#RODELØKKA/GRÜNERLØKKA, Gøteborggata 32
6 350 000,-
Moderne og delikat 3/4-roms med balkong | Garasjepl. | Heis | Felles takterrasse | Fjernvarme inkl | Attraktivt område!
 • Prisantydning: 6 350 000,-
 • Fellesgjeld: 4 583,-
 • Omkostninger: 160 020,-
 • Totalpris: 6 514 603,-
 • Ligningsverdi: 1 546 788,-
 • Fellesutgifter: 3562,-

  Drift og vedlikehold, fjernvarme, kabel-tv/bredbånd, garasjeplass, forsikring, renhold, vaktmester, forr.førsel, kommunale avgifter m.m. Herav: Fjernvarme kr 502 Bredbånd kr 159 Garasje kr 251 Kabel-TV kr 238 Andel felleskostnader kr 2412
Beregnet totalkostnad:
6 350 000,- (Prisantydning) 4 583,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 354 583,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 158 850,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 160 020,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 514 603,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 81 m²
 • Bruksareal: 85 m²
 • Bruttoareal: 94 m²
 • Etasje: 6
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2014
 • Gårdsnummer: 227
 • Bruksnummer: 197
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 166258374
 • Sist endret: 27.03.20 09:31
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 62%
  eier sin egen bolig
 • 97%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 74%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 63%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 26%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

17-19-0204

Adresse og matrikkel

Gøteborggata 32, 0566, Oslo, Gnr. 227 bnr. 197 snr. 18 orgnr. 913970969 i Oslo kommune

Eier

Linn Johnsen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Eiendomsskatt for 2019: kr 1 092,-
 

BRA/PROM

85 / 81 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2014

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 3.358 kwh. Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 3.358,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 225 kvm. Eierform: Eiet tomt.
Tomten er fellesareal.
Felles tomt for sameiet som er opparbeidet med bakgård med diverse beplantning i bed, asfalterte gangveier og brosteinsbelagte arealer. Flere sittebenker og sandkasse/lekeapparater til glede for store og små. Felles takterrasse med svært gode solforhold og flott utsikt mot blant annet Oslofjorden og Grefsenkollen. Utemøblement til bruk for beboerne og plantekasser hvor de med grønne fingre kan utfolde seg.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Moderne og tiltalende 3/4-roms beliggende høyt og fritt i 6. etasje. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig lys. Dette sammen med den gjennomgående løsningen sørger for en luftig atmosfære. Bygget er fra 2014 så her får du en gjennomgående god standard med komfort og moderne materialvalg. Stuen har utgang til boligens balkong på 5,7m2 hvor du kan nyte varme dager. Det er felles takterrasse med svært gode solforhold og flott utsikt!
Her bor du i et rolig og familievennlig område på Rodeløkka/Grünerløkka.

Romslig stue med gode møbleringsmuligheter
Stilrent kjøkken fra Marbodal
To soverom med rikelig oppbevaringsplass
Delikat bad med opplegg for vaskemaskin
Separat toalettrom
Entré tilknyttet innvendig bod
Garasjeplass, mulig å kjøpe en ekstra
Heis
Veldrevet sameie
Fyring/varmtvann og kabel-tv/internett inkl

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og inneholder stue med utgang til balkong, kjøkken, 2 soverom, bad, toalettrom, innvendig bod og gang/entré.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 m2 (takhøyde 2,43 meter) og en garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller.

