#ILADALEN, Lofotgata 4 c
3 500 000,-
BEKLAGER SOLGT ETTER DIREKTE BUD TIL SELGER solrik balkong | bra standard | alt pusset opp i 2016 | effektivt utnyttet!
 • Prisantydning: 3 500 000,-
 • Fellesgjeld: 206 000,-
 • Omkostninger: 7 810,-
 • Totalpris: 3 713 810,-
 • Ligningsverdi: 549 777,-
 • Fellesutgifter: 3282,-

  Inkludert er betjening av andel fellesgjeld, fiber internett fra HomeNet, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold
Beregnet totalkostnad:
3 500 000,- (Prisantydning) 206 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 706 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 713 810,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 44 m²
 • Bruksareal: 44 m²
 • Bruttoareal: 49 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1901
 • Gårdsnummer: 219
 • Bruksnummer: 163
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 166221263
 • Sist endret: 23.06.20 11:18
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 59%
  eier sin egen bolig
 • 77%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 67%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 64%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 12%
  er gift

 

Oppdragsnummer

19-19-0243

Adresse og matrikkel

Lofotgata 4 c, 0458, Gnr.219 Bnr.163 Andelsnr.18 Orgnr.916124392 i Oslo kommune

Eier

Patrick Telle Sæby

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Nei, ingen forkjøpsrett!

BRA/PROM

44 / 44 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1901

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømkostnader i 2018 var 7906,- for 8235 kwh
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Området ble fra 1 juni 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3 000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Tomt

Areal: 532 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Felles tomt for borettslaget. Opparbeidet bakgård med asfalt og diverse beplantning. Sittegrupper i bakgård. Borettslaget har felles vaskeri.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

Lys innbydende 3-roms i 3. etg med veldig attraktiv beliggenhet, rett ved Iladalen!

Siden 2016 har boligen blitt vesentlig pusset opp med nytt kjøkken, badet ble rehabilitert og utvidet, det ble etablert et ekstra soverom og el-anlegget ble lagt nytt i hele leiligheten. Standarden oppleves med andre ord som meget god, her kan man flytte rett inn!

Den gjennomgående løsningen er effektivt utnyttet og lyset slipper gjennom til alle rom. En god takhøyde og store vindusflater bidrar også til en bra romfølelse.

Leiligheten har en solrik balkong vendt direkte mot vest og rolig bakgård.

Beliggenheten er skjermet, likevel er det kort vei til "alt" man kan ønske seg.

Det er ingen forkjøpsrett i gården, ingen dokumentavgift og lave omkostninger ved kjøp.

Innhold

Entre med plass til sko og yttertøy, lys og innbydende stue med åpen løsning mot stilig kjøkken fra 2016, delikat baderom fra 2016 med opplegg for vaskemaskin, 2 soverom med plass til dobbeltseng og garderobe, hvorav ett med utgang til solrik vestvendt balkong.

Leiligheten disponerer to boder. En bod i trappegang på ca. 1,2 m2, samt en kjellerbod på ca. 4,5 m2. Det er et fellesvaskeri i gården.

Beliggenhet

Leiligheten har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet i et etablert og meget attraktivt boligområde i Iladalen mellom Grünerløkka, St. Hanshaugen, Sagene og Torshov.

Leiligheten ligger rett ved "Mølla", like ovenfor Alexander Kiellands Plass, med idylliske omgivelser, som den gamle trehusbebyggelsen langs Akerselva og gågatene i Maridalsveien og Våghalsen. Det historiske fabrikkområdet ved elva huser nå blant annet Sagene bryggeri. Like ved ligger Beierbrua med Månefisken og Hønse-Lovisas hus i hver sin ende.

Butikker og servicetilbud: Her er nærhet til alt du skulle ønske deg av kafeer, matbutikker og andre servicetilbud! Joker holder til rett nedi gaten. I tillegg har du Mega og Rema 1000 innen fem minutters gangavstand. Kiwi og Meny går du til på under ti minutter. I Kiellands hus, som ligger under fem minutter unna boligen, finner du blant annet apotek, vinmonopol og bokhandel, i tillegg til matbutikk (Mega).

