#SAGENE, Treschows gate 17 E
3 700 000,-
Lys og romslig 2-roms leilighet med god standard | Kjøkken fra 2018 | Balkong | Vv & fyring inkl | Rolig beliggenhet
 • Prisantydning: 3 700 000,-
 • Fellesgjeld: 179 186,-
 • Omkostninger: 8 285,-
 • Totalpris: 3 887 471,-
 • Ligningsverdi: 947 546,-
 • Fellesutgifter: 3869,-

  Varmtvann, fyring, kabel-tv fra Get, vaktmestertjeneste trappevask, betjening av fellesgjeld, felles forsikring, kom.avg, forretningsførsel.
Beregnet totalkostnad:
3 700 000,- (Prisantydning) 179 186,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 879 186,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 8 285,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 887 471,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 49 m²
 • Bruksareal: 49 m²
 • Bruttoareal: 55 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1939
 • Gårdsnummer: 222
 • Bruksnummer: 194
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 166357718
 • Sist endret: 25.03.20 18:08
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 50%
  eier sin egen bolig
 • 77%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 6%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 94%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 11%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-19-0195

Adresse og matrikkel

Treschows gate 17 E, 0470, Oslo, Gnr. 222 bnr. 194, andelsnr. 31 i Trasoppløkka III borettslag med orgnr. 948315041 i Oslo kommune

Eier

Pål Fredrik Buraas

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Det praktiseres forkjøpsrett i borettslaget.

BRA/PROM

49 / 49 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

 

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1939

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 2.685 kwh per år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 2 564 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Felles eiet tomt opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, sykkelparkering, gressplen, busker og annen beplantning.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere en romslig, lys og gjennomgående 2-roms med balkong beliggende på idylliske Sagene!

Leiligheten består av en lys og luftig stue med store vindusflater og gode møbleringsmuligheter med utgang til balkong med god plass til utemøblement og hyggelig utsikt mot fellesområder. Separat og hyggelig kjøkken fra 2018 med integrerte hvitevarer og godt med skap- og benkeplass, soverommet har god størrelse med plass til dobbeltseng og god oppbevaringsplass i garderobe. Badet er delikat flislagt med moderne innredning. Alle overflater er malt i 18/19 og de sjarmerende tregulvene ble slipt i 2018.

Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene noe som holder leiligheten varm året rundt og strømkostnadene lave.

Dette er en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt men samtidig skjermet og rolig. Her har du gangavstand til alt byen har å by på med offentlig kommunikasjon rett i nærheten!- Varmtvann og fyring inkl.
- Solrik balkong med utsikt
- Innbydende kjøkken fra 2018
- Slipte originale tregulv
- Veldrevet borettslag
- God planløsning med store rom
- Sentral beliggenhet
- Lave omkostninger - ingen dok.avgift

Innhold

Leiligheten inneholder entré, bad, kjøkken, stue og soverom.

I tillegg disponerer leiligheten to boder. En kjellerbod på ca. 3,65m2. En loftsbod med skråtak, måleverdig areal på ca. 2,70m2 og gulvflate på ca.
6,00m2.

Beliggenhet

Treschows gate 17 har en populær beliggenhet, sentralt på koselige Sagene.

Fra bygården har du gangavstand til Bjølsen, Nydalen, Lilleborg, Torshov og Grünerløkka med alt dette innebærer. Området rundt leiligheten er kjent for et rikt utvalg av caféer og spisesteder hvor Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Tiffany´s, Pizza Pancetta, Bjølsen Sushi, Sagene Lunsjbar og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten og flere av de er søndagsåpne.

Bydelen er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager er kun noen få minutters gange eller en kort sykkeltur fra leiligheten. Oslo kommune har bygget en ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal og skøytebane på Voldsløkka. Ved siden av kommer en helt ny kunstfrossen skøytebane for bandy, med kunstgress for landhockey om sommeren. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I 2018 åpnet SF Kino landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Bydelen kan by på fantastiske grøntområder som Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Kort vei til nye Bjølsenjordet parsellhage for de med grønne fingre - det gis fortrinnsrett til søkere bosatt i 500 meters omkrets fra parsellhage (http://www.parsellhager.no/index.php/bjolsenjordet). Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihager med koselige Portveien 2 (nostalgi for de som husker dette fra barnetv). Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

For den treningsglade finner du bl.a. Bjølsenhallen med fasiliteter for innebandy, bordtennis og diverse kampsport, SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Gangavstand til flere populære badeplasser i Akerselva ved Nydalen og Stilla.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 30 (Nydalen/Bygdøy), 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby), 37 (Helsfyr/Sentrum) og 54 (Kjelsås/Aker Brygge). Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen. Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Bredt kulturtilbud i området med gangavstand til teater og arrangementer på Lilleborg Torg, Soria Moria og konserter i Sagene kirke samt populære sommerkonserter med Oslo-Filharmonien på Myraløkka. Bibliotek og andre tilbud på Sandaker senter som ligger rett over Akerselva via Jerusalem bru.

Velkommen til et hyggelig nabolag!

Entré

Innbydende og romslig entré med god plass til å henge fra seg sko og yttertøy. Det innebygde skapet er både plassbesparende og gir ekstra lagringsplass. Malt himling, malte overflater på vegg og slipte originale tregulv.

Stue

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten og er et rom for avkobling og hygge. De store vindusflatene og utgangen til balkongen slipper inn rikelig med naturlig lys, og de dype vinduskarmene er perfekte for planter og dekor. I stuen har du god plass til både sofagruppe med salongbord, tv-benk og spisebordsgruppe. God oppvarming med fjernvarme til radiatorer (fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene). Malt himling, malte flater på vegg hvor en fondvegg er malt i lekker kalkmaling, slipte originale tregulv.

