#TORSHOV, Anna Sethnes gate 2 C
3 650 000,-
Romslig og attraktiv 2(3)-roms med gjennomgående planløsning | Vv & fyring inkl. | Rolig beliggenhet | Originale tregulv
 • Prisantydning: 3 650 000,-
 • Fellesgjeld: 65 848,-
 • Omkostninger: 15 135,-
 • Totalpris: 3 730 983,-
 • Ligningsverdi: 990 294,-
 • Fellesutgifter: 3020,-

  Inkluderer: Fibernett, varmtvann, fyring, vaktmester, drift og vedlikehold, betjening av fellesgjeld, kom.avg, forr.førsel.
Beregnet totalkostnad:
3 650 000,- (Prisantydning) 65 848,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 715 848,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 730 983,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 52 m²
 • Bruksareal: 52 m²
 • Bruttoareal: 55 m²
 • Etasje: 5
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1939
 • Gårdsnummer: 225
 • Bruksnummer: 397
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 166356911
 • Sist endret: 25.03.20 18:09
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 75%
  eier sin egen bolig
 • 90%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 11%
  er gift
 • 70%
  har høyskoleutdanning
 • 36%
  har inntekt over 400.000

 

Oppdragsnummer

66-19-0196

Adresse og matrikkel

Anna Sethnes gate 2 C, 0474, Oslo, Gnr. 225 bnr. 397, andelsnr. 170 i Presidentgata Borettslag med orgnr. 948322358 i Oslo kommune

Eier

Katinka Madsen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Borettslaget praktiserer forkjøpsrett for OBOS-medlemmer.

BRA/PROM

52 / 52 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

 

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1939

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 2.200 kwh som tilsvarer ca kr 4064 per år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 3 280 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Areal: 2 800 kvm, Eierform: Fellestomt

Grønn og pent opparbeidet eiet tomt med sittegrupper, sykkelskur og store gressplener for avslapning.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Beskrivelse

Meget pen 2(3)-roms med luftige rom, romslig planløsning, god standard og nymalte overflater. Leiligheten ligger luftig til i byggets 5.etg og får inn godt med lys fra store vindusflater. Romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisebord, soverom med god plass til dobbeltseng, stort kjøkken med plass til spisebord og bad med vaskemaskin.

Varmtvann og fyring er inkl. i felleskostnadene som holder leiligheten varm og strømkostnadene lave.

Mulighet for å flytte kjøkken inn i stue for å etablere et ekstra soverom.

- Gjennomgående planløsning
- Originale tregulv
- Nydelig utsyn
- Sentralt og skjermet
- Godt driftet brl med god vedlikeholdshistorikk
- Bra tilbud av offentlig transport rett i nærheten
- Raskt fibernett inkludert i felleskostnadene
- Mulighet for beboerparkering
- Romslige boder i kjeller og på loft

Innhold

Leiligheten ligger i 5 etasje og inneholder entré, kjøkken, stue, soverom og bad.

Leiligheten disponerer to boder: en i kjeller på ca. 7 m2. Boden på loftet har skrånende tak. Det innebærer at måleverdig areal er vesentlig mindre
enn gulvarealet. Måleverdig areal ca. 3,5 m2. Gulvareal ca. 6,5 m2.

Beliggenhet

Populær beliggenhet på nedre Torshov, omringet av grøntarealer og med kort avstand til Grünerløkka!

Området kan vise til mange matvareforretninger som Bunnpris og Coop Extra rett i nærheten, samt flere søndagsåpne butikker og kiosker som Deli DeLuca, 7/11 og Bunnpris. I tillegg ligger Strøm Larsen på Torshov - den siste gjenlevende slakterbutikk i byen.

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Hva skjer Torshov i lokalene på Soria Moria med både restaurant, scene, takterrasse og utested. Den populære konsertscenen Cosmopolite finner man også her. Det andre teatret og Trikkestallen med oppsetninger, teater, bar og brasserie ligger også rett i nærheten.

Området kan også friste med en rekke populære spisesteder og kaféer som Grisen, Caminito, Bruun Larsen, Trikkestallen, Sagene Lunsjbar, Åpent Bakeri og Kolonihagen på Lilleborg, alle med uteservering om sommeren.

