#LØREN, Lørenveien 35
3 190 000,-
Lekker 2-roms leilighet med solrik balkong I Perfekt førstegangskjøp/utleieobjekt I Heis I Lave f.kost I Rolig
 • Prisantydning: 3 190 000,-
 • Omkostninger: 97 570,-
 • Totalpris: 3 287 570,-
 • Ligningsverdi: 786 845,-
 • Fellesutgifter: 1834,-

  Akonto fjernvarme til oppvarming, tv/bredbånd, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 97 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 287 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 37 m²
 • Bruksareal: 37 m²
 • Bruttoareal: 41 m²
 • Etasje: 4
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2013
 • Gårdsnummer: 124
 • Bruksnummer: 227
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 166322421
 • Sist endret: 13.03.20 15:40
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 55%
  eier sin egen bolig
 • 95%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 64%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 79%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 29%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

66-19-0186

Adresse og matrikkel

Lørenveien 35, 0585, Oslo, Gnr. 124 bnr. 227 snr. 76 orgnr. 912431460 i Oslo kommune

Eier

Mona Lindland

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

37 / 37 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2013

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 2 406 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Innhold

Leiligheten har en god standard og en fin planløsning.

Stue og kjøkken
Leiligheten har en lekker stue med veggflater malt i lyse, tidsriktige farger og lys eikeparkett på gulv, noe som er gjennomgående i hele leiligheten. Stuen får godt med lys fra store vindusflater og har god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement. Det er i tillegg en barløsning mellom stue og kjøkken. Lammelgarderinger i stuen. Stuen har direkte utgang til en balkong på ca. 5 kvm. Stuen ligger i åpen løsning mot kjøkken som gir et romslig og sosialt allrom. Praktisk barløsning med plass til noen stoler.

Kjøkkenet har en delikat, lys innredning fra HTH med glatte fronter med integrerte håndtak, én stålkum med blandebatteri og såpedispenser. Det er god benke- og skapplass i kjøkkeninnredningen. Det er laminat benkeplater, integrert komfyr med keramisk topp, ventilator/avtrekksvifte og plass til frittstående kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et delikat baderom med fliser på gulv- og veggflater samt vegghengt toalett og dusjhjørne. Det er downlights belysning og gulvvarme. Opplegg for vaskemaskin med plass til tørketrommel over. Baderommet har en romslig skapinnredning med lyse finerte fronter, heldekkende servant samt et speil med lys over.

Soverom og garderobe
Leiligheten har ett lyst og luftig soverom med plass til dobbeltseng. Det er i tillegg montert to garderobeskap med god plass for oppbevaring av tøy. Plass til 1,55m bred seng mellom nåværende plassering av garderobeskap. Det er for øvrig gode oppbevaringsmuligheter i walk-in closet/kontor og det medfølger sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm.

Balkong
Boligen har en dels overbygget balkong på ca. 5 kvm med gode solforhold og hyggelig utsikt. Deler av balkongen er inntrukket, noe som gjør den veldig lun og skjermet. Balkongen har strømuttak. Det er tillatt med gass og elektrisk grill på balkongen.

Entré
Boligen har heisadkomst til etasjeplan og en lekker entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Rommet har dørcallinganlegg og er tilknyttet et walk-in closet/kontor med flere innredningsmuligheter. Overflatene er i likhet med øvrige rom innredet med lys eikeparkett på gulv og har veggflater malt i delikate farger.

Fellesarealer
Felleseiendommen er for øvrig pent opparbeidet med plen, trær, beplantning, asfalterte arealer og sittegrupper.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Løren i Oslo, et hyggelig boområde hvor du finner stort sett alt du trenger i hverdagen i kort gåavstand. Her kan du bo godt i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling og fremstår i dag som et moderne boområde, med store grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud.

I handlegaten og på Løren Torg finner du kafeer, butikker, restauranter og et variert utvalg av servicetilbud.