Den koselige bydelsrestauranten Tranen med Åpent Bakeri og Lofthus Pizza er kun noen få minutter fra leiligheten. Mathallen på Vulkan er også en fin møteplass for alle som er opptatt av god mat og kulinariske opplevelser! På sommeren er Alexander Kiellandsplass en stor piazza med kveldsol på mange av uteserveringene.

På ti minutter går du til Grünerløkka, St. Hanshaugen, Torshov eller Sagene. Her finner du "alt" av kafeer, restauranter, utesteder, butikker og andre servicetilbud. Det er også gangavstand til sentrum.

Offentlig kommunikasjon: Svært god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, med tilknytning til hele Oslo.

- Flybussekspressen fra Alexander Kiellands Plass
- Alexander Kiellands plass (ca.5 minutters gange): Buss 21, 33, 34, 54
- Birkelunden (ca. 5 minutters gange): Trikk 11, 12, 13
- Sagene (ca. 12 minutters gange): 20, 37, 34 og 54

Parker: Rett utenfor leiligheten har du din egen grønne oase, Iladalen park, en stor, flott park, tilbaketrukket fra all biltrafikk. I tillegg er det flere flotte turmuligheter langs Akerselva, og du har Møllaparken og Cubaparken for rekreasjon i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til Birkelunden, Sofienbergparken, St. Hanshaugen, Myraløkka, Torshovparken og Torshovdalen.

Trening: For den treningsglade er det gangavstand til både SATS og Gym Ila. I tillegg til flotte joggemuligheter langs Akerselva og kort vei til Nordmarka.

Entré | Velkommen inn!

Pent inngangsparti som gir et godt førsteinntrykk av denne leiligheten. I entreen er det plass til sko og yttertøy og det er downlights i tak. Sikringsskapet har automatsikringer og var nytt i 2016, for øvrig er hele el-anlegget nytt i 2016. For ytterligere lagringsplass finnes en praktisk bod rett utenfor døren i felles trappeoppgang og en kjellerbod.

Stue | Effektivt utnyttet

Tiltalende og veldig hyggelig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen har en god størrelse og det er enkelt å møblere med både sittegruppe og spiseplass. Den gode takhøyden med downlights og de store vindusflatene sørger for å åpne opp rommet og gir en luftig følelse.

Kjøkken | Nytt i 2016

Tiltalende kjøkken med en praktisk og sosial åpen løsning mot stuen. Innredningen fra Ikea var ny i 2016, da ble kjøkkenet flyttet til stuen for å etablere et ekstra soverom i leiligheten. Kjøkkenet har moderne fronter og sort benkeplate. Alle hvitevarer som kjøleskap med frys, komfyr med induksjonstopp og oppvaskmaskin er elegant integrert og medfølger salget. Varmtvannsbereder på 117 L er plassert under kjøkkenbenk og det er ventilator i overskap med kullfilter.

Bad | Nytt i 2016

Tiltalende baderom som ble pusset opp av faglærte i 2016. Badet har hvit moderne innredning, dusjhjørne med svingdører, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekk i himling og varmekabler på gulv. I 2019 ble soilrørene strømpet for å forlenge avløpsrørenes levetid betraktelig.
Det foreligger Våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Balkong | Gode solforhold

Med utgang fra det ene soverommet kommer man til den koselige balkongen. Balkongen på 3 kvm vender mot bakgården og direkte mot vest. Her har man gode solforhold og om sommeren er solen her fra ca. kl. 14.00- ca. kl. 21.00 ifølge selger. Det er plass til utemøbler og en gass/elektrisk grill på balkongen om ønskelig.

Soverom l | Lyst og tiltalende

Pent soverom som i dag benyttes som boligens hovedsoverom. Rommet er effektivt utnyttet med stor dobbeltseng. Den doble skyvedørsgarderoben gir det man behøver av lagringsplass. Soverommet ble tidligere i høst malt i en behagelig og tidsriktig tone.

Soverom ll | Med utgang til balkongen

Nok et innbydende soverom med ulike bruks- og møbleringsmuligheter. Dette rommet har også plass til dobbeltseng om man ønsker det og det romslige garderobeskapet gir lagringsplass. Rommet er også nylig malt, og begge leilighetens soverom vender ut mot stille og rolig gårdsrom.

