#Ensjø, Ensjøsvingen 2
3 400 000,-
Lys, pen 3-roms i 4. etg m/ heis | 6,5m² nordvestvendt balkong | Overflater oppusset 2019 | Integ. hvitev.| garasjeleie
 • Prisantydning: 3 400 000,-
 • Fellesgjeld: 168 986,-
 • Omkostninger: 8 285,-
 • Totalpris: 3 577 271,-
 • Ligningsverdi: 989 801,-
 • Fellesutgifter: 3900,-

  Inkluderer: Fibernett fra HomeNet, vaktmester, vask av fellesareal, nedbetaling av fellsegjeld, forretningsfører, drift og vedlikehold, kommunale avgifter og andre driftskostander.
Beregnet totalkostnad:
3 400 000,- (Prisantydning) 168 986,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 568 986,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 8 285,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 577 271,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 57 m²
 • Bruksareal: 57 m²
 • Bruttoareal: 62 m²
 • Etasje: 4
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1993
 • Gårdsnummer: 133
 • Bruksnummer: 1
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 166312022
 • Sist endret: 30.03.20 12:19
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 65%
  eier sin egen bolig
 • 48%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 60%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 22%
  er barnefamilier
 • 19%
  er gift

 

Oppdragsnummer

16-19-0254

Adresse og matrikkel

Ensjøsvingen 2, 0661, Oslo, Gnr. 133 bnr. 1, andelsnr. 23 i Ensjøsvingen 2 Borettslag med orgnr. 966187697 i Oslo kommune

Eier

Julita Oczkowska Magnus Pettersen Reusch

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer.
Medlemmer som vil benytte forkjøpsrett, kan melde seg direkte via OBOS annonsen på www.obos.no. Ved spørsmål om forkjøpsretten kan du henvende deg til OBOS på telefon 22865500.

BRA/PROM

57 / 57 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1993

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruk varierer fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 332 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Beskrivelse

Velkommen til Ensjøsvingen 2 - presentert av Eiendomsmegler MNEF / Fagsjef / Partner Bjørnar Mikkelsen (tlf 938 98 132) hos Schala & Partners:

Lys og luftig 3-roms med god standard og svært arealeffektiv planløsning. Hele leiligheten er overflateoppusset 2019 og har store vindusflater som gir gode innvendige lysforhold, hyggelig utsikt og en åpen og luftig atmosfære. Leiligheten ligger i byggets fjerde etasje med heisadkomst, svalgang og direkte utgang fra stue til 6,5 m² nord-vestvendt balkong med hyggelig utsikt og sol til ca kl 20:30 sommerstid. Stuen har gode møbleringsmuligheter med plass til sittegruppe, spisebord og reol. Kjøkkenet ligger separat fra stuen og har pen, moderne innredning med svarte, glatte fronter og god skap- og benkeplass. To soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Pent og romslig bad, modernisert 2019 med ny servant med skap, speil med lys, dusjarmatur med regnfallsdusj og nye dusjdører.

I Ensjøsvingen 2 bor man svært sentrumsnært med enkel adkomst til alle byens fasiliteter, samtidig som man er omgitt av flotte grøntområder.

Borettslaget er tilknyttet Sikringsordning - fibernett fra Homenet er inkl i fellesutgiftene - mulighet for leie av garasjeplass i byggets kjeller (totalt 28 plasser). Husdyr er tillatt med søknad til styret - sikringsskap med automatsikringer - ingen dokumentavgift.
Her kan du flytte rett inn - velkommen på visning!

Innhold

Leiligheten er gjennomgående, ligger i 4. etasje med heisadkomst og inneholder:
Entré, stue, kjøkken, bad / wc, to soverom.

I tillegg disponerer leiligheten:
- 1 bod ca. 1,3 m², tilgang fra verandaen.
- 1 bod, ca. 1,75 m², tilgang fra utvendig svalgang (rett utenfor entredøren).


Standard

Entré:
God plass til klær, sko, kommode etc. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.
På svalgangen rett utenfor disponerer leiligheten bod på ca 1,75 m².

Stue:
Lys, luftig stue med store vindusflater som gir gode lysforhold og hyggelig utsikt, men små muligheter for innsyn. Plass til sittegruppe, spisebord, bokhyller osv. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Utgang til 6,5 m² nordvestvendt balkong med hyggelig utsikt og sol til ca kl 20:30 sommerstid.
Det er tilgang til bod på 1,3 m² på balkongen.