Beliggenhet

Marstrandgata er en rolig og attraktiv gate på Rodeløkka/Grünerløkka med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Leiligheten ligger i nærheten av hyggelige Sofienbergparken med flotte grøntområder, lekeplasser og sittegrupper. Det er gangavstand til Oslo sentrum, samt kort og trygg gangvei til skoler og barnehager. Boligområdet er i stor utvikling med flere nybygg i tillegg til at det er kort vei til sjarmerende Rodeløkka med trange gater og sjarmerende småhusbebyggelse. Like ved leiligheten ligger de hyggelige nabolagskaféene KaffeLykke og Art Bar. For matelskere finner du den eksklusive restauranten Hot Shop som absolutt er verdt et besøk. Vegg i vegg fra restauranten finner du også den nyåpnede cocktailbaren, Dæl, som serverer kreative og friske drinker.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt finner du i nærmiljøet. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, Oslos nye og trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder.
Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket. I tillegg er det en kort spasertur opp til Ringnes park, med blant annet Ringen Kino, Sats/Elixia og stor Meny-butikk.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Torshovdalen med treningsapparater, Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter, samt Botanisk Hage som er kanskje Oslos vakreste park. Er du interessert i en litt annen type aktivitet finner du Tøyenbadet, samt kunst- og kulturinstitusjoner som Naturhistorisk museum og Munchmuseet i gangavstand fra leiligheten.
Det er få minutters gange til Dælenenga fotballbane og Ishockey-/flerbrukshall (kunstis). Schous kulturstasjon har øvingshotell, riksscenen, popsenteret og dans- og teaterskole.

Meget gode kollektivmuligheter med T-bane fra Carl Berner (alle byens linjer). Trikk og buss forbindelse fra Trondheimsveien, Olaf Ryes plass, Schous plass og Thorvald Meyers gate. Nærmeste trikkestopp er Birkelunden. Fra Københavngata busstopp kan du ta buss 20, 21 og 28, eller buss nr. 30 fra Dælenenga. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 10-15 minutters gange til Oslo sentrum.

Stue | Med utgang til balkong

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg, samt er gulvet belagt med parkett. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle og gjennomgående løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Vinduskarmene er brede med plass til pynt og dekor. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.

På varme dager blir det naturlig å åpne den store glassdøren til side, så blir hele stuen forlenget med den herlige balkongen på 5,7 m2. Balkongen vender mot nordvest, så her kan du nyte solen når du kommer hjem fra jobb eller skole. Det er god plass til utemøblement, grill og beplantning, slik at du kan ta med venner over. Balkongen har lys og stikkontakt for en hyggelig atmosfære. Rekkverket er av metall med glass.

Kjøkken | Stilrent fra Marbodal

Meget stilrent og lekkert kjøkken som har innredning fra Marbodal med hvite og glatte fronter, samt benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps armatur fra HansGrohe. Over kjøkkenbenken er det Mutina fliser, belysning og stikkontakt. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Her er det god plass til et spisebord for hyggelige middager. I tillegg finner du en praktisk kjøkkenøy med barløsning, hvor du kan nyte en rolig frokost. Ellers finner du induksjonstopp, komfyr og oppvaskmaskin fra Bosch, kjøleskap med frysedel og ventilator fra Røros hetta koblet til felles luftekanal. Det er godt med skap- og benkeplass for oppbevaring og matlaging.

2 soverom | Godt med lagringsplass

Boligen har to soverom av gode størrelser og malte flater i smakfulle farger. Gulvene er belagt med parkett. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig med lys i rommene. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Boligen ligger i høyt i byggets 6. etasje, så her er det rolig og fredelig. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Du finner garderobe på begge rommene som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med to soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Bad | Alt du trenger på badet

Meget delikat baderom med gjennomfargete fliser som har varmekabler i gulvet. Badet inneholder dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur fra HansGrohe, vegghengt toalett, servantskap med skuffer og glatte fronter, samt ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra HansGrohe. Over servanten er det speil med belysning og stikkontakt. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, så her har du alt du trenger på baderommet. I himlingen er det downlights og mekanisk avtrekksventil tilkoblet avtrekkskanal.

Badet har fått våtromsbevis som gjelder som garanti på tetthet i 4 år. Våtromsbevis og informasjon om dette ligger vedlagt som siste side i boligrapporten fra Anticimex.

Separat toalettrom | Meget praktisk

I tillegg til baderom har boligen et eget toalettrom som er meget praktisk når man har gjester på besøk. Toalettrommet har flislagt gulv og malte vegger. Toalettrommet inneholder vegghengt toalett og servant med ett-greps armatur fra HansGrohe. Over servanten er det speil med belysning og stikkontakt. I himlingen er det avtrekksventil tilkoblet felles avtrekkskanal.

