#FINSTADJORDET/LØRENSKOG, Snøklokkeveien 17
3 790 000,-
Velholdt 4-roms med p-plass | Nytt bad | Solrik, innglasset balkong på 15 m² | Barnevennlig område | Flytt rett inn!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 3 790 000,-
 • Fellesgjeld: 217 408,-
 • Omkostninger: 15 135,-
 • Totalpris: 4 022 543,-
 • Ligningsverdi: 1 023 532,-
 • Fellesutgifter: 4894,-

  Drift og vedlikehold, felles forsikringer, kommunale avgifter, kabel-tv/bredbånd, parkeringsplass, renhold av fellesarealer, snøbrøyting/gressklipping,
Beregnet totalkostnad:
3 790 000,- (Prisantydning) 217 408,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 007 408,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 135,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 022 543,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 91 m²
 • Bruksareal: 110 m²
 • Bruttoareal: 120 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1973
 • Gårdsnummer: 100
 • Bruksnummer: 239
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 181710194
 • Sist endret: 03.07.20 17:57
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 83%
  eier sin egen bolig
 • 100%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 42%
  er barnefamilier
 • 37%
  er gift

 

Oppdragsnummer

71-20-0036

Adresse og matrikkel

Snøklokkeveien 17, 1475, Finstadjordet, Gnr. 100 bnr. 239, andelsnr. 45 i Løken 1 borettslag med orgnr. 950171790 i Lørenskog kommune

Eier

Shahal Stian Ahmad Nosheen Akhtar

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

BRA/PROM

110 / 91 m²

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1973

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Tomt

Areal: 17 006 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal. Fellesområder opparbeidet med plenarealer, trær, prydbusker, diverse beplantning, sittegrupper, lekeapparater,
sykkelparkering, biloppstillingsplasser og asfalterte internveier.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og et sentralt boligområde på i Lørenskog kommune. Kort vei til skoler, barnehager, kollektivtransport, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også umiddelbar nærhet til Triaden storsenter og både Lillestrøm og Oslo sentrum ligger godt innen rekkevidde.

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, samt et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Blant annet finner man flere ballplasser, ishall, golfbane, idrettshall, svømmehall og tennisbane, for å nevne noe.

Det er også flotte tur- og rekreasjonsmuligheter nær boligfeltet. Østmarka byr på flere bade-/fiskevann og flott turstier og lysløyper. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende hilse på de ulike husdyrene på gården. En av verdens største innendørsarenaer for skisport "SNØ", skal bygges ved Lørenskog stasjon, med planlagt ferdigstillelse ila. 2019/20. Her vil det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I forbindelse med utbyggingen er det også planlagt konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop extra Finstadjordet eller Bunnpris, Joker, Rema 1000 eller på den store Meny-butikken på Triaden. Ønsker du ytterligere servicetilbud og shoppingmuligheter er det mange alternativer med Triaden, Metro og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs, i tillegg til et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Entré

Entréen gir med en gang en god følelse når går inn i leiligheten. De lysmalte veggene og den romslige størrelsen gir et godt førsteinntrykk. Det er plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i garderobeskap. I tillegg er entréen tilknyttet en innvendig bod med ekstra lagringsplass.

Stue

Stuens utforming byr på flere innredningsmuligheter. Her er det god plass til både stor sofagruppe og spisestue. De store vinduene sørger for gode lysforhold til rommet og den åpne løsningen mot kjøkkenet gjør dette til et sosialt rom. Gulvflatene er belagt med en-stavs slitesterkt laminat, ellers lysmalte overflater og kontrasvegg. Kontrastvegg er malt i 2020.

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning mot stue fra Scüller, nytt i 2015. Kjøkkeninnredning har glatte fronter og benkeplate av heltre og laminat med planlimt oppvaskkum i kompositt. Laminerte plater mellom benkeplate og overskap, samt benkebelysning. På kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som benkekjøleskap, oppvaskmaskin og stekeovn, induksjonsplatetopp fra Neff. Vegghengt ventilator med kullfilter er montert over kokesonen. Oso varmtvannsbereder på 120 liter fra 2005 er plassert i benkeskap og det er lekkasjevarsler under kjøkkenbenk og komfyrvakt på platetopp.

Bad

Nytt, lekkert bad fra 2020. Badet har fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme. Baderomsinnredningen består av servant med skap under, vegghengt speil med integrert belysning, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin i hjørnet og downlights i himling.

Det foreligger Våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en meget romslig, innglasset balkong på ca. 15 kvm med hyggelig utsyn utover borettslagets fellesarealer. Balkongen er sydvendt og den gode størrelsen gjør den enkel å innrede med utemøbler og grill. Siden balkongen er innglasset vil det forlenge brukstiden og den kan fungere som en forlengelse av stuen store deler av året. Både utelys og stikkontakter er installert.

Soverom

Boligen har tre gode soverom hvor alle har plass til både dobbeltseng og nattbord. Hovedsoverommet har oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe på 2,0 meter og soverom II i garderobeskap på 1,0 meter. Det er også god plass til garderobeløsning på soverom III.

