VINSLOTTET PÅ HASLE, Bøkkerveien 10 A
3 990 000,-
Helt ny, moderne & lekker 2-roms selveier fra 2019 i 4. etasje | Vannbåren gulvvarme | God takhøyde | Heis
 • Prisantydning: 3 990 000,-
 • Omkostninger: 107 570,-
 • Totalpris: 4 097 570,-
 • Fellesutgifter: 2082,-

  Drift av sameiet, á-konto fjernvarme, fiberaksess, renhold, vaktmester, felles byggforsikring, forr.førsel, komm.avg. m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 107 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 097 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 44 m²
 • Bruksareal: 46 m²
 • Bruttoareal: 52 m²
 • Etasje: 4
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1933
 • Modernisert: 2019
 • Gårdsnummer: 124
 • Bruksnummer: 235
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 165115295
 • Sist endret: 21.04.20 14:18
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 55%
  eier sin egen bolig
 • 96%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 90%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 66%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 29%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-19-0193

Adresse og matrikkel

Bøkkerveien 10 A, 0579, Oslo, Gnr. 124 bnr. 235 snr. 95 i Oslo kommune

Eier

Sindre Prestby

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

46 / 44 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1933. Omregulert og ombygd til boligeiendommer i 2019.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 12 371 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.
I midten av bygget er det et stort gårdsrom. Det vil bli avsatt areal til sykkelparkering i sykkelboder, i hovedsak tilknyttet p-kjelleren.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Velkommen til en moderne og lys 2-roms i byggets 4. etasje med heisadkomst! Bygget har akkurat blitt nyrehabilitert så her får du en god standard, moderne materialvalg, samt en ny og ubebodd bolig. Store vindusflater, praktisk planløsning og en god takhøyde (opptil 2,75m) sørger for en luftig atmosfære. Balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme sørger for et godt inneklima og god temperatur.
Vinmonopolets tidligere tapperi ligger i en nyrehabilitert bydel på Hasle i et av Oslos mest spennende områder.

Romslig stue med gode møbleringsmuligheter
Tidsriktig kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
Stort soverom med garderobe
Delikat bad med opplegg for vaskemaskin
Trivelig entré tilknyttet innvendig bod
Á-konto fjernvarme inkl
Kjellerbod på 8 kvm
Utbyggergaranti
Sentral og attraktiv beliggenhet

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad, innvendig bod og gang/entré.
I tillegg disponerer leiligheten en bod i underetasjen på ca. 8 kvm, merket "T-95". Ellers er det felles sykkelboder.

Beliggenhet

Bygg 01 Vinslottet, er en del av Hasle Linje, som er et nytt og moderne bolig- og næringsområde på Hasle, sentralt plassert mellom Løren, Frydenberg og Økern. Boligen har en svært sentral og attraktiv beliggenhet i et av Oslos mest spennende områder, hvor det har skjedd en stor transformasjon i positiv retning. Leiligheten ligger i Vinmonopolets gamle industribygg fra 1930-tallet og har et flott arkitektonisk uttrykk.

Fra leiligheten er det kort vei til det meste av nødvendige fasiliteter. Det er umiddelbar nærhet til Handelssenteret Vinslottet i 1.etasje,  med butikker, serveringssteder og helseklinikk. Her finner du blant annet Fish sushi, Samson bakeri og pizza, Hasle Gastropub, Sugar&Spice, Houz (interiør),
Kitch´n, Apotek 1, Auster Salon, Kutt, Claire, Synsam, Spar og Sterk Helse nevnes.

Vinslottet er en verdifull del av Norsk arkitekturhistorie, og dette ønsker vi å føre videre i fremtiden.
Før første verdenskrig var Hasle og området rundt mest åker og landbruk. Områdets nyere historie startet like etter at brennevinforbudet ble opphevet i 1927. Den nye institusjonen "Vinmonopolet" trengte et produksjons- og tappeanlegg. Da falt valget på Hasle, der var det plass nok. Helt frem til sommeren 2012 har BYGG 01 fungert som produksjonsanlegg for Vinmonopolet, senere Arcus.

Det er kort vei til Hasle Torg hvor du blant annet finner stor Coop Mega, vinmonopol, bakeri, apotek, treningssenteret SATS, Lun Bydelskro og blomsterforretning. På Løren er det også et bredt utvalg av servicetilbud med stor Meny, Rema1000 og flere restauranter. Løren brukes til kulturarrangementer og tilbyr jevnlig konserter og teateroppsetninger for voksne og barn. Nærmeste dagligvareforretning er den nyåpnede Spar-butikken, i tillegg til at man har Kiwi i Frydenbergveien, ca. 150 meter unna.

