# URANIENBORG, Uranienborgveien 13
3 500 000,-
Pen og romslig 2-roms | Sentral og tilbaketrukket | Heis | Felles takterrasse | Varmtvann ink. | Godt utleieobjekt!
 • Prisantydning: 3 500 000,-
 • Fellesgjeld: 78 273,-
 • Omkostninger: 98 270,-
 • Totalpris: 3 676 543,-
 • Ligningsverdi: 909 583,-
 • Fellesutgifter: 3349,-

  Felleskostnader inkluderer; varmtvann, kabel-TV, internett, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold, betjening fellesgjeld, kapitalkostnader og felles forsikring m. m.
Beregnet totalkostnad:
3 500 000,- (Prisantydning) 78 273,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 578 273,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 450,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 98 270,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 676 543,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 36 m²
 • Bruksareal: 36 m²
 • Bruttoareal: 40 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1937
 • Gårdsnummer: 214
 • Bruksnummer: 399
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 175091090
 • Sist endret: 30.06.20 18:07
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 51%
  eier sin egen bolig
 • 89%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 56%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 28%
  er gift

 

Oppdragsnummer

16-20-0070

Adresse og matrikkel

Uranienborgveien 13, 0351, Oslo, Gnr. 214 bnr. 399 snr. 11 orgnr. 982320860 i Oslo kommune

Eier

Hanna Hafs Kvikstad

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Leiligheten er pr. d.d ikke berørt av skatten.

BRA/PROM

36 / 36 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1937

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er ifølge selger: 5736 kWh for 2019 oppgitt av Hafslund strøm.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 757 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Felles gårdsrom med grus, gressplen, planter og sykkelparkering.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder: Entré/gang, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer leiligheten en loftsbod på ca. 2 m² og skråtak. Beboere har også tilgang til felles takterrasse på ca. 23 m², sykkelparkering i bakgård og fellesvaskeri i hver etasje, som er inkludert i felleskostnader.

Beliggenhet

Meget god beliggenhet i et av Oslos mest populære områder. Umiddelbar nærhet til alt man kan ønske seg. Like ved finner du Bogstadveien og Hegdehaugsveien med en rekke butikker og restauranter/barer. Her kan bl. a. nevnes Olivia, Brasserie Blanche, Lille Asia og restaurant Ni & Tyve. En kort spasertur gjennom slottsparken og du er på Karl Johan. Solli Plass er heller ikke langt unna.

Kort vei til høyskolesenteret på Bislett, i tillegg god kommunikasjonsmuligheter til Blindern og BI i nærområdet. Gode treingsmuligheter på SATS/ELIXIA Bislett, SATS/ELIXIA Solli Plass og SATS/ELIXIA Colloseum for å nevne noen.

Også meget god offentlig kommunikasjon, med flere buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet. I tillegg kort avstand til T-bane. Gode kommunikasjonsmuligheter til hele Oslo.

Like ved ligger Uranienborgparken. Det er gangavstand også til Frognerparken og St.Hanshaugen med flotte grøntområder, Perfekt leilighet for deg som ønsker å etablere deg i Oslo, og ønsker å bo i et av byens beste strøk. Leiligheten vil også være et meget attraktivt utleieobjekt.

Velkommen til Uranienborgveien 13!

Entré

Romslig entré med plass til å henge fra seg yttertøy i hverdagen. Her finner du en skyvedørsgarderobe som sørger for gode oppbevaringsmuligheter. Veggene er malt i lyse farger og fliser på gulv. Det er adkomst fra felles trappegang og heis til boligen.

Stue

Lys stue med store vindusflater fra 2013. Stuen har en bra planløsning som er enkel å møblere med plass til en sofagruppe med salongbord og en spiseplass i tilknytning til kjøkkenet. Naturlig plass til mediemøblement, og inkludert i felleskostnadene er TV- og bredbåndstjenester fra Get. Gulvet er belagt med 3-stavs eikeparkett. Lyskasser med downlights (halogen).

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning i stue med moderne innredning fra ca. 2012. Den består av glatte, høyglans fronter, heltre eik benkeplate og integrert stekeovn og platetopp med to stekesoner. Flisfelt på vegg over benk. Ventilator med kullfilter over stekesone. Opplegg for oppvaskmaskin (smal modell). Gulvet er belagt med 3-stavs eikeparkett.

Bad

Romslig bad som ble pusset opp i 2012. Badet har flislagt gulv og vegger med termostatstyrte varmekabler i gulv. Videre har badet servantskap med glatte, folierte fronter, heldekkende servant, speil, veggmontert klosett og dusjhjørne.

Soverom

Lunt og innbydende soverom med plass til dobbeltseng og det er mye oppbevaringsplass i det romslige garderobeskapet, samt i kommoden. Den fine grønnfargen på vegger gjør dette til et lunt og behagelig rom.