Felleskostnader

4 894 pr. mnd. Drift og vedlikehold, felles forsikringer, kommunale avgifter, kabel-tv/bredbånd (GET), parkeringsplass, renhold av fellesarealer, snøbrøyting/gressklipping,

Fellesutgifter kr. 3.198,-
Stipulerte kapitalkostnader kr. 517,-
Stipulerte kapitalkostnader kr. 779,-

Tilleggsytelser:
Medlemskontingent (forfall hver 12. md.) ( 350,00 i Feb. 20) 0,-
Trappevask kr. 100,-
Parkeringsplass kr. 300,-

En dekoder følger med i hver husstand, og internett og TV-pakken Start følger med.

Boligselskapet er tilknyttet sikringsordning.

Borettslaget har noen prosjekter i 2020/21. En kjøper må påberegne en økning i fellesutgifter når de blir satt i gang. Se under "Hva skjer i gården" for mer informasjon.

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass merket med nr. 247. Parkeringsplassen betales gjennom de månedlige felleskostnadene.

Borettslaget har også gjesteparkering for besøkende.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 023 532 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 684 713 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 5 plan. Støpt gulv mot grunn, grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betongkonstruksjoner. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein og bindingsverk utvendig kledd med liggende kledning samt metallbeslag. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har Viljandi glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer av tre, og to-lags glass fra 1996 og 97 i stue/kjøkken. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2019 i soverom 1, 2 og 3.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 110 kvm.
Primærrom: 91 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue/kjøkken, bad og tre soverom.
Sekundærrom: 19 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og innglasset balkong.

Leiligheten disponerer i tillegg en bod i underetasje på 4,10 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Andelseieren kan leie ut boligen i inntil 30 døgn i løpet av året uten styrets samtykke. Videre kan ikke andelseier overlate bruken av boligen til andre  uten godkjenning fra styret. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet og gulvvarme på bad.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg etter bestemmelsene i reguleringsplan for 43-4-03 Løken- Sørli, datert 06.09.1971.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert to servitutter/heftelser på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om forkjøpsrett til Lørenskog kommune (1963) og avståelse av veigrunn (1980).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Privat vei. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Løken 1 Borettslag ble stiftet 21.12.1972 og har organisasjons-
nummer 950 171 790. Borettslaget består av totalt 160 andelsleiligheter. Forretningsfører er BORI BBL. Revisor er statsautorisert revisor SLM Revisjon AS, Lillestrøm.

Borettslaget har en oppdatert hjemmeside med nyttig info. Se: https://www.loken1.no/

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 90497162369, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.06.2020: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 71.8
Saldo per 04.06.2020: 25.614.033,-
Andel av saldo: 166.536,-
Første termin/første avdrag: 30.03.2019 (siste termin 28.02.2038)
Flytende rente

Lånenummer: 90497162350, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.06.2020: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 99.8
Saldo per 04.06.2020: 1.764.339,-
Andel av saldo: 11.471,-
Første termin/første avdrag: 30.03.2019 (siste termin 28.02.2045)
Flytende rente
Lånenummer: 90497162377, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.06.2020: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 15.8
Saldo per 04.06.2020: 588.818,-
Andel av saldo: 3.828,-
Første termin/første avdrag: 30.03.2019 (siste termin 29.02.2024)
Flytende rente

Lånenummer: 12139150455, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.06.2020: 2.3% pa.
Antall terminer til innfrielse: 119
Saldo per 04.06.2020: 5.471.337,-
Andel av saldo: 35.573,-
Første termin/første avdrag: 30.03.2020 ( siste termin 30.12.2049 )
Flytende rente

Andel fellesgjeld

217.408,- pr. 04.06.2020.

Andel formue

45.852,- pr. 31.12.2020.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: SP 2509840.1

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Borettslaget har følgende planer for vedlikehold:
- Tak i Snøklokkeveien 19,21 og 23.

- Parkeringsplassen skal oppgraderes og det skal tilrettelegges for elbilladere på samtlige plasser. Dersom man ønsker ladeboks kan dette bestilles gjennom nettsiden til loken1.no. Arbeidet skjer i 3 runder og vil ha en varighet fra juni 2020 til november 2020. Under denne perioden vil det derfor være begrenset med gjesteparkeringsplasser.

- Enviro skal skifte ut taklampene i alle oppgangene i juli. Arbeidene vil ta ca. 1-2 uker.

Se: https://www.loken1.no/prosjekt-store-p-plass-loken-felles/ for mer informasjon.

Det vil bli nødvendig med lånopptak for å finansiere prosjektene som borettslaget setter i gang med i 2020/21. En kjøper må derfor påberegne noe økning i fellesgjeld og felleskostnader. Hvor mye er enda usikkert ifølge styret.


Tidligere vedlikehold:
- Løpende vedlikehold av feil på motor varmere 2014/ 2015
- Asfaltering av plass foran garasje hus 2014
- Bygge\ å vedlikeholde rekkegarasjer 2015
- Ferdigstilling rekkegarasjer 2018
- Utbedring garasjehus tak 2018
- Inngått avtale med Kristian Sørby AS for rehabilitering av store parkeringsplass 2019
- Inngått avtale med OBOS prosjekt rehabilitering garasjehuset 2019

Husdyrhold

Hund og katt er tillatt etter skriftlig søknad til styret. Det er kun tillatt med innekatt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.  Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret. Styregodkjenning kan ikke nektes dersom det ikke er saklig grunn for det.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke erønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
 

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 2,5% av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.