#KJELLER, Johannes Nielsens vei 28
5 900 000,-
Strøkent rekkehus over 3 plan | Flere uteplasser | 3 soverom og 2 bad | Carport og p-plass | Barnevennlig!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 5 900 000,-
 • Omkostninger: 156 320,-
 • Totalpris: 6 056 320,-
 • Ligningsverdi: 1 813 816,-
 • Fellesutgifter: 4616,-

  Drift og vedlikehold, akonto fjernvarme, kabel-tv/internett grunnpakke, felles forsikringer, forretningsførsel m.m.
Beregnet totalkostnad:
5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 156 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 056 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Primærrom: 132 m²
 • Bruksareal: 139 m²
 • Bruttoareal: 152 m²
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2012
 • Gårdsnummer: 31
 • Bruksnummer: 382
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 191124916
 • Sist endret: 15.09.20 15:01
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 5%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 47%
  har bolig på over 120 kvm
 • 86%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 31%
  er gift
 • 40%
  har høyskoleutdanning

 

Oppdragsnummer

71-20-0111

Adresse og matrikkel

Johannes Nielsens vei 28, 2007, Kjeller, Gnr. 31 bnr. 382 snr. 14 orgnr. 912450821 i Lillestrøm kommune

Eier

Vesna Antic

Thomas Egelund

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

139 / 132 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Rekkehus

Byggeår

2012

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Energiforbruk

Stipulerte energikostnader for 2020 er ca. kr. 14.000,-.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 6 114 kvm, Eierform: Eiet tomt

Sameiet er godt beplantet med hekk, klatreplanter på gabions mur, og et velholdt uteareal.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde, sentralt plassert midt mellom Oslo og Gardermoen. Området kan by på flere gode aktivitetstilbud for alle og enhver. Blant annet finnes det fotballbane, ballbinge, golf, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg og treningssenter. Området kan også by på flere flotte turområder. Fra boligen har du tilgang til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Barnevennlig område med kort vei til flere skoler og barnehager. Kort vei til Lillestrøm torv og Skedsmo senter som har et variert utvalg butikker og gode servicetilbud. En liten biltur unna ligger Strømmen, som kan tilby alt man ellers måtte ønske seg av flotte butikker, kafeér, restauranter og uteliv. Godt kollektivtilbud med buss til og fra både Lillestrøm og Skedsmokorset. Kort vei ut på E6 med rask adkomst til både Oslo og Gardermoen (Ca. 25 minutter begge veier). Ca. 23 km. til Oslo sentrum og ca. 3 km. til Lillestrøm.

Se nabolagsprofil på neste side for mer informasjon om området.

Entré

Når solen står opp om morgenen er det mulighet for å innta morgenkaffen foran inngangsdøra, hvor det er en liten hageparsell med opparbeidet hekk.

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en innbydende entré. Dette er et herlig ''første møte'' med dette flotte rekkehuset. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle på innsiden av døren. I tillegg har entréen en stor skyvedørsgarderobe som sørger for gode oppbevaringsmuligheter. Veggene er holdt lysegrå og gulvet belagt med fliser. Det er vannbåren gulvvarme i samtlige rom, noe som er meget praktisk i gangen på våte og snøfylte dager. Når du går videre inn er det gode muligheter for walk-in closet eller hjemmekontor med mulighet for TV og data.

Stue

Stuen er lysmalt og gulvet er belagt med en pen 1-stavs parkett, ny i 2019. Det er store vindusflater på begge sider av siden som sørger for rikelig med naturlig lys i boligen. Den gjennomgående løsningen sørger for en luftig atmosfære. Størrelsen er perfekt for å muliggjøre flere store og sosiale soner. Du har en naturlig plass til både sofagruppe og TV med tilhørende møblement. I tillegg finner du en koselig peis fra Contura sentralt i rommet, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. Peisen er satt inn i 2013.

Fra den ene siden av stuen er det utgang til en hyggelig, vestvendt takaltan på ca. 10 kvm. Her kan man enkelt innrede med sittegruppe og planter. Det er ekstra lagringsplass i tilhørende utebod på ca. 0,90 kvm. På den andre siden av stuen er det utgang til en østvendt takaltan på ca. 6,5 kvm. Altanen har rom for cafesett og begge altaner er beiset i 2020. Med uteplasser på hver side av stuen kan du flytte deg etter solen hele dagen. Det er montert utelys og stikkontakter på begge sider.

Det er lameller på skyvedører i 2. etasje, samt persienner på resterende vinduer i hele rekkehuset.

