# GAMLE OSLO, Schweigaards gate 90A
3 950 000,-
Tiltalende 4-roms loftsleilighet med nydelig utsikt over byen | 65 kvm gulvareal | sentral og attraktiv beliggenhet!
 • Prisantydning: 3 950 000,-
 • Fellesgjeld: 12 406,-
 • Omkostninger: 14 998,-
 • Totalpris: 3 977 404,-
 • Ligningsverdi: 987 152,-
 • Fellesutgifter: 3383,-

  Inkludert er betjening av andel fellesgjeld, varmtvann, kabel-TV og internett fra GET, trappevask, vaktmestertjeneste, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold
Beregnet totalkostnad:
3 950 000,- (Prisantydning) 12 406,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 962 406,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 188,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 14 998,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 977 404,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 59 m²
 • Bruksareal: 59 m²
 • Bruttoareal: 64 m²
 • Etasje: 5
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1986
 • Modernisert: 2005
 • Gårdsnummer: 233
 • Bruksnummer: 415
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 166221182
 • Sist endret: 03.03.20 09:21
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 58%
  eier sin egen bolig
 • 91%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 76%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 84%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 24%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

19-19-0341

Adresse og matrikkel

Schweigaards gate 90A, 0656, Oslo, Gnr.233 Bnr.415 Andelsnr.13 Orgnr.978618375 i Oslo kommune

Eier

Margrethe Farsjø

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares i forkant av salget.

BRA/PROM

59 / 59 m² (65 m² gulvareal)

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1986 (2005)

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømkostnadene har ligget på ca. kr 700,- per mnd.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 4 parkeringsplasser til leie etter ansiennitet. Leien er kr 600,- pr. mnd. 

Borettslaget har også gjesteparkering der alle beboere i borettslaget har parkeringskort som gjelder i 48 timer.

Området ble fra 1 juni 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3 000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Tomt

Areal: 657 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Pent opparbeidet eiet tomt. Sjarmerende indre gård med beplantning, sittegrupper og sykkelparkering.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale).

Borettslaget er tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Varighet av avtalen/oppsigelsesvilkår: Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Beskrivelse

Unik loftsleilighet med populær beliggenhet i Gamle Oslo! Leiligheten er fra 2005, med en god planløsning som utnytter arealet godt og gjør rommene enkle å møblere.

Store vindusflater slipper ikke bare lyset inn, men gir også et helt nydelig skue over hovedstaden.

Gulvarealet er oppmålt til 65 kvm.

Den siste tiden er alle overflater og gulv blitt malt i tidsriktige toner, i tillegg til at kjøkkenet er oppgradert. Dette gir leiligheten et gjennomført og moderne uttrykk.

Varmtvann, kabel-tv og internett er inkludert i felleskostnadene og det er lave omkostninger ved kjøp.

Mulighet for leie av parkeringsplass rett utenfor borettslaget til lav leiepris

• Kort avstand til "alt" av byens fasiliteter
• Godt tilbud av offentlig transport
• Mulighet for rask overtakelse
• Her er det høy trivselsfaktor!

Innhold

Leiligheten inneholder entre med mye skapplass, åpen stue og kjøkkenløsning med nydelig utsikt over byens tak, 3 gode soverom og flislagt baderom med vaskemaskin.

I tillegg disponerer leiligheten bodplass på loft (4,3 kvm) og i kjeller (5,5 kvm) og mulighet for sykkelparkering i lukket bakgård.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i populære Gamlebyen som er et meget attraktivt og idyllisk boligområde som består hovedsakelig av flotte, klassiske bygårder.

Området rundt er i stor vekst - her har du nærhet til Sørenga og Bjørvika, der man blant annet finner Operaen og Oslos finansdistrikt; Barcode. Tar man en tur ut ytterst på Sørenga finner man den flotte bystranden som er et perfekt utfartssted for bading gjennom sommerhalvåret. Ute ved havnepromenaden kan man også unne seg en tur ut på hyggelige Sukkerbiten, en sommerrestaurant som har uteservering og som også arrangerer konserter, utstillinger og andre arrangementer.

