#TORSHOV, Torshovgata 14 C
3 300 000,-
Klassisk og innbydende 2-roms med god planløsning | Vedovn | Stukkatur og rosett | Perfekt førstegangskjøp
 • Prisantydning: 3 300 000,-
 • Fellesgjeld: 65 601,-
 • Omkostninger: 15 135,-
 • Totalpris: 3 380 736,-
 • Ligningsverdi: 859 954,-
 • Fellesutgifter: 3702,-

  Felleskostnadene inkluderer felleskostnader, varmtvann, trappevask, kabel-TV, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m. Videre vil det være ekstra geb. for evt parkering.
Beregnet totalkostnad:
3 300 000,- (Prisantydning) 65 601,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 365 601,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 380 736,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 43 m²
 • Bruksareal: 43 m²
 • Bruttoareal: 47 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1903
 • Gårdsnummer: 225
 • Bruksnummer: 299
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 166357215
 • Sist endret: 25.03.20 18:13
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 74%
  eier sin egen bolig
 • 52%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 20%
  er barnefamilier
 • 15%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-19-0192

Adresse og matrikkel

Torshovgata 14 C, 0476, Oslo, Gnr. 225 bnr. 299, andelsnr. 119 i Borettslaget Torshovgata 14 med orgnr. 942272561 i Oslo kommune

Eier

Ellen Kjølmoen Jenssen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Det praktiseres forkjøpsrett i borettslaget.

BRA/PROM

43 / 43 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

 

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1903

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 6.280 kwh. pr år. som utgjør kr 9.700,-.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 637 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Gårdsrommet er opparbeidet med brostein, sykkelparkering, gressplen og variert beplantning.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Boligselskapet har ikke IN-avtale.

Beskrivelse

Velkommen til en klassisk og attraktiv 2-roms andelsleilighet beliggende sentralt på Torshov.

Leiligheten er gjennomgående med god planløsning. Pent og tidløst kjøkken fra 2012, stor stue med god plass til sofagruppe og spisebord, innbydende soverom med spesialtilpasset garderobeløsning og enkelt men velfungerende baderom.

Klassiske detaljer som teglstein, stukkatur og rosett på både stue og soverom. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys til leiligheten. Peisovnen gir god varme på kalde dager og gir mye hygge. Her bor du stille og usjenert til i lite traffikert blindgate. 

Leiligheten ligger svært sentralt til med kort vei til alt av offentlig kommunikasjon og servicetilbud!

- Peisovn
- Stukkatur og rosett
- Effektiv planløsning
- Vakre detaljer
- Ingen dok.avgift
- Skjermet beliggenhet
- Varmtvann inkl i felleskostnadene
- Veldrevet borettslag
- Perfekt førstegangskjøp

Innhold

Leiligheten ligger i skjermet og usjenert 1 etasje og inneholder entré, stue, kjøkken, soverom og bad.

I tillegg disponerer leiligheten to boder. En bod på loft med skråtak og gulvflate på ca. 5,3 m2 og en bod i kjeller med mål på ca. 6,0 m2.

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet midt på Torshov. Leiligheten er gjennomgående og ligger i et veldrevet borettslag med hyggelige, velholdte utearealer og god vedlikeholdshistorikk.

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria, med konserter, bar/restaurant, teater og Ringen Kino. Området kan også friste med en rekke spisesteder og kafeer, bl.a. Grisen på Oskar Braatens Plass, Trikkestallen, Åpent Bakeri og Kaffebrenneriet. Trikkestallen og Grisen har flott uteservering om sommeren.

I Vogts gate midt på Torshov ligger legendariske Strøm-Larsen, butikken som er kjent i hele Oslo for sine gode kjøttvarer. Vogts gate huser også andre spennende nisjebutikker som Konstabel i tillegg til mange gode alternativer for take-away.

Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks. Myrens Sportssenter (med Klatreverket og squash-senter), Sats Elixia på Sagene, Storo, Nydalen og Ringnes Park, samt sandvolleyballbaner og minigolf på Lilleborgbanen ved Torshovparken.Mange lekeplasser og innendørs lekeland "Eventyrfabrikken" (ved Myrens verksted).

Kort avstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv.

Torshov Torg og Sandakersenteret med tilbud som vinmonopol, matbutikk, apotek og andre butikker. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter. Det er flere matvarebutikker i umiddelbar nærhet (Kiwi, Rema1000, Coop Extra, Bunnpris).

