#BØLER, Bølerbakken 4
3 350 000,-
3-roms hjørneleilighet med balkong | Heis | Bad fra 2014 | Fyring og varmtvann inkl | Nær T-bane!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 3 350 000,-
 • Fellesgjeld: 253 984,-
 • Omkostninger: 99 089,-
 • Totalpris: 3 703 073,-
 • Ligningsverdi: 914 147,-
 • Fellesutgifter: 5098,-

  Drift og vedlikehold, felles forsikringer, kommunale avgifter, varmtvann og fyring, festeavgift, kabel-tv/internett grunnpakke, renter og avdrag, forretningsførsel m.m.
Beregnet totalkostnad:
3 350 000,- (Prisantydning) 253 984,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 603 984,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 070,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 603 984,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 99 089,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 703 073,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 66 m²
 • Bruksareal: 66 m²
 • Bruttoareal: 73 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1959
 • Gårdsnummer: 164
 • Bruksnummer: 25
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 189992852
 • Sist endret: 24.09.20 16:07
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 87%
  eier sin egen bolig
 • 3%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 42%
  har bolig på over 120 kvm
 • 85%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 43%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

19-20-0198

Adresse og matrikkel

Bølerbakken 4, 0690, Oslo, Gnr. 164 bnr. 25 snr. 45 orgnr. 871435642 i Oslo kommune

Eier

Ali Modar Hamid Al-gayar Hadeel Megdad Jawad

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

66 / 66 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1959

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Tomt

Areal: 12 780 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomten er pent opparbeidet med plen, trær, prydbusker, lekeplasser og asfalterte stikkveier.

Selskapet fester tomt av Oslo kommune for en avtaleperiode på 90 år regnet fra 01.08.1959. Festeavgiften er kr 150.000,- for år 2020. Festeavgiften kan reguleres hvert tiende år og avtalen utløper 01.08.2049.

Iht. festekontrakten har Oslo Kommune forkjøpsrett, kjøp av boligen forutsetter at kommunen ikke benytter seg av retten. Avklaring om bruk av forkjøpsretten må gjøres før overtakelse og oppgjør kan skje. Megler har sendt forespørsel om avklaring av forkjøpsretten og mottatt svar fra Oslo Kommune om at de ikke vil benytte seg av forkjøpsretten.

Beliggenhet

Sentralt på Bøler med ca. 5 minutters gange til Bøler Senter med dagligvarebutikk COOP Mega, godt utvalg av forretninger og servicetilbud, inkludert bl.a. lege, tannlege, fysioterapi, frisør, bibliotek, Bøler bad (med varmt vann og babysvømming), nyere vinmonopol og bydelskontorer. I tillegg kan man handle på Kiwi og Rema1000 som ligger i nærområdet. For større utvalg av butikker finnes det flere kjøpesentre i nærheten, som Bryn, Lambertseter, Tveita, Alna og Manglerud. Det er ca. 10 minutter med bil til Oslo sentrum med alt hva et rikt byliv kan tilby. Ca. 2 minutters gange til Bøler T-banestasjon, som ble rehabilitert i 2015/16 med opptil 8 avganger i timen. Dette kombinert med 3 minutters gange til nærmeste busstopp, gjør det enkelt og effektivt å ta seg frem med kollektivtransport.

Nærområdet kan by på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter til alle årstider. Østensjøvannet med et rikt dyre- og fugleliv og Østmarka med lysløypenett og sykkelstier, supre bade- og fiskeplasser ved Nøklevann og videre innover i marka. Det er et fantastisk terreng med gode turmuligheter sommer som vinter. En av de trivelige sportsstuene Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet kan kanskje friste som mål for søndagsturen? Nøklevann ro og padleklubb tilbyr utlån av båter. Nær Haraløkka idrettsanlegg med fotballbaner, kunstgressbane og tennisbaner. I nærområdet er det også flere barnehager og skoler for alle alderstrinn, med blant annet bilfri gangvei til Bøler barneskole.

Les mer om kultur, fritid og nærmiljø på Bydel Østensjø. www.bydel-ostensjo.oslo.kommune.no

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig og romslig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. I tillegg har entréen en skyvedørsgarderobe som sørger for gode oppbevaringsmuligheter. Veggene er lysmalte og gulvet er belagt med tre-stavs parkett. Boligen har adkomst fra felles  trappegang. Ellers har oppgangen callinganlegg.

Stue

Stuen er lys med tre-stavs parkett på gulv og flere vinder som sørger for gode lysinnslipp. Størrelsen og stuens utforming muliggjøre store og sosiale soner. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.

Fra stuen er det utgang til en sydøstvendt balkong på ca. 3,60 kvm. Balkongen kan innredes med cafésett og har et fredelig utsyn.

Kjøkken

Tidløst Ikea kjøkken fra 2018. Innredningen har hvite, glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Flislagt mellom benkeplate og overskap med stikkontakter samt overskapslys. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator med kullfilter over kokesonen og hvitevarer som frittstående oppvaskmaskin, integrert stekeovn med nedfelt keramisk topp, kjøleskap med fryser fra Ikea og opplegg for vaskemaskin. Ved vindu har du en fin utsikt og rom for frokostbord.

Bad

Pent baderom fra 2014 med mørke fliser på gulv og lyse på vegger, samt gulvvarme. Baderomsinnredningen består av servant med skuffeseksjon under. speil med overlys, vegghengt toalett og dusjnisje med buede, innfellbare glassdører. Takstmann har observert noe sopp i dusjsonen.

