#HELLERUD, Stordamveien 47 F
6 500 000,-
Lyst og velholdt enderekkehus I Vestvendt terrasse og hage I Garasje I Svært barnevennlig, attraktivt og sentralt område
 • Prisantydning: 6 500 000,-
 • Omkostninger: 180 320,-
 • Totalpris: 6 680 320,-
 • Ligningsverdi: 1 325 442,-
 • Fellesutgifter: 750,-

  Felleskostnadene dekker snømåking av felles innkjørsel og parkeringsarealer, strøm til felles boder, samt noe beplantning på realsameiets tomt.
Beregnet totalkostnad:
6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 166 500,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 180 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 680 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Primærrom: 115 m²
 • Bruksareal: 119 m²
 • Bruttoareal: 131 m²
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1967
 • Gårdsnummer: 143
 • Bruksnummer: 486
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 166239888
 • Sist endret: 20.04.20 14:26
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 87%
  eier sin egen bolig
 • 32%
  har bolig på over 120 kvm
 • 90%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 42%
  er barnefamilier
 • 36%
  er gift

 

Oppdragsnummer

19-19-0339

Adresse og matrikkel

Stordamveien 47 F, 0671, Oslo, Gnr. 143 bnr. 486 orgnr. 813586592 i Oslo kommune

Ideell 1/10-del av realsameiet med gnr. 143 bnr. 276 i Oslo kommune.

Eier

Berit K Taranger Sollie

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter for 2019 utgjør kr. 9 922,86,-.

Kommunale avgifter faktureres kvartalsvis, og er avgifter som vann- og avløp, renovasjon- og feieavgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner kroner (boligverdi på inntil 5,75 mill.)

BRA/PROM

119 / 115 m²

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Boligtype

Rekkehus

Byggeår

1967

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest kontakt megler.

Energiforbruk

Selger hadde i 2018 en kostnad på ca. kr. 12 000,- for strøm og nettleie.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasje i felles garasjerekke som ligger på realsameiets tomt. Garasjen har elektrisk port og det er innlagt strøm.

Tomt

Areal: 226m², Eierform: Eiet tomt

Eiet tomt som er inngjerdet og pent opparbeidet med plen, diverse beplantning og et stort epletre.

Realsameiets tomt er på ca. 1 302m², og består av asfaltert innkjørsel, parkeringsplasser og gangveier, samt noe plenarealer. På realsameiets tomt er det også to felles garasjerekker og to felles bodrom.

Diverse vedlikehold og oppgraderinger

2019: Flere oppgraderinger av det elektriske anlegget
2019: Ny markise og utvendig stikkontakt på terrasse
2017: Husene ble malt utvendig
2017: Stikkledninger vann- og avløp
Ca. 2017: Garasjer malt og oppgradert med nye porter
Ca. 2017: Asfalt i felles innkjørsel
Ca. 2013: Oppgradert baderom
2014: Innedører
2013: Vinduer
2010: Varmtvannsbereder
2009: Kjøkken
2009: Gulv og overflater i 2. etasje
2008: Balkongdører
2005: Papp på tak
2005: Inngangsdør
2004: Vinduer

Innhold

Rekkehuset har innhold over to plan:
1. etasje: Entré/vindfang, kjøkken, stue med utgang til terrasse og hage.
2. etasje: Gang/trapperom, tre soverom, balkong, baderom, toalettrom og innvendig bod.

I tillegg disponerer boligen en garasje i felles garasjerekke, samt en bod på ca. 4m² i felles bodbygning vegg-i-vegg med rekkehuset.

Beliggenhet

I Stordamveien 47 bor du uten noe gjennomgangstrafikk, med andre ord perfekt for barnefamilien. Rekkehuset har en attraktiv beliggenhet på Hellerud som er et veletablert, barnevennlig og rolig boligområde. Du skal ikke langt opp fra sentrumskjernen før tettbebygde blokker erstattes med store og grønne arealer, lite trafikk og behagelige omgivelser. Her har du naturskjønne omgivelser rett utenfor døren, men allikevel i umiddelbar nærhet til alt av fasiliteter. Det er ingen tvil om at familien vil trives i disse omgivelsene, og det er mange gode skoler som for eksempel Trasop skole like i nærheten.