Entré | Tilknyttet innvendig bod

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass til kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. I tillegg er entréen tilknyttet boligens innvendige bod på ca. 4 m2 som sørger for gode oppbevaringsmuligheter av det du måtte ønske. Veggene er malt i moderne farger og gulvet er belagt med parkett. Oppgangen har callinganlegg med tv-monitor. Eller er det adkomst via felles trappeoppgang med heis. Leiligheten har slett hvit entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB.

Felleskostnader

Kr. 3 562,- pr. mnd. Inkluderer drift og vedlikehold, fjernvarme, kabel-tv/bredbånd, garasjeplass, forsikring, renhold, vaktmester, forr.førsel, kommunale avgifter m.m.

Herav:
Fjernvarme kr 502
Bredbånd kr 159
Garasje kr 251
Kabel-TV kr 238
Andel felleskostnader kr 2412

Etasje

6 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass med handelen (plass nr. 30), med ideell andel 1/35 i gnr. 227, bnr. 197 snr. 56. I tillegg eier selger en garasjeplass til med montert ladestasjon for el-bil med separat strømmåler som kan kjøpes for kr. 350.000,- + ca. 2,6 % for omkostninger. Det vil påløpe kr. 251,- ekstra i fellesutgifter i mnd. for plassen.
Garasjeplassene kan omsettes fritt, men øvrige sameiere har forkjøpsrett når disse selges til eksterne. Overdragelse/leieforhold skal meldes til styret. De eierne som har behov for hc-plass, har fortrinnsrett til bruk av disse plassene. De andelseiere som har blitt tildelt HC-plass uten å ha behov for slik plass, plikter således vederlagsfritt å bytte sin plass midlertidig med plassen til en andelseier som har slikt behov. Eierskiftegebyr ved kjøp av garasje (separat fra leilighet) er kr. 2 700,- inkl. mva.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 546 788 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 568 436 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Boligbygg over 7 etasjer samt kjeller. Det er betongplate mot grunn. Grunnmur er i bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av betongelementer. Yttervegger er med fasadeplater og trepanel på balkonger. Flat takkonstruksjon tekket med papp/ membran. Vinduer og balkongdør fra 2013 med tre-lags glass og karmer/rammer av tre og metall.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 01.09.2014.
Gjenstående arbeider er:
-               Tiltaket må være dokumenter avklart i forhold til at sluttdokumtasjon er innsendt VAV.
-               Sluttrapport or avfallshåndteringen må innsendes til behandling, der slik er krevd.
-               Sluttrapprt for forurenset grunn må innsendes til behandling, der slik er krevd.
-               Det må anmodes om ferdigattest i rivesaken.

Eiendomsmegler har ingen kunnskap om hvorvidt dette er innsendt /gjennstående arbeider. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

6. etasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, toalett og gang/entré.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ved salg og bortleie av seksjoner skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes. Dersom en seksjonseier leier ut sin bruksenhet skal hun/han påse at leietaker skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter, ordensregler, samt vedtak fattet av årsmøter og styret. Se sameiets vedtekter § 11 for mer informasjon.

Oppvarming

Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann og oppvarming via fjernvarme til radiatorer. Ellers er det gulvvarme på badet.

Løpende kostnader

Strøm, evt. alarm og innboforsikring kommer i tillegg.

Utstyr

- Vannrør av typen rør-i-rør system og avløpsrør i plast, skjult røropplegg.
- Fordelerskap med stoppekraner plassert på vegg i bad.
- Felles varmtvann og oppvarming.
- Mekanisk ventilasjon tilkoblet felles luftekanal.
- Sikringsskap plassert på vegg i bod med automatsikringer. Hovedsikring og strømmåler er plassert i felles areal.
- Brannslukningsapparat med skum på 6 kg. Røykvarslere i leiligheten tilkoblet felles varslingssystem/anlegg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, forretning, kontor og næring (garasje). Reguleringsbestemmelse er S-4396. Området forøvrig er regulert til boliger, forretning, kontor, industri, vei, fellesområde, allmennyttig formål m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Marstrandgata 6 - Det søkes om å utvide eksisterende kontorlokaler med to tilbygg i bakgården, og påbygg med en ny etasje.
Planstatus: Rammetillatelse gitt. Se saksnr.: 201814758 for mer informasjon.