Felleskostnader

3 349 pr. mnd. Felleskostnader inkluderer; varmtvann, kabel-TV, internett, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold, betjening fellesgjeld, kapitalkostnader og felles forsikring m. m.
Herav:
Felleskostnader 3.165,-
Kabel-tv 184,-

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 909 583 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 274 498 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Bygning oppført i 1937 i betongkonstruksjoner etter datidens byggeskikk og metoder.
Bygningen er omgjort fra tidligere hotelldrift til leiligheter. Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/ mur. Etasjeskillere i betong. Vinduer med trerammer og isolerglass, merket med produksjonsår 2013. For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Thomas Tandberg, datert 06.04.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp.

Følgende dokumenter foreligger også:
- Uranienborgveien 13 - Sammenslåing - Ferdigattest - 1996.
- Uranienborgveien 13 - Leilighet 6 etg (tidl 5 etg) - Ferdigattest - 1998.
- Uranienborgveien 13 - Innredning av leiligheter i underetasje - Ferdigattest - 2005.
- Uranienborgveien 13 - Bruksendr underetasje fra næringslokale til undervisningslokale - Brukstillate.

Boligens areal

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm, Bruttoareal: 40 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 34 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme (kabler) på bad. Varmtvann via felles beredere i kjeller.

Løpende kostnader

Kostnader i forbindelse med innboforsikring, internett, strøm m.l. kommer i tillegg. For strømkostnader, se energiforbruk.

Megler minner på at Oslo kommune har innført eiendomsskatt. Leiligheten er pr. d.d ikke berørt av skatten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-3307 av 08.04.1992. Det bygges, rives og rehabiliteres i området. Reguleringskart med bestemmelser (datert 31.01.20) ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Uranienborgveien 13 - Bruksendring av underetasje fra næringslokale til undervisningslokale.
For mer informasjon, se saksnr: 201903336 eller https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201903336

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1870/900142-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
10.05.1870 
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-214/399
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1891/954142-1/105  Erklæring/avtale  
10.10.1891 
Bestemmelse om kloakkledning
Rettighetshaver Josefinsgt. 34.
Overført fra: 0301-214/399
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1936/301713-1/105  Erklæring/avtale  
07.04.1936 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: 0301-214/399
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1936/302982-1/105  Erklæring/avtale  
16.06.1936 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: 0301-214/399
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1941/301973-1/105  Erklæring/avtale  
21.05.1941 
vedr. sykkelskur
Overført fra: 0301-214/399
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1999/53108-2/105  Erklæring/avtale  
23.09.1999 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Grunndata
1999/53108-1/105  Seksjonering  
23.09.1999 
opprettet seksjoner:
snr: 11
formål: Bolig
sameiebrøk: 37/1854
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
 
2000/46054-1/105  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
11.08.2000 
endring av formål/brøk:
snr: 11
formål: Bolig
sameiebrøk: 37/1859
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 60 seksjoner. Sameiet Uranienborgveien 13 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 982320860, og ligger i bydel Frogner i Oslo kommune.
Viken Renhold AS ivaretar både renhold av fellesarealer og vaktmesterarbeid i sameiet.
Fellesvaskeriet i hver etasje, og skal brukes i henhold til gjeldende regler.
Get er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 78.273,- pr. 01.03.2020.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 10. 973,- pr. 31.12.2019.

Sameiet har et lån;
Lånenummer: OBOS01-98207667501
Type: Annuitet
Restsaldo: 3.932.564,-
Restløpetid: 13 år 6 md.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente pr. 01.04.20: 4,35%
Kapitalkostnader: 633,-

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Sameiets revisor er BDO AS.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i sameiet og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 80155065

Regnskap

Inntekter:
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 2 046 243.
Andre inntekter består av nøkler og viderefakturering av callinganlegg.

Kostnader:
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 1 408 571.
Dette er kr 95 511 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak kostnadene til energi, drift og vedlikehold.

Resultat:
Årets resultat på kr 507 855 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameiet.

Ifølge årsberetning er det ikke planlagt større vedlikehold for 2020, felleskostnader holdes uendret. Overskudd skal benyttes til framtidig vedlikehold av elektrisk anlegg og heis, eventuelle uforutsette utgifter.

Styrets øvrige oppgaver for 2020:
-Tilbud på nye heisdører
- Vurdere ny servicekontrakt av heisfirma.
- Kontroll av elektrisk anlegg
- Systematisering og registrering av boder på loft
- Vurdering av lås systemer

Årsmøte er utsatt grunnet Covid-19. Digitalt årsmøte vil bli avholdt i mai. Innkommende saker må vente til senere ekstra ordinært årsmøte.

Se forøvrig årsberetning og protokoll som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det må ikke holdes hund og katt i leiligheten uten styrets samtykke. Eierne må påse at
dyrene ikke sjenerer naboer.

Tilbehør

Alt av hvitevarer medfølger handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til as@schalapartners.no eller SMS: 91 53 59 14 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,25 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 6 500,-, markedspakke kr. 14.990,-, sikkerhetsstillelse kr. 989,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Anders Sveen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.