stue med vedovn.

Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 4 m² og en loftsbod med gulvareal på ca. 4,2 m². Det er felles skur i bakgården til oppbevaring av barnevogn, samt felles sykkelparkering.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i stille og rolige omgivelser på Tøyen med Botanisk Hage som nærmeste nabo! Dette er et trivelig og populært boligområde, i selve hjertet av Oslo.

Her har du kort vei til Grünerløkka, Kampen, Carl Berner, Grønland og sentrum. Urbant byliv, spennende butikker, mange hyggelige spisesteder og fine parker i området. I nabolaget finner du hyggelige kafeer som Grådi, Handwerk og Stockfleth`s. Rett i nærheten har du også Grønland med sitt yrende folkeliv, mange spennende butikker og rike utvalg av restauranter, samt utesteder. Tøyen er et populært område, med blant annet Tøyen torg med mange nyåpnede kafeer og spisesteder, her finner du også det nye utestedet Postkontoret og Skatten - med et unikt konsept som tilbyr ulike typer mat til ulike settinger og tider på døgnet. Videre finner du populære Bar Brutus og Golden Chimp rett i nærheten. Kort vei til dagligvarebutikker (også søndagsåpne), grønnsakforretninger m.m.

Videre foreligger det flere forslag om å utvikle nærområdet. På Oslo kommunes hjemmeside kan man lese om satsningen. Dette er noen av forslagene:
- Områdeløft Tøyen
- Tøyen Torg og Tøyenssenteret skal oppgraderes i et spleiselag mellom Oslo kommune og gårdeierne.
- Tøyen T-banestasjon skal rustes opp.
- Badeland på Tøyen.
- Sammenhengende grønt- og parkdrag, eller et grøntlokk, over Finnmarksgata
- Vitensenter på Tøyen.
- Tøyen skole skal være en kultur- og miljøskole med utvidet åpningstid, utvidet tilbud fra musikk og kulturskolen og gratis halvdagsplass i aktivitetsskolen.
- Les mer om Tøyensatsingen her: https://www.oslo.kommune.no/politikk-ogadministrasjon/prosjekter/toyensatsingen/

En tur i nærområdet bringer deg gjennom et mangfold av bydelens særpregede grønne lunger og parker som Botanisk Hage (rett ovenfor leiligheten), Middelalderparken, Tøyenparken med "Øyafestivalen", Ola Narr, og ikke minst Akerselva en liten spasertur unna, der gang- og sykkelvei fører helt opp til Maridalsvannet. For de som setter pris på turer i skog og mark er dette en ypperlig beliggenhet da turveien i Lodalen også er i nærhet. Gode treningstilbud og idrettsfasiliteter som f.eks. Tøyenbadet, SATS/Elixia, Actic Tøyen, Fresh Fitness, diverse fotballbaner, m.m. For de som setter pris på litt andre aktivitetstilbud finner du også Naturhistorisk museum og Munchmuseet rett ved leiligheten.

En liten spasertur til Bjørvika med sin flotte utsikt mot Oslofjorden og stemningsfulle atmosfære. Her kan du besøke operahuset, eller ta en tur ut til den nye badeplassen på Sørenga. Maeemo med sine tre stjerner i Michelin-guiden, finner du i Schweigaardsgate 15.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med T-bane fra Tøyen stasjon, busslinjer og trikk fra Sofienberg som går i alle byens retninger. Det er ca. 10 minutters gange til Karl Johan og Oslo S som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Tøyen t-bane ligger et par minutters gange unna. Tøyen togstasjon ligger rett opp bakken, hvor Gjøvikbanen gir enkelt tilkomst til Nordmarka/Lillomarka (ca. 15 min til Movatn stasjon).

Lys og innbydende entré med romslig garderobe

Du ønskes velkommen inn i en lys og innbydende entré. Når du entrer leiligheten får du umiddelbart et positivt inntrykk av leiligheten med sin gode standard og atmosfære. Gjennomgående god standard med flotte tregulv og lysmalte overflater. I entréen har du plass til å sette fra deg sko og yttertøy, samt gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe. Bak skyvedørene som har speilfronter finner du garderobe, samt ekstra god plass til andre praktiske ting som for eksempel støvsuger. Porttelefon.

Svært lys og herlig stue med vedovn

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten, og er et lyst og herlig rom. De tre store og klassiske vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys, samtidig som det er minimalt med innsyn. Brede og fine vinduskarmer som er perfekte for planter og dekor. Masse naturlig lys og den gode takhøyden på ca. 2,72 meter bidrar til en god romfølelse. I Stuen har du plass til sofagruppe med salongbord, mediemøblement og TV, samt et stort spisebord i tilknytning til kjøkkenet. I hjørnet av stuen har du vedovn som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt setter den rette stemningen.

