#ÅRVOLLSKOGEN, Årvollveien 60K
4 390 000,-
Lys 3-roms v/marka | Bygget 2006 | Fransk balkong | Garasjeplass | V.vann inkl. | Lave felleskostnader! Ski in/ski out
 • Prisantydning: 4 390 000,-
 • Omkostninger: 116 820,-
 • Totalpris: 4 506 820,-
 • Ligningsverdi: 1 151 273,-
 • Fellesutgifter: 2499,-

  Varmtvann, kabel-tv og bredbånd (Get), trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, kommunale avgifter m.m.
Beregnet totalkostnad:
4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 000,- (Dokumentavgift) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 116 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 506 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 76 m²
 • Bruksareal: 76 m²
 • Bruttoareal: 83 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2006
 • Gårdsnummer: 86
 • Bruksnummer: 997
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 156773367
 • Sist endret: 27.05.20 15:20
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 91%
  eier sin egen bolig
 • 98%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 63%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 49%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 38%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

16-19-0192

Adresse og matrikkel

Årvollveien 60K, 0590, Oslo, Gnr. 86 bnr. 997 snr. 35 orgnr. 990421994 i Oslo kommune

Eier

John Ivar Ernstsen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

76 / 76 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2006

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger: kWh : 4267, kr 9746,-  aug 2018 - juli 2019, 12 hele måneder
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 2 789 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Eiendommen har opparbeidede fellesarealer. Indre gård er pent opparbeidet med trivelige utomhusarealer, plen, planter, busker og trær samt lekeplass og sittegrupper for beboerne.

Beskrivelse

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet i et moderne bygg fra 2006, adkomst via felles trappegang med heis. Leiligheten ligger fint til i byggets 2 etasje, hvorav stuen er vendt mot flott beplantet gårdsrom og soverommene vendt mot marka. Her er det stille og fredelig. Boligen har en praktisk planløsning med god størrelse på alle rom.

Leiligheten fremstår som moderne med praktiske løsninger, og har en gjennomgående god standard, flere franske balkonger, store vindusflater som gir svært gode lysforhold og en åpen og luftig atmosfære. Varmtvann er inkludert i fellesutgifter og det er ingen fellesgjeld i sameiet. Det medfølger garasjeplass i byggets kjeller med direkte heisadkomst til leilighetsplan.

Svært rolig beliggenhet helt inntil marka med mulighet for alt av friluftsaktiviteter, bl.a ski in/out på både langrenn og slalåm. Meget barnevennlig område med barnehager, skoler og fritidsaktiviteter i umiddelbar nærhet. Denne leiligheten bør sees og oppleves!

Innhold

Leiligheten er gjennomgående, ligger i 2. etg med heis og inneholder: Entré, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.
I tillegg disponerer leiligheten en bod (nr. 60111) i felles garasje på ca 5,1 kvm. Det medfølger garasjeplass (nr. 30121) i byggets kjeller med direkte heisadkomst.

Beliggenhet

Årvollskogen ligger rolig til i bydel Bjerke ca 15 minutter med buss fra Oslo S og 30-45 min gange til Grünerløkka.

Dette området ble utbygd på 1950-tallet og består i dag av en fin blanding av eneboliger, rekkehus og leiligheter - hovedsakelig i blokker på 3 etasjer. De senere år har det blitt bygget flere større boligblokker i området - herunder Årvollskogen.

Området byr på unike muligheter for friluftsinteresserte - her ligger store friluftsområder i umiddelbar nærhet med muligheter for å ta sykkelen eller skiene på seg rett utenfor døren og spasere ut i marka. Grefsenkleiva Alpinanlegg ligger rett ved for den alpininteresserte.

Ellers er det flust med muligheter for de små. Årvoll IL har fotball- og håndballgrupper fra ung alder og oppover til old boys, det er muligheter for å delta på dans, korps, drilling osv. Årvoll gård har diverse kulturtilbud, inkludert hester / ridning, leikarring, fredagspub (med quiz), utstillinger, konserter osv.

Kort vei til matbutikk, Linderud Senter med mange butikker, vinmonopol etc samt til offentlig kommunikasjon.

Entré

Lys og innbydende entré med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko i garderobeskap, knaggrekker og kommode. Gulvflater belagt med parkett. Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré.

Stue

Tiltalende og luftig rom med dobbel fransk balkong og store vindusflater gjør rommet ekstra lyst og luftig. Stuen er vendt mot flott beplantet, barnevennlig gårdsrom. God plass til sittegruppe, spisebord, hyller og tilhørende møblement. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Kjøkken

Kjøkkenet har åpen løsning mot stue med kjøkkeninnredning fra byggeår. Innredningen byr på godt med lagringsmuligheter og har skap med glatte fronter og benkeplate i laminat. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap med fryser. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Ventilator med uttrekk. Gulvflate belagt med parkett.

