#VINSLOTTET PÅ HASLE / BYGG01, Bøkkerveien 10 C
3 190 000,-
Fabrikkleilighet fra 2019 med skikkelig New York følelse | Høy Standard | Vannbåren gulvvarme | Heis | Utbyggergaranti
 • Prisantydning: 3 190 000,-
 • Omkostninger: 80 920,-
 • Totalpris: 3 270 920,-
 • Ligningsverdi: 786 845,-
 • Fellesutgifter: 1465,-

  Drift, ákonto fjernvarme, fiberaksess, renhold, vaktmester, forsikring, forr.førsel, komm.avg. m.m. Felleskost: 1 152,- Akonto oppv./varmtv: 303,- Internett: 10,- Fordeling er basert på budsjett. Faktiske beløp vil kunne avvike noe, pga. avrundinger
Beregnet totalkostnad:
3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 80 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 270 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 33 m²
 • Bruksareal: 33 m²
 • Bruttoareal: 37 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2019
 • Gårdsnummer: 124
 • Bruksnummer: 235
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 163572101
 • Sist endret: 02.03.20 15:28
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 55%
  eier sin egen bolig
 • 96%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 90%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 66%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 29%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

17-19-0200

Adresse og matrikkel

Bøkkerveien 10 C, 0579, Oslo, Gnr. 124 bnr. 235 snr. 132 i Oslo kommune

Eier

Christian Jacobsen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

33 / 33 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2019

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 12 371 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

12 371 kvm felles eiet tomt. I midten av bygget er det et stort gårdsrom. Det vil bli avsatt areal til sykkelparkering i sykkelboder, i hovedsak tilknyttet p-kjelleren.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Velkommen til en unik 1-roms selveierleilighet med mye særpreg! Boligen er splitter ny (og ubebodd), og ligger fint til i 3. etasje med heis, i et svært attraktivt område på Hasle. Nyrehabilitert fabrikkbygg fra 2019 med høy standard, fantastisk takhøyde, balansert ventilasjon, vannbåren varme i gulv, samt gjennomgåene gode materialvalg.

- Ny studioleil. i Vinmonopolets tidligere tapperi, som i dag er et nyrehabilitert bydelssenter
- Pen stue med unike vindusflater og generøs takhøyde
- Stilrent Sigdal-kjøkken med integrerte hvitevarer
- Lekkert bad med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel
- Ákonto fjernvarme (vannbåren gulvvarme/varmtv.) inkl.
- Fiberaksess fra Homenet
- En-stavs parkett på gulv
- Heis i bygget
- Kjellerbod
- Garanti fra utbygger
- Godt utleieobjekt eller førstegangskjøp
- Sentral og attraktiv beliggenhet

Innhold

Leiligheten ligger i gårdens 3. etasje og består av: Entré, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer leiligheten én kjellerbod på 6 kvm.

Beliggenhet

Bygg 01 Vinslottet, er en del av Hasle Linje, som er et nytt og moderne bolig- og næringsområde på Hasle, sentralt plassert mellom Løren, Frydenberg og Økern. Boligen har en svært sentral og attraktiv beliggenhet i et av Oslos med spennende områder, hvor det har skjedd en stor transformasjon i positiv retning. Leiligheten ligger i Vinmonopolets gamle industribygg fra 1930-tallet og har et flott arkitektonisk uttrykk.

Fra leiligheten er det kort vei til det meste av nødvendige fasiliteter. Det er umiddelbar nærhet til Handelssenteret Vinslottet i 1.etasje,  med butikker, serveringssteder og helseklinikk. Her finner du blant annet Fish sushi, Samson bakeri og pizza, Hasle Gastropub, Sugar&Spice, Houz (interiør),
Kitch´n, Apotek 1, Auster Salon, Kutt, Claire, Synsam, Spar og Sterk Helse nevnes.