Kjøkken:
Pen, moderne innredning med glatte fronter og god skap- og benkeplass. Integrert induksjonstopp med booster, stekeovn med pyrolysefunksjon og oppvaskmaskin. Kjøl- / fryseskap medfølger også. Ventilator og waterguard er montert. Heltre benkeplate. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Bad:
Pent og romslig bad, modernisert 2019 med ny servant med skap, speil med lys, dusjarmatur med regnfallsdusj og nye dusjdører. Badet inneholder ellers toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Fliser med varme i gulv, våtromsplater på vegger og malt himling.
Takstmannen har gjort fuktsøk i badet, ingen unormale verdier ble registrert.

Soverom:
Romslig hovedsoverom vendt mot felles hage og internveier. God plass til dobbeltseng, nattbord, garderobe og kommode. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Soverom 2:
Vender mot svalgang. Plass til seng, nattbord og kontorpult. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Diverse om leiligheten og gården:
- Gjennomgående 3-roms med god standard og svært arealeffektiv planløsning.
- Heisadkomst til leilighetsplan
- Leiligheten er overflateoppusset 2019.
- Nordvestvendt balkong på ca 6,5 m² med sol til ca kl 20:30 sommerstid.
- Pen, moderne kjøkkeninnredning med glatte fronter og god skap- og benkeplass.
- Integrert induksjonstopp med booster, stekeovn med pyrolysefunksjon og oppvaskmaskin.     Kjøl- / fryseskap medfølger også.
- Waterguard montert 2016.
- Romslig bad overflateoppusset 2019.
- Luftig stue med store vindusflater som gir gode lysforhold, men små muligheter for innsyn.
- 2 soverom med plass til dobbeltseng.
- Entré med god plass til klær, sko og kommode.
- Hyggelig, felles svalgang mot leilighetens inngangsparti
- Sikringsskap med automatsikringer
- Mulighet for leie av garasjeplass i byggets kjeller. Det er totalt 28 plasser.
- Garasjekjelleren er også tilrettelagt for lading av elbil gjennom et lastbalansert system som     kan skaleres opp til samtlige 28 plasser om det blir nødvendig.
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader     
   (sikringsordning).
- Ensjøsvingen 2 borettslag består av 36 andelsleiligheter.
- Borettslaget har avtale med Rene trapper AS om renhold av fellesarealene.
- Borettslagets eiendommer er forsikret i Tryg forsikring med polisenummer 6606581.
- Hjemmeside: ensjosvingen2.herborvi.no
- Borettslagets disponible midler var pr 31.12.2018 kr 924 130 og viser borettslagets likviditet.
- Borettslaget har inngått avtale om Fibernett med HomeNet. Kabel-TV inngår ikke i   
   felleskostnadene
- Lave kjøpsomkostninger - ingen dokumentavgift.
- Kort gange til Ensjø torg for t-bane.
- Flere butikker, restauranter og parker i området.
- Må sees!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Lille Tøyen.

Her bor du i skjermede og rolige omgivelser, men samtidig med kort vei til blant annet Tøyen, Ensjø, Hasle, Carl Berner, Grünerløkka og ca. 15-20 min til sentrum med alt av servicetilbud du kan tenke deg. Her er det nærhet til handlegater, shoppingsentre, restauranter og uteliv, og kollektivtilbud.

I ditt nye nabolag anbefales Boulangerie M som er et fransk håndverksbakeri med fokus på kvalitet. Alle brød og bakevarer bakes i bakeriet på tradisjonelt vis. Skulle du glemme helgehandelen finner du også en jokerbutikk kun minutter unna leiligheten din.

En tur i nærområdet bringer deg gjennom et mangfold av bydelens særpregede grønne lunger og parker som Botanisk Hage, Middelalder-parken, Tøyenparken med "Øyafestivalen", Ola Narr, Jordal Amfi, og ikke minst Akerselva en liten spasertur unna, der gang- og sykkelvei fører helt opp til Maridalsvannet.

For de som setter pris på turer i skog og mark er dette en ypperlig beliggenhet da turveien i Lodalen også er i nærhet. Gode treningstilbud og idrettsfasiliteter som f.eks. Tøyenbadet, SATS/Elixia, Actic Tøyen, Fresh Fitness, diverse fotballbaner, m.m. For de som setter pris på litt andre aktivitetstilbud finner du også Naturhistorisk museum ikke langt fra leiligheten.