Bad

Pent, romslig flislagt bad fra byggeår med varme i gulv. Badet inneholder vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant, speil, belysning med stikkontakt, innfellbare glassdører, dusjarmatur med hånddusj og vegghengt toalett. Vegghengt høyskap ved siden av dusj for oppbevaring. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

Soverom

Stort, luftig rom med fransk balkong samt stort vindu med utsikt mot marka. Oppbevaringsplass i garderobeskap med skuffer (3,0 meter). Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng, nattbord og øvrig møblement. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Soverom 2

Dette er også et flott soverom og egner seg godt som f.eks. barnerom, gjesteværelse eller hjemmekontor. Rommet har plass til seng, skrivepult og annet ønskelig møblement. Garderobeskap med god oppbevaringsplass. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Felleskostnader

2 499 pr. mnd. Varmtvann, kabel-tv og bredbånd (Get), trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, kommunale avgifter m.m.
Herav:
Felleskostnader 2.082,-
Kabel-TV/bredbånd 417,-

Felleskostnader for bod og garasje kommer i tillegg til felleskostnadene for leiligheten (garasje kr. 328,- og bod kr. 25,- pr måned).
Styret opplyser at det blir dobbel utsending av felleskostnader for februar og april for å dekke inn ekstra utgifter ifbm ventilasjon og fordelerskap samt for å øke egenkapital i sameiet. Felleskostnadene for februar og april er kr 4.164 + kr 417 (kabel-TV/bredbånd).

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg som tilhører Sameiet Årvollskogen Garasjeanlegg (plass nr. 30121). Garasjeleie kr. 328,-pr/mnd kommer i tillegg til felleskostnader for boligseksjonen. Det påløper også eierskiftegebyr av garasjeplass til forretningsfører kr. 731,-.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 151 273 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 144 584 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over 6.etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Yttervegger utvendig kledd med fasadeplater og panel. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har Swedoor entredør i brannklasse EI 30 og lydklasse 40dB med kikkehull. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass fra 2006.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 06.10.2011 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie skal meldes til styret og OBOS Eiendomsforvaltning for registrering så fort avtale om utleie er gjort.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Løpende kostnader

Kostnader i forbindelse med innboforsikring, strøm m.l. kommer i tillegg. For strømkostnader, se energiforbruk.

Felleskostnader for bod og garasje kommer i tillegg til felleskostnadene for leiligheten (garasje kr. 328,- og bod kr. 25,- pr måned).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det bygges, rives og rehabiliteres i området. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsbestemmelser for Årvollveien 60, som reguleres til bebyggelse og anlegg - barnehage, samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur - parkeringsplasser (felt 1 og felt 2), og grønnstruktur - friområde. Ved Årvollveien 60 F - L blir det oppføring av barnehage - Skytterbanen FUS barnehage AS. For mer infomasjon, se S-4713

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Grunndata
2007/113212-1/200  Seksjonering  
08.01.2007 
opprettet seksjoner:
snr: 35
formål: Bolig
sameiebrøk: 76/9459
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0301-86/979
Rettigheter i eiendomsrett
2008/503286-2/200  Erklæring/avtale  
20.06.2008 
 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:86 Bnr:996 Snr:1-147
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:86 Bnr:997 Snr:1-105
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:86 Bnr:998  
Bestemmelse om fellesareal
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten
 
Rettigheter på 0301-86/1008
Rettigheter i eiendomsrett
2015/274648-2/200  Erklæring/avtale  
26.03.2015 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:86 Bnr:996 Snr:1-147
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:86 Bnr:997 Snr:1-105
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:86 Bnr:998 Snr:1-68
Bestemmelse om felles bruk
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Årvollskogen Boligsameie II. Org. nr: 990.421.994. Sameiet består av 105 seksjoner.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS
Sameiets revisor er BDO AS

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 0,- per 20.08.19
Andel fellesformue kr. 1.166,- pr. 31.12.18.

Ingen lån registrert for selskap.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 1241208

Regnskap

Inntekter:
Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 3 270 199,-
Andre inntekter består i hovedsak av viderefakturering til sameie I og III.

Kostnader:
Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 3 977 138,-.
Dette er kr 144 638,- høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak høyere kostnader til energi.

Resultat:
Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 705 132,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier. Eiendomsmegler sender inn styregodkjennelse, men en evt. styregodkjennelse er kjøpers ansvar. Evt. merkostnader er kjøpers ansvar. Kontakt eiendomsmegler for ytterligere opplysninger.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameiet.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2017 Nytt berederrom, utskifting av rørledninger

Styret regner med at felles utgiftene går ytterligere opp med 5% denne høsten. Ta kontakt med styreleder for mer informasjon.
Se forøvrig årsberetning og protokoll som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert og kun integrerte hvitevarer medfølger dersom annet ikke blir avtalt.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: as@schalapartners.no eller SMS: 91 53 59 14 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 990,-, markedspakke kr. 14.990,-, sikkerhetsstillelse kr. 989,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Anders Sveen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.