Vinslottet er en verdifull del av Norsk arkitekturhistorie, og dette ønsker vi å føre videre i fremtiden.
Før første verdenskrig var Hasle og området rundt mest åker og landbruk. Områdets nyere historie startet like etter at brennevinforbudet ble opphevet i 1927. Den nye institusjonen "Vinmonopolet" trengte et produksjons- og tappeanlegg. Da falt valget på Hasle, der var det plass nok. Helt frem til sommeren 2012 har BYGG 01 fungert som produksjonsanlegg for Vinmonopolet, senere Arcus.

Det er kort vei til Hasle Torg hvor du blant annet finner stor Coop Mega, vinmonopol, bakeri, apotek, treningssenteret SATS, Lun Bydelskro og blomsterforretning. På Løren er det også et bredt utvalg av servicetilbud med stor Meny, Rema1000 og flere restauranter. Løren brukes til kulturarrangementer og tilbyr jevnlig konserter og teateroppsetninger for voksne og barn. Nærmeste dagligvareforretning er den nyåpnede Spar-butikken, i tillegg til at man har Kiwi i Frydenbergveien, ca. 150 meter unna.

Det er også fine tur- og rekreasjonsmuligheter i området. Valle Hovin har skøytebane og noen av byens fineste idrettsanlegg. På ny Intility Arena spiller Vålerenga sine hjemmekamper. Kampen park og Tøyenparken er populære tilholdssteder på sommerstid med mulighet for grilling, avslapning og kos. På vintestid er Tøyenparken ypperlig akebakke for de minste.

Det er svært gode kollektivforbindelser i området med kort vei til både T-bane og buss. Nærhet til holdeplass for bussnr. 21, 28 og 60, samt t-bane med linje 5 fra både Hasle og t-bane med linje 4 fra Løren. Bygg 01 er sentralt også i forhold til flybuss og viktige ferdselsårer som E6, Østre Aker vei, Ring 3 og Ring 2.

Entré

Innbydende entré som gir et velfortjent godt førsteinntrykk av boligen. Flislagt gulv og downlights i himling. Dørtelefon med portåpner, samt plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue

Romslig stue med plass til sofagruppe/sovesova, spisebord, hyller og annet ønsket møblement. Fantastisk takhøyde og unikt vindu som gir gode innvendige lysforhold. De sorte sprossene gir en skikkelig New York følelse. Åpen løsning mot kjøkken gjør dette til et sosialt og hyggelig oppholdsrom.

Kjøkken

Stilren og moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvite, slette fronter og laminat benkeplate. Nedfelt rustfri oppvaskkum med ett-greps armatur. Belysning og stikkontakter under overskap. Kjøkkenet er utstyrt med integrete hvitevarer; oppvaskmaskin, ventilator, stekeovn, induksjon koketopp og kjøl-/fryseskap.

Bad

Lekkert, flislagt bad med romslig størrelse, varme i gulv og downlights i himling. Dusjnisje med innfellbare dusjdører i herdet glass. Servant med skapinnredning under, samt speil med belysning over. Veggmontert wc med innebygget cisterne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Overflater

Gulv: En-stavs eikeparkett i stue/kjøkken. Fliser i entré, samt fliser på bad. Det er vannbåren gulvvarme i hele leiligheten.
Vegger: Malte platekledde vegger i oppholdsrom. Fliser på bad.
Tak: Nedsenket himling med malte plater, samt downlights i entré og på bad. Original malt betonghimling i stue/kjøkken.
Balansert ventilasjonsanlegg.

Felleskostnader

1 465 pr. mnd. Drift, ákonto fjernvarme, fiberaksess, renhold, vaktmester, forsikring, forr.førsel, komm.avg. m.m. Felleskost: 1 152,- Akonto oppv./varmtv: 303,- Internett: 10,- Fordeling er basert på budsjett. Faktiske beløp vil kunne avvike noe, pga. avrundinger

Utgifter til TV-abonnement og bredbånd vil komme i tillegg. Det er trukket opp fiberinfrastruktur med punkt til punkt fibernett til hver bolig. Internett leveres av Homenet og aktuelle TV-tilbydere er Riks Tv og Viasat.

Kostnader ved varmeanlegg som leverer energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt iht. forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet.