Et perfekt sted å bo for deg som er glad i skog og mark! Her bor du med Østmarka med alle muligheter for et rikt friluftsliv rett utenfor døren. På varme sommerdager er det muligheter for et forfriskende ferskvannsbad ved Lutvann og Nøklevann. Henter du frem sykkelen, er du ved idylliske Lutvann på noen minutter hvor det er en flott sandstrand med svaberg nordøst i vannet. Lutvann er også et flott sted for både fisking, kajakkpadling og fridykking. På vinterstid er det et eldorado for den skiglade da det prepareres flotte skiløyper som starter like utenfor døren, og som tar deg innover i Østmarka. Går du i retning Sarabråten ved Nøklevann, kan du fortsette frem til Mariholtet sportsstue med skileksområde og hyggelig bevertning for store og små turgåere. Tveten gård ligger i nabolaget og er en liten oase med bygningsmasse helt tilbake fra 1700-tallet. Her er det både søndagskafé, konserter og et rikt kulturliv - et fint møtested for alle aldre.

Like ved rekkehuset har du Trolldalen balløkke for ballspill, og videre inn i Trolldalen fine gapahuker. Hellerud vel er en frivillig velforening for alle som bor på Hellerud. "Vi ønsker at de som bor her skal trives og ha det godt sammen. Trivsel bygger på trygghet, gode relasjoner og aktiviteter i et fellesskap. Vi vil inspirere til et aktivt liv for beboerne og være med på å skape positive sosiale relasjoner mellom naboer." Foreningen arrangerer blant annet årlig Sankthansfeiring i Trolldalen, og tilbyr leie av Kringsjå Kulturhus som leies ut til aktiviteter, arrangementer og selskaper. Medlemskapet koster kr 400,-/året per husstand. Se også https://hellerudvel.wordpress.com/ for mer informasjon.

Området sokner til Trasop barneskole som ligger ca. 1 km unna, med trygg og fin gangvei. Ved Trasop skole er det en kombinert friidretts- og fotballbane, samt grusbane og kunstgressbane. I tillegg ligger også idrettshallen Oppsal Arena (flerbrukshall) i forbindelse med skolen. I området er det flere gode skoler og barnehager.

Goliaskogen barnehage (0-6 år) - Ca. 700 m
Lykketrollet familiebarnehage - Ca. 700 m
Hellerud barnehage (2-6 år) - Ca. 700 m
Trasop skole (1-7 kl.) - Ca. 1 km
Godlia skole (1-7 kl.) - Ca. 1,2 km
Tveita skole (1-7 kl.) - Ca. 1,3 km
Haugerud skole (8-10 kl.) - Ca. 1,7 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) - Ca. 3,2 km
Hellerud videregående skole - Ca. 1,2 km
Ulsrud videregående skole - Ca. 3,6 km

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 Hellerud som også har post-i-butikk eller Kiwi i Hellerudveien. Tveita Senter ligger ca. 1 km unna og har et godt og variert utvalg med sine 70 butikker og servicetilbud. I tillegg kort vei til blant annet Alnasenteret, Trosterud senter, IKEA og Bryn Senter, med andre ord har du alt du trenger innen rimelig rekkevidde. Oslo sentrum er kun en kort kjøretur med bil unna, med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud. For den treningsglade har du SATS Hellerud og Mudo Tveita innen kort avstand.

Hellerud er en del av bydel Alna, og ligger ca. 8 km nordøst for Oslo sentrum. Boligen ligger innenfor bomringen, med svært enkel adkomst til E6, Ring 3 og Ytre Ringvei. Området gir også gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste bussholdeplass er Postkassene som ligger ca. 250 meter ned i gaten, og som bruker 5 minutter til Tveita senter. Ved senteret har du også T-banestasjon med linje 2 (Ellingsrudåsen - Østerås), hvor du har hyppige avganger og på kun 14 min. er du på Jernbanetorget!

Velkommen inn!

Du ønskes velkommen inn i et lyst vindfang med god plass til sko og yttertøy. Praktisk med fliser på gulv med varme.
Sikringsskap med automatsikringer plassert på vegg, selger har oppgradert sikringsskapet og andre diverse stikk i 2019 (samsvarserklæring foreligger på utført arbeid).

