#MAURA, Rosenfinkringen 6C
4 150 000,-
Lekker enebolig fra 2017 | Gode solforhold | Lukket carport m/ elbillader | 3 soverom og 2 bad

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 4 150 000,-
 • Omkostninger: 112 570,-
 • Totalpris: 4 262 570,-
 • Ligningsverdi: 1 076 527,-
Beregnet totalkostnad:
4 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 112 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 262 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 118 m²
 • Bruksareal: 120 m²
 • Bruttoareal: 132 m²
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2017
 • Gårdsnummer: 125
 • Bruksnummer: 46
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 184691951
 • Sist endret: 01.08.20 23:52
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 83%
  eier sin egen bolig
 • 72%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 47%
  har bolig på over 120 kvm
 • 60%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 26%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-20-0101

Adresse og matrikkel

Rosenfinkringen 6C, 2032, Maura, Gnr. 125 bnr. 46 snr. 9 orgnr. 919836873 i Nannestad kommune

Eier

Andreas Schjøll Nora Schjøll

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 170

BRA/PROM

120 / 118 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Enebolig i kjede

Byggeår

2017

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 16.500 kwh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 317 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Den er opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker, hekk og asfaltert innkjøring til carport, samt grusbelagte oppstillingsplasser ved siden av carport.

Beliggenhet

Boligen ligger i Maura i Nannestad kommune med kort vei til det meste! For de turglade er det gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Nordåsen kan by på flotte skiløyper for både store og små. I tillegg er det ca. 5 min til Åslia skisenter. Romeriksåsen er et populært sted med et av Romerikes mest varierte friluftsområder som byr på alt fra tur- og sykkelstier, badeplasser, fiskemuligheter og skianlegg. Det er kun 10 min. kjøring til flott badeplass ved Hurdalsjøen.

Maura skole og Læringsverkstedet barnehage ligger i nærområde. Ellers er det både ungdomsskole og videregående skole på Nannestad.

Av dagligvarebutikker finnes Rema1000, Kiwi eller Coop i nærheten. I tillegg er det kort vei til kollektivtransport og apotek på Maura. Utover det tar det ca. 7 minutter med bil til Nannestad sentrum med ulike forretninger og vinmonopol. Skulle man ha behov for ytterligere servicetilbud er Jessheim en liten biltur unna med alt av bymessige fasiliteter. Her finner man blant annet kino, togstasjon og Jessheim Storsenter med rundt 140 butikker og restauranter. Det er ca. 10 min. til Gardermoen med rask forbindelse til Oslo.

Entré

Entréen gir et flott førsteinntrykk av denne lekre boligen og har blant annet fliser på gulv med gulvvarme. Det er rom for å henge fra seg yttertøy på knagger og sette fra seg sko på hylle. Øvrig oppbevaringsplass for yttertøy finnes i skyvedørsgarderobe på ca. 1,5 meter.

Stue

Stuen er lys og lekker med slitesterkt laminat på gulv. Den romslige størrelsen gjør det enkelt å innrede med flere soner. Det er god plass til både spisestue og sittegrupper. De store vinduene fra både stue og kjøkken sørger for gjennomgående lysforhold. Dette gjør rommet både lyst og luftig.

Kjøkken

Åpen Norema kjøkkenløsning mot stue i tidløst design. Kjøkkeninnredning har lyse, glatte fronter og benkeplate i laminat fra 2020 med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål. Mellom benkeplate og overskap er det benkebelysning og stikkontakter. Integrerte hvitevarer som kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn og nedsenket induksjonsplatetopp medfølger. Over platetoppen er det montert komfyrvakt og ventilator med avtrekk ut av bygget.

Bad

Begge baderommene er fra byggeår og har flislagte vegger og gulv, samt gulvvarme. Badet i 1.etasje er innredet med gulvstående toalett, servant med underskap, speil og dusjhjørne. Det er også opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, avtrekksventil i himling og Oso varmtvannsbereder fra 2017 på 198 L montert i det ene hjørnet.

Innredningen på badet i 2. etasje består av servant med skuffeseksjon under, høyskap, speil med belysning over, gulvstående toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. På badet er det også installert badekar.