Det er etablert et samarbeid innenfor Hasle Linje (eksklusive Krydderhagen) som alle sameier skal tilknyttes, og som har ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealer og felles infrastruktur mellom eiendommene på Hasle Linje (felles veier, gatetun, parker, infrastruktur m.v.).

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten. Ved å bo i Bygg 01 har du tilgang til en av bilpool, se https://www.hertzbilpool.no/bilpooler/oslo/hasle-linje/krydderhagen-garasje/.

Garasjeanlegg under bygget hvor parkeringsplassene til boligseksjonene er organisert som tilleggsdeler til de enkelte seksjonene som har plass. Parkeringsplassene til næringsseksjonene er organisert i en egen parkeringsseksjon (næring) i plan U1.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Formuesverdi

Formuesverdien foreligger ikke pt. da dette er nybygg.
Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2018 beregnet til kr 786 845,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen  (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for per 31.12.2018 bli kr 2 832 642,-.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Opprinnelig produksjonslokaler for Vinmonopolet oppført på 1930 tallet som ble omregulert og ombygd til boligeiendommer og ferdigstilt i 2019. Boligblokk med 5 etasjer og garasjeplan. Adkomst fra asfaltert gangvei til felles trapperom og fra garasjeanlegg. Eiendommen fundamentert fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere. Etasje 1-3 oppført i murverk og utvendig fasader i spekkmurt teglstein, etasje 4 og 5 oppført i stål og betongkonstruksjoner og utfyllende fasader i bindingsverk utvendig forblendet med plater og isolert med mineralull. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og malte murvegger mellom etasjene. Flislagt inngangsparti. Eiendommen har personheis med adkomst til/fra garasje. Vinduer med trerammer og energiglass fra byggeår. Entrédør i B30 og dB43 kvalitet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 08.11.2019 for eiendommen Bøkkerveien 4 - 12.

Gjenstående arbeider:
Gjenstående arbeider av mindre vesentlig betydning innenfor den delen av tiltaket det søkes om midlertidig brukstillatelse for, er følgende:
- Alternativ rømning fra taket via trappene i oppgang C og I skal ferdigstilles i forbindelse med søknad om midlertidig brukstillatelse for boliger byggetrinn 2. I mellomtiden midlertidig sekundær rømning fra taket fra plan 6 til plan 5 for å sikre alternativ rømning og gi tilkomst til rømningstrappene i oppgang E og G på plan 5.
- Beplantning på gårdsplassen plan 2 vil ferdigstilles senest innen siste søknad om brukstillatelse for tiltaket.
Resterende deler av tiltaket hvor det ikke søkes om midlertidig brukstillatelse, er følgende:
- Bolig byggetrinn 2 og 3, plan 2-6 samt takplan
- Gårdsrom på plan 2
- Boliginngang og heis på plan 1 som ikke er vist i midlertidig brukstillatelse 1 (MBT1) eller 2 (MBT2)
- Boder, tekniske rom og parkering på plan U1 som ikke er vist i MBT1 eller MBT2
- Heisgruber plan U2 som ikke er vist i MBT1 eller MBT 2
- Utomhusområder rundt kranfundament
Gjenstaende arbeider skal vare utført innen 30.06.2020.
Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 33 kvm, Bruksareal: 33 kvm, Bruttoareal: 37 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonseieren plikter straks å underrette sameiets styre og forretningsfører om alle leieforhold.

Leietaker må følge sameiets vedtekter og eventuelle ordensregler på lik linje som eier.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentral vannbåren gulvvarme. Varmtvann og oppvarming v/fjernvarme er ákonto inkludert i felleskostnadene.

