#FROGNER SENTRUM, Duevegen 17
3 420 000,-
Strøken 3-roms i bygg fra 2017 med heis og stor balkong | Garasjeplass | Rett ved togstasjonen!
 • Prisantydning: 3 420 000,-
 • Omkostninger: 96 820,-
 • Totalpris: 3 516 820,-
 • Ligningsverdi: 716 518,-
 • Fellesutgifter: 2429,-

  Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, felles forsikringer, kabel-tv/bredbånd (grunnpakke), trappevask, vaktmestertjenester m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 420 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 96 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 516 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 59 m²
 • Bruksareal: 63 m²
 • Bruttoareal: 69 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2017
 • Gårdsnummer: 273
 • Bruksnummer: 20
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 160182887
 • Sist endret: 26.05.20 12:48
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 85%
  eier sin egen bolig
 • 86%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 38%
  har bolig på over 120 kvm
 • 78%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 31%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

70-19-0198

Adresse og matrikkel

Duevegen 17, 2016, Frogner, Gnr. 273 bnr. 20 snr. 35 orgnr. 919874279 i Lillestrøm kommune

Eier

Anita Ovlien Østnes

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

63 / 59 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2017

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Tomt

Areal: 5 713 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Beliggenhet

Boligen ligger meget sentralt til, midt i Frogner sentrum i Sørum kommune. Her finner du alt du trenger i hverdagen, med blant annet matbutikk, apotek, helsetjenester, idrettsanlegg, spisesteder m.m.I tillegg åpnet en ny moderne barne- og ungdomsskole i 2016, og det er tilgang til flere barnehager i gangavstand fra boligen. De nærmeste er Brusletta og Frogner barnehager.

Frogner IL har et toppmoderne idrettsanlegg som sto ferdig i 2017 med flerbrukshall, kunstgressbane, klatrevegg og treningsrom.

I nærområdet finnes flere friluftsområder. Du har blant annet Vardefjellet og Romerikeåsen som byr på flere flotte turløyper. For de som er glad i å fiske er det flere steder langs Leira som innbyr til denne aktiviteten.

Frogner ligger mellom Oslo og Gardermoen med enkel forbindelse med bil, buss eller tog. Togstasjonen ligger i umiddelbar nærhet til boligen med avganger retning Oslo S/Drammen og Jessheim/Dal to ganger i timen. Det tar kun 12 minutter til Lillestrøm og 25 minutter til Oslo S.

Entré

Entréen er et hyggelig "første møte" med denne pene leiligheten. Overflatene er lyse med downlights i himling og gulvflatene er belagt med pen 3-stavs parkett. Det er rom for å sette inn garderobeløsning dersom man ønsker dette, og dørtelefon med åpner er praktisk plassert på vegg.

Stue

Stuen er lys og fin med flere innredningsmuligheter. Det er enkelt å møblere med både sofagruppe og spisestue. Vinduene sørger for godt med lysinnslipp inn til rommet og det er dør ut til balkong. Gulvflatene er belagt med pen 3-stavs parkett med vannbåren varme, ellers lysmalte overflater.

Kjøkken

Leiligheten har en åpen stue/kjøkkenløsning med kjøkken langs den ene veggen. Kjøkkenet er lyst og fra Sigdal. Innredningen har glatte fronter i matt, hvit utførelse og laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum. Mellom overskap og benkeplate er det fliser og benkebelysning. Ventilatoren er tilkoblet med avtrekk ut av bygget. Videre er kjøkkenet utstyrt med keramisk induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel, alt av merke Siemens. Lekkasjevarsler med magnetventil i benkeskap.

Bad

Lyst, flislagt bad med gulvvarme og downlights i himing. Baderomsinnredningen består av servant med underskap, speil med belysning over, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dører. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin i hjørnet og mekanisk avtrekksvifte i himling.