Området har også flere spennende spisesteder som f.eks. Teaterplassen, Restaurant Maaemo med sine tre stjerner i Michelinguiden, Ekebergrestauranten med en spektakulær utsikt, folkekjære Olympen m.m.

For den aktive finner man en rekke treningssentere i området. I tillegg er det turmuligheter både sommer og vinter. Det er gangavstand til Middelalderparken og Vannspeilet, hvor du også finner historiske Ruinparken. Nesten rett utenfor døren ligger Klosterenga park med fine turmuligheter og skulpturer. Fra Kværnerbyen kan man ta turen opp langs Alnaelva som har noen av byens flotteste turstier. Elveløpet varierer fra rolige områder til brusende fossefall, med variert vegetasjon og stedvis rikt dyre- og fugleliv. Med sykkel eller bil er det også kort vei til Malmøya eller Ulvøya. Forøvrig er det kort vei til andre populære parker hvor man kan sole seg, grille og nyte varme sommerdager. Her finner man blant annet Ekebergparken, Klosterenga park, Svartdalsparken, Tøyenparken etc. Ekebergparken er et populært turalternativ med dyregård, rideskole, flere lekeplasser og minigolf. Her finner du også skiløyper og morsomme akebakker langs Brannfjellskogen om vinteren.

For de som er spesielt interesserte i kultur er dette et område som har nok å tilby. Operaen har allerede blitt et av byens monumenter og har kontinuerlige oppsetninger med Opera, dans og drama. Deichmanske hovedbibliotek som er like ved Operaen skal bli en moderne møteplass for læring og utveksling av kunnskap. Populære Øyafestivalen avholdes i Tøyenparken og har et program med store internasjonale artister. Du finner også Naturhistorisk museum, Botanisk hage og Munchmuseet i gangavstand fra leiligheten.

Godt utvalg av matbutikker (også søndagsåpne), grønnsakforretninger osv. i umiddelbar nærhet. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Oslo City, Byporten og Karl Johan på et svært godt utvalg. De øvrige handlegatene i Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde. Offentlig kommunikasjon som buss, T-bane og trikk ligger rett i nærheten, f.eks. alle seks T-banelinjer.

I tillegg er det kort avstand til Oslo bussterminal og Oslo Sentralbanestasjon. Både barnehager og skoler ligger i gangavstand. Kort vei til sjarmerende Vålerenga, Kampen, samt noen minutters gange til et yrende liv på Grønland og Sentrum hvor du finner Spektrum, Oslo City, Oslo S. Det er gangavstand til Karl Johan og Grünerløkka.

Entré | Velkommen inn!

Pen entre som gir et godt førsteinntrykk av denne leiligheten. I entreen er det godt med lagringsplass i både dobbel skyvedørsgarderobe med speilfronter og et innbygget skap. Her er det med andre ord massevis av plass for å oppbevare yttertøy, sports- og vaskeutstyr.

Stue og kjøkken | Nydelig utsikt mot hovedstaden

Moderne, men samtidig tidløst kjøkken som utnytter skråtaket og maksimerer skapplassen. Kjøkkenet er nylig oppgradert med lakkerte fronter, ny benk og servant og nye plater på vegg. Foruten om kjøleskapet er alt av hvitevarer delikat integrert og medfølger salget. Det er fint med plass til spisebord tilknyttet kjøkkenet.

Tiltalende stue som er enkel å møblere med både sittegruppe og spiseplass. Stuen- som resten av leiligheten er nylig malt i tidsriktige toner og oppleves som lys og luftig. Utsikten fra takvinduet er nydelig og gir et flott skue ut over hovedstaden. den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet er både sosial og praktisk.

