#ENSJØ, Malerhaugveien 34A
4 950 000,-
Lekker og moderne 3(4)-roms fra 2013 | Gjennomgående | Vestvendt balkong på 12,5m2 | Garasjeplass | Innflyttingsklar
 • Prisantydning: 4 950 000,-
 • Fellesgjeld: 3 543,-
 • Omkostninger: 132 640,-
 • Totalpris: 5 086 183,-
 • Ligningsverdi: 1 393 711,-
 • Fellesutgifter: 3513,-

  Grunnpakke kabel-tv, bredbånd (fiber), fjernvarme, varmtvann, vaktmestertjeneste, trappevask, vakthold, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m. Herav: - Bredbånd 72,- - Felleskostnader 2.924,- - A-konto tappevann 280,- - TV 237,-
Beregnet totalkostnad:
4 950 000,- (Prisantydning) 3 543,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 953 543,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 820,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 132 640,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 086 183,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 77 m²
 • Bruksareal: 77 m²
 • Bruttoareal: 85 m²
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2013
 • Gårdsnummer: 130
 • Bruksnummer: 204
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 167022386
 • Sist endret: 16.07.20 12:35
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 65%
  eier sin egen bolig
 • 68%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 71%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 22%
  er barnefamilier
 • 27%
  er gift

 

Oppdragsnummer

55-19-0202

Adresse og matrikkel

Malerhaugveien 34A, 0661, Oslo, Gnr. 130 bnr. 204 snr. 4 orgnr. 912499529 i Oslo kommune

Eier

Sten Tore Fredriksen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

77 / 77 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2013

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 2.740 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 2.740,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 4 590 kvm. Eierform: Eiet tomt.
Tomten er fellesareal.
Tomten er opparbeidet med busker, trær, plenområder, diverse beplanting, sykkelparkering, lekeplass for de minste og asfalterte gangveier.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Beskrivelse

Velkommen til en moderne og lekker 3-roms! Boligen holder en god standard og har balansert ventilasjon som sørger for et godt inneklima. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Dette sammen med den praktiske og gjennomgående løsningen sørger for en luftig atmosfære. Stuen har utgang til boligens solrike balkong på 12,5m2.
Boligen har en meget sentral og populær beliggenhet på Ensjø. Området er i stor utvikling og er blitt attraktivt for både unge, voksne, eldre, par og barnefamilier.

- Romslig stue med gode møbleringsmuligheter
- Vestvendt og overbygget balkong på 12,5m2
- Moderne og tidsriktig kjøkken
- To soverom mot bakgård
- Eget omkledningsrom
- Delikat bad med opplegg for vaskemaskin
- Trivelig entré med åpen garderobe
- Garasjeplass
- Oppvarming og v.vann inkl

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder stue med utgang til balkong, kjøkken, 2 soverom hvorav 1 har eget omkledningsrom, bad og entré.
I tillegg disponerer leiligheten en garasjeplass i tilliggende garasjeanlegg, samt en bod. Ellers er det felles bod for oppbevaring av sykkel, så her er det godt med lagringsplass.

Beliggenhet

Boligen har en meget sentral og populær beliggenhet. Området er i stor utvikling og er blitt attraktivt for både unge, voksne, eldre, par og barnefamilier. Sykkel og gangveier, frodige parker, og et godt kollektivtilbud! Dette bidrar til at du bor sentrumsnært, mens du har flotte opparbeidede grøntområder i umiddelbar nærhet. Du finner "alt" du måtte trenge innen kort avstand, og hvis du trenger utvidet tilbud tar T-banen deg til sentrum på få minutter.

Bare fem minutter med T-banen fra Oslo sentrum er Ensjøbyen i ferd med å ta form. Det har blitt svært populært å bo her, ikke bare fordi det er så nært byen, men også fordi Ensjøbyen er en grønn og levende bydel med gateliv og rekreasjon - og med mange spennende planer. Ensjø er et suverent knutepunkt for deg som reiser kollektivt til jobb. Fra den nye T-banestasjonen går det hele fire T-banelinjer. Ta bussen fra terminalen på Helsfyr og du kommer deg til både sentrum og Oslo Lufthavn.

Barnehager bygges i takt med utviklingen, og behov for skoler og idrettsanlegg vurderes forløpende. Området rundt Ensjø T-banestasjon skal utvikles til å bli hjertet i den nye Ensjøbyen, med forretninger, næringsvirksomhet, boliger og barnehage (kilde: Oslo kommune).

