#SAGENE, Grimstadgata 23 F
5 100 000,-
Attraktiv og lys 3-R i klassisk bygård I Solrik balkong I Kroneovn I Originale tregulv I Fantastisk bakgård!
 • Prisantydning: 5 100 000,-
 • Fellesgjeld: 235 433,-
 • Omkostninger: 18 310,-
 • Totalpris: 5 353 743,-
 • Ligningsverdi: 1 101 935,-
 • Fellesutgifter: 3944,-

  Betjening av andel av fellesgjeld, kabel-tv/bredbånd fra Get, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, generell drift av selskapet, forretningsførsel, trappevask og felles forsikring.
Beregnet totalkostnad:
5 100 000,- (Prisantydning) 235 433,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 335 433,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 875,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 7 785,- (Transportgebyr) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 18 310,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 353 743,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 65 m²
 • Bruksareal: 65 m²
 • Bruttoareal: 72 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1929
 • Gårdsnummer: 221
 • Bruksnummer: 70
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 162362435
 • Sist endret: 19.05.20 12:33
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 79%
  eier sin egen bolig
 • 21%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 95%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 19%
  er barnefamilier
 • 13%
  er gift

 

Oppdragsnummer

19-19-0302

Adresse og matrikkel

Grimstadgata 23 F, 0464, Oslo, Gnr. 221 bnr. 70 orgnr. 933773361 i Oslo kommune

Eier

Fredrik Remmen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

65 / 65 m²

Antall soverom

2

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1929

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 2 930 kvm, Eierform: Eiet tomt

Flott felles og skjermet bakgård med store grøntarealer, morelltrær, plommetrær, epletrær, lekeplass samt sittegrupper med mulighet for grilling under sommerhalvåret. Bakgården er kjent for å være en av Sagenes flotteste og ligger godt skjermet med gode solforhold. Det er i tillegg et eget hagelag i gården som planter og steller urter, grønnsaker og bær i bakgården.

Innhold

Leiligheten ligger i bygårdens 2. etasje og inneholder:
Entré, stue med vedovn, kjøkken, balkong, 2 soverom og baderom.

I tillegg disponerer leiligheten 2 kjellerboder, på 4,3 m² og 4,5 m².

Tilgang til gratis fellesvaskeri i kjeller og stor felles sykkelbod.

Beliggenhet

Området og bydelen er kjent for et rikt utvalg av kaféer og spisesteder hvor Kaffebrenneriet, Tiffanys, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Det er flere matvarebutikker i nærheten. Coop Extra finner du ca. 2 minutter unna. I Bjølsenhallen finner du Meny, Post i Butikk, blomsterbutikk og apotek. Grønnsakshandleren Sagene torg og Rema1000 er heller ikke langt unna.

Området har en rik historie med kulturminner knyttet til Vøienvollen, Akerselva og Ullevål sykehus. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2 er heller ikke mange minutter unna. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka.

Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Nytt er også Oslo sommertid (festival) med blant annet Eminem som "headliner" i 2018. En helt ny kunstisbane som er åpen for alle, åpnet i 2017. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.

Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I mars 2018 åpnet SF Kino landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Kort vei til Damplassen og Ullevål Hageby med fontene, småbutikker, klesbutikk, blomsterbutikk, pizzarestaurant og Åpent Bakeri med nydelige bakevarer og god kaffe. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små. I tillegg kort vei til Ullevål Universitetssykehus.

Torshov er heller ikke lang unna, et område med mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Sagveien og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken ved Myraløkka.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 37 (Helsfyr/Nydalen T), 54 (Tjuvholmen/Kjelsås stasjon), 20 (Galgeberg/Skøyen) og 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby). Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen.

Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Entré I Innbyende og praktisk entré

Du ønskes velkommen inn i en lys, innbydende og praktisk entré. Du får umiddelbart et positivt inntrykk av den fine leiligheten med sin god standard. I entréen kan du henge fra deg yttertøyet i takhøy garderobeløsning. Lysmalte overflater (nymalte i 2019) og fine gulvfliser med gulvvarm. Porttelefon. Seriekoblet brannvarsler.

Stue I Skikkelig fint og lyst rom

Skikkelig fint og lyst rom! Her har du fint originalt tregulv og overflatene er nymalt i 2019. Den gode takhøyden på ca. 280 cm blir forsterket av de store vindusflatene som slipper inn rikelig med naturlig lys, og de brede vinduskarmene er perfekte for planter og dekor. I stuen har du god plass til både sofagruppe med salongbord, mediemøblement (grunnpakke kabel-TV og internett er inkludert i felleskostnadene) og spisebordsgruppe. Leiligheten varmes opp med panelovner og fin kroneovn som er plassert i et hjørne i stuen. Pipeløp er rehabilitert i regi av aksjelaget i 2012.

Kjøkken I Moderne og tidløst kjøkken

Sosialt og tidsriktig med åpen stue- og kjøkkenløsning. God skap- og benkeplass i kjøkkeninnredning fra kvalitetsprodusenten HTH, med hvite fronter og heltre benkeplate. Alt er nytt i 2012. Fine fliser i benkerygg som gjør det enkelt å rengjøre. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som stekeovn, keramisk kokeplatetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap samt fryser. Kullfiltervifte. Nymalte overflater i 2019.

Baderom I Pent baderom fra 2003

Pent flislagt baderom, oppusset i aksjelagets regi i 2003. Baderommet er utstyrt med vegghengt servant, speilskap med belysning, flislagt badekar og toalett. Bak badekaret er det opplegg til vaskemaskin. Varme i gulv.