Kun en kort spasertur unna leiligheten finner du Ensjø, som er i ferd med å forvandles fra et område med mye næringsvirksomhet til et vakkert, bymessig strøk med moderne boligbygg, grønne lunger og ulike aktivitetsplasser. Området har nærhet til skoler, barnehager, god offentlig kommunikasjon og flere servicetilbud.


Ensjø Torg er en del av byfornyelsen, med nye boliger fint plassert i et område med gode servicetilbud, lokale butikker og flere kulturaktiviteter.

En spasertur til Bjørvika kan du besøke operahuset, eller ta en tur ut til den nye badeplassen på Sørenga. Maeemo med sine tre stjerner i Michelin-guiden, finner du i Schweigaardsgate. Det er også kort vei til Ekeberg hvor du kan ta en tur i den flotte Ekebergparken eller besøke Ekebergrestauranten som har kanskje Oslos beste utsikt.

Gode kommunikasjonsmuligheter. Holdeplasser for både buss og T-bane er i nærheten av leiligheten med hyppige avganger. Det tar ca. 7 min å gå til Ensjø T-bane, ellers kan du gå til Tøyen T-banestasjon hvor alle banene går. 20, 21 og 60 bussen går også like ved leiligheten.

Entré

God plass til klær, sko, kommode etc. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.
På svalgangen rett utenfor disponerer leiligheten bod på ca 1,75 m².

Stue

Lys, luftig stue med store vindusflater som gir gode lysforhold og hyggelig utsikt, men små muligheter for innsyn. Plass til sittegruppe, spisebord, bokhyller osv. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Utgang til 6,5 m² nordvestvendt balkong med hyggelig utsikt og sol til ca kl 20:30 sommerstid.
Det er tilgang til bod på 1,3 m² på balkongen.

Kjøkken

Pen, moderne innredning med glatte fronter og god skap- og benkeplass. Integrert induksjonstopp med booster, stekeovn med pyrolysefunksjon og oppvaskmaskin. Kjøl- / fryseskap medfølger også. Ventilator og waterguard er montert. Heltre benkeplate. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Bad

Pent og romslig bad, modernisert 2019 med ny servant med skap, speil med lys, dusjarmatur med regnfallsdusj og nye dusjdører. Badet inneholder ellers toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Fliser med varme i gulv, våtromsplater på vegger og malt himling.
Takstmannen har gjort fuktsøk i badet, ingen unormale verdier ble registrert.

Soverom

Romslig hovedsoverom vendt mot felles hage og internveier. God plass til dobbeltseng, nattbord, garderobe og kommode. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Soverom 2

Vender mot svalgang. Plass til seng, nattbord og kontorpult. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Diverse om leiligheten og gården:

- Gjennomgående 3-roms med god standard og svært arealeffektiv planløsning.
- Heisadkomst til leilighetsplan
- Leiligheten er overflateoppusset 2019.
- Nordvestvendt balkong på ca 6,5 m² med sol til ca kl 20:30 sommerstid.
- Pen, moderne kjøkkeninnredning med glatte fronter og god skap- og benkeplass.
- Integrert induksjonstopp med booster, stekeovn med pyrolysefunksjon og oppvaskmaskin. Kjøl- / fryseskap medfølger også.
- Waterguard montert 2016.
- Romslig bad overflateoppusset 2019.
- Luftig stue med store vindusflater som gir gode lysforhold, men små muligheter for innsyn.
- 2 soverom med plass til dobbeltseng.
- Entré med god plass til klær, sko og kommode.
- Hyggelig, felles svalgang mot leilighetens inngangsparti
- Sikringsskap med automatsikringer
- Mulighet for leie av garasjeplass i byggets kjeller. Det er totalt 28 plasser.
- Garasjekjelleren er også tilrettelagt for lading av elbil gjennom et lastbalansert system som kan skaleres opp til samtlige 28 plasser om det blir nødvendig.
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader (sikringsordning).
- Ensjøsvingen 2 borettslag består av 36 andelsleiligheter.
- Borettslaget har avtale med Rene trapper AS om renhold av fellesarealene.
- Borettslagets eiendommer er forsikret i Tryg forsikring med polisenummer 6606581.
- Hjemmeside: ensjosvingen2.herborvi.no
- Borettslagets disponible midler var pr 31.12.2018 kr 924 130 og viser borettslagets likviditet.
- Borettslaget har inngått avtale om Fibernett med HomeNet. Kabel-TV inngår ikke i felleskostnadene
- Lave kjøpsomkostninger - ingen dokumentavgift.
- Kort gange til Ensjø torg for t-bane.
- Flere butikker, restauranter og parker i området.
- Må sees!