Ensjøbyen er virkelig en liten "by" med alt du trenger i hverdagen. Allerede er det dagligvareforretninger, caféer og andre serveringssteder. I tillegg er det planlagt kino, gallerier, teater og konsertsaler. Det er flere barnehager i nabolaget og det er planlagt ny barneskole i Grenseveien ferdig til skolestart 2020, den vil få plass til 840 elever.

Ensjøbyen ligger på en "hylle" over sentrum og har derfor gode sol- og utsiktsforhold. Ensjø ligger enda høyere i terrenget og er i tillegg tilbaketrukket. Det gjør tomten perfekt for et boligprosjekt som Ensjøhøyden. Spesielt de felles takterrassene vil få en eventyrlig utsikt og nydelig solgang. Kommunen planlegger å gjenåpne den gamle Lillebergbekken nedenfor Ensjø. Sammen med friområdet vil den danne et grønt og frodig parkdrag og invitere til rekreasjon.

Stue | Med solrik balkong

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg, samt er gulvet belagt med tre-stavs parkett. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen og gode takhøyden på 2,51 meter, sørger for en luftig atmosfære. Det er downlightskasser i himlingen. For det første er størrelsen perfekt for å muliggjøre store og sosiale soner med plass til mange gjester, både i sofagruppen og rundt spisebordet.

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren til side, så blir hele stuen forlenget med den herlige balkongen på 12,5 m2. Her har du god plass til utemøblement, grill og beplantning, så du kan nyte varme dager. Balkongen er vestvendt og overbygget, så denne kan fint brukes mer enn bare på sommeren. Du finner stikkontakt og belysning på veggen for en hyggelig atmosfære. Gulvet er belagt med tre tremmer og rekkverket er av metall og glass.

Kjøkken | Tidsriktig

Lekkert og tidsriktig kjøkken som har innredning med glatte fronter i matt og hvit utførelse, samt benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Under overskapene er det lys med stikkontakt. Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Her er det god plass til et spisebord for hyggelige middager. Videre finner du integrert komfyr og mikrobølgeovn i høyskap, oppvaskmaskin og induksjonstopp fra Whirlpool, samt ventilator fra Flexit. I benkeskapet er det waterguard med magnetventil. Veggene er malt i moderne farger og gulvet er belagt med tre-stavs parkett.

2 soverom | Stille og fredelig

Boligen har to soverom av gode størrelser og har malte flater i smakfulle farger fra senere tid. Gulvene er belagt med tre-stavs parkett. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig lys i rommene. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Begge rommene vender mot bakgård, så her er det stille og rolig. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Hovedsoverommet er tilknyttet eget omkledningsrom som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med to soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Bad | Alt du trenger på badet

Romslig, praktisk og flislagt baderom. Her får man en behagelig start på dagen med deilig gulvvarme og godt albuerom både innenfor og utenfor dusjen. Baderommet inneholder dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur fra Oras, vegghengt toalett fra Porsgrund, servantskap med dører i matt hvit utførelse og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Oras. Over servanten er det vegghengt skap, speil med lys, samt stikkontakt på veggen. I hjørnet finner du et vegghengt høyskap. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på badet.

Entré | Et godt førsteinntrykk!

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. I tillegg er det en åpen garderobe her som sørger for gode oppbevaringsmuligheter. Veggene er malt i lyse farger, samt består den ene veggen av skifer. Gulvet er belagt med fliser. Leiligheten har callinganlegg og slett entrédør med kikkehull, brannklasse B30 og lydklasse 35dB.

Felleskostnader

Totalt kr. 3 513,- pr. mnd. Inkluderer grunnpakke kabel-tv, bredbånd (fiber), fjernvarme, varmtvann, vaktmestertjeneste, trappevask, vakthold, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.

Herav:
- Bredbånd 72,-
- Felleskostnader 2.924,-
- A-konto tappevann 280,-
- TV 237,-

Fra 01.02.20 øker felleskostnadene med ca. 2 % og a-konto tappevann øker til kr. 955,-. Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer er kr. 4.246,-.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i gnr 130, bnr 204, snr 84 med ideell andel 1/67 i felles garasjeanlegg. Felleskostnader for garasjeplassen faktureres separat ved siden av fellesutgiftene. Felleskostnaden for garasjeplassen er kr. 150,- pr. mnd.
Det er mulig å koble til ladeboks for el-bil. Det må kobles opp til eget strømanlegg og installeres av sertifisert elektriker.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 393 711 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 017 361 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer samt kjeller. Grunnmur er i bærende konstruksjoner og etasjeskiller av betong. Tilnærmet flat takkonstruksjone. Utvendige fasader med pussede murflater og enkelte felter med fasadeplater. Vinduer med to-lags glass fra byggeår. Balkongdør med to lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 2013 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ethvert bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets styre/forretningsfører med opplysning om hvem som er ny leietaker. Se sameiets vedtekter § 3 for mer informasjon.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet og fjernvarme til radiatorer.