Kjøkken og spisestue

Stilrent kjøkken fra Drømmekjøkkenet, nytt i 2013. Innredningen har hvite, glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging. Hvitevarer som stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap med fryser fra Miele er integrert og følger med. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Røroshetta. Kjøkkenet er stort og romslig, så her er det god plass til et stort spisebord hvor familien kan samles for hyggelige middager.

Fra kjøkkenet er det utgang til en herlig markterrasse på ca. 15 kvm, med påbygget levegg som skjermer. Terrassen er østvendt og har sol på ettermiddagen, samt god plass til stor sittegruppe, grill og planter. Det er montert utelys og stikkontakter. Terrassen er tilknyttet en utvendig bod på ca. 0,90 kvm og beiset i 2020. På fremsiden av terrassen finnes også en koselig hage hvor barna kan leke fritt.

Bad

Badet i 1. etasje har mørke fliser på gulv og lyse på vegger i tillegg til gulvvarme. Servantinnredningen er byttet i 2020 og fremstår moderne. Videre inneholder badet vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører og hånddusj.

Delikat og flislagt baderom fra 2012 med gulvvarme i underetasjen. Baderommet ble oppgradert i 2020 med ny og stilren innredning. Baderommet består av servant med ett-greps armatur og skuffer under, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dører og hånddusj. Over servanten er det speil. Videre er det opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel, så her har du alt du trenger på baderommet.

Soverom

Boligen har hele 3 soverom av gode størrelser og som har malte flater i lyse farger. Gulvene er belagt med en pen 1-stavs parkett. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig med lys i rommene. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Alle soverommene kommer med skyvedørsgarderobe som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med 3 soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse eller barnerom. Det er også Tv-uttak i begge rom i 1. etasje.

Felleskostnader

4.616,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, akonto fjernvarme, kabel-tv/internett grunnpakke, felles forsikringer, forretningsførsel m.m.

Fellesutgifter:
Felleskostnader kr. 2.803,-
Kabel-TV / Bredbånd kr. 377,-

Måler:
Akonto fjernvarme: Enhet: 5079/14 ( 50791 - 14) kr. 1.436,-

Manuell årlig avlesing og avregning av målere, som foretas av styret en gang i året.

Telenor Norge AS er leverandør av kabel-tv/bredbåndstjenester. Bredbåndstjeneste kan oppgraderes mot tilleggsbeløp.       

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass i carport og på asfaltert plass. Det er også gode parkeringsmuligheter på fellesområdet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 813 816 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 529 736 pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).


Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Grunnmur av betongkonstruksjon fundamentert på støp såle på ukjent byggegrunn. Yttervegger av bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med liggende og stående panel. Utvendige fasader blir malt i 2020 i regi av sameiet. Takkonstruksjon av pulttaksform utvendig tekket med sveiset shingel. Boligen har entredør med glatt utførelse. Vinduer og altandører i 2. Etasje med rammer av tre, og tre-lags glass fra byggeår. Øvrige vinduer med to-lags glass fra byggeår. Stoppekran for vann er plassert på teknisk rom. Vannrør med rør-i-rør system og synlig avløpsrør i plast.

Eier har installert dimmere til taklamper i hele rekkehuset, samt ekstra stikkontakter i begge barnerom.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 19.12.2018 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 152 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 50 kvm.
Primærrom: 43 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, bad, trapperom/hjemmekontor og soverom.
Sekundærrom: 7 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom.

1. etasje:
Bruksareal: 54 kvm.
Primærrom: 54 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, trapperom, kjøkken, bad og to soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 35 kvm.
Primærrom: 35 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom og stue.

I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 5,40 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Felles varmtvann.

Løpende kostnader

Bystyret har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Eiendomsskatt på denne seksjonen i 2020 utgjør kr. 4.459,-.

Kommunale gebyrer utgjør foreløpig ca. kr.20.547 - pr. år. I dette inngår gebyr til vann, avløp og renovasjon gebyrer samt pipe/tilsyn.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i reguleringsplan for "Kjeller gård", vedtak i Kommunestyret 29.09.2010.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert to servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledninger (2013) og bestemmelse om drift og vedlikehold av snuplass (2018).

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 16 boligseksjoner og har organisasjonsnummer 912450821. Bori BBL er forretningsfører.

Sameiet har et solid styre, som er opptatt av godt naboskap. Det arrangeres årlige sommerfester og julegrantenning, hvor alle enhetene er inkluderte.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke langsiktig gjeld pt.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: SP1662941.1.1

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har utarbeidet en vedlikeholdsplan for sameiet. Se vedlegg i salgsoppgaven for mer info.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Gardiner og gardinstenger.
Følgende tilbehør medfølger handelen: Taklampe på kjøkkenet i 2. etasje.

Ekstra kjøle- og fryseskap i boden nede kan følge etter avtale.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,50% av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 3.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.