Felleskostnader

3 900 pr. mnd. Inkluderer: Fibernett fra HomeNet, vaktmester, vask av fellesareal, nedbetaling av fellsegjeld, forretningsfører, drift og vedlikehold, kommunale avgifter og andre driftskostander.

Etasje

4 etasje
 

Garasje / Parkering

Garasjeplasser følger ikke leiligheten, tildeles etter venteliste av styret. Borettslaget har gjesteparkering ute, styret jobber med regler for bruk.

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 989 801 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 563 284 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Tidstypisk boligblokk fra 1993, med heis.
- Fundamentering i betong. Grunnforholdene er ikke undersøkt.
- Yttertaket, flatt tak, tekket med takpapp ellers tilsvarende.
- Felles trappegang. Heis. Utvendige svalganger.
- Etasjeskillere i betongkonstruksjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for: Nybygg - boligblokk, datert 1993.
Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

4. etasje med heisadkomst:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, kjøkken, stue, 2 soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Med styrets godkjenning kan andelseieren overlate bruken av hele boligen dersom:
- Andelseieren selv eller andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen, har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Andelseierne kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opptil tre år.
- Andelseieren er en juridisk person.
- Andelseieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste,   
   sykdom eller andre tungtveiende grunner.
- Et medlem av brukerhusstanden er andelseierens ektefelle eller slektning i rett oppeller
   nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen.
- Det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapsloven § 68 eller
   husstandsfellesskapslovens § 3 andre ledd.

Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Ingen panelovner ble registrert.
Varmekabler i baderomsgulvet.

Løpende kostnader

Fellesutgifter, eventuell eiendomsskatt, kabel-tv, bredbånd, strøm, forsikringer (innbo m.m.)

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det bygges, rives og rehabiliteres i området.  Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ensjøveien 4 - Neptune Properties har fått medhold i å omregulere Ensjøveien 4 fra industri til bolig, barnehage og forretning/kontor/bevertning. Forslaget innebærer oppføring av boligbebyggelse på 5 til 6 etasjer. Det foreslås en utnyttelse på 8700 m2 BRA som vil gi ca. 100 boliger.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201616414 for mer informasjon.

Ensjøveien - På vegne av Bymiljøetaten søkes det om igangsettingstillatelse for etablering av fortau langs Ensjøveien ved Ensjø T-banestasjonen.
Planstatus: Igangsettingstillatelse gitt. Se saksnr.: 201808554 for mer informasjon.

Ensjøveien 3 og 5 - Ferd Eiendom AS foreslår å omregulere Ensjøveien 3 og 5 fra industri til bolig, næring og offentlig torg og gang/sykkelvei. Forslaget innebærer oppføring av boligbebyggelse på 4-10 etasjer. Det foreslås en utnyttelse på 16 700 m² BRA som vil gi ca. 200 boliger. Det er to forskjellige planer som er lagt frem. Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201508963 for mer informasjon.
Hovinveien 6 og 10 - Prosjektet omfatter rivning av Lille Tøyen sykehjem og oppføring av Oslo kommune første demenshageby.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201902575 for mer informasjon.
Hovinveien 6 og 10 - Det søkes om oppføring av Oslo kommune første demenshageby med plass til 130 beboere fordelt på 19 bogrupper. Det er fremlagt ett konseptet på tre forskjellige uterom, med hver sin identitet. Bytorget, Skoghagen og Minnehagen. De tre hagerommene bindes sammen av en liten hovedgate med butikker, kafé og kulturtilbud, og understreker den visuelle aksen mellom Ansgar Sørlies vei og 1923-bygningen.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201902574 for mer informasjon.

Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1915/900813-1/105  Skjønn  
05.03.1915  Elektriske kraftlinjer
 
1915/900814-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
06.08.1915  Byggeforbud på nærmere angitt avstand
 
1915/900815-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
15.10.1915  Byggeforbud på nærmere angitt avstand
 
1929/912239-1/105  Elektriske kraftlinjer  
29.10.1929 
 
1930/901777-1/105  Erklæring/avtale  
05.09.1930  Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom
 
1931/912206-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
10.07.1931 
 
1937/10709-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
06.10.1937  Grensegangssak
Bestemmelse om adkomstrett
 
1937/14418-2/105  Bestemmelse om veg  
31.12.1937 
 
1939/14085-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
05.10.1939  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
1939/15895-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
17.11.1939 
 
1940/5090-1/105  Bestemmelse om veg  
28.06.1940 
 
1941/12470-1/105  Bestemmelse om veg  
15.12.1941  Bestemmelse om benyttelse
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1955/556-2/105  Bestemmelse om bebyggelse  
15.01.1955  Bestemmelse om vann/kloakkledning
Forbud mot generende bedrift

1955/3067-1/105  Skjønn  
25.02.1955  Gjelder denne registerenheten med flere
 
1970/10671-1/105  Bestemmelse om vannledn.  
10.10.1970  Korrekt tinglysingsdato er 10.12.1940 iht gammel grunnbok og pantebokkopi
 
1991/48762-1/105  Erklæring/avtale  
19.09.1991  Vedr. Nybygg-Søppelbod. Div. best. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo veisjef.
 
1991/66873-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
11.12.1991  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo vann- og avløpsverk.
 
1993/41843-1/105  Fellesobl. for bor.innsk.  
07.09.1993 
BELØP: NOK 1.308.000
Panthaver:Andelseierene I Borettslaget.  
Lnr: 1137235
Prioritet etter obl pålydende kr 1 440 000 til AS
Selvaagbygg, samt etter nødvendige lån til gjennomføring av tiltak vedtatt i samsvar med paragraf 46 annet ledd i lov om borettslag.

2008/588742-1/200  Erklæring/avtale  
17.07.2008 
Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS  
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg. (Stedsevarig rett) Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1303953-1/200  Pantedokument  
21.11.2017 16:54 
BELØP: NOK 7.570.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS  
Org.nr: 911986884
Gjelder denne registerenheten med flere
Elektronisk innsendt

Grunndata:
/909814-1/105  Opprettelse av matrikkelenheten  
OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
 
1915/900504-1/105  Registrering av grunn  
15.10.1915  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:2
 
1918/900860-1/105  Registrering av grunn  
20.12.1918  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:3
 
1930/900614-1/105  Registrering av grunn  
05.09.1930  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:4
 
1931/900517-1/105  Registrering av grunn  
03.07.1931  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:6
 
1937/14353-1/105  Registrering av grunn  
28.12.1937  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:7
 
1938/9371-1/105  Registrering av grunn  
13.08.1938  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:8
 
1939/4634-1/105  Registrering av grunn  
01.04.1939  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:9
 
1939/4637-1/105  Registrering av grunn  
01.04.1939  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:10
 
1939/15644-1/105  Registrering av grunn  
10.11.1939  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:11
 
1940/4938-1/105  Registrering av grunn  
20.06.1940  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:13

1940/5089-1/105  Registrering av grunn  
28.06.1940  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:14
 
1941/12099-1/105  Registrering av grunn  
05.12.1941  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:20
 
1941/12100-1/105  Registrering av grunn  
05.12.1941  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:21
 
1943/41-1/105  Registrering av grunn  
06.01.1943  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:23
 
1943/45-1/105  Registrering av grunn  
06.01.1943  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:24
 
1943/906768-1/105  Registrering av grunn  
08.04.1943  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:27 EIENDOMMEN ER GATEGRUNN
 
1943/3728-1/105  Registrering av grunn  
11.05.1943  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:30
 
1943/3729-1/105  Registrering av grunn  
11.05.1943  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:31
 
1949/6953-1/105  Registrering av grunn  
15.06.1949  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:36
 
1954/17039-1/105  Registrering av grunn  
23.12.1954  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:38
 
1955/8393-1/105  Registrering av grunn  
23.06.1955  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:39
 
1955/8394-1/105  Registrering av grunn  
23.06.1955  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:133 Bnr:40
 
1994/68971-1/105  Grensejustering  
01.12.1994  Gjelder denne registerenheten med flere
 
1994/68973-2/105  Grensejustering  
01.12.1994  Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 36 andelsleiligheter. Ensjøsvingen 2 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 966187697, og ligger i bydel Gamle Oslo, i Oslo kommune.

