#FROGNER, Vestheimgata 4
3 000 000,-
Lys og luftig 1-R selveier mot rolig bakgård I God standard med nyere kjøkken og bad I Lave felleskostnader inkl. "alt"

VISNING:

4. august tirsdag kl. 16:30 - 17:30
 • Prisantydning: 3 000 000,-
 • Fellesgjeld: 66 867,-
 • Omkostninger: 85 470,-
 • Totalpris: 3 152 337,-
 • Ligningsverdi: 774 659,-
 • Fellesutgifter: 2400,-

  Oppvarming og varmtvann, grunnpakke kabel-TV og bredbånd fra Get, trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.
Beregnet totalkostnad:
3 000 000,- (Prisantydning) 66 867,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 066 867,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 650,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 066 867,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 85 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 152 337,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 28 m²
 • Bruksareal: 28 m²
 • Bruttoareal: 30 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 1
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1945
 • Gårdsnummer: 211
 • Bruksnummer: 119
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 185829741
 • Sist endret: 28.07.20 09:51
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 59%
  eier sin egen bolig
 • 86%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 43%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 98%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 20%
  er gift

 

Oppdragsnummer

19-20-0159

Adresse og matrikkel

Vestheimgata 4, 0262, Oslo, Gnr. 211 bnr. 119 snr. 4 orgnr. 0983048927 i Oslo kommune

Eier

Ola Mo

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Bunnfradraget er på inntil 4 millioner kroner (boligverdi på inntil 5,71 mill.) for skatteåret 2020.

BRA/PROM

28 / 28 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1945

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers energiforbruk har vært ca. 600 kwh. pr år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal og er opparbeidet med plen, beplantning som blomster, busker og trær og med ulike sittegrupper.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke sikringsordning eller IN-ordning.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder:
Entré, baderom og stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 2,5m².

Beliggenhet

Svært sentral og attraktiv beliggenhet i et funkisbygg på Frogner. Vestheimgata er en rolig, enveiskjørt gate som ligger mellom velkjente Bygdøy Allé og Frognerveien. Her bor du rolig og tilbaketrukket, samtidig som det er kort vei til alt Frogner og omegn har å by på. I nærområdet har du et bredt utvalg av servicetilbud og handlemuligheter, med bl.a. vinmonopol, kaféer, restauranter, delikatesse- og spesialforretninger, frisør/velvære, interiørbutikker, klesbutikker, dagligvareforretninger, post, apotek m.m. Flere hyggelige caféer og restauranter i området. Søndagsåpen Bunnpris i umiddelbar nærhet. Ikke langt unna har du også Gimle og Frogner kino. Bjørknes privatskole ligger kun ett minutts gange fra leiligheten.

Kort vei til fine tur- og rekreasjonsmuligheter i bl.a. Frognerparken, Slottsparken, Langgårdsløkken, Hydroparken og Framneshaven, samt tur- og sykkelstier langs Frognerkilen mot Bygdøy i den ene retningen og Aker Brygge/Tjuvholmen i den andre.

Det er et godt tilbud av offentlig kommunikasjon i nærheten med busstopp i Bygdøy Allé og trikkestopp i Frognerveien, samt flere avganger fra Solli plass. I tillegg er det gangavstand til Nationalteateret som er et knutepunkt for samtlige flytog, tog- og t-banelinjer med hyppige avganger.

Lys og praktisk entré

Du ønskes velkommen inn i en lys og praktisk entré. I entréen har du plass til sko og yttertøy i åpen garderobeløsning på ca. 1,5 meter. Installert porttelefon på vegg.

Stort, lyst og romslig oppholdsrom

Leiligheten har et stort og lyst oppholdsrom med plass til ønskelig møblement. Gjennomgående god standard med parkett på gulv og lysmalte overflater. Hele leiligheten vender ut mot rolig bakgård og du har en stor vindusflate som slipper inn lyset. Lysinnslippet sammen med den gode takhøyden på ca. 2,65 meter bidrar til en god og luftig romfølelse. Leiligheten holdes god og lun med fjernvarme til radiatorer. Både fyring, varmtvann og grunnpakke kabel-TV og bredbånd er inkludert i de lave felleskostnadene på kr. 2 400,-.