Badet har fått våtromsbevis fra Anticimex. Dette dekker reparasjon av selve badet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom. Se siste side vedlagt i boligsalgsrapporten for vilkår.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en stor og herlig balkong på ca. 12 kvm med overbygget tak. Balkongen er sørøstvendt og du kan derfor nyte den deilige solen her på morningen/dagen. Den romslige størrelsen gjør balkongen enkel å innrede med utemøbler. I tillegg er det montert stikkontakt og belysning på vegg.

Soverom

Boligen har to lyse og pene soverom. Begge rommene kan enkelt møbleres med dobbeltseng, nattbord og kommode grunnet den gode størrelsen. På hovedsoverommet medfølger to garderobeskap med mål på ca. 1,50 meter og 0,6 meter. Det er også oppbevaringsplass i garderobeskap på det andre soverommet.

Felleskostnader

2.429,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, felles forsikringer, kabel-tv/bredbånd (grunnpakke), trappevask, vaktmestertjenester m.m.

Fellesutgifter:
Felleskostnader kr. 1.979,-
Kabel-tv kr. 350,-

Tilleggsytelser:
Garasjeplass kr. 100,-

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles gaasjeanlegg.

En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 716 518 pr. 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 579 465 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

 

Byggemåte

Boligblokk over 5.etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av stål og betongkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon(ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet med murstein og felter med trepanel. Leiligheten har slett entredør fra byggeår med kikkehull og brannklasse EI30 og lydklasse 35db. Vinduer med to-lags glass fra byggeår. Balkongdør med to-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 08.11.2017 for eiendommen. Brukstillatelsen gjelder for hele bygget (B og D), med unntak av næringsdel i hus D. Ifølge søknaden er det
kun registrert mindre vesentlige mangler som må rettes før det kan søkes om ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 69 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, to soverom, stue med åpen kjøkkenløsning.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på 5,2 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Styret skal informeres i forkant om leieforholdet.

Nåværende eier opplyser om at leiligheten har vært utleid for kr. 12.500,- pr. mnd (eksl. strøm).

Oppvarming

Vannbåren varme i leiligheten. Gulvvarme på bad.

Løpende kostnader

Eiendomsskatten utgjør kr. 2 584,- i 20119. Forfall 20.4. og 20.10.

Regulering

Eiendommen er regulert til sentrumsformål for bolig/forretning/kontor/bevertning og omfattet av reguleringsplan nr. 208. Reguleringsbestemmelsene er fra 2013, det medfører at kommuneplanen også må tas til følge. Kommuneplanen er vedtatt 12.06.2019.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.
 

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert 8 servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om gjerde (1933)
Utbyggingsavtale (2016): Utbyggingsavtale for Frogner Sentrum med omlegging av Duevegen.
Bestemmelse om adkomstrett (2017): Adkomstrett med motorisert kjøretøy og til fots.
Bestemmelse om adkomstrett (2017): Adkomstrett med motorisert kjøretøy og til fots.
Erklæring/avtale (2017): Bestemmelse om avfallsbrønner.
Bestemmelse om elektriske ledninger (2017): Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger.
Erklæring/avtale (2017): Rett til å benytte felles uteområde m/ flere bestemmelser.
Bestemmelse om parkering (2017).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sørum kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet skal bestå i dag av 56 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner, fordelt på 1 bygning. Andre byggetrinn har innflytting i 2019, og totalt blir det 122 seksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

Det er ingen lån registrert for selskapet.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring. Polisenummer: SP1566788.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for andre beboere.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.
 

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: tw@schalapartners.no eller SMS: 48 36 57 57 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale. Vennligst angi ønsket overtagelse ved budgivning.

Diverse

Fra 01.01.2020 blir Sørum kommune slått sammen med Lillestrøm.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.


Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

 

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15.000,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.


Eiendomsmeglerfullmektig
Thor Wæraas

Ansvarlig megler:
Alexander Vu Tran

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.