Stor og lys stue med peis

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i boligen, og er et rom for både avkobling og hygge. De store vindusflatene og terrassedøren slipper inn rikelig med naturlig lys, samtidig som det ikke er noe innsyn. Den gode størrelsen på rommet (ca. 30m²) sørger for god plass til stor sofagruppe med salongbord, mediemøblement, spisebordsgruppe og annet ønskelig møblement. I hjørnet av stuen er det åpen peis som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt setter en rette stemningen.

Solrik privat terrasse og stor hage mot vest

Fra stuen har du utgang til din egen private og solrike terrasse og hage. Beliggenheten mot vest sørger for at du har sol fra tidlig formiddag til sent på kveld. Terrassen er på ca. 25m², så her er det god plass til sittegrupper og grill etter eget ønske. Levegger på begge sider gjør at du sitter skjermet og lunt. Montert helt ny elektrisk markise i 2019, og det er utendørs stikkontakt på vegg.

Terrassen fører videre til hagen som er pent opparbeidet med plen. Det er plantet et stort epletre i hagen som blomstrer fint på våren og i som i fjor ga selger mange gode epler. Hagen er inngjerdet med port nederst, og mot naboen i vest er det plantet hekk. Hele tomten med inngangsparti, boligen og hagen er på ca. 226m², så her er det god boltringsplass for både to- og firebeinte!

Lyst og oppgradert kjøkken fra 2009 med HTH-innredning

I første etasje har du et lyst separat kjøkken som ble pusset opp i 2009. Rommet ble da oppgradert med lyst og slitesterkt laminatgulv og nye glatte overflater på veggene. Det ble også montert ny kjøkkeninnredning fra den danske kvalitetsprodusenten HTH på den ene langsiden.

Det er god skap- og benkeplass i innredningen som har lyse profilerte fronter med håndtak i børstet stål og laminert benkeplate. Praktisk med fliser i benkeryggen og belysning under overskapene. Plass til frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap m/frysedel og vaskemaskin (hvitevarene følger i utgangspunktet ikke med i handelen). Det er god ekstra lagringsplass i innebygget skap, samt eget rom hvor du har varmtvannsbereder fra 2010 på 200 liter.

På kjøkkenet har du også plass til et hyggelig frokostbord ved vinduet.

Velkommen opp til 2. etasje!

I boligens andre etasje finner du tre soverom hvor to av rommene har utgang til balkong. Gangen og soverommene er oppgradert i 2009 med nytt laminatgulv og nymalte veggoverflater. I etasjen har du også et baderom, et separat toalettrom og en innvendig bod med adkomst fra hovedsoverommet.

Stort hovedsoverom med adkomst til innvendig bod

Hovedsoverommet er et romslig rom med god plass til stort dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt øvrige møblement som en kontorpult eller kommoder. Det er rikelig med oppbevaringsplass i innebygget garderobeskap på totalt ca. 2,25 meter. Det er også adkomst til en praktisk innvendig bod som kan brukes til lagringsplass eller for eksempel et eget garderoberom eller kontor.

Soverom II og III med utgang til vestvendt balkong

De to andre soverommene passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Lyse rom med plass til seng, nattbord eller annet ønskelig møblement. Det er innebygget garderobeskap på begge rommene, samt i gangen/trapperommet. Fra begge soverommene har du utgang til samme vestvendte balkong på ca. 3,5m².

Lyst baderom oppgradert i ca. 2013

Lyst baderom med belegg på gulv og hvite våtromsplater på veggene. Det ble lagt nytt gulvbelegg en gang på 90-tallet, ellers ble rommet oppgradert i ca. 2013 med nye våtromsplater på veggene, ny innredning og nytt dusjkabinett. Baderomsinnredning med skuffer i hvit høyglans utførelse og med heldekkende servant, speilskap med belysning over. Panelovn montert på vegg.

Separat toalettrom

Vegg-i-vegg med baderommet har du et separat toalettrom med belegg på gulv. Rommet er utstyrt med gulvmontert toalett og vegghengt servant med veggfliser over.

Garasje og utvendig bod

Boligen disponerer en garasje i felles garasjerekke. Garasjen er i de senere år oppgradert med ny elektrisk port. Ellers er det trukket strøm fra boligen og til garasjen.