Løpende kostnader

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Utstyr

- Vannrør med rør-i-rørsystem og synlige avløpsrør i plast. Fordelerskap for rør-i-rørsystem på omkledningsrom.
- Balansert ventilasjon i leiligheten for et godt inneklima.
- Fjernvarme til radiatorer.
- Sikringsskap i omkledningsrom med automatsikringer. Hovedsikring på 63Amp.
- Brannslange i benkeskap på kjøkken.
- Røykvarslere tilkoblet felles varslingsanlegg.
- Sprinkelanlegg i leiligheten.
- Brannslukkingsapparat med pulver på 6 kg, fra 2013.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsbestemmelse S-4140. Området forøvrig er regulert til friområde, vei, annet veiareal, byggeområde for bolig, industri, kontor, forretning, bevertning, offentlig bygning, allmennyttig formål, offentlig eller privat tjenesteyting m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Malerhaugveien 15, Ensjø - Omregulering fra industri til boligformål. Malerhaugveien 15 AS foreslår å omregulere Malerhaugveien 15 fra industri til boligbebyggelse, fortau, annen veggrunn - grøntareal og friområde for fremføring av Sentral tverrforbindelse. Forslaget innebærer regulering av boligbebyggelse på 4 til 6 etasjer. Det foreslås en utnyttelse på 7 500 m2 BRA, som tilsvarer ca. 81 boliger.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201412919 for mer informasjon.

Malerhaugveien 20 - Detaljregulering - Oppføring av boliger. Bunde Eiendom AS foreslår å omregulere Malerhaugveien 20 fra industri til kombinert formål bolig, forretning, barnehage, bevertning, uteareal, gatetun og park. Det foreslås å legge til rette for oppføring av boligblokker på 5-7 etasjer i en hestesko-form. Etablering av boliger forutsetter etablering av barnehage. Foreslått maks BRA bolig er 8835 m2 som tilsvarer ca. 100 boliger.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201509247 for mer informasjon.

Malerhaugveien 25 - Rivning av eksisterende bebyggelse.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201920052 for mer informasjon.

Gladengveien 1 og Ensjøveien 14 - Bestilling av oppstartsmøte. Ensjøveien 2 AS ved Hrtb AS ønsker å regulere eiendommene til bolig-og næringsformål for oppføring av blokker. Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201918011 for mer informasjon.

Gladengveien 12 - 14 - Detaljregulering - Omregulering fra industri til boligformål. Gladengveien 14 AS foreslår å omregulere Gladengveien 12-14 fra industri til bolig, gatetun og næring. Regulert barnehage i gjeldende reguleringsplan foreslås også videreført. Planforslaget legger til rette for ny bebyggelse i 5 etasjer med inntrukket 6. etasje. Det foreslås også rekkehus på 3,5 etasjer mot grøntdraget Vestre bekkedrag. Planforslaget sikrer at det opparbeides et allment tilgjengelig gatetun gjennom planområdet i tråd med VPOR for Ensjø.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201708971 for mer informasjon.

Grensesvingen 7 - 9 og Grenseveien 97 - Bestilling av oppstartsmøte - Bolig og næringsbebyggelse. Forslagstiller ønsker å omregulere planområdet fra kontor og industri til bolig og næringsbebyggelse. Forslaget innebærer en rivning av all eksisterende bebyggelse, og oppføring av bygg i varierende høyder, fra 4-16 etasjer.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201718510 for mer informasjon.

Grenseveien 69 A-B , Malerhaugveien 36-38. Oppføring av to boligblokker.
Planstatus: Dispensasjon (før søknad) gitt. Se saksnr.: 201618610 for mer informasjon.