Torshovparken er en populær park kun et steinkast unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking og ski om vinteren m.m. I tillegg er det kort vei til flotte Torshovdalen og flotte friområder ved Akerselva.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Svært gode trikk- (nr. 11, 12 og 13) og bussforbindelser (nr. 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy) og nr. 56 til Solemskogen i Lillomarka med flotte skiløyper og sykkelstier. Flybussekspressen går fra Ring 2 i Vogts gate og Københavngata.

Entré

Hyggelig inngangsparti med flislaminat på gulv og åpen teglsteinsvegg som gir leiligheten et rustikt og sjarmerende preg. Her har du plass til både
garderobeskap og oppheng til yttertøy.

Stue

Stuen er hjertet i leiligheten med god plass til både sofagruppe og spisebord. Med store klassiske vinduer er stuen lys og luftig og har vakker stukkatur og rosett. Ekstra hyggelig er det med peisovnen fra 2011 som gir god varme på kalde vinterdager. Parkettgulv, malte overflater på vegg og himling.

Kjøkken

Hyggelig og tidløst kjøkken med kjøkkeninnredning fra 2012 med mye skap - og benkeplass. Her kan du stå å lage mat med utsikt til den hyggelige bakgården. IKEA kjøkkeninnredning med malte glatte fronter, heltre eik benkeplate, oppvaskkum, hetteventilator og. vinskap (nytt i 2017). Videre inneholder kjøkkenet oppvaskmaskin (ny i 2017), kjøl/fryseskap og integrert komfyr med kermaisk platetopp. Kitchenboard i betongimitasjon mellom benk og overskap.

Bad

Enkelt men funksjonelt bad med belegg på gulv og våtromsplater på vegg. Dusj, servant, vegghengt speil over servant, wc og praktisk hylleløsning. Varmeovn på vegg. Badet er av eldre dato, men oppleves delikat og funksjonelt.

Soverom

Soverommet er delikat innredet med god plass til dobbeltseng og garderobeskap som er bygd rundt sengen noe som gir mer lagringsplass og er plassbesparende. Her har du også vakker stukkatur og rosett. Malte flater på vegg og himling, parkett på gulv.

Felleskostnader

3 702 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer felleskostnader, varmtvann, trappevask, kabel-TV, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m. Videre vil det være ekstra geb. for evt parkering.

Felleskostnadene vil øke i februar til 3.847,- på grunn av nytt låneopptak.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget disponerer 9 biloppstillingsplasser i Mastrups gate. Disse fordeles etter ventelister. Det er per d.d ingen på venteliste ifølge styrelyder.
Parkeringsplass koster kr 2000 pr halvår.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 859 954 pr. 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 095 835 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

 

Byggemåte

Klassisk bygård over 4.etasjer samt kjeller og loft. Grunnmur og bærende konstruksjoner av naturstein, teglstein og murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger i murkonstruksjon utvendig pusset. Yttertak i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein (ikke besiktiget). Leiligheten har slett entredør med brannklasse B30 fra ukjent årstall. Vinduer med tre-lags glass fra 2019. Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt ovn i stue.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 47 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn i stue.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente

 

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1988/20003-1/105  Best. om adkomstrett    21.03.1988 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:60  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:61  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:62  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:63  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:107  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:109  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:111  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:112  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:113  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:170  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:301  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:225 Bnr:303  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
1989/28227-1/105  Fellesobl. for bor.innsk.   08.05.1989 
BELØP: NOK 5.809.900
Panthaver:Bbl Ungdommens Selvbyggerlag  
Lnr: 1119880
PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN OG / ELLER
ANDRE BANKER OG KREDITINSTITUSJONER.
 
2012/566447-1/200  Pantedokument   11.07.2012 
BELØP: NOK 815.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
 
2014/868229-1/200  Pantedokument   09.10.2014 
BELØP: NOK 2.200.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 24 leiligheter.

- Rehabilitering av pipeløpet ble gjort i 2014 i regi av borettslaget.
- Vinduer skiftet ut i 2019
- Nytt callinganlegg 2016
- Leiligheten har tilgang til borettslagets fellesvaskeri.
- Get er leverandør av kabel-tv.


 

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12129013239, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 18.11.2019: 3% pa.
Antall terminer til innfrielse: 60
Saldo per 18.11.2019: 1 708 663
Andel av saldo: 65 602
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.09.2034 )

Det er vedtatt å ta opp et nytt lån med en låneramme på kr 4.700.000,- som vil utgjøre en økning i fellesgjelden for denne andelen på ca. kr 114.849,- hvor den totale fellesgjelden blir ca. kr 180.450,-. Låneopptaket er på grunn av utskifting av vinduer i borettslaget.

Andel fellesgjeld

65 601

Andel formue

18 005

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP586938

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold må godkjennes av styret.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Lysekrone på soverom medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
 

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,30 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Lene Brekken

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.