Det er også fine tur- og rekreasjonsmuligheter i området. Valle Hovin har skøytebane og noen av byens fineste idrettsanlegg. På ny Intility Arena spiller Vålerenga sine hjemmekamper. Kampen park og Tøyenparken er populære tilholdssteder på sommerstid med mulighet for grilling, avslapning og kos. På vinterstid er Tøyenparken ypperlig akebakke for de minste.

Det er svært gode kollektivforbindelser i området med kort vei til både T-bane og buss. Nærhet til holdeplass for bussnr. 21, 28 og 60, samt t-bane med linje 5 fra både Hasle og t-bane med linje 4 fra Løren. Bygg 01 er sentralt også i forhold til flybuss og viktige ferdselsårer som E6, Østre Aker vei, Ring 3 og Ring 2.

Stue | Lys og luftig

Stuen er lys og romslig og gulvet er belagt med parkett som har vannbåren gulvvarme. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen og generøse takhøyden opptil 2,75 meter, sørger for en luftig atmosfære. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Ellers har boligen balansert ventilasjon som sørger for et godt inneklima.

Kjøkken | Svært tidsmessig

Boligen har et meget tidsriktig og moderne kjøkken fra Sigdal med innredning som har glatte og gråe fronter, samt benkeplate i laminat med nedfelt rustfri oppvaskkum. Under overskapene er det belysning og stikkontakter. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Her er det plass til et spisebord for hyggelige middager. Du finner integrerte hvitevarer på kjøkkenet. Veggene er malt i lyse farger og gulvet er belagt med parkett som har vannbåren gulvvarme.

Soverom | Godt med lagringsplass

Soverommet er av god størrelse og har malte flater i lyse farger. Her får du en god start på dagen da det er vannbåren gulvvarme under parketten. Det er et stort vindu med bred karm som slipper inn rikelig med lys i rommet. Da soverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Det er garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske.

Bad | Alt du trenger på badet

Delikat og flislagt baderom med gulvvarme. Her har du godt med albuerom både innenfor og utenfor dusjsonen. Ellers inneholder badet dusjnisje med veggmonterte dusjvegger, vegghengt wc, servantskap som har innredning med glatte skuffer og ovenpåliggende servant. Over servanten er det speil og belysning. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på baderommet. I himlingen er det downlights.

Entré | Velkommen inn!

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. I tillegg er entréen tilknyttet boligens innvendige bod, så her er det godt med lagringsplass. Veggene er malt i lyse farger og gulvet er belagt med fliser. I himlingen er det downlights. Det er adkomst til boligen via felles oppgang med heis. Leiligheten har brann (EI30) og lydklassifisert (43 db) entrédør fra 2018.

Felleskostnader

Kr. 2 082,- pr. mnd. Inkluderer drift av sameiet, á-konto fjernvarme, fiberaksess, renhold, vaktmester, felles byggforsikring, forr.førsel, komm.avg. m.m.

Herav:
Fellesutgifter kr. 1.641,-
Oppvarming og varmtvann kr. 431,-
Internett kr. 10,-

Fordeling er basert på budsjett. Faktiske beløp vil kunne avvike noe, pga. avrundinger

Kostnader ved varmeanlegg som leverer energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt iht. forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet.

Det er etablert et samarbeid innenfor Hasle Linje (eksklusive Krydderhagen) som alle sameier skal tilknyttes, og som har ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealer og felles infrastruktur mellom eiendommene på Hasle Linje (felles veier, gatetun, parker, infrastruktur mv.).

Etasje

4 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten. For leie av garasjeplass i bygget må det meldes til styret og forretningsfører. Prisene for dette vil variere da dette leies ut av privatpersoner.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdien foreligger ikke p.t. da dette er nybygg.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Opprinnelig produksjonslokaler for Vinmonopolet oppført i 1933, etter tegninger av O.V. Juell og O.L. Scheen, som ble omregulert og ombygd til boligeiendommer og ferdigstilt i 2019. Funkisanlegget med tapperi- og lagerbygning har fasade i rød tegl. Senere utvidelser er ved F.S. Platou AS og bygget ble tildelt arkitekturprisen Houens diplom i 1934. Påbygg, tilbygg og ombygging i 2018/2019. Grunnmur er i betong og det er støpte betongdekker. Bærende konstruksjon er i betong/stål innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, innvendig kledd med plater, utvendig med teglsteinsforblending, store glasspartier, pusset og malt fasade m.m. Yttertak i betongkonstruksjon antatt tekket med folie. Vinduer med isolerglass fra 2019, karm og ramme i tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 08.11.2019 for eiendommen Bøkkerveien 4 - 12.