Løpende kostnader

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Adkomst

Ta inn mot Bygg 01 fra Haslevangen eller Bøkkerveien. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Deler av bygg (eksisterende før ombygging) er oppført på Byantikvarens liste som bevaringsverdig.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger/forretning/undervisning/instutisjon (kultur)/forsamlingslokale/annen off. el. priv tjenesteyting (treningssenter, helse)/kontor/hotell/bevertning etter bestemmelsene i S-4597 av 24.08.2011. Området rundt er regulert til boliger, barnehage, instutisjon (kultur), kontor/industri, bevertning/øvrige kom. tekn. anlegg, idrettsanlegg, vei/trafikkområde, torg, friområde/park m.m. Det rives, rehabiliteres og bygges i området, og området er i stor vekst. Det er flere byggetrinn i prosjektet og det må forventes noe støy i perioden. Bygg 01 ferdigstilles ca. 5. juni 2020.

- Området er under utvikling. I Haslevangen 14 er det planlangt boligbebyggelse. Planene er foreløpig under utarbeidelse med varierte byggehøyder fra 5-10 etasjer. Utbygger har i siste forslag redusert høyde til 4 og 5 etasjer ved parken. Se saksnummer 201415352 hos Plan-og bygningsetaten. 
- I Bøkkerveien 15-17 - Karvesvingen 7-11 oppføres det hotell- og kontorbygg. Se saksnummer 201810814 hos Plan-og bygningsetaten.
- I Bøkkerveien 1-3 skal det oppføres næringsbygg. Se saksnummer 201704096 hos Plan-og bygningsetaten.
- Nord-vest for boligen, i Lørenveien 51 og Lørenvangen 14 foreligger et planforslag for boligutbygging med varierte byggehøyder fra 6-8 etasjer. Se saksnummer 201601635 hos Plan- og bygningsetaten.

Andre aktuelle nettsteder: www.krydderhagen.no og www.bygg01.no.

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Heftelser
Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger. Informasjon om disse finner du på grunnboksutskriftene til de respektive avgivereiendommene.

2015/139893-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 16.02.2015
Gjensidig rett til å ha liggende stikkledninger for vann og avløp med nødvendige kummer, fjernvarmeledninger og avgreningsrør og andre nødvendige kabler/installasjoner
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-124/235
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/154101-1/200 Erklæring/avtale 19.02.2015
Rettighetshaver:HASLE LINJE INFRASTRUKTUR AS
Org.nr: 985073694
Plikt til å erverve eierskap og hjemmel til hele eller deler av gnr. 124 bnr. 247 og/eller gnr. 124 bnr. 26 i Oslo kommune
Bestemmelser om realsameie Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-124/235
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/33341-12/200 Erklæring/avtale 13.01.2016
Rett til gjensidig bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-124/235
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/359614-3/200 Best. om adkomstrett 22.04.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:259
Bestemmelse om reprasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo Kommune
Overført fra: 0301-124/235
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1092298-1/200 Pantedokument 24.11.2016
BELØP: NOK 1.300.000.000
Panthaver:SEM & JOHNSEN OPPGJØR AS
Org.nr: 999638996
Overført fra: 0301-124/235
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/553774-1/200 ** Prioritetsbestemmelse 26.05.2017 21:00
veket for: PANTEDOKUMENT 2017/519945-1/200
2016/1092298-2/200 Urådighet 24.11.2016
Rettighetshaver:SEM & JOHNSEN OPPGJØR AS Org.nr: 999638996
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Overført fra: 0301-124/235
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/553774-1/200 ** Prioritetsbestemmelse 26.05.2017 21:00
veket for: PANTEDOKUMENT 2017/519945-1/200
2017/519945-1/200 Pantedokument 16.05.2017 21:00
BELØP: NOK 1.300.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA Org.nr: 984851006
Overført fra: 0301-124/235
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2019/1282975-1/200 Seksjonering 29.10.2019 21:00
opprettet seksjoner:
snr: 132
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 33/24958
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiets navn er BYGG 01 VINSLOTTET, og har gårdsnummer 124 og bruksnummer 235 i Oslo kommune. Sameiet har adresse Bøkkerveien 4-12, Oslo. Sameiet består av 223 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.