Det foreligger Våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Soverom

Hovedsovemmet er lyst og pent med god plass til en stor dobbeltseng med nattbord på hver side. I tillegg til tilhørende garderobeløsning, er det plass til ytterligere oppbevaringsmøbler eller eventuelt en kontorpult. Vinduet vender mot rolige omgivelser, og sikrer en god natts søvn. Det andre soverommet er også lysmalt med garderobeskap og har plass til både seng og skrivepult.

Felleskostnader

5.098 pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, felles forsikringer, kommunale avgifter, varmtvann og fyring, festeavgift, kabel-tv/internett grunnpakke, renter og avdrag, forretningsførsel m.m.

Felleskostnadene økte sist 01.07.2020.

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Sameiet disponerer noen parkeringsplasser for utleie. Disse fordeles etter ansiennitet/venteliste. Ta kontakt med styret for å få nærmere informasjon.  

Lading av El-bil/Hybrid:
Sameiet har 53 parkeringsplasser og 4 av dem er el-bil ladestasjoner for hurtiglading.

Pris for parkeringsplass er Kr. 150,- i måneden.
Pris for EL-bil ladekort Kr. 400,-  i måneden (Kr. 600,- for eksterne)
Betaling for leieplass blir lagt til husleiefakturaen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 914 147 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 290 927 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over ni etasjer samt u.etasje, kjeller og loft. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i pussede malte flater. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med papp/membran(ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre med kikkhull. Balkongdør med karmer av tre og to-lags glass fra
1987. Vinduer med karmer av tre og to-/tre-lags glass fra 1987

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 02.07.1965 for eiendommen.
Det foreligger ferdigattest datert 17.11.2014 for rehabilitering av våtrom.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 66 kvm.
Primærrom: 66 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Leiligheten disponerer kjellerbod på ca 3,50 kvm, samt loftsbod med gulvflate på ca 6,50 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet ved radiatorer via varmeanlegg. boligen er tilknyttet felles varmtvann for bygningen.

 

Løpende kostnader

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Det er ikke eiendomsskatt på denne seksjonen i 2020 ifølge skattelisten.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i S-707, datert 17.12.1957. Gjeldende kommunedelplan KDP-17.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1958/8840-1/105  Erklæring/avtale 08.08.1958 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-164/25
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/8841-1/105  Erklæring/avtale 08.08.1958 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-164/25
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/8842-1/105  Erklæring/avtale 08.08.1958 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-164/25
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/9858-127/105  Festekontrakt - vilkår 09.07.1966
festetid: 90 år
AVGIFT NOK 4.705
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN

1984/57866-1/105   ** Nye vilkår 15.11.1984 
FORKJØPSRETT FOR FESTER
1985/64850-1/105  Erklæring/avtale  
22.10.1985 
 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 0301-164/25
Gjelder denne registerenheten med flere
Pengeheftelser i festerett

1966/9858-127/105  Festekontrakt - vilkår 09.07.1966
festetid: 90 år
AVGIFT NOK 4.705
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
Gjelder feste
 
1984/57866-1/105   ** Nye vilkår 15.11.1984 
FORKJØPSRETT FOR FESTER
1983/33889-123/105  Erklæring/avtale  
 09.11.1983 
 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR INNTIL: NOK 20,000
MED PRIORITET
ETTER 90 % AV LÅNETAKST AVHOLDT ETTER
FORSIKRINGSRÅDETS REGLER
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/957260-1/200  Pantedokument 19.10.2016 
BELØP: NOK 2.240.000
Panthaver:DNB BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 985621551

Uomsettelig
Gjelder feste

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 108 seksjoner. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 871435642. Forretningsførselen er i henhold til kontrakt utført av Protenus AS. Oppdragsansvarlig er John Ingvar Lindland. Sameiets revisor er Ernst & Young AS.

Hjemmeside: http://grankollensameie.no/[!/home

 

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 01.01.2020 er kr. 252.984,-.
Andel gjeld av festet tomt pr. 01.01.2020 er kr.13 960,-.
Andel fellesformue pr. 31.12.2019 er kr. 24.642,-.

Sameiet har to lån.
Lånenummer: 8398.71.77171
Rente: 2,95% effektiv
Type: Annuitet
Termin per år: 12
Totalt lån: 21.196.840,- pr. 08.06.2020.
Første forfall 16.05.2018

Lånenummer: 8398.71.82876
Rente: 3,01% effektiv
Type: Annuitet
Termin per år: 12
Totalt lån: 5.872.016,- pr. 08.06.2020.
Første forfall 29.04.2019

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 85676304

Regnskap

Årets resultat er et underskudd på kr 3 318 188, ført mot egenkapital. De høye driftskostnadene skyldes gjenstående arbeid med investeringen i bergvarme på kr. 1.350.000,-.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er pt. ikke planer om noen større prosjekter i sameiet. Det har blitt drøftet om forholdene rundt heisene og en eventuell utskiftning av disse i fremtiden. Det vil bli innkalt til en ekstraordinær generalforsamling før sameiet starter med et slikt prosjekt.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillat ifølge retningslinjene i vedtektene pkt. 2.6. Ved innflytting i borettslaget eller ved nyanskaffelse av hund eller katt, er det kun tillatt med ett husdyr, hund eller katt pr leilighet. Anskaffelse av husdyr (hund/katt) skal meldes til styret.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ab@schalapartners.no eller SMS: 47 45 17 99 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret. Styregodkjenning kan ikke nektes dersom det ikke er saklig grunn for det.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
 

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80% av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 9.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler
Anette Borvik

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.