Gjenstående arbeid:
Gjenstående arbeider av mindre vesentlig betydning innenfor den delen av tiltaket det søkes om midlertidig brukstillatelse for, er følgende:
- Alternativ rømning fra taket via trappene i oppgang C og I skal ferdigstilles i forbindelse med søknad om midlertidig brukstillatelse for boliger byggetrinn 2. I mellomtiden midlertidig sekundær rømning fra taket fra plan 6 til plan 5 for å sikre alternativ rømning og gi tilkomst til rømningstrappene i oppgang E og G på plan 5.
- Beplantning på gårdsplassen plan 2 vil ferdigstilles senest innen siste søknad om brukstillatelse for tiltaket.
Resterende deler av tiltaket hvor det ikke søkes om midlertidig brukstillatelse, er følgende:
- Bolig byggetrinn 2 og 3, plan 2-6 samt takplan
- Gårdsrom på plan 2
- Boliginngang og heis på plan 1 som ikke er vist i midlertidig brukstillatelse 1 (MBT1) eller 2 (MBT2)
- Boder, tekniske rom og parkering på plan U1 som ikke er vist i MBT1 eller MBT2
- Heisgruber plan U2 som ikke er vist i MBT1 eller MBT 2
- Utomhus områder rundt kranfundament
Gjenstående arbeider skal vare utført innen 30.06.2020.
Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad og gang/entré.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonseieren plikter straks å underrette sameiets styre og forretningsfører om alle leieforhold.

Leietaker må følge sameiets vedtekter og eventuelle ordensregler på lik linje som eier.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med gulvvarme.

Løpende kostnader

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/
Innboforsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Utstyr

- Balansert ventilasjonsanlegg som sørger for et godt inneklima.
- Automatsikringer i sikringsskap er plassert i boden.
- Det er montert forskriftsmessig og lovpålagt røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Deler av bygg (eksisterende før ombygging) er oppført på Byantikvarens liste som bevaringsverdig.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger/forretning/undervisning/institusjon (kultur)/forsamlingslokale/annen off. el. privat tjenesteyting (treningssenter, helse)/kontor/hotell/bevertning etter bestemmelsene i S-4597 av 24.08.2011. Området rundt er regulert til boliger, barnehage, institusjon (kultur), kontor/industri, bevertning/øvrige kom. tekn. anlegg, idrettsanlegg, vei/trafikkområde, torg, friområde/park m.m. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Det rives, rehabiliteres og bygges i området, og området er i stor vekst. Det er flere byggetrinn i prosjektet og det må forventes noe støy i perioden. Bygg 01 ferdigstilles ca. 5. juni 2020.

Bøkkerveien 1 - 3 - Oppføring av næringsbygg. Søknaden gjelder oppføring av et kontorbygg i to fløyer med 8 etasjer på «Hasle Linje». Tiltaket omfatter i tillegg til kontorbygget utomhusanlegg rundt bygget og del av felles kjørevei S4 samt regulert Annet veiareal langs Haslevangen.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201704096 for mer informasjon.

Bøkkerveien 4 - 12 - Bestilling av oppstartsmøte - Mindre endring av reguleringsplan for Hasle Linje felt 01. Forslagsstiller foreslår å endre reguleringskartet og -bestemmelsene for felt K11 innenfor reguleringsplanen for Hasle linje. Endringen legger til rette for ombygging og påbygging av de øverste etasjene samt rivning av bebyggelse i gårdsrommet slik at reguleringsplanen blir i samsvar med rammetillatelsen som allerede er gitt for ombygging av anlegget.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201807232 for mer informasjon.

Bøkkerveien 15 - 17 - Karvesvingen 7 - 11. Oppføring av hotell- og kontorbygg - Hasle K4. Søknaden gjelder oppføring av et kombinert hotell- og kontorbygg med utleiedel for blant annet treningssenter i underetasje og garasje i kjeller. Søknaden omfatter også oppføring av støttemur, opparbeidelse av uteareal og private samferdselsanlegg - inkludert del av Bøkkerveien, del av gang- og sykkelvei langs Alnabanen og gangarealet som ligger mellom eksisterende fyrhus (varmesentral) i sørøst og hotell- og kontorbygget.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201810814 for mer informasjon.

