LØREN, Gildevangen 16B
4 100 000,-
Moderne og lys 2-roms selveier i 2. etg. | Solrik balkong på 7 m² | Ny i 2018 | Rett ved T-banen | Heis
 • Prisantydning: 4 100 000,-
 • Fellesgjeld: 1 704,-
 • Omkostninger: 111 340,-
 • Totalpris: 4 213 044,-
 • Ligningsverdi: 1 023 146,-
 • Fellesutgifter: 2049,-

  Grunnpakke kabel-tv/bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, vakthold, drift av sameiet, felles byggforsikring, kommunale avgifter m.m. Herav: Felleskostnader kr. 1.650 Internett kr. 199 TV kr. 200
Beregnet totalkostnad:
4 100 000,- (Prisantydning) 1 704,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 101 704,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 520,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 111 340,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 213 044,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 50 m²
 • Bruksareal: 50 m²
 • Bruttoareal: 56 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2018
 • Gårdsnummer: 124
 • Bruksnummer: 151
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 166302589
 • Sist endret: 31.03.20 12:28
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 55%
  eier sin egen bolig
 • 95%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 64%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 79%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 29%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-19-0137

Adresse og matrikkel

Gildevangen 16B, 0585, Oslo, Gnr. 124 bnr. 151 snr. 157 orgnr. 918161368 i Oslo kommune

Eier

Bachmann Anna E Hjortaas Magnus Stølan Prestby

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

50 / 50 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 2.600 kwh. pr år.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 2.600,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

BKK fakturerer direkte for fjernvarme. Dette har utgjort ca kr 500,- i snitt pr. mnd.

Tomt

Areal: 8 746 kvm. Eierform: Fellestomt.
Tomten er fellesareal.
Pent opparbeidet tomt med plen, diverse beplantning, asfalterte arealer, hyggelige sittebenker, lekeplass for de minste, sykkelparkering m.m.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Beskrivelse

Velkommen til en moderne og delikat 2-roms i 2. etasje. Bygget er fra 2018 så her får du en gjennomgående god standard med moderne materialvalg. Leiligheten er kvadratsmart og har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette sammen med den funksjonelle løsningen sikrer deg en luftig atmosfære. Fra stuen er det utgang til boligens solrike balkong på 7 m² .
Boligen har en attraktiv og sentral beliggenhet midt på Løren, med gangavstand til alle servicetilbud området kan by på.

Praktisk planløsning
Romslig stue med sydvestvendt balkong
Tidløst kjøkken
Delikat bad med opplegg for vaskemaskin
Stort soverom tilknyttet omkledningsrommet
Entré med skyvedørsgarderobe
Hyggelige sittegrupper på tomten
Heis
Flytt rett inn!

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder stue med utgang til balkong, kjøkken, soverom med omkledningsrom, bad og gang/entré.
I tillegg disponerer leiligheten 1 kjellerbod på ca. 6 m² (nr. E157). Ellers er det felles sykkelparkering i garasjeanlegget.

Beliggenhet

Leiligheten har en super beliggenhet i et etablert og familievennlig boligområde på Løren. Her bor du i attraktive omgivelser og samtidig med nærhet til sentrum og alt av nødvendige fasiliteter. Fra leiligheten er det kort vei til Løren Torg med rikelig tilbud av butikker, caféer, restauranter og forretninger for alle gjøremål i hverdagen. Hertz Bilpool i Løren Torg, sportspuben Silver, Sanjays, Peppes Pizza og Kanon Catering er hyggelige møtesteder. Her finner du også UMai Sushi og Dominos pizza, bokhandler Norli og interiørbutikken Houz har nylig flyttet inn i større lokaler i Vinslottet.

I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Bonita Blomster, solstudio, renseri, Boots apotek, Sterk treningsstudio, Sinsen tennisklubb og Sinsenklinikken legesenter. Postkontor, bank og vinmonopol ligger på Økern. Post i butikk finner du på Meny i Løren Torg. I tillegg er det Bunnpris i byggets 1. etasje i Peter Møllers vei 2B.

Rett utenfor Kanonhallen ligger skulpturparken, Peer Gynt parken. Parken består av 20 skulpturer som er basert på ulike scener i Henrik Ibsens skuespill.

Løren har et godt kollektivtilbud med kort reisevei til sentrum. Busstopp i Lørenveien, på Sinsen og på ring 3 (miljøveien). Flybussen stopper ved ring 3 kun 5 minutters gange fra boligen.