Balkong

Fra hovedsoverommet er det utgang til en vestvendt balkong med herlige solforhold. Balkongen er på ca. 6 kvm og har god plass til balkongmøbler. Gulvflater er belagt med terrassebord og det finnes stikkontakt på vegg.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til en herlig, vestvendt terrasse med fantastisk utsikt. Terrassen er på ca 31 kvm og har sol fra ca. 14:00 og til den går ned på kvelden. Den gode størrelsen gjør det enkelt å møblere med ønskede utemøbler, planter grill etc. Videre er det montert stikkontakter, elektrisk markise for solskjerming, screens på vinduer og blomsterkasser. Levegg av tre mot nabo gjør den usjenert.

Utenfor terrassen er det en pen hage opparbeidet med gressplen og med god plass til for eksempel trampoline. Det finnes også en sandkasse til glede for de minste.

Soverom

Boligen har tre lekre soverom samlet på ett plan. Alle soverommene er av meget god størrelse og det er god plass til både dobbeltseng, nattbord og øvrig tilhørende møblement. For å holde soverommene ryddige er det viktig med god oppbevaringsløsning. Det medfølger garderobeskap/skyvedørsgarderobe på alle soverom, og forøvrig er det oppbevaringsplass i bod tilknyttet gangen. Sentralstøvsuger er montert på vegg i boden.

Det er installert varmepumpe til soverom 2.

Garasje / Parkering

Boligen selges med tilliggende carport med hems på ca. 23,3 kvm. Carporten har elektrisk leddport, stikkontakter og det er installert elbil-lader (32A). Det er i tillegg parkeringsplasser til 3 biler på utsiden.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 076 527 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 875 496 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Tidligere vedlikehold/oppgraderinger

2020
Screens stuevindu (x2)
Plisségardin på mål fra Fasadeprodukter (barnerom 2)
Ny benkeplate på kjøkken
Laget luke til hems i garasje
Økt hovedsikring fra 35A til 65A


2019
Installert EL-billader
Markise med vindsikring
Plisségardin på mål fra Fasadeprodukter (barnerom 1)
Utelys og spotter m/ skumringssensor
Isolert sportsbod.
Bygget blomsterkasse langs platting
Bygget garasjedør

2018
Installert varmepumpe
Industrihyller i bod 2.etg (3.5m høyde)
Oppgradert elektrisk (stikkontakter, dimmere)
Skyvedørsgarderobe soverom.
Bygget levegg mot 6B
Utvidet platting 1.5m ut mot bekken.
Sandkasse
Motorisert garasjeport installert

2017
Kledd inn trappetrinnene
Oppgradert kjøkken (tilvalg)
Slette gipsvegger i hele huset i stedet for MDF plater
Installert badekar
Skyvedørsgarderobe i yttergang

Byggemåte

Boligbygg over 2 etasjer. Støpt dekke mot grunn og grunnmur av betongkonstruksjon. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med kledning. Yttertak i pultaksform utvendig tekket med takpapp/membran. Boligen har Jømna Brug entrédør med glassfelter. Terrassedører og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 13.06.2017 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 132 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, trappegang, stue/kjøkken og bad.

2. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, gang, bad og 3 soverom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
I tillegg følger en utvendig bod på ca. 5,1 kvm. Denne egner seg utmerket til oppbevaring av sportsutstyr.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner, gulvvarme, varmepumpe. Boligen har balansert ventilasjon for godt inneklima.

Løpende kostnader

Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år:

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2019:

Avløp kr. 5.116,44
Feiing kr. 463,23
Renovasjon kr. 3.928,71
Vann kr. 3.662,01

Sum kr. 13.170,39

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Selger opplyser om privat avtale på kr. 2.000,- pr. år for måking av innkjørsel.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse etter kommuneplanens arealdel 2018-2035 og reguleringsplan B5 - Gnr./Bnr. 125/1 m.fl. MAURA, datert 15.12.2003.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Selger har mottatt nabovarsel fra Rosenfinkringen 6B, 30. juni 2020 om fasadeendringer ved inngangsparti og innbygging av balkong i 2 etasje.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Nannestad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Enebolig i kjede i tilknytning til Sameiet Melleberg Hageby 3 i Maura i Nannestad kommune. Sameiet har organisasjonsnummer 919836873.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sameiet har ikke gjeld.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Vaskemaskin og tørketrommel. Hyller i sportsbod. Drivhustak. Krokhengte taklamper. Veggmonterte møbler i stue.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Vennligst angi ønsket overtagelse ved budgivning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 35.000,- i fastpris. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 17. 500,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.400,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Jensen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.