Marstrandgata 10 - Detaljregulering - Barnehage- og boligformål - Chokoladefabrikken. Forslagstiller foreslår å legge til rette for et nybygg med boliger og forretning/kontor/annen offentlig eller privat tjenesteyting (helse- og velværeforemål), til erstatning for industribygg regulert til bevaring, revet i 2013. Nybygg foreslås med sammefotavtrykk, men med en smalere3. og 4. etasje for bolig (alternativ 1). Byantikvarenmener bygningen som gikk tapt var en viktig historisk industribygning som var vesentlig for forståelsen og opplevelsen av kvartalet, og foreslår at det oppføres en kopi av bygningen (alternativ 2).
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201313557 for mer informasjon.

Marstrandgata 9 - Dialogfase - Oppføring av leilighetsbygg med næring. Marstrandgata 9 & 11 AS foreslår å omregulere Marstrandgata 9, 10 og Stockholmgata 20 fra industri til bolig og forretning. Planforslaget innebærer en bebyggelse i 6 til 7 etasjer, og vil gi ca. 82 leiligheter. Plan - og bygningsetaten anbefaler foreløpig ikke planforslaget, og har utarbeidet et alternativ. Alternativet innebærer en bebyggelse i maksimalt 5 etasjer med en inntrukket 6. etasje mot gatene, samt uten et lokk/høy første etasje inn i bakgården. Alternativet sikrer også et bidrag til opparbeiding av Dælenenga idrettshall.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201802140 for mer informasjon.

Trondheimsveien 132 - Bestilling av oppstartsmøte. Barnehage - Sophies Minde. Omsorgsbygg ønsker å rehabilitere og bygge om Sophies Minde til barnehage med inntil 28 avd. og etablere ca. 185 kontorplasser og bydelsfunksjoner for Bydel Grünerløkka. Man skal også rehabilitere «Sorgenfri» - bygningen for fremtidig bruk.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201817368 for mer informasjon.

Dælenenggata - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av omsorgsboliger. Boligbygg Oslo KF foreslår å bygge omsorgsboliger for personer med kognitiv svikt i Dælenenggata, som et svar på et stort behov i bydelen for stabile og varige boløsninger. Det foreslås oppføring av nybygg med 1482 m2 BRA i 6 etasjer med takterrasse og kjeller, med boliger og aktivitetslokaler for 12-16 personer. Forslaget ligger innenfor et anlegg som er oppført på Gul liste og vurderes å være i tråd med kommuneplanens intensjon om å bevare et større sammenhengende grøntdrag.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201901778 for mer informasjon.

Fagerheimgata - Københavngata - Schleppegrells gate. Utvidelse av fortau og endring av kryss for syklister.
Planstatus: Tillatelse gitt. Se saksnr.: 201713831 for mer informasjon.

Københavngata 13 - Det er søkt om tilbygg/infill nordøst på eiendommen, mellom murgården på eiendommen og murgården på naboeiendommen (Københavngata 15). Tilbygget er 2,04 meter bredt, og har ni plan; fire mot gate og fem mot bakgård. Tilbygget rommer en enebolig med bruksareal på 74 m2 .
Planstatus: Rammetillatelse gitt. Se saksnr.: 201711765 for mer informasjon.

Det rives, rehabiliteres og bygges nye boliger i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Heftelser
Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas kun ha historisk betydning, eller som vedrører en matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift.

Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen før fradelingsdatoen, eller før eventuelle arealoverføringer, er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften til hovedbruket/avgivereiendommen. For festenummer gjelder dette servitutter eldre enn festekontrakten.