Det er gangavstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv. Sandaker senter med tilbud som bokhandel, matbutikk med ferskvaredisk, vinmonopol og bibliotek ligger et lite steinkast unna. Det er også gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Det er fine tur- og sykkelmuligheter langs Akerselva ned til byen eller opp til Maridalsvannet. I tillegg er det gode trenings- og rekreasjonstilbud i områdets mange parker som Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka. Dette er alle populære parker kun få minutter unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Torshovparken har fine volleyballbaner. Det er også kort vei til flere treningssentre som Myrens Sportssenter (med Klatreverket), SATS Sagene, SATS Nydalen, SATS Storo, Fitness 24/7 og Elixia Ringnes park.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med både trikk-, buss- og taxi-holdeplasser. Trikk nr. 11, 12 og 13 går fra Torshov til sentrum eller opp mot Storo. Buss nr. 20 fra Torshovparken (eller Vogts gate) til Majorstua/Skøyen eller Carl Berner/Galgeberg. Og buss nr. 30 fra Torshovparken til Huk/Bygdøy og Nydalen. Flybussekspressen som går fra Ring 2 er også innen gangavstand.

Entré | Innbydende og praktisk

Hyggelig inngangsparti med god plass til oppheng av yttertøy og sko. Innebygd skap for ekstra lagringsplass. Gjennomgående i leiligheten er de sjarmerende tregulvene og veggene er  malt i lyse delikate farger i 2019. Ny dørcalling med video innstallert i 2019.

Stue I Lyst og romslig oppholdsrom

Lys og romslig stue med store vindusflater som slipper lyset inn. I stuen har du en naturlig plass til både sofagruppe og TV med tilhørende møblement (fibernett er inkludert i felleskostnadene). Det er i tillegg god plass til stor spisebordsgruppe. Ekstra lagringsmuligheter i praktisk innebygget skap. Radiatorene tilkoblet fjernvarme sørger for å holde leiligheten behagelig varm året rundt og strømkostnadene lave. Slipte tregulv, nymalte vegger i 2019 og malt himling.

Kjøkken I Med plass til spisebord

Hyggelig kjøkken med plass til spisebord. Kjøkkenet inneholder utslagsvask med heldekkende benkebeslag, ett-greps armatur fra Oras. Frittstående komfyr fra Elto. Frittstående kombiskap fra Upo og oppvaskmaskin fra IKEA. Fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Lys under overskap. Tregulv, malte overflater på vegg i 2019 og malt himling.

Baderom | Pent oppusset i regi av borettslaget

Pent flislagt bad fra 2000 pusset opp i regi av borettslaget, med gulv- og veggfliser fra 2012. Nyere oppgraderinger er heldekkende servant og servantskap fra 2016, dusnisje med innfellbare dusjdører i herdet glass fra 2016. Veggmontert speil med belysning, toalett fra Porsgrunn og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Soverom I Rikelig med oppbevaringsplass

Stort og luftig soverom med god plass til dobbeltseng og stort garderobeskap. Soverommet vender ut mot traftikkstille område som gjør det enkelt å finne roen når kvelden siger på.. Her får du også plass til kontorpult eller kommode om ønskelig. Innebygd skap for ekstra lagringsplass. Originale tregulv, nymalte overflater på vegg i 2019 og malt himling.

Felleskostnader

3 020 pr. mnd. Inkluderer: Fibernett, varmtvann, fyring, vaktmester, drift og vedlikehold, betjening av fellesgjeld, kom.avg, forr.førsel.

Etasje

5 etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Flere private garasjeanlegg i området hvor det leies ut garasjeplasser med jevne mellomrom.

Formuesverdi

[standar

Byggemåte

Bærende konstruksjoner og etasjeskillere av armert betong. Fasaden er pusset og malt. Taket har form som et saltak tekket med takstein. Taket er
ikke besiktiget. Bredbånd ble byttet ut med fiber 2018. Leiligheten har Swedoor inngangsdør med kikkehull og sikkerhetslås fra ukjent årstall. Brann og lydklasse B30 og dB35. Balkongdør med to-lags glass fra 1996. Vinduer med to-lags glass fra 1996. Leiligheten varmes opp med vannbåren varme til radiatorer. Ventilasjon basert på naturlig tilluft og avtrekk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Sentralfyring tilkoblet fjernvarme hvor varmtvann og fyring er inkludert.