Grenseveien 71 - Bestilling av oppstartsmøte. Forslagsstiller foreslår å etablere boligbebyggelse i 3-7 etasjer i kvartalsbebyggelse. Eksisterende garasjeanlegg fra Jarlsberg mineralvannfabrikk foreslås bevart. Det etableres uteoppholdsareal i midten av kvartalsbebyggelsen, samt forhager mot nabobebyggelse og vei.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201906491 for mer informasjon.

Ensjøveien 16 - 22 - Detaljregulering - Omregulering til bolig, forretning og kontor. Det er ønsker å omregulere Ensjøveien 16-22 fra hhv. industri og grønnstruktur med kombinert formål til bolig/forretning/kontor og grønnstruktur med hovedvekt på omregulering til boligbebyggelse i henhold til overordnede planer. De ønsker å oppføre omkring 270 leiligheter totalt fordelt på flere bygningsvolumer, samt barnehage.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201508726 for mer informasjon.

Karoline Kristiansens vei 1 - 9 - Fyrstikktorget - Dialogfase - Bolig, kontor, næring og hotell. Tomten ønskes regulert til bolig, næring, kontor, handel og hotell. Prosjektet som skisseres er å bygge på den gamle bebyggelsen på Fyrstikktorget samtidig som man ønsker å bygge to høyhus på området. Det opplyses at hoveddelen av bebyggelsen vil få en høyde på 6-7 etasjer. Men det ene tårnet vil ha en høyde på 24 boligetasjer. Og det andre tårnet/hotellet vil ha en høyde på 13 etasjer.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201703173 for mer informasjon.

Ved Innspurten 2 - Grenseveien 84 - Planforslag for detaljregulering - Bolig og næring. Vålerenga Kultur- og Idrettspark (VKIP) foreslår å omregulere Innspurten 2 fra Friområde til Bolig, Forretning, Kontor, Bevertning, Offentlig eller privat tjenesteyting. Hensikten er å legge til rette for oppføring av et bolig- og næringsbygg i 6-12 etasjer.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201605965 for mer informasjon.

Fredrik Selmers vei 2, 3 og 5 - Utvikling av næring og bolig. Helsfyr kontorbygg AS, Skanska AS og Gasmann Eiendom AS har på oppfordring fra Plan- og bygningsetaten inngått samarbeid om å utarbeide felles planforslag for Helsfyr øst for Grenseveien, for å legge til rette for en samlet god løsning for fremtidig bystruktur i området. Planarbeidet utløser krav om konsekvensutredning og planprogrammet for Helsfyr legges til grunn for utredningsarbeidet.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 01716171 for mer informasjon.

Ensjø - Tiedemannsparken. Prosjektet omfatter opparbeidelse av Tiedemannsparken del 3 som ligger sør for allerede opparbeidede deler av parken.
Planstatus: Rammetillatelse gitt. Se saksnr.: 201816378 for mer informasjon.

Ensjø - Prosjektet omfatter opparbeidelse av friområde FR 5 og nedre del av FR 6 på Ensjø. Friområde 5 er en sentral tverrforbindelse fra Tidemannsparken til Stålverksparken. Her skal det legge ny trasse for Hovinbekken og ny gangvei.
Planstatus: Rammetillatelse gitt. Se saksnr.: 201907391 for mer informasjon.

Bertrand Narvesens vei 8 - Oppføring av boligbygg. Søknad om rammetillatelse for nybygg av 4 boligblokker med underliggende p-anlegg for
Bertrand Narvesens vei 8, felt G.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201716637, 201716640, 201716638 og 201716639 for mer informasjon.

Fyrstikkalléen 1 - Opparbeidelse av fortau og annet vegareal
Planstatus: Tillatelse gitt. Se saksnr.: 201913286 for mer informasjon.

Fyrstikkalléen 1 - Det søkes om oppføring av tre kontorbygg.
Planstatus: Endret tillatelse gitt. Se saksnr.: 201704400 for mer informasjon.

Rolf Hofmos gate 2 - 10 - Oppføring av boliger. Det omsøkte tiltak er en del av Felt B1 som består av tre bygg, hus M, N og O, plassert rundt den bevaringsverdige Levahn-bygningen, som bygges om og får et nytt tilbygg mot syd. Tiltaket er bygget til dels over felles parkeringskjeller for felt S1, B1 og B2 (behandlet i saks. nr 201704807).
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201710525 for mer informasjon.

Rolf Hofmos gate 18 - Søknaden omfatter rivning av et næringsbygg. Bygget skal rives for å gjøre plass til midlertidig parkering for bebyggelse i felt S1.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201607538 for mer informasjon.