- Solid Entreprenør AS er entreprenør for prosjektet
- Enqvist Eiendomsdrift AS vil utføre forretningsførsel i sameie
- Insignis AS er valgt som sameiets revisor
- Garasjeanlegg under bygget
- Det ligger sykkelparkeringsplasser for boligene, i garasjeanlegget

Det er trukket opp fiberinfrastruktur med punkt til punkt fibernett til hver bolig. Internett leveres av Homenet og aktuelle TV-tilbydere er Riks Tv og Viasat.
Nærmere informasjon:
- Individuelt valgte tjenester
- Hastigheter fra 100 Mbit/s til 1000 Mbit/s
- Velg blant 5 tv-pakker
- Premium Wifi
- IP telefon

Priser internett:
- Internett 100 Mbit/s kr 299,-
- Internett 500 Mbit/s kr 399,-
- Internett 1000 Mbit/s kr 499,-

Leilighetene/ eierseksjonene i hele Hasle Linje bygg 01 vil tilhøre ett eller flere sameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil da ha tilgang til felles ute- og oppholdsareal. Sameiet vil delta i et fellessameie eller være en del av samme sameie som næringsdelen av prosjektet. Boliger og næring vil så langt det er mulig, forsøkes organisert som separate sameier. Fellessameiet skal ha til formål å koordinere nødvendige vedlikeholds- og driftsoppgaver som berører både bolig og næring, herunder offentlige og private serviceavtaler sameiet må inngå. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesareal innenfor eiendommen.

Sameiet og naboeiendommene gnr. 124 bnr. 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 og 245 eier felles infrastruktur på Hasle i et realsameie. Eierskapet følger av en egen Realsameieavtale datert 12. februar 2015. Sameiet Hasle Linje Bygg 01 er pliktig til å delta i realsameiet og realsameiet kan ikke oppløses. Sameiet Bygg 01 Vinslottets eierandel i realsameiet er 22,7 %.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jf. lov om eierseksjoner §22

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke langsiktig lån/ingen fellesgjeld.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: LP0000053519-1

Hasle Linje Bygg01 AS (utbygger) har inngått følgende prosjektforsikring: Prosjekt- og avbruddsforsikring, polise nr. LP0000047490-1 (If Skadeforsikring)
Sameiet Bygg01 Vinslottet har inngått følgende forsikring: polise nr. LP0000053519-1 (If Skadeforsikring) som dekker vilkår for huseier næringsbyggforsikring og boligsameieforsikring, dvs.  vilkår utover de som er omfattet av LP-47490-1, for de ferdigstilte arealer som er og blir tatt i bruk frem til ferdigstillelse av prosjektet.

Regnskap

Regnskap foreligger ikke da det er nybygg. Det er utarbeidet et budsjett med forespeilet resultat på kr. 1 054 200,- etter et helt driftsår. Resultet etter likviditetstilskudd (kr 70,- pr. m2 BRA for bolig) kr 2 140 300,-.

Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger gitt av utbygger og erfaringstall. Sameiets faktiske kostnader avhenger av hvilke beslutninger styret gjør, og avtaler de kan velge å inngå. Dette kan medføre andre og høyere kostnader for sameiet.

Fordeling av felleskostnadene i budsjettt er gjort basert på eierbrøk og sameiets vedtekter. Det er lagt opp til at næringsseksjonen (Handelssenteret) dekker sin andel av felleskostnadene hvert driftsår, og evt. opparbeidet egenkapital vil dermed tilhøre boligdelen.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Normalt vedlikehold av sameiet må alltid påregnes.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen. Gårdsrommet kan ikke benyttes i forbindelse med dyreholdet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst.
Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kf@schalapartners.no eller SMS: 92 20 47 07 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

- Sikringsskap med automatsikringer, 40 Amp hovedsikringer, 7x15 og 1x25 Amp kurser. Jordfeilbryter på alle kurser, samt overspenningsvern.
- Leiligheten er oppvarmet med sentral vannbåren gulvvarme.
- Fordelingsskap med stoppekran montert på bad.
- Balansert ventilasjonsanlegg montert i sameiet.
- Brannslukningsutstyr og sentralt røykvarslersystem.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 5 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Kjerstin Falkum

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.