Adkomst

Direkte adkomst fra Anna Sethnes gate.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1940/401825-1/105  Obligasjon   07.03.1940 
BELØP: NOK 161.925
Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag Al  
Lnr: 1087017
SOM IKKE BETALES TILBAKE.
PRIORITETSBEST.
UOPPSIGELIG
Gjelder denne registerenheten med flere

1944/404497-1/105   ** Prioritetsbestemmelse   12.10.1944 
veket for: OBLIGASJON 1938/403830-1/105
2000/19137-1/105   ** Prioritetsbestemmelse   03.04.2000 
 veket for: OBLIGASJON 2000/19129-1/105
 2004/77219-1/105   ** Prioritetsbestemmelse   09.11.2004 
 veket for: PANTEDOKUMENT 2004/77218-1/105

1999/34464-1/105  Obligasjon   30.06.1999 
 BELØP: NOK 22.000.000
Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag  
Lnr: 1087116
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/51939-1/105   ** Nedkvittering    08.09.2000 
Beløpet er nedkvittert til:
Beløp: NOK 20.000.000

2000/19129-1/105  Obligasjon   03.04.2000 
BELØP: NOK 15.051.400
Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag  
Lnr: 1087116
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 231 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr: * EIKA-152026940
Type: A
Restsaldo: 13.885.623,-
Restløpetid: 11 år og 3 mnd
Type: Flyt
Rente: 2,55%

Andel fellesgjeld

65 848

Andel formue

42 486

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 589183

Regnskap

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 8 059 925.
Andre inntekter består i hovedsak av baseleie fra Telia.

Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 5 577 990.
Dette er kr 168 790 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak høyere kostander til energi/fyring enn budsjettert.

Årets resultat er på kr 2 178 450 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2018 kr 5 405 888 og viser borettslagets likviditet.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2019: Nytt calling-anlegg med video
2019: Innstallert nye LED-lys i fellesområder og oppganger
2018: Oppgradering til fiber Nye postkasser
2017: Rørfornying av bunnledning, oppgradering av låser, utbygging av sykkelskur
2016: Kontroll og sikring av tak og piper. Oppgradering av belysning i kjeller.
2015: Installering av kameraovervåkning.
2014: Konvertering til fjernvarme. Installering av røykvarslere i alle leiligheter.
2013: Utskiftning av nøkkelsystem
2011: Nye vaskemaskiner
2010: Nye tørketromler.
2009: Fasaderehabilitering.
2008- 2009: Maling av oppganger
2008: Bytting av dørpumper og låssylindere, maling av vinduer og balkongdører
2007-2008: Oppgradering av fyrrommet / Gjennomgang og bytte av stoppekraner i kjellerne/fasadevedlikehold
2006 - 2007: Maling av søppelskur og sykkelboder/Skifte av panel og tak på panterom i butikken/Oppgradering av fyrrommet.
2006: Brannsikkerheten i borettslaget fellesarealer gjennomgått og utbedret på punkter som anbefalt i rapport.
2005: Utvendig vedlikehold av butikklokalet.
2004: Utomhusrehabilitering 2001 - 2002 Skiftet varmtvannsbereder/Rehabilitert fyrrom/Tyverisikret alle inngangsdører i alle oppganger og kjellerganger.
2000: VVS-prosjekt med utskifting av innvendig røropplegg og oppgradering av baderom/Borettslagets uttrekksledning til kommunalt avløp rehabilitert / Kabel-TV oppgradert.

På generalforsamling 08.05.19 ble det vedtatt et forprosjekt balkong for å se på muligheten for at leilighetene uten balkong kan få balkong, samt oppgradering av lys i oppganger og callinganlegg.

Husdyrhold

Det er i utgangspunktet ikke tillatt å holde husdyr. Ved særlige forhold har imidlertid beboerne en lovbestemt rett til å ha dyr. Det understrekes at dette bare gjelder i helt spesielle tilfeller. Det må foreligge gode grunner som taler for dyrehold, samtidig som det ikke må være til ulempe for de øvrige beboerne. Husdyrhold må godkjennes av styret før det tar til. Standard søknadsblankett fås ved henvendelse til styret. I søknaden skal det legges ved dokumentasjon på at man har god grunn for å ha husdyr, samt godkjenning fra alle beboerne i samme oppgang. Styret vil foreta en helhetlig vurdering av sosiale og velferdsmessige hensyn i hvert enkelt tilfelle.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 10 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Lene Brekken

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.