Balkong I Ypperlig uteplass på late sommerdager

Fra soverom 2 er det utgang til en herlig sydvestvendt balkong med svært gode solforhold. Balkongen er 3,4 m² og med plass til både sittegruppe og grill dersom det er ønskelig. Balkongen er en naturlig forlengelse av leiligheten og er en ypperlig uteplass til å nyte late sommerdager. Fin utsikt til den nydelige bakgården.

Hovedsoverom I Stort rom med gode oppbevaringsmuligheter

Hovedsoverommet er et stort og innbydende rom med god plass til stor dobbeltseng med tilhørende nattbord og kommoder. Gode oppbevaringsmuligheter i romslig garderobeskap og plassbygd bokhylle. Overflater er nymalte i 2019 og det er fint tregulv. Vindu ut mot fantastisk fin felles bakgård.

Soverom 2 I Barnerom, gjesterom eller kontor

Fint og lyst soverom, perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Plass til garderobeløsninger i tillegg til praktisk garderobeskap. Vindu ut og balkongdør som åpner opp til den skikkelig fine bakgården. Nymalte overflater og fint tregulv også her.

Felleskostnader

Kr. 3 944,- / mnd. Felleskostnader inkluderer: Betjening av andel av fellesgjeld, kabel-tv/bredbånd fra Get, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, generell drift av selskapet, forretningsførsel, trappevask og felles forsikring.

Etasje

2. etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 101 935 pr. 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 966 967 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig aksjelagets vedtekter for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varme i gulv på baderom. Vedovn i stue. Pipeløp (rehabilitert i 2012 i regi av aksjelaget).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Aksjelagets organisasjonsnummer er 933 773 361. Det er 63 boliger og ingen næringslokaler i aksjelaget.

- Forretningsførselen er utført av USBL i henhold til kontrakt (ingen forkjøpsrett)
- Hyggelig fellesrom ble etablert våren 2016 i oppgang G, og er til fri benyttelse for alle beboere. Rommet ble ferdigstilt våren 2016 og er fullt møblert i tillegg til tv og wifi
- Hobbyrom er etablert i oppgang C, og er til fri benyttelse for alle beboere. Her kan man smøre ski eller utføre andre mindre hobbyaktiviteter.
- Tilgang til fellesvaskeri.
- Aksjelaget har egen facebook side for beboerne "Grimstadgata 23" med mye nyttig informasjon
- Aksjelaget har et eget hagelag i gården som planter og steller urter, grønnsaker og bær i bakgården.
- Én gang i året (forsommeren) arrangeres det dugnad i gården.
- Postkasse for post til styret finnes på innersiden av porten inn til bakgården (oppgang D).


Større utført vedlikehold og rehabilitering
- 2019: Oppgradering av bakgården med blant annet nytt sykkelskur m/ vaktmesterbod
- 2015: Nye søppelskur / Utbedring av utvendig sokkel / vedlikehold av sandkasse i bakgården
- 2014: Oppføring av balkonger (Balkongteam AS)
- 2012: Utbedringer av piper, satt inn ventilasjonsluker og oppussing av fasade som vender mot felles bakgård
- 2011: Videokontroll av samtlige piper
- 2010: Oppussing av fasade mot gate
- 2009: Nytt calling- og heldekkende brannvarslingsanlegg
- 2004: Oppussing av oppganger og fellesarealer. Baderoms rehabilitering med skifte av soilrør og nytt sluk. Nytt elektrisk anlegg med automatsikringer
- 2003: Nytt tak. Baderoms rehabilitering med skifte av soilrør og nytt sluk påbegynt
- 2001: Branndører

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld: 235 433,-
Andel formue: 60 912,-

Lånenummer: 60308070363, NORDEA Slettet i brreg.no 04.01.2017
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 14.10.2019: 2.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 79
Saldo per 14.10.2019: 2 979 286,-
Andel av saldo: 0,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2016 ( siste termin 30.06.2039 )

Lånenummer: 60308070355, NORDEA Slettet i brreg.no 04.01.2017
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 14.10.2019: 2.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 77
Saldo per 14.10.2019: 14 858 573,-
Andel av saldo: 235 433,-
Første termin/første avdrag: 30.12.2016 (siste termin 30.12.2038)
Boligselskapet har ikke IN-avtale

Forsikring

Aksjelagets eiendomme er fullverdiforsikret i If Skadeforsikring NUF, polisenummer: SP586901

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Aksjelagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Husdyrhold

Husdyrhold skal godkjennes; og slik godkjenning må innhentes fra de øvrige leilighetene i oppgangen. Det er ikke tillatt å lufte husdyr i bakgården.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:

- Eikeplaten med knagger på hovedsoverom
- Knagger i entréen
- Tørkestativ og stellebord på badet
- Vinstativ på kjøkkenet
- Ski- og sykkelstativ i bod
- Treningsstativ i gang
- Bilderammen bak spisestuebordet
- Oppbevaringssystemet i den hvite boden

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: zc@schalapartners.no eller SMS: 90 50 09 06 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Et boligaksjeselskap består av x antall aksjer med tilknyttet eksklusiv bruksrett til en bestemt bolig. Ved kjøp av aksje(r) blir du medeier (aksjonær) i boligaksjeselskapet, og får medbestemmelsesrett sammen med de andre aksjonærene i selskapet. Eier du en aksje med bruksrett til en bestemt bolig har du full råderett over boligen du har bruksrett til. Begrensninger i bruksretten kan imidlertid følge av aksjeloven, borettslagsloven og boligaksjeselskapets vedtekter.
 
Dersom du kjøper en aksje i et boligaksjeselskap, dokumenteres ditt eierskap ved at du blir notert som aksjeeier i aksjeboken. I aksjeboken føres også panteheftelser. Aksjelaget har lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 11 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Zehra Catak

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.