Felleskostnader

3 089 pr. mnd. Inkludert er betjening av andel fellesgjeld, internett fra HomeNet, vaktmestertjeneste, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold

Herav:
Felleskostnader 2.730,-
Bredbånd 359,-

Etasje

3. etasje

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 549 777 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 979 196 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Klassisk bygård over 4.etasjer samt kjeller og loft. Gulv på grunn av betong. Grunnmur i murkonstruksjon og naturstein. Yttervegger i
murkonstruksjon/teglstein, utvendig pusset og malt. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform tekket med takstein/takplater (ikke
besiktiget). Leiligheten har entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra Swedoor. Balkongdør med karmer av tre og to-lags glass fra 2017.
Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1986. Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler på bad

Ferdigattest / brukstillatelse

Lofotgata 4 (tidl Maridalsveien 62) - Innr WC - Byggesaksdok (uattestert) - 1952
Lofotgata 4 B-C - Bruksendring fra forretning til tre boenheter i 1.etasje - Ferdigattest - 2016
Lofotgata 4 B - Bruksendring av bod til soverom og installering av takvindu H0502 - Ferdigattest
Lofotgata 4 (tidl Maridalsveien 62) - Ventilasjonsanlegg - Ferdigattest - 1988
Lofotgata 4 (tidl Maridalsveien 62) - Vaaningshus - Exdok (attestert) - 1901
Lofotgata 4 (tidl Maridalsveien 62) - Loft + Bad 1-4 etg - Ferdigattest - 1987

Boligens areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 49 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varme på baderomsgulv.

Utstyr

Leiligheten har vannrør med rør-i-rør system. Fordelerskap for vannrør med stoppekran er plassert i vegg på bad. Varmtvannsbereder på 117L fra
2016 plassert under kjøkkenbenk

Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Leiligheten har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg

Leiligheten har røykvarslere tilkoblet felles sentral for borettslaget og brannslukningsapparat

Swedoor entredør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkehull. Balkongdør med to-lags glass og karmer av tre 2017. Vinduer med to-lags
glass og karmer av tre fra 1986.

Adkomst

Enkel adkomst fra Lofotgata og via felles bakgård. Det vil bli satt opp Schala & partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettighetshavere til eiendomsrett
2016/595014-1/200  Hjemmel til eiendomsrett  
30.06.2016 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:LOFOTGATA 4 BORETTSLAG  
Org.nr: 916124392

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Generelle opplysninger om Lofotgata 4 Borettslag:
Borettslaget består av 27 andelsleiligheter.
Lofotgata 4 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer
916124392, og ligger i bydel i Oslo kommune med følgende adresse: Lofotgata 4 A,B,C.

Når ikke annet følger av vedtektene eller lov om borettslag, kan bare fysiske personer være andelseiere i borettslaget. Juridiske personer som nevnt i borettslagsloven§ 4-3 kan eie opp til 20 % av andelene. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen.

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: 2HANDE-83987177376
Type: A
Restsaldo: Kr 5.489.556,-
Restløpetid: 28 år 8 md.
Term. per. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2, 95 %

Andel fellesgjeld

Kr 206.000,- per 01.11.2019

Andel formue

Kr 3.597,- per 31.12.2018

Forsikring

Gjensidige forsikring
Polisenummer: 84840430

Regnskap

Inntekter:
Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 954.999. Dette er som budsjettet.

Kostnader:
Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 661.118.
Dette er kr 132.418 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at kostnader for bredbånd ikke var inkludert i budsjettet for 2018. Disse ble en del av felleskostnadene etter at avtalen med HomeNet ble inngått .

Resultat:
Årets resultat på kr 163.628 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Husdyrhold

Meld styret for anskaffelse av husdyr. Påse at dyret ikke er til sjenanse for andre
beboere i oppgangen. Hunder skal ikke luftes i gardsrommet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- hvitevarer kjøkken
- hvitevarer bad
- lamper, knagger og hyller
- fastmonterte lamper (ikke hylle i stue)

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 5 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.