1876/925050-1/105  Bestemmelse om deleforbud  09.06.1876 
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1876/925051-1/105  Bestemmelse om deleforbud  09.06.1876 
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1912/901205-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  09.03.1912 
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1912/901207-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  09.03.1912 
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1912/901206-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  09.04.1912 
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1942/401313-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   24.02.1942 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. skur
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1947/405555-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  12.09.1947 
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2014/564585-1/200  Seksjonering  07.07.2014 
opprettet seksjoner: snr: 54
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 96/3912
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Selskapet er et registrert boligsameie og består av 55 boligseksjoner og 1 næringsseksjon (garasje) i Oslo. Sameiet er organisert etter de bestemmelser som følger av eierseksjonsloven, og har til formål å ivareta sameiernes fellesinteresser og administrasjon av eiendommen.
Selskapet eier tomten gnr 227, bnr 197 i Oslo. Sameiet er registrert i Brønnøysund med organisasjonsnummer 913 970 969.

- Forretningsførselen er utført av Enqvist Eiendomsdrift AS
- Sameiets revisor er Øyvind Berntzen, Moltzau Revisjon AS
- Telenor er leverandør av kabel-TV og internett-tjenester til sameiet
- Fellesboder til oppbevaring av sykler og barnevogner

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel formue per 31.12.2018: kr. 22.090,40,-
Andel gjeld per 31.12.2018: kr. 4.583,90,-

Sameiet har ingen lån p.t.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 83196088

Regnskap

Årets resultat for 2018 viste et underskudd på kr 245.891,-. Egenkapitalen er på kr. 796.546,- per 31.12.2018. Budsjettet for 2019 viste et underskudd på kr. 126.615,-.

Vedtekter / husordensregler

Det skal være ro i tidsrommet 23-07 på hverdager, 24-10 i helger.
Grilling må skje med gass eller elektriske griller.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

STYRETS ARBEID DEN SISTE TIDEN;
1. Styret har gjennomført 6 styremøter i 2018/2019
2. Styret har etablert infrastruktur for lading av 10 biler i felles garasjeanlegg og søkt om og fått tilskudd fra Klimaetaten i Oslo Kommune til om lag 20% av disse kostnadene. 6 ladeplasser er kjøpt av Qbens beboere så langt.
3. Gjennomført vask av garasje
4. Nabokommentarer til byggesøknad fra KRITT ARKITEKTER AS, byggesak 201711668 (pågående sak fra 2017)
5. Gjennomført 1 dugnad
6. Reparasjon av garasjeport samt lås til utendørs sykkelparkering etter innbruddsforsøk og forsterking av boder
7. Oppfølging av etablerte serviceavtaler

STYRETS PLANER FOR 2019:
1. Arrangere dugnad i begynnelsen av mai og oktober 2019
2. Planen om å etablere en gruppe i Qben for urbant hagebruk og søke om midler fra kommunen til dette formålet er startet opp.
3. Oppgradere beplantning som ble skadet i fjorårets tørkeperiode
4. Ferdigstille revurdering av avtalen for TV+bredbånd
5. Reforhandle forsikringsavtalen
6. Fasadevask av begge bygg samt garasjevask

Det er ingen store planer utover det vanlige pt. iht. styret. Normalt vedlikehold må alltid påregnes. Se forøvrig årsberetning og protokoll som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Ved lufting skal dyr holdes i bånd og avføring fjernes. Dyr må holdes borte fra lekeplasser. Dyret skal til enhver tid være i bånd eller bur når det er i fellesarealene. Se øvrige retningslinjer i §10 i husordensreglene.

Tilbehør

Mater lamper over kjøkkenbenk, Northern Lights lampe over spisebord og antrasittfarget garderobe fra Montana i entreen medfølger IKKE handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kf@schalapartners.no eller SMS: 92 20 47 07 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
 

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 6.250,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning (selger betaler kun for 2 visninger). Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Kjerstin Falkum

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.