Kjøkken

Innbydende og praktisk separat kjøkken med spiseplass. Tidløs kjøkkeninnredning fra IKEA fra 2018 med profilerte fronter, takhøye skap, heltre benkeplate og delikate fliser over benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer fra 2018 som oppvaskmaskin, komfyr med induksjonstopp og komfyrvakt og kjøleskap med fryser. Malte flater på vegg og himling, slipte originale tregulv.

Bad

Stilrent flislagt bad oppgradert i regi av borettslaget i 2000 hvor varmekabler og fliser er fra 2007. Delvis flislagt og delvis malte overflater på vegger. Himling av malt plateflate. Vegghengt servant med ett-greps armatur fra Oras. Skap med slette fronter under servant. Speil på vegg med overlys og enkel stikkontakt. Gulvstående toalett fra Gustavsberg. Dusjhjørne med glassdører og ett-greps armatur Grohe. Avtrekksventil og inspeksjonsluke med tilgang til vannrør plassert i himling. Varmekabler i gulv.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en herlig østvendt balkong på ca. 3,4 m² med sol fra ca.  09:00-15:00. Du har god plass til sittegruppe og grill om ønskelig. Dette er uten tvil en fin plass for varme sommerdager!

Soverom

Svært romslig og lyst soverom som vender ut mot rolige fellesarealer. Her har du god plass til stor dobbeltseng og god oppbevaringsplass i garderobeskap. Malte flater på vegg og himling og slipte originale tregulv.

Felleskostnader

3 869 pr. mnd. Varmtvann, fyring, kabel-tv fra Get, vaktmestertjeneste trappevask, betjening av fellesgjeld, felles forsikring, kom.avg, forretningsførsel.

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 947 546 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 411 165 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller og loft. Bygget er oppført med grunnmur og bærende vegger av murverk og betong. Etasjeskillere av betong. Utvendig fasader av spekket teglstein. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein (Ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med kikkehull, sikkerhetslås, brannklasse B30 og lydklasse dB40 av ukjent årstall. Vinduer med rammer/karmer av tre og 2-lags glass fra 2004 og 2017. Balkongdør med rammer/karmer av tre og 3-lags glass fra 2017. Oppvarming med radiatorer tilkoblet felles varmesentral. Ventilasjon er basert på naturlig oppdriftsventilasjon. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av bad datert 2001 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt X for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Fyring via bergvarme og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1938/306718-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 22.12.1938
1938/306719-1/105 Erklæring/avtale 22.12.1938
Bestemmelse om septiktank m.v.

1939/304402-1/105 Erklæring/avtale 17.08.1939
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

1979/510039-1/105 Obl. ny tgl etter fristen 11.06.1979
BELØP: NOK 46.850
Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag Al
Lnr: 1087017
OPPR TINGLYST 23 12 1943

1982/512309-1/105 ** Prioritetsbestemmelse 26.11.1982
Prioritet etter kr 775.000 Husbanken
2000/15436-1/105 ** Prioritetsbestemmelse 16.03.2000
veket for: OBLIGASJON 2000/15434-1/105


2017/709289-1/200 Pantedokument ved bytte av bank 30.06.2017 21:00
BELØP: NOK 10.600.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS
Org.nr: 911986884
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/709295-1/200 Pantedokument 30.06.2017 21:00
BELØP: NOK 14.000.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS
Org.nr: 911986884
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/801324-1/200 Pantedokument 10.07.2019 08:33
BELØP: NOK 5.000.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS
Org.nr: 911986884
Gjelder denne registerenheten med flere
Elektronisk innsendt

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

 

Borettslag

Borettslaget består av 95 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet.

Fellesvaskeri i kjeller som betales via paypal.
Get er leverandør av kabel-tv.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2020: Skifte ytterdører til blokken, vinduer i oppgang og calling-anlegg
2019: Gått fra oljefyr til bergvarme
2017: Nye balkonger
2016: Kontroll av brannvarslingsanlegget
2015: Rens av ventilasjonssystemet
2015: Nytt tak i 15A
2015: Rassikring over alle inngangspartier
2015: Nye jordfeilbrytere
2014: Ny oljetank
2013: Rehabilitering av el-anlegg
2012: Nytt postkassesystem
2010: Skiftet tak på begge bygninger
2009: Skiftet porttelefon
2008: 2 vaskemaskiner
2007: Uteområdet
2006: Fasader
2005: Ny fyr
2004: Utskifting av vinduer
2002: Nye pulverapparater
2001: Installering av bredbånd
2000: Baderomsrehabilitering
1999: Rehabilitering av pipe

Fellesgjeld / lånevilkår

OBBK01-98207543926
Restsaldo: 7.685.405,-
Restløpetid: 27 år 8 md.
Rentebetingelser: 2,90 % flytende

OBOS02-98207606588
Restsaldo: 5.571.625,-
Restløpetid: 26 år
Rentebetingelser: 2,90 % flytende

Andel fellesgjeld

179 186

Andel formue

86 488

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 80698212

Regnskap

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 6 075 612.

Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 2 939 156.

Årets resultat på kr 2 884 003 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.
Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2018 kr 5 080 648 og viser borettslagets likviditet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde hund eller katt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Veggmonterte hylle over sofaen i stuen
- Garderobeskap (kan selges om ønskelig)

Medfølger:
- Speil på bad
- Veggmontert hylle på kjøkken

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Lene Brekken

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.