Frydenbergveien 46 C - Bruksendring fra kontor til boliger - Påbygg. Søknaden omfatter bruksendring fra kontor til boliger i Frydenbergveien 48. Tiltaket omfatter i tillegg et påbygg på én etasje, etablering av takterrasse og fasadeendringer. Det vil bli totalt 25 boenheter.
Planstatus: Endret tillatelse gitt. Se saksnr.: 201707192 for mer informasjon.

Haslevangen 14 - Reguleringsforslag. Haslevangen 14 Eiendom AS foreslår å omregulere Haslevangen 14 fra bolig/kontor/industri til i hovedsak bolig, samt tjenesteyting, forretning og bevertning for å kunne innpasse strøkstjenlig virksomhet mot et nytt torg ved gatekrysset Frydenbergveien og Haslevangen. Planen legger til rette for en sammenhengende bebyggelse med høyder på mellom 5 - 9 etasjer langs Haslevangen med varierende avstand til veien for å legge til rette for utearealer mot sør. Det foreslås et allment tilgjengelig gangstrøk gjennom området fra en nabolagspark på hjørnet Haslevangen/Haslevollen, via et sentralt torg og til et offentlig torg på hjørnet Økernveien/Grenseveien.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201415352 for mer informasjon.

Haslevangen - Oppgradering av vei fra Økernveien til Frydenbergveien.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201316481 for mer informasjon.

Haslevollen 16 - Rivning av bolig og garasje
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201917166 for mer informasjon.

Haslevollen 16 - Oppføring av enebolig - Hus A, B, C og D.
Planstatus: Mottatt søknad. Se saksnr.: 201909617, 201915338, 201915329 og 201915347 for mer informasjon.

Økernveien 94 mfl. - Detaljregulering - Bolig og næring. Møller Eiendom Holding AS og Haslevollen Eiendom AS foreslår å omregulere Økernveien 94 og Haslevollen 3 m.fl. som i dag består av lager- og kontorbebyggelse og enkelte småhus. Hensikten er å legge til rette for utbygging av boliger med store gårdsrom, en 6 avdelings barnehage, og ulike typer næring med bymessige kvaliteter.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201617440 for mer informasjon.

Økernveien 97 - Planforslag til offentlig ettersyn - Omregulering til boligformål. Forslagsstiller ønsker å utvikle planområdet med boliger med innslag av næring. Planområdet utgjør felt H2 i forslag til planprogram med VPOR for Hasle og Valle Hovin.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201801786 for mer informasjon.

Økernveien 115 - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av boliger med noe næring, barnehage og park. Økernveien 115 er en del av Hovinbyen som er utpekt som et av de viktigste satsningsområdene for byutvikling i Kommuneplan.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201615880 for mer informasjon.

Økernveien 119 - 121 - Eikenga 31 - 33 - Bestilling av oppstartsmøte - Næringsutbygging. Nordea Liv Eiendom AS ønsker å transformere planområdet fra eldre industri- og lagerbygg til et næringskvartal, med høy utnyttelse og med lokk/broer over T-banesporene. Planinitiativets intensjon er at plasser og torg inne på planområdet kan binde næringsarealet sammen med nærliggende boligfunksjoner.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201906192 for mer informasjon.

Økernveien 145 . Økern Sentrum ANS ønsker å omregulere Økernveien 145 m.fl. fra forretning, kontor og boliger mm. til sentrumsformål basert på boliger, kontorer, handel og kultur med bymessig karakter, finmasket gatestruktur og urbane byrom. Ambisjonen er å skape et attraktivt, levende og bærekraftig bysentrum på Økern.
Se saksnr.: 201908559 og 201701512 for mer informasjon.

Lørenveien - Peter Møllers vei - Oppgradering av veier (Situasjonsplan nr. 1 2 og 5).
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201808071 for mer informasjon.

Lørenveien - Detaljregulering - Oppgradering av gate.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201807389 for mer informasjon.