Smakfullt og moderne kjøkken fra 2014

Kjøkkenet ligger i en fin, åpen og sosial løsning med stuen. Innredningen var ny i 2014 og består av IKEA-skrog som er lekkert bygd inn med fronter og benkeplater av finer. Svært smakfullt og moderne! Det er god skap- og benkeplass og de åpne hyllene er skikkelig dekorative. Kjøkkenet er fullt utstyrt med nedfelt oppvaskkum, stekeovn fra Miele, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel og kullfilterventilator. Alle hvitevarene er integrerte og medfølger i handelen.

Hovedsoverom, kontor, stue? Alt etter eget behov og ønske

Du har adkomst til det største soverommet gjennom en stor åpning med skyvedør. Dette gjør at du virkelig får gleden av det gjennomgående lyset! Selgerne har valgt å bruke dette rommet som kontor, men rommet passer også perfekt som et hovedsoverom, eller kanskje en ekstra stue? Rommet er av god størrelse med plass til ønskelig møblement. Det store klassiske vinduet og balkongdørene slipper inn rikelig med lys. Langs den ene veggen er det fastmonterte hyller og skap som er både dekorative og gir oppbevaringsplass.

Stor sydøstvendt balkong på ca. 6m²

Balkongen er av god størrelse og vender ut mot rolig bakgård. Her har du god plass til sittegruppe om ønskelig. En skikkelig fin plass for lange og late sommerdager!

Lyst og innbydende soverom II mot rolig bakgård

Det andre soverommet vender også ut mot den rolige bakgården. Rommet er smart innredet med en dobbeltseng og med åpen garderobeløsning. Her har du god oppbevaringsplass, og den gode takhøyden er smart utnyttet med takhøye hyller.

Lyst og flislagt baderom med nyere baderomsinnredning

Leiligheten har et lyst flislagt baderom med varme i gulv. Baderommet har også god oppbevaringsplass i nyere baderomsinnredning med skuffer og fire speilskap med belysning. Moderne og praktisk innredning med benkeplate og nedfelt servant. Rommet er også utstyrt med dusjnisje, gulvmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er installert dusjkar i dusjhjørne.

Felleskostnader

Kr. 3 485,- pr. mnd. inkluderer: Varmtvann, kabel-tv og bredbånd fra Get, trappevask, felles forsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Betjening av andel fellesgjeld (renter og avdrag) utgjør ca. kr. 688,- av totale felleskostnader.

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 974 700 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 508 920 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av eiendommen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

3. etasje:
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagslovens § 5-6 første ledd nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett avde to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varme i gulv på bad/wc og vedovn i stue.

Varmtvann er inkludert i fellesutgiftene.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

Utstyr

* Skyvedørsgarderobe i entré
* Åpen garderobeløsning på hovedsoverom
* Fastmonterte hyller og skap på soverom II
* Vedovn i stue
* Integrerte hvitevarer på kjøkken
* Porttelefon
* Sikringsskap med automatsikringer plassert i felles oppgang
* Røykvarsler og brannslukningsapparat
* Felles varmtvann som er inkludert i felleskostnadene

Adkomst

Enkel adkomst fra Tøyengata. Inngang fra gårdsrom.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Regulering

Området er regulert for boliger med tilhørende anlegg. Det rives, bygges og rehabiliteres i området. Reguleringskart og bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Tøyengata 43 A-B - Ombygging av råloft til to nye boenheter
Saksnummer: 201415375 - Byggesak
Status: Tilsyn gjennomført

Schübelers gate 2 A-D - Rehabilitering av fasader og tak
Saksnummer: 201817523 - Byggesak
Status: Tillatelse gitt

Sørligata 10 - Riving av parkeringsanlegg
Saksnummer: 201709865 - Byggesak
Status: Venter på tilleggsdokumentasjon

Sørligata 10 D-E - Oppføring av boligblokk
Saksnummer: 201708007 - Byggesak
Status: Rammetillatelse gitt

Kolstadgata - Bestilling av oppstartsmøte - Møteplass ved Tøyen skole
Saksnummer: 201809736 - Reguleringssak
Sakstype: Foreløpig plan

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter eller heftelser av antatt betydning. Grunnbok kan ses hos megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Borettslag

Borettslaget Tøyengata 41 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 947 258 117. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: OBBK01-98207743852
Type: Annuitet
Restsaldo: Kr. 874.493,-
Andel restsaldo: Kr. 57.706,-
Andel kapitalkostnader: Kr. 688,-
Rest løpetid: 7 år 11 mnd
Term. per år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 3,20%

Andel fellesgjeld

Kr. 57 706,- pr. 31.12.19

Andel formue

Kr. 10 084,- pr. 31.12.19

Forsikring

Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 76560352

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt. Lufting av hunder i bakgården er ikke tillatt. Hunder skal holdes i bånd. Se borettslagets husordensregler for mer informasjon.

Tilbehør

Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Følger ikke leiligheten:
- 3 grønne lamper i gang

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 8 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Erik Danielsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.