- Forretningsførselen er utført av OBOS
- Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.
- Borettslaget har avtale med Rene trapper AS om renhold av fellesarealene.
- Borettslagets eiendommer er forsikret i Tryg forsikring med polisenummer 6606581.
- Hjemmeside: ensjosvingen2.herborvi.no
- Borettslaget har inngått avtale om Fibernett med HomeNet. KabelTV inngår ikke i     
   felleskostnadene.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 168.986,- pr. 01.10.2019.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 25.626,- pr. 31.12.2018.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenummer: OBBK01-98207657379
Lånetype: Annuitetslån
Restsaldo: 6.083.512,-
Restløpetid: 13 år 3 md.
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 2,95%

Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Andel fellesgjeld

168 986,- pr. 01.10.2019.

Andel formue

25 626,- pr. 31.12.2018.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6606581

Regnskap

- Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 1 888 697.
Dette er kr. 30 303 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak endring av leietakere på garasjen, fra eksterne til interne.
- Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 2 458 264.
Dette er kr. 456 936 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at arbeid med heisen er utsatt. Siste utbetaling av tilleggslån på ca. 600 000 tilsvarende estimert kostnad for rehabilitering av heis er derfor ikke utbetalt.
- Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 705 590 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.
- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2018 kr 924 130 og viser borettslagets likviditet.

Vedtekter / husordensregler

- Foreligger forkjøpsrett for Obos-medlemmer.
- Foreligger styregodkjenning (20 dagers frist).
- Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere
- Grilling er kun tillatt ved bruk av gass- eller elektrisk grill.
- Gjesteparkeringen skal under ingen omstendigheter brukes som permanent
   parkeringsplass fremfor ordinær gateparkering eller leie av plass i garasjekjeller.
- Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andel.
- En andelseier har rett til å overdra sin andel, men erververen må godkjennes av
   borettslaget for at ervervet skal bli gyldig overfor borettslaget.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.
 

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Etablering av foreløpig 3 ladestasjoner og 5 ekstra tilkoblingspunkter ble vedtatt på ekstraordinær GF ioktober 2017. Estimert kostnad for prosjektet med delvis modernisering av det elektriske anlegget for gjennomføring er på ca. kr. 120 000 inkl. mva. Det er søkt kommunen om støtte til etableringen, forventet tilskudd ca. kr. 8000. Generalforsamlingen vedtok også en vedtektsendring med tillegg i pkt. 4.1-(6) som spesifiserer at brukere skal faktureres for strøm og et månedlige leiebeløp tilknyttet etableringskostnader. Styret fastslår beløpene etter anbefalinger fra faginstanser.

Rehabilitering: Borettslaget vedtok på ekstraordinær generalforsamling i oktober 2017 maling av fasade med utskiftning av farge samt utskiftning på deler av heisanlegget. Ytterligere vedtatt oppgradering/utskiftning av varmtvannsberedere, kjøkkenhetter og ventilatorer i borettslagets regi, samt oppgradering av inngangspartiet. En total kostnadsramme på ca. kr. 2 200 000, inklusive kostnader til EL-billadere, er finansiert ved refinansiering av tidligere lån i Husbanken og OBOS-banken til ett samlet lån i OBOS-banken med utvidelse av nedbetalingsperioden, samt utvidet opptak av inntil 1.9 mill etterhvert som prosjektene er i gang i 2018, delutbetaling på totalt kr. 700 000 i april og på kr. 600 000 i juli 2018. Samtlige prosjekter gjennomført i 2018 med unntak av rehab. av heis, berammet til ca. 600 000. Det jobbes videre med dette i 2019.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2019/2020: Oppgradering av heis. Planlagt gjennomført ila. det neste året.
2019: Elektronisk adgangskontroll. Blir innstallert våren 2019.
2018: Oppgradering av inngangsparti og uteområdet.
2018: Utskifting av varmtvannsberedere.
2018: Utskifting av kjøkkenhetter og viftemotorer.
2018: Oppgradering av byggets fasade.
2017/2018: Etablering av ladeinfrastruktur for elbil.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere. Styret forbeholder seg retten til å kreve husdyr fjernet om regelen ikke overholdes.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.


 

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bm@schalapartners.no eller SMS: 93 89 81 32 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,30 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Bjørnar Mikkelsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.