Lørenveien 51 mfl. Bystyret vedtok 25. september 2019 å omregulere Lørenveien 51 og Lørenvangen 14 fra industri til bolig, barnehage og næring. Planen åpner for seks boligblokker i 6-8 etasjer, med rundt 250 boliger. Planen sikrer opparbeidelse av torg i Lørenvangen og gang- og sykkelvei langs Alnabanen til Peter Møllers vei.
Se saksnr.: 201601635 for mer informasjon.

Lørenveien 64 - Kultur - og idrettsbygg foreslår å etablere en aktivitetspark med flerbrukshall.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201818153 for mer informasjon.

Lørenveien 65 - 71 - Oppføring av tre boligblokker. Omsøkte bebyggelsen består av tre bygninger hus B1, B2 og B3, med til sammen 162 leiligheter, 3 næringslokaler samt underliggende garasjekjeller. Boligbyggene oppføres med 4-11 etasjer. Søknaden er siste byggetrinn av 7 boligblokker med ca. 450 boliger.
Planstatus: Endret tillatelse gitt. Se saksnr.: 201705719 for mer informasjon.

Lørenveien 65 - Oppføring av torg - Lørenveien torg. Det skal bygges et torg på tomten mellom nytt kontorbygg og tilgrensende nytt byggefelt mot vest. Dette prosjektet omfatter opparbeidelse av torget samt arealer i tilknytning til nytt bygg med adkomstvei fra Lørenveien over torg og nedkjøringsrampe til p-kjeller.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201616910 for mer informasjon.

Lørenveien 73 A-G - Oppføring av kontorbygg - Løren torg - Felt A. Det skal oppføres et punkthus med 15 etasjer med tillegg av underetasje.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201606541 for mer informasjon.

Lørenvangen 21 - 23 - Oppføring av boliger - Hus 6, 7 og 8. Tiltaket omfatter oppføring av hus 6,7 og 8 med 211 boenheter på felt BB1. Hus 6 og 7 er
sammenhengende, og byggene er rene boligbygg. Dette er fjerde og siste byggetrinn av en planlagt etappevis utbygging av tomtene med 8 bygninger og totalt 537 boliger.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201709395 for mer informasjon.

Lørenvangen 22 - Peter Møllers vei 13 - Detaljregulering for boliger. Søknaden omfatter oppføring av boligbygg og barnehage.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201509417 for mer informasjon.

Lørenvangen 25 - Bestilling av oppstartsmøte - Boligblokker. Lørenvangen Utvikling AS ønsker å regulere for to boligblokker med ca. 150 boenheter i Lørenvangen 25. Plan-og bygningsetaten vurderte i 2015 at hele tomten burde brukes til en barnehage på 8-10 avdelinger.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201909046 for mer informasjon.

Selma Ellefsens vei 2 - 6 - Bestilling av oppstartsmøte. Bakgrunnen for prosjektet er et ønske om boligutvikling. Det er varslet oppstart av reguleringsplan for Selma Ellefsens vei 2, hvor det planlegges boligblokker, park og turdrag.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201916403 for mer informasjon.

Selma Ellefsens vei 15 med flere - Utvikling av Økern S.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201618936 for mer informasjon.

Østre Aker vei 25 - Bestilling av oppstartsmøte. Hensikten er å utvikle tomten som en viktig brikke ved et sentralt knutepunkt, på en måte som bidrar til aktivitet og byutvikling. Det legges opp til ca. 22 000 m2 BTA på inntil 10 etasjer for næring og handel.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201810570 for mer informasjon.

Økern Torgvei 6, Spireaveien 20 og Ulvenveien - Dialogfase før offentlig ettersyn.  Det søkes om å utvikle et større område for ny bebyggelse.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201607804 for mer informasjon.

Lørenfaret 1 - 3 - rivning av kontorbygg og parkeringsplass.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201614727 for mer informasjon.

Lørenfaret 3: Rivning av hovedbygg - rivearbeidene i innvendig eksisterende bygg tas ut. Godkjent i sak 201818406. Rammesøknad for nybygg iht. vedtatt regulering innsendes når hotellaktør er valgt og prosjektering har kommet langt nok.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201814950 for mer informasjon.

Sinsenveien 45 - 49 - Planforslag for detaljregulering - Bolig, forretning, barnehage, park m.m. Planforslaget foreslår planområdet transformert fra industri- og næringsområde til hovedsakelig boligområde. De fire eksisterende kontor- og næringsbyggene foreslås revet og erstattet med 7 boligbygg og omtrent 342 leiligheter. Det etableres også en fire avdelings barnehage øst på planområdet. På 1. etasje mot Sinsenveien og på 1. etasje på felt B mot Lille Løren Park åpnes det opp for næring og utadrettet virksomhet.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201307159 for mer informasjon.