Grefsenkollen og Lillomarka innbyr til både fot- og sykkelturer samt langrenn på vinteren. Slalåmbakkene Grefsenkleiva og Trollvannskleiva gir gode muligheter for slalåm- og snowboardkjøring hele vinteren.

Området Løren (www.loeren.no) og Økern (www.okernsenteret.no) er under utvikling og vil være en spennende plass å bo og leve i de neste årene fremover.

Stue | Med solrik balkong

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg, samt er gulvet belagt med 3-stavs eikeparkett. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med  lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.

Fra stuen er det utgang til den herlige balkongen på 7 m² . Balkongen vender mot sydvest, så her har du supre solforhold! Videre er det god plass til utemøblement, grill og beplantning, så du kan invitere venner over. På veggen er det belysning og stikkontakt for en hyggelig atmosfære. Gulvet er belagt med tregulv og rekkverket er av stål med frostet glass.

Kjøkken | Stilrent fra Sigdal

Meget stilrent kjøkken som har innredning fra Sigdal med lyse og glatte fronter, samt laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Under overskapene er det belysning. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Her er det god plass til spisebord for hyggelige middager. Ellers finner du hvitevarer som ventilator, integrert oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, stekeovn og induksjon
platetopp. Hvitevarene er fra Electrolux, Samsung og Ariston. Veggene er malt i tidsriktige farger og gulvet er belagt med 3-stavs eikeparkett.

Soverom | Med eget omkledningsrom

Soverommet er av god størrelse og har malte flater i smakfulle farger, samt gulv med 3-stavs eikeparkett. Da soverommet er meget romslig er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Soverommet har et eget innredet omkledningsrom som sørger for svært gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske.

Bad | Alt du trenger på badet

Delikat og flislagt baderom med gulvvarme. Baderommet inneholder dusjhjørne med dusjdører i herdet glass, vegghengt toalett, baderomsinnredning med malte glatte fronter og heldekkende servant. Over servanten er det speil med belysning og stikkontakt. Videre er det opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, så her har du alt du trenger på baderommet. I himlingen er det downlights.

Entré | Godt med lagringsplass

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Her er det et garderobeskap med speildører som sørger for gode oppbevaringsmuligheter av yttertøy og sko. I oppgangen er det heis og leiligheten tilknyttet callinganlegg med video. Ellers har leiligheten malt og glatt entrédør (EI30/40db) med kikkehull. Veggene er malt i moderne farger og gulvet er belagt med 3-stavs eikeparkett.

Felleskostnader

Kr. 2 049,- pr. mnd. Inkluderer grunnpakke kabel-tv/bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, vakthold, drift av sameiet, felles byggforsikring, kommunale avgifter m.m.
Herav:
Felleskostnader kr. 1.650
Internett kr. 199
TV kr. 200

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Sameiet har garasjeplasser i kjelleren. Disse leies ut privat, og annonseres på sameiets Facebook-gruppe. Megler har derfor ingen oversikt om det er noen ledige plasser p.t., og prisene kan varieres.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 023 146 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 683 324 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Betongkonstruksjon med innfelte fasader i trebindingsverk. Fasader med liggende kledning og teglstein. Flatt tak tekket med papp/membran. Felles trappegang med betongtrapp. med 2-lags glass og trekarmer. Utvendig beslått med stål/aluminium.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.03.18 for eiendommen.
Gjenstående arbeider er bl. a.:
- Rekkverk på franske balkonger.
- Testing av alarmer for boligsprinkling, igangkjøring og innregulering av aggregater og montering av noen låser.
- Opparbeidelse av vei.
- Vilkår for brukstillatelse i reguleringsplanens rekkefølgebestemmelse.
- Mangler vedr. fjernvarme, heis og VAV.

Eiendomsmegler har ingen kunnskap om hvorvidt dette er innsendt /gjenstående arbeider.
Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonseieren kan fritt leie ut sin egen seksjon. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold. Se sameiets vedtekter § 2-1 for mer informasjon.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes via fjernvarmeanlegg med radiatorer. Ellers er det gulvvarme på badet.