Rolf Hofmos gate 20 - Ensjø tyngdepunkt felt B1. Det søkes om rivning av deler av bygning. Formålet med rivningen er å legge til rette for  utbygging/ombygging av 3. etappe for Felt B1.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201708889 for mer informasjon.

Rolf Hofmos gate 20 - Ensjø tyngdepunkt felt B1. Det omsøkte tiltak er barnehagens lekeplass som inngår på Ensjø torg felt B1 som er en del av det sentrale gårdsrommet, plassert mellom hus I, J og Jevahns.
Planstatus: Rammetillatelse gitt. Se saksnr.: 201717461 for mer informasjon.

Ensjø torg og t-bane - Opparbeidelse av torg og park. Søknaden omfatter etablering av torg og dam på Ensjø torg, like ved T-banen.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201804016 for mer informasjon.

Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

2010/107561-1/200  Erklæring/avtale 11.02.2010 
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Malerhaugveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune. Overført fra: 0301-130/204. Gjelder denne registerenheten med flere

2013/145738-1/200  Elektriske kraftlinjer 19.02.2013 
Rettighetshaver:ELVIA AS Org.nr: 980489698. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: 0301-130/204. Gjelder denne registerenheten med flere

2013/771868-1/200  Best. om adkomstrett 12.09.2013 
Bestemmelse om allmenn ferdsel mellom Malerhaugveien og friområde. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune orgnr. 958935420. Gjelder denne registerenheten med flere

2013/850145-1/200  Erklæring/avtale 07.10.2013 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:102. Rett til å benytte seg av spillvannsledning. Bestemmelse om vedlikehold av ledninger mv. Gjelder denne registerenheten med flere

2013/541310-1/200  Seksjonering 01.07.2013 
opprettet seksjoner: snr: 4
formål: Bolig
sameiebrøk: 77/5856

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Malerhaugveien 34 Sameie, Orgnr.: 912.499.529 består av 83 leilighetsseksjoner og en garasjeseksjon, totalt 84 seksjoner.
Styreleder er Besim Zekiri.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Sameiets revisor er EY.
Energi og fyring består av fjernvarmeleveranser og strøm fra Hafslund.
Get er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Sameiet har egen hjemmeside: http://www.malerhaugveien34.no

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 3.543,- pr. 13.12.19.
Andel fellesformue kr. 1.923,- pr. 31.12.18.

Sameiet har 1 lån som utgjør totalt kr. 258.604,- pr. 13.12.19, og er tatt opp i Obos.
Renten på lånet utgjør 4,8 % pr. 13.12.19, med flytende rente.
Restløpetiden er 6 år og 1 mnd.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU Polisenummer: 201820.1.

Regnskap

Regnskapet for 2018 viste et underskudd på kr. 37 832,-. I budsjett for inneværende 2019 var det lagt til grunn at selskapet skulle gå med kr. 81 033,- i underskudd.

Vedtekter / husordensregler

Grilling er kun tillatt ved bruk av gass- eller elektrisk grill.
Alle beboerne skal ha like type postkasseskilt. Ved innflytting i Malerhaugveien 34 Sameie sender OBOS Eiendomsforvaltning ut bestillingsblankett for postkasseskilt til alle beboerne.
Det skal være ro fra 23:00 til 08:00.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

I 2015 godkjente sameiermøtet også individuell avlesning av både fyring og varmtvann og Techem ble valgt som leverandør. Styret valgte da å utsette denne implementeringen. Det er nå planlagt å gå over til individuell vannmåling.

Styret får fullmakt til å opprette et garasjeutvalg og etablere vedtekter og husordensregler for bruk av garasjehuset.

Det ble vedtatt at styret innhenter priser og lager et kostnadsestimat for montering av takrenner på balkongene. Hvordan kostnaden skal bli fordelt blant seksjonseierne vil man vedta på et ekstraordinært sameiermøte.

Kameraovervåkningen ble satt i drift i 2018.
Samtlige beboere har fått installert AMS målere.
Det er gjennomført service av ventilasjonsanlegget.
Ellers ble lekeplassen oppgradert i 2017 og adgangskontrollsystemet i 2015.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt. Det er videre båndtvang på sameiets område. Se sameiets husordensregler § 11 for mer informasjon.

Tilbehør

Side-by-side kjøleskapet medfølger ikke handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mats@schalapartners.no eller SMS: 91 56 60 81 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 17 390,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Mats Ergo

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.