Andre aktuelle nettsteder: www.krydderhagen.no og www.bygg01.no.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

2015/139893-1/200  Best. om vann/kloakkledn. 16.02.2015 
Gjensidig rett til å ha liggende stikkledninger for vann og avløp med nødvendige kummer, fjernvarmeledninger og avgreningsrør og andre nødvendige kabler/installasjoner. Bestemmelse om adkomstrett. Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra kommunen. Med flere bestemmelser. Overført fra: 0301-124/235. Gjelder denne registerenheten med flere

2015/154101-1/200  Erklæring/avtale 19.02.2015 
Rettighetshaver: HASLE LINJE INFRASTRUKTUR AS Org.nr: 985073694. Plikt til å erverve eierskap og hjemmel til hele eller deler av gnr. 124 bnr. 247 og/eller gnr. 124 bnr. 26 i Oslo kommune. Bestemmelser om realsameie. Med flere bestemmelser. Overført fra: 0301-124/235. Gjelder denne registerenheten med flere

2016/33341-12/200  Erklæring/avtale 13.01.2016 
Rett til gjensidig bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg. Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0301-124/235. Gjelder denne registerenheten med flere

2016/359614-3/200  Best. om adkomstrett 22.04.2016 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:259. Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo Kommune. Overført fra: 0301-124/235. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/1282975-1/200  Seksjonering 29.10.2019 21:00 
opprettet seksjoner: snr: 95
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 47/24958
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiets navn er BYGG 01 VINSLOTTET, og har gårdsnummer 124 og bruksnummer 235 i Oslo kommune. Sameiet har adresse Bøkkerveien 4-12, Oslo. Sameiet består av 223 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.

- Solid Entreprenør AS er entreprenør for prosjektet
- Enqvist Eiendomsdrift AS vil utføre forretningsførsel i sameie
- Styreleder er Ida Gudim
- Insignis AS er valgt som sameiets revisor
- Garasjeanlegg under bygget
- Det ligger sykkelparkeringsplasser for boligene, i garasjeanlegget

Leilighetene/ eierseksjonene i hele Hasle Linje bygg 01 vil tilhøre ett eller flere sameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil da ha tilgang til felles ute- og oppholdsareal. Sameiet vil delta i et fellessameie eller være en del av samme sameie som næringsdelen av prosjektet. Boliger og næring vil så langt det er mulig, forsøkes organisert som separate sameier. Fellessameiet skal ha til formål å koordinere nødvendige vedlikeholds- og driftsoppgaver som berører både bolig og næring, herunder offentlige og private serviceavtaler sameiet må inngå. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesareal innenfor eiendommen.

Sameiet og naboeiendommene gnr. 124 bnr. 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 og 245 eier felles infrastruktur på Hasle i et realsameie. Eierskapet følger av en egen Realsameieavtale datert 12. februar 2015. Sameiet Hasle Linje Bygg 01 er pliktig til å delta i realsameiet og realsameiet kan ikke oppløses. Sameiet Bygg 01 Vinslottets eierandel i realsameiet er 22,7 %.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke langsiktig lån/ingen fellesgjeld.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: LP0000053519-1

Regnskap

Regnskap foreligger ikke da det er nybygg. Det er utarbeidet et budsjett med forespeilet resultat på kr. 1 054 200,- etter et helt driftsår. Resultat etter likviditetstilskudd (kr 70,- pr. m2 BRA for bolig) kr 2 140 300,-.

Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger gitt av utbygger og erfaringstall. Sameiets faktiske kostnader avhenger av hvilke beslutninger styret gjør, og avtaler de kan velge å inngå. Dette kan medføre andre og høyere kostnader for sameiet.

Fordeling av felleskostnadene i budsjett er gjort basert på eierbrøk og sameiets vedtekter. Det er lagt opp til at næringsseksjonen (Handelssenteret) dekker sin andel av felleskostnadene hvert driftsår, og evt. opparbeidet egenkapital vil dermed tilhøre boligdelen.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Normalt vedlikehold av sameiet må alltid påregnes.

Husdyrhold

Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen. Gårdsrommet kan ikke benyttes i forbindelse med dyreholdet. Se sameiets vedtekter § 3.6 for mer informasjon.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 35.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.400,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Jensen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.