Fra leiligheten er det 300 meter til t-banen, som tar deg raskt til både Nydalen, Storo og sentrum. I tillegg stopper både 23- bussen og flybussen like ved. 31-bussen, som går hele døgnet, stopper også i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren sykkelfelt med nylig etablert bysykkelordning, samt sykkelruter både mot marka og sentrum. I nærheten finner du også andre store grøntområder som Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Rema 1000 ligger rett over veien for boligen og ønsker du et ytterligere utvalg, finner du både Meny, Løren Frukt og Grønt og Kiwi er kun en kort spasertur unna leiligheten. På Løren Torg finner du i tillegg til dagligvarer også apotek, bokhandel og Nille, samt flere service- og velværetilbud. Videre har du også blomster- og interiørbutikk i handlegaten.

Det er også flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Lørens Spiseri, Sanjay's, Umai Sushi og Peppes Pizza er bare noen av dem. Kaffebrenneriet og Baker Hansen er populære kafeer i området.

I tillegg er det gangavstand til Økern Sentrum hvor det er vedtatt at et av Oslos største kjøpesenter skal bygges sammen med badeland, kino, boliger og kultur.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til både Handelshøyskolen BI Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Løren T-banestasjon ligger kun 300 meter unna, med underjordisk stasjon.

Tidsavstander med bil
Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
2 min til Sinsen
2 min til Økern
5 min til Alna Senter
6 min til Oslo S
29 min til Oslo lufthavn

Tidsavstander med t-bane
2 min til Økern
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
19 min til Oslo Sentralstasjon

Felleskostnader

1 834 pr. mnd. Akonto fjernvarme til oppvarming, tv/bredbånd, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring m.m.

Etasje

4 etasje

Garasje / Parkering

Garasjeanlegg under bygningen. Mulighet for å leie ved ledighet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 786 845 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 832 641 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk oppført over syv etasjer i tillegg til kjeller. Frittliggende bygning inntil Lørenveien. Oppført med hovedkonstruksjon i betong og stål. Betong grunnmur. Fundamentert til sprengte, utgravde og komprimerte masser.
Bærende konstruksjon i betong og stål. Fasader er kledd med plater. Teglstein langs sokkel. Isolérglassvinduer i treramme fra byggeåret. Brann- og lydsertifisert entrédør. Balkongdør med isolérglass fra år 2012. Flatt yttertakskonstruksjon på to nivåer. Tekket med tjærepapp. Det er ikke loft i bygningen. For mer informasjon se vedlagt tilstandrapport i salgsoppgaven

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligblokk i Lørenevien 35 fra 2015 og ferdigattest på omlegging av vann og avløpsrør for Lørenveien 35 fra 2016.

Boligens areal

Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 37 kvm, Bruttoareal: 41 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ja

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med fjernvarme via radiatorer og elektrisk gulvvarme på bad. Videre er det balanstert ventilasjonssystem dvs. med både tilluft og avtrekk via bygningens ventilasjonskanaler. Det er automatsikringer, overspenningsvern og skjult elektrisk anlegg i leiligheten.

Fjernvarme avregnes 1 gang pr år, senest i løpet av 2 kvartal påfølgende år.
Avregningen for perioden avregnes eier av seksjonen på det tidspunkt avregningen sendes ut. Har det vært salg i løpet av perioden det avregnes for, må dette tas hensyn til ved oppgjør/eierskifte, og gjøres opp direkte mellom kjøper og selger. Eierskifteskjema fra Techem må fylles ut og oversendes Techem. Erfaringstall viser at kostnader for fjernvarme ligger på ca kr 10 pr kvm.

Utstyr

- Vinduer med 2-lags isolerglass
- Sikringsskap med automatsikringer på kontor

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for kontor, boliger, bevertning.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.
 

Vei/vann/avløp

Offentlig

Sameie

- Tjenester utover grunnpakken vedrørende tv og bredbånd, må bestilles direkte fra Viken Fiber, og vil bli fakturert direkte til seksjonseier.
Styret har opprettet profil på facebook/styret Lørenhøyden

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 8256934

Husdyrhold

Ja, iht husordensreglene punkt 10.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert. Kjøleskap, komfyr og platetopp, samt microovn følger leiligheten. Oppvaskmaskinen medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ej@schalapartners.no eller SMS: 93 03 76 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,10 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 5 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Erik Bryn Johannessen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.