Løpende kostnader

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Utstyr

- Sameiet har en avtale med Viken Fiber.
- Luftbehandlingsaggregat.
- Automatsikringer.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, bevertning, forretning og kontor. Reguleringsbestemmelse S-4632. Området forøvrig er regulert til felles gårdsplass, vei, gangvei, stasjons-/terminalbygg, fellesområde, industri, byggeområde for bolig, forretning, bevertning, kontor, offentlig bygning, allmennyttig formål, barnehage m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Lørenveien - Peter Møllers vei. Søknaden gjelder oppgradering av veier.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 201808070, 201808072, 201808069, 201808071

Peter Møllers vei 1 A - Etablering av ny basestasjon. Det søkes om oppføring av to gravitasjonsfester med påmonterte antenner på tak. Tiltaket på tak blir 3m høyt. På bakkenivå skal det plasseres utstyrsskap langs fasadelivet på ca. 2 kvm.
Planstatus: Tillatelse gitt. Se saksnr.: 201803105 for mer informasjon.

Lørenveien - Detaljregulering - Oppgradering av gate.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.:201807389 for mer informasjon.

Lørenvangen 22 - Peter Møllers vei 13 - Detaljregulering for boliger. Selvaag ønsker å omregulere to eiendommer til boligbebyggelse med åpen kvartalstruktur i 5-8 etasjer, samt park og gang- sykkelvei. De viktigste hensynene i overordnede planer ivaretas av prosjektet, men høydene må reduseres mot nord av hensyn til park og barnehage.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 01509417 for mer informasjon.

Haslevangen 14 - Reguleringsforslag, bolig. Haslevangen 14, også kalt Oras-bygget, har andre eiere enn Krydderhagen. Bygget/eiendommen var imidlertid en del av den opprinnelige reguleringen for hele HasleLinje området, og eierne ønsker nå å omregulere eiendommen til et rent bolig prosjekt. Utbygger er positive til at bygget reguleres til bolig, men ønsker at det gjøres innenfor dagens reguleringshøyder.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201415352 for mer informasjon.

Sinsenveien mellom Lørenveien og Dag Hammarskjölds vei - Detaljregulering - Bedre fremkommelighet og trafikksikkerhet for syklister og fotgjengere.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201900844 for mer informasjon.

For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

2012/914413-1/200  Erklæring/avtale 31.10.2012 
Bruksordningsregler fram mot avsluttet jordskiftesak 0200-2011-0005 i Akershus og Oslo Jordskifterett. Overført fra: 0301-124/151. Gjelder denne registerenheten med flere

2016/623268-1/200  Elektriske kraftlinjer 07.07.2016 
Rettighetshaver: HAFSLUND NETT AS Org.nr: 980489698. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Nettstasjon nr. 3054. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse og beplantning. Overført fra: 0301-124/151. Gjelder denne registerenheten med flere.

2016/708978-1/200  Bestemmelse om veg 05.08.2016 
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Peter Møllers vei opparbeides samtidig med bebyggelsen frem til og langs den siden av tomten hvor den har sin adkomst. Plikt til fremtidig og vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0301-124/151. Gjelder denne registerenheten med flere

2017/44767-1/200  Seksjonering 16.01.2017 
opprettet seksjoner: snr: 157
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 50/12507

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Løren Stasjon Eierseksjonssameiet, Orgnr.: 918.161.368 består av 6 bygninger med til sammen 200 seksjoner. Det er 190 boligseksjoner og 10 næringsseksjoner.
Styreleder er Grethe Gjølstad.
Forretningsfører er Sebra Forvaltning.
Sameiets revisor er Revisoren AS.
Sameiet har vaktmesteravtale med Gårdreform AS.

Sameiets hjemmeside: www.lorenstasjon.no

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 1.704,- pr. 31.12.18.
Andel fellesformue kr. 15.889,- pr. 31.12.18.

Sameiet har ingen lån p.t.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Polisenummer: SP1942138

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på kr. 1 721 653,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr. 706 770,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Sameiet har godkjent kameraovervåkning ved porten og i garasjeanlegget.
På balkongene er det kun tillatt å grille med gassgrill eller elektrisk grill.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Normalt vedlikehold må påberegnes.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr i sameiet. Det er ikke tillatt å lufte hunder på fellesarealet. Se sameiets husordensregler § 10 for mer informasjon.

Tilbehør

Vaskemaskin, pendellampe over spisebord, veggfeste til tv og kleskroker på vegg i inngangsparti medfølger ikke handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 35.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 4.800,- for 2 visninger. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Jensen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.