Vegg-i-vegg med boligen er det en felles bodbygning hvor hver bolig disponerer en bod. Her disponerer selger en bod på ca. 4m².

Felleskostnader

Kr. 750,-/mnd. Felleskostnadene dekker snømåking av felles innkjørsel og parkeringsarealer, strøm til felles boder, samt noe beplantning på realsameiets tomt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 325 442 per 31.12.2018.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 771 592 per 31.12.2018.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Rekkehus oppført i 1967 over to etasjer. Boligen er oppført på ringmur av betong. Etasjeskillere av tre. Yttervegger av bindingsverk med stående kledning av tre, sist overmalt i 2017. Taket er flatt og er tekket med papp fra 2005. Boligen har inngangsdør med glassfelt fra 2005. Balkongdører med to-lags glass fra 2008. Vinduer med to-lags glass fra 2013, 2004 og byggeår, samt vindu med koblet ramme fra byggeår i bod i 2. etasje.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på nybygg rekkehus fra 1968.

Det gjøres oppmerksom på at i mottatte byggetegninger er arealet som i dag er innredet som vindfang, tegnet/søkt som vindfang og bod. Det er ikke kjent at boden som utgjør ca. 1,7m² av vindfanget er søkt omgjort fra sekundærrom til primærrom, arealet er likevel medtatt som p-rom i boligrapport og salgsoppgave.

Boligens areal

Bruksareal: 119m², Primærrom: 115m², Bruttoareal: 131m²

1. etasje:
Bruksareal: 60m², Primærrom: 60m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue og kjøkken.

2. etasje:
Bruksareal: 59m², Primærrom: 55m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, WC, tre soverom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig/fritidsbolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet. Peis i stuen. Elektrisk oppvarming med panelovner samt varme i gulv i vindfang.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under punktet "Kommunale avgifter" og "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

Utstyr

* Fastmontert hylle i entré
* Innebygget skap i gang/stue, kjøkken, gang i 2. etasje og på alle tre soverom
* Fastmonterte panelovner
* Elektrisk markise på terrasse
* Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré
* Røykvarsler og brannslukningsapparat
* Varmtvannsbereder på 200 liter fra 2010

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-4220 av 15.03.2006. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Kopi av reguleringsbestemmelsene kan fås ved henvendelse til megler.

Deler av realsameiets eiendom ligger også under reguleringsplan for Gardemobanen etter bestemmelsene i S-3421 av 22.06.1994.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Stordamveien 52 B - Riving av enebolig og carport
Saksnummer: 201814969 - Byggesak
Status: Rammetillatelse gitt

Stordamveien 52 B - Oppføring av enebolig - Hus 1, 2 og 3
Saksnummer:      201908379, 201908381 og 201908382 - Byggesak
Status: Venter på tilleggsdokumentasjon

Stordamveien 37 B - Fasadeendring og bruksendring
Saksnummer: 201906126 - Byggesak
Status: Tillatelse gitt

Hellerudveien 31 - Oppføring av garasje
Saksnummer: 201603473 - Byggesak
Status: Tillatelse gitt

Hellerud terrasse 3 A - Utskifting av vinduer og bruksendring fra kjeller til boareal
Saksnummer: 201719078 - Byggesak
Status: Igangsettingstillatelse gitt

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/heftelser:
* Bestemmelse om gjerde, tinglyst den 07.02.1968, dagboknummer 1835.
   Bestemmelse om gjerde, benyttelse med flere bestemmelser.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 22.04.2016, dagboknummer 357255.
   Bestemmelse om solidarisk ansvar for vann og avløpsrør med flere bestemmelser.

Eiendommen har andel i realsameie:
* Opprettelse av realsameie, dagboknummer 912584.
   Denne matrikkelen har andel i: Knr: 0301, gnr: 143, bnr: 276, andel 1/10-del.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Stikkledningene var nye i 2017.

Forsikring

Selger er forpliktet til å holde boligen fullverdiforsikret frem til overtagelsesdagen. Etter overtagelse må kjøper besørge innbo- og husforsikring.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: rm@schalapartners.no eller SMS: 95 40 45 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,70 % av salgssummen, minimum kr. 45.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Rebecca M. Madland

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.