Moderne kjøkken fra 2015

Kjøkkenet ligger i en fin og sosial åpen løsning med stuen. Moderne kjøkkeninnredning fra IKEA som var ny i 2015. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og granitt benkeplate fra Sigvartsen Steinindustri med underlimt oppvaskkum. Praktisk med belysning under overskapene og fliser i benkeryggen. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som induksjonstopp og stekeovn fra Miele og avtrekksvifte.

Moderne og lyst flislagt baderom fra 2008

Leiligheten har et moderne og lyst flislagt baderom fra 2008. Baderommet har hvite fliser på gulv med gulvvarme, hvite fliser på veggene og downlights i himling. Baderomsinnredning fra 2017 med heldekkende servant, speilskap med belysning over. Baderommet er også utstyrt med dusjhjørne med innfellbare glassdører (nye i 2017) og vegghengt toalett. Plass og opplegg for vaskemaskin, samt ekstra oppbevaringsplass i vegghengt skap over.

Felleskostnader

Kr. 2 400,-/mnd.
Felleskostnader inkluderer: Oppvarming og varmtvann, grunnpakke kabel-TV og bredbånd fra Get,  trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Herav:
Kr. 1 320,- Felleskostnader
Kr. 445,- Andel renter lån
Kr. 332,- Andel oppvarming
Kr. 278,- Andel TV
Kr. 25,- Andel brannalarm

Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene kan variere over tid, og justeres i forhold til sameiets faktiske kostnader. Felleskostnadene ble sist justert den 01.07.2020.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 774 659 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 788 773 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk oppført 1945 over 6 etasjer i tillegg til kjeller. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere av armert betong. Fasaden er pusset og malt. Leiligheten har Swedoor inngangsdør med kikkehull og sikkerhetslås fra ukjent årstall. Brann- og lydklasse B30 og dB35. Vinduer med to-lags glass fra 1988.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Det foreligger også ferdigattest fra 2019 på rehabilitering av fasade.

Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 28 kvm, Bruksareal: 28 kvm, Bruttoareal: 30 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, baderom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt med styrets skriftlige godkjennelse. Eiere som leier ut sin leilighet vil måtte dekke et innflyttingsgebyr på kr 3.000,- jfr husordensreglene pkt 2f).

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme til radiatorer. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Elektrisk gulvvarme på baderom.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Frognerveien 20 - Etablering av energipark
Saksnummer: 201807039 - Byggesak
Status: Tillatelse gitt

Bygdøy allé 25 B - Fasadeendring - takterrasse på bod
Saksnummer: 200606499 - Byggesak
Status: Tillatelse gitt

Gabels gate 46 - Oppføring av 10 balkonger
Saksnummer: 202009269 - Byggesak
Status: Mottatt søknad

Niels Juels gate 52 - Detaljregulering til politisk behandling - Rehabilitering og utvidelse - Hartvig Nissen videregående skole
Saksnummer: 201802598 - Reguleringssak
Sakstype: Forslag - Detaljregulering

Skovveien - Trikketrasé
Saksnummer: 201602328 - Reguleringssak
Status: Planforslag

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

Sameie

Vestheim Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 983 048 927, og består av 84 seksjoner. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld per 30.06.2020: Kr. 66 867,-
Andel fellesformue per 09.07.2020: Kr. 44 021,-

Långiver: OBOS Banken. Lånnummer 9820.77.34217
Lånetype: Annuitet, 12 terminer årlig
Årlig rentesats: 3,26 % (nominell rente).
Dato siste termin: 30.05.2038
Restsaldo per 30.06.2020: Kr. 8 408 070,-

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i If skadeforsikring. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.

Regnskap

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr. 3 311 097,-.
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr. 3 230 607,-.
Dette ga et negativt årsresultat i 2019 på kr. -230 095,-.

Sameiets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var per 31.12.2019 kr. 109 086,- og viser sameiets likviditet.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier og i forbindelse med utleie.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyr må ikke holdes i leiligheten uten skriftlig samtykke fra styret. (Jfr. skjema for hundehold). Det er båndtvang for hunder i bakgården, og i fellesområdet, hele året.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,35 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 4 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Erik Danielsen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.