#KAMPEN, Brinken 11
4 900 000,-
Tiltalende og innholdsrik 3-roms med god standard I Balkong I Eget vaskerom I Garasjeleie/kjøp*
 • Prisantydning: 4 900 000,-
 • Fellesgjeld: 38 191,-
 • Omkostninger: 142 520,-
 • Totalpris: 5 080 711,-
 • Ligningsverdi: 1 282 360,-
 • Fellesutgifter: 3695,-

Beregnet totalkostnad:
4 900 000,- (Prisantydning) 38 191,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 938 191,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 127 950,- (Dokumentavgift) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 142 520,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 080 711,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 82 m²
 • Bruksareal: 82 m²
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1985
 • Gårdsnummer: 231
 • Bruksnummer: 33
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 166416250
 • Sist endret: 29.04.20 16:16
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 63%
  eier sin egen bolig
 • 91%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 35%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 84%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 24%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

66-19-0179

Adresse og matrikkel

Brinken 11, 0654, Oslo, Gnr. 231 bnr. 33 snr. 4 orgnr. 985134715 i Oslo kommune

Eier

Michael Czeremuga Bredal Jenny Frigaard

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

82 / 82 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1985

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 12.000 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Leiligheten har utgang fra stuen til en koselig, vestvendt balkong på ca. 12 kvm. Balkongen har nye fliser på gulv, stikkontakt og god plass til utemøbler med mer. Her kan lange sommerdager nytes i vakre omgivelser. Felleseiendommen er pent opparbeidet med plenområder, trær og diverse beplantning.

Leiligheten har utgang fra stuen til en koselig, vestvendt balkong på ca. 12 kvm. Balkongen har nye fliser på gulv, stikkontakt og god plass til utemøbler med mer. Her kan lange sommerdager nytes i vakre omgivelser. Felleseiendommen er pent opparbeidet med plenområder, trær og diverse beplantning.

Beskrivelse

En meget romslig og oppgradert 3-roms selveierleilighet. Eiendommen har en sentral beliggenhet på populære Kampen, og her har du en gylden mulighet til å skaffe deg en lekker bolig med høy standard. Leiligheten ble totaloppusset nylig i 2017, og fremstår med stilfull innredning og moderne løsninger. Alt av hvitevarer med mer er inkludert, så her kan du flytte rett inn. Det tilhører også en stor, vestvendt balkong, og det er kort gangavstand til skoler, barnehager, parker, idrettsparker med mer. Dokumentasjon på arbeid foreligger.

En meget innbydende entré med gulvarme og skyvedørsgarderobe tar deg inn i denne flotte leiligheten. Stuen og kjøkkenet har en moderne, åpen løsning, og rommet har eikeparkett, downlights og integrert lydanlegg. En stilfull barløsing med sitteplasser skiller stue- og kjøkkendelen, og kjøkkenet er moderne innredet med integrerte hvitevarer. Videre har leiligheten to gode soverom med skyvedørsgarderobe, samt både bad og eget vaskerom. Boligen disponerer også en lagringsbod i felles kjeller.

Innhold

Planløsning
Entré, bad, vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.
Annet: Disponibel bod i felles kjeller.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig, sentralt og attraktivt boligområde på Kampen i Oslo, med kort gange til alle hovedstadens fasiliteter, butikker, skoler og barnehager med mer. I nærheten finner du blant annet Tøyen, Grønland Basar og Fyrstikktorget, alle med et rikt og variert utvalg av butikker og servicetilbud. Grünerløkka og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon.

Området har en fin blanding av velholdte blokker og eldre trehusbebyggelse. Fra leiligheten er det kort vei til blant annet Botanisk hage og Kampen Park. Fra Kampen park er det gangveier til både Caltexløkka og Tøyenparken, sistnevnte med Tøyenbadet med store utendørs basseng og vannsklier som i disse dager skal rives og bygges nytt, norges største. Jordal Amfi idrettspark ligger også like ved, og byr på idrettsanlegg med blant annet kunstgressbane, skøytehall, amerikansk fotball, samt ramper til skateboard og rulleskøyter.

Entré

Leiligheten har en lys, romslig og meget innbydende entré med fliser på gulv, gulvvarme, downlights og dørcalling. Entreen har også en flott skyvedørsgarderobe med speil.

Stue

Leiligheten har stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning. Rommet er stilfullt innredet med eikeparkett på gulv, downlights og integrerte høyttalere. Fra stuedelen er det utgang til balkong. Stuen har god plass til både sofagruppe og spisebord, og en lekker barløsning med sitteplasser skaper et naturlig skille mot kjøkkenet.

Kjøkkendelen har en moderne innredning med integrerte hvitevarer av god kvalitet. Benkeskap og skuffer har hvite, glatte fronter, og benkeplaten er laminert med enkel oppvaskkum. Det er montert belysning og delikate fliser mellom benk og overskap. Hvitevarene består av stekeovn, mikrobølgeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Bad

Leiligheten har både bad og vaskerom. Badet har delikate fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights. Innredningen består av en heldekkende servant med underskuffer. I tillegg har badet et veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med regnfallsdusj og glassvegg.