Bad | Med opplegg for vaskemaskin

Romslig flislagt baderom med moderne hvit innredning. Badet fra 2005 har innfliset dusjnisje, toalett og det er opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekk i himling og varmekabler på gulv.

Soverom I

Innbydende soverom med inngang fra entreen. Soverommet har en bra størrelse med god plass til både dobbeltseng og garderobeskap. Beliggenheten er rolig da soverommet vender mot stille sidegate.

Soverom II

Nok et pent soverom med ulike bruks- og møbleringsmuligheter. Som de andre rommene er det også her plass til dobbeltseng og garderobeløsninger. Soverommet har inngang fra entreen og vender mot sidegaten.

Separat stue I Eller ekstra soverom

Leilighetens tredje soverom har kjempefine takvinduer som virkelig åpner opp rommet og slipper lyset inn. Soverommet vender inn mot stille og rolig bakgård og kan enkelt møbleres med seng og skapplass. Veggen mellom dette soverommet og allrommet er en lettvegg som enkelt kan tas ned dersom man ikke har behov for tre soverom og heller vil prioritere en større stue.

Felleskostnader

Kr 3.383,- pr. mnd. Inkludert er betjening av andel fellesgjeld, varmtvann, kabel-TV og internett fra GET, trappevask, vaktmestertjeneste, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold

Fordeling fellesutgifter:
Felleskostnader 3 144
Renter lån 31
Avdrag lån 51

Etasje

5. etasje

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 987 152 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 553 745 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 4. etasjer samt kjeller og loft. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av murkonstruksjon. Yttervegger i tegl/murkonstruksjon, utvendig
pusset og malt. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein/takplater (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har
profilerte entrédører fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Vinduer og takvinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags
glass fra 2005. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med elektrisitet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på loftsutbyggingen fra 2005.

Boligens areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 64 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i bad.

Utstyr

- Dørcalling
- Kabel-TV og internett

Adkomst

Enkel adkomst fra Schweigaards gate og via koselig gårdsrom. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettighetshavere til eiendomsrett
1997/51957-1/105  Hjemmel til eiendomsrett  
27.08.1997 
Vederlag: NOK 1.600.000
KJØPER:BORETTSLAGET SCHWEIGAARDSGT 90  
Org.nr: 978618375

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget Schweigaards gate 90:
Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn en andel.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 11439210321, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.12.2019: 1.88% pa.
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 04.12.2019: 868 078
Andel av saldo: 0
Første termin: 01.10.2009Første avdrag: 01.01.2010 ( siste termin 01.04.2025 )
IN lån

Lånenummer: 12132267616, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.12.2019: 3.3% pa.
Antall terminer til innfrielse: 64
Saldo per 04.12.2019: 254 455
Andel av saldo: 12 407
Første termin/første avdrag: 31.03.2016 ( siste termin 30.09.2035 )
Refinansiering av lån 1211.69.02417 (lån til malerarbeider mot bakgård) pluss likviditetstyrking/dekke vedlikehold utført i 2014

Lånenummer: 11439210320, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.12.2019: 1.88% pa.
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 04.12.2019: 868 078
Andel av saldo: 0
Første termin: 01.10.2009Første avdrag: 01.01.2010 ( siste termin 01.04.2025 )

Andel fellesgjeld

Kr 12.406,- per 04.12.2019

Andel formue

Kr 16.182,- per 31.12.2018

Forsikring

If skadeforsikring
Polisenummer: SP586897

Husdyrhold

Tillatt etter søknad til borettslagets styre. Det er et krav for godkjenning at katter skal være kastrerte.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
o              Vaskemaskin
o              Hvitevarer kjøkken
o              Innebygd garderobeskap i gangen
o              Garderobeskap på soverom 1
o              Lampe i tak på soverom 1 og soverom 2
o              2 x lamper i ganger
o              1 lampe i tak på kjøkkenet + spotter i tak
o              Fastmontert skap  og hylle på bad
o              Fastmonterte trehyller på kjøkken

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 6 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Helene Molle

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.