Vaskerommet har mørke fliser på gulv og en kombinasjon av flislagte og malte vegger. Rommet har også gulvvarme og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre har vaskerommet sluk, utslagsvask og en praktisk benkeplate med underskap.

Soverom

Leiligheten har to gode soverom, begge med tilhørende skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré, samt disponibel bod i kjeller.

Teknisk:
* Det er oppgradert sikringsskap med nye kombiautomater, ny hovedsikringen å montert overspenningsvern.
* All kabel legging er gjort skjult
* Nytt komplett rør i rør anlegg med nytt fordelerskap på bad med stoppekraner
* Varmekabel på bad, entre, vaskerom
* Varmekabel regulator har nattsenk funksjon for strømsparing
* Det er montert LED downlights i gang, bad, vaskerom og stue/kjøkken
* Stue har 4 lys soner
* USB lader ved sofaen for enkel ladning av tlf, nettbrett, etc.
* Integrert høyttaler i tak (4stk) og subwoofer i vegg.
* Radio modul har dab radio, Bluetooth tilkobling samt. aux inngang
* Lyd anlegget er av typen Elko sound play
* USB lader å stikkontakter er av Elko plus
* Kjøkkenet har pop-up stikk med USB lading i benkeplate
* Det er montert aquastop på kjøkken
* Downlights med dimmer i tak
* Samt LED-lys under kjøkkenskap med dimmer
* Kjøkken øy har USB ladeport i vegg
* Stort soverom har inntegret leselampe/nattbords lampe i vegg med usb lader
* Lyset på himling i entre styres via sensor. Tenner, dimmer og slukker automatisk.
* Alle lyskilder i leiligheten er LED
* Det er brukt skyvedører i leiligheten som frigjør masse plass.

Felleskostnader

3 695 pr. mnd.

Garasje / Parkering

Det følger ikke med garasjeplass på denne leiligheten, men det er mulighet for å leie eller kjøpe. Det gjøres intern ved å henge opp lapp i oppganger etc. Garasjeplassene i sameiet kan kun eies av seksjonseiere i Brinken 9-13. Én seksjonseier har kun rett til å eie én garasjeplass. Ved salg av leilighet følger garasjeplassen med eller selges til en annen seksjonseier.

Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 282 360 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 616 497 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk på 4 etasjer, U-etasje og kjeller/garasjeanlegg oppført i mur og betongkonstruksjoner, samt utfyllende bindingsverksvegger i tre. Leilighetsskillende vegger og dekker i armert betong. Fasader forblendet med beiset panel og yttertak i klassisk saltakkonstruksjon antatt tekket med papp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Brinken 9-17 - Boligblokk - Ferdigattest - 1990.

Boligens areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm

P-rom: Entré, bad, vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.

Leiligheten disponerer også en kjellerbod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Adkomst

Se vedlagte kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til den aktuelle visningsboligen. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger. Inngang fra Nordmannsgate 24. Velkommen til Brinken 11!

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr OBOS01-98207690406
Restsaldo: 1.449.662,-
Restgjeld: 38.191,- pr 01.10.2019
Restløpetid: 3 år 5 md
Term: 12
Rente (17.10.19) 4,20%

Selskapet er ikke tilknyttet en sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Dette vil kunne medføre økte felleskostnader for de øvrige eiere.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 81246301

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

2019: Innendørsprosjekt - Fornyelse av trappeløp og andre felles innendørsområder
2017: Utomhusprosjekt med ny asfalt, nye søppelkasser, nye utendørs trapper, varmekabler, belysning og oppgradert beplantning
2015: Drenering
2014: Fellesanlegg elektro oppgradert med automatsikringer
2014: Fellesanlegg VVS oppgradert med stoppekraner til hver oppgang
2013: Vinduer & ringeklokker skiftet ut
2011 - 2015: Ny membran på terrassene
2009: Utskiftning av takpapp på hele sameiets tak
2008: Balkongrehabilitering i garasje, installasjon av elektroosmosesystem

Husdyrhold

Husdyrhold er generelt tillatt med mindre det er til sjenanse eller ulempe for de andre
beboerne.

Beboere som holder husdyr, må sørge for å ha kontroll over dyret til enhver tid og føre dette i
bånd på sameiets område. Det skal videre påses at dyret ikke sjenerer noen eller etterlater
ekskrementer på sameiets eiendom.

Lufting av husdyr skal skje utenom gangveien, garasjen og barnas lekeplasser, sandkasser, og
i henhold til lov om båndtvang.

Det vises for øvrig til lov om hundehold, skadeerstatningsloven og politivedtektene for Oslo